- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.921
Hahaha kızım sendeki zeka kimsede yokk bak hiç aklıma gelmediii..Evet büyük marketlerde buz sişeleri satılıyor hattaa :)
Ama şu dönemde şanslıyız çünkü kıştan faydalanıyoruz yazın daha zor oluyor..
Bu arada sana yazacagım yazagım bı elım şey etmedii...
Gözüm üzerinde yanii :)) Hiç üzülmee rabbim şifanı verecek ve inşallah bu tedavinle kavuşacaksın üstadım:)
Aslında ilk tüp tedavisi benim 9 yaşında bir oğlum var aşılama ile hamile kalmıştım 2. Ti istiyoruz ilk tedaviİlk tedavin değil mi? Ben atlamış mıyım o kısmı? Hay Allah
Allah razı olsun arkadaşım. Üzülmüyorum pek. Doğru zamanda, doğru şekilde olsun yeter. Emeklerimiz boşa gitmesin inşallah.
Eşim kullanıyor o buz kalıplarını. Yoksa benim de aklıma gelmezdi. Zekadan değil yani
yazacaksın tabiki hatta transfer oldum test günüm geldi veee hamileyim diyeceksin bizde seninle beraber sevinçten havalara uçacaz
Bana Dr um sana rapor vereceğim yat dedi ben tutması için yatmak gerektiğini düşünüyordum hatta ben şimdiden yemek yapmayacağım içim buzluğa stok yapıyorum bilmiyordum Ananas yemek gerekiyormuş galiba
Ama elimde deil gerilmemek hava berbat yağmayan kar bugün yağdı sağlık olsun tabi yardımlarınız için çok teşekkür ederimEsnacan, bu kadar gerilmene gerek yok.
Evet aynı saat olsa daha iyi ama 1-2 saatlik farklılıkta bişey olmuyor.
Ben mesela saat 21:00 de yapıyordum. Gece nöbetim olduğu günler (orada yapmamak için) saat 18:45 de iğnemi yapıp öğle gidiyordum işe. Ertesi gün yine 21:00 de yapıyordum. Benim çalışma şeklimden dolayı. Sen bugün 2 saat geciktirip, sonraki günler hep aynı saatte de yapabilirsin.
maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum
Benim Dr yaşın var dedi bana ben aslında aşılama düşünüyordum o direkt tüp dedi bana göre yaş sorun değildi ama hep o 35 yaşın altını baz alıyor ben de çok etkilendim burayı bulmak çok güzel beni çok rahatlatıyorsunuz pozitif insanlarsınız harika
Çok mutlu ettiniz beni kimseyle konuşamıyorum aklım hep bebekte insanların bir paydada buluşması ne kadar güzel herkesin dileği olur inşallahO doktorlar neler neler söylüyor. Takılmıyoruz onlara. Mesleki bilgisini kullanıyoruz, gerisini sallıyoruz. Geri dönüp 20 yaşında tüp bebek yoluna düşecek halimiz yok ya. Bir şekilde bu yaşlara geldik işte. Doktorların kendinden emin olmadığında kullandığı kaçış yolu oldu yaş konusu. O yüzden hiç moralini bozma. Tedavini tamamla, inşallah Rabbim de bir mucize daha yaşatır sana. Oğluna bir kardeş verir...
Çok mutlu ettiniz beni kimseyle konuşamıyorum aklım hep bebekte insanların bir paydada buluşması ne kadar güzel herkesin dileği olur inşallah
Hayy allah canım yaa...
E sana yardımcı olmuyorlar mı! Kızıyorum ama en cok sana neden kendıne deger vermıyorsun... Yapamam de bırak yapsınlar.. Rol degıl gercegı gosterırsen emın ol onlarda degısır... O kocanı al karsına konus... Anlat ona durumunu dusunduklerını ve sana hıssettırdıklerını.. Seni anlamak zorunda ..
Herkes bizim gibi ince düşünceli değil maleseff o yüzden söyleye söyleye anlatacaksın..
CAnım benimmm
Önce günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve güzel bir hafta dileklerimi ileteyim...
Sonra "maaaaaşallah" diyerek neredeyse 30 kusur sayfa birikmiş göz atmak üzere müsaadelerinizle ayrılayım :)
Haftaya yoğun başlıyorum sayenizde hahahah
onlar değişmez canım onlara göre misafir ne yaparsa haklıdır benim en ufak bir tavrımda eşimle aramın açılmasını sağlarla çünkü eşim haddinden fazla anacı her seferinde insan karısını bulur ama anasını bacısını bulamaz diye telkin yaparlar eşime oda dünden hazır zaten oooof oooof bu streste benim çocuğum olurmu sizce
Hehhh tamam oldu 33 sayfaydı bu mesajlarla 34 sayfa oldu :)Hişşş günaydın hatun:)
Beni de oku bak yazıyorummmm:)
La lal lalalalalayyyyyyyyy laaaa
CanımArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben puregon iğne oluyorum bu iğneleri her akşam aynı saatte mi yaptırmak lazım aksilikler üst üste geliyor acayip kar var Ankara'da iğne saatine yetişememekten korkuyorum yarım saat gecikmeden sorun olur mu
A be kaynanaaa naaptınnn bizeeee bunu melodisiyle oku maalesef adı kaynana değil çoğunluğu gercekten kaynanalık yapıyor sen huzurunu bozma geldıkleri gibi gidecekler elbet mümkün oldugunca az ye hedef belli unutma canımmaalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum
O zamann napıyoruzz onları öyle kabullenıyoruzz!! Nasılsa gidecekler gözüyle bakıyoruzz yani biraz mış gibi yapıyoruz..
Her moral düşüklüğünde böyle çocugum olur mu diye düşünmek benim çocugum olmasın demek! Oyüzden ne dedik olumsuz sorular cumleler kelımeler yokkk! Hem biz varız seni seviyoruzz ve kıymetını bılıyoruzz üzülmeee bırak onlar senın kıymetını bılmedıgı ıcın uzulsun!! Ayrıca evet anne bulunmaz eş bulunur ama bu senin içinde geçerli...
Yani sende daha iyi bi koca bulabılırsın ama onlar bunu goremıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?