Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah razı olsun arkadaşım. Üzülmüyorum pek. Doğru zamanda, doğru şekilde olsun yeter. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.
Eşim kullanıyor o buz kalıplarını. Yoksa benim de aklıma gelmezdi. Zekadan değil yani

Gitmeyecek inşsallah canım.. Enerjimizi bu yöne kullanıyor elimizden ne geliyorsa yapıyoruz rabbim bereketlendirecektir buna eminim..

Ama elimde deil gerilmemek hava berbat yağmayan kar bugün yağdı sağlık olsun tabi yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Hayy allah canım yaa...
E sana yardımcı olmuyorlar mı! Kızıyorum ama en cok sana neden kendıne deger vermıyorsun... Yapamam de bırak yapsınlar.. Rol degıl gercegı gosterırsen emın ol onlarda degısır... O kocanı al karsına konus... Anlat ona durumunu dusunduklerını ve sana hıssettırdıklerını.. Seni anlamak zorunda ..
Herkes bizim gibi ince düşünceli değil maleseff o yüzden söyleye söyleye anlatacaksın..
CAnım benimmm

O doktorlar neler neler söylüyor. Takılmıyoruz onlara. Mesleki bilgisini kullanıyoruz, gerisini sallıyoruz. Geri dönüp 20 yaşında tüp bebek yoluna düşecek halimiz yok ya. Bir şekilde bu yaşlara geldik işte. Doktorların kendinden emin olmadığında kullandığı kaçış yolu oldu yaş konusu. O yüzden hiç moralini bozma. Tedavini tamamla, inşallah Rabbim de bir mucize daha yaşatır sana. Oğluna bir kardeş verir...

Çok mutlu ettiniz beni kimseyle konuşamıyorum aklım hep bebekte insanların bir paydada buluşması ne kadar güzel herkesin dileği olur inşallah

Çok mutlu ettiniz beni kimseyle konuşamıyorum aklım hep bebekte insanların bir paydada buluşması ne kadar güzel herkesin dileği olur inşallah

Aklınıda seveyim bebeğinide :)
Olacak inşallah hepimizin bebeği ama bugün ama yarın..
Sen canını serin tut yeter.. Bizden ayrılma

onlar değişmez canım onlara göre misafir ne yaparsa haklıdır benim en ufak bir tavrımda eşimle aramın açılmasını sağlarla çünkü eşim haddinden fazla anacı her seferinde insan karısını bulur ama anasını bacısını bulamaz diye telkin yaparlar eşime oda dünden hazır zaten oooof oooof bu streste benim çocuğum olurmu sizce

eşimle konuşmuyormuyum sanıyosun canım ama ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okur beni mtercih yapmaya mecbur bırakma tercihim ailemden yana olur diyen birine ne diyeyim

Hişşş günaydın hatun:)
Beni de oku bak yazıyorummmm:)
La lal lalalalalayyyyyyyyy laaaa

O zamann napıyoruzz onları öyle kabullenıyoruzz!! Nasılsa gidecekler gözüyle bakıyoruzz yani biraz mış gibi yapıyoruz..
Her moral düşüklüğünde böyle çocugum olur mu diye düşünmek benim çocugum olmasın demek! Oyüzden ne dedik olumsuz sorular cumleler kelımeler yokkk! Hem biz varız seni seviyoruzz ve kıymetını bılıyoruzz üzülmeee bırak onlar senın kıymetını bılmedıgı ıcın uzulsun!! Ayrıca evet anne bulunmaz eş bulunur ama bu senin içinde geçerli...
Yani sende daha iyi bi koca bulabılırsın ama onlar bunu goremıyor..

Canım 2220 nin dediği gibi buz kutuları var hatta eczacı benim iğneleri hep öyle verdi eve giderken buz kutusuna lastikle bagladı evde birsürü birikti cok ile yarıyor ayrıca hemşire max bir saatlık oynamanın bı zararı olmadıgını söylemişti iğneni yaptıgın saatte bir sonrakini diğer gün aynı saatte yaparsın stres yapma şimdiden rahatt davrannn

A be kaynanaaa naaptınnn bizeeee bunu melodisiyle oku maalesef adı kaynana değil çoğunluğu gercekten kaynanalık yapıyor sen huzurunu bozma geldıkleri gibi gidecekler elbet mümkün oldugunca az ye hedef belli unutma canım

senin bu pozitifliğin dilerim ömür boyu sürer canım ve çok mutlu olursun yazdıklarını okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…