Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugün çok mutsuzum.............................................

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
değilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bugün biraz tatsızsın ama 5 dakika sonra harika bir tatlıya dönüşeceksinnnn...
Çünkü sen buna değersinn

hedefi göremiyorumki uzun zamandır çarpıntım yoktu tam geçti diye sevinirken bu sabah yine başladı

Adresi ver, hemen geliyorum...

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
değilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Bugün biraz tatsızsın ama 5 dakika sonra harika bir tatlıya dönüşeceksinnnn...
Çünkü sen buna değersinn

bu sefer gerçekten ağladım iyiki odada kimse yok şu anda

Çok mutlu ettiniz beni kimseyle konuşamıyorum aklım hep bebekte insanların bir paydada buluşması ne kadar güzel herkesin dileği olur inşallah

Amin arkadaşım. Ama bu konuyu takıntı haline getirme. Çoğumuza göre yaşın genç. Umut edecek çok fazla şeyin var. Hiç değilse bir oğlun var. Hayatı boyunca hamile kalamamış olanların yanında sen çok şanslısın. Hem tüp bebekte daha önce anne olanların şansı daha yüksek. O yüzden gönlünü ferah tut. Yiyecek ekmeği varsa o bebek sana gelecek.

Ben her zaman diyorum Allah önce tatmayana tattırsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlerle konuşmak yani yazmak beni acayip rahatlattı

Gözün aydın öncelikle, sağlıkla büyüyen yumurtaların var...
Kötü her şeyi uzaklaştır kış kış kışşşla lütfen. Miyom konusunda ise ne kadar hiddetlensen azdır! hani birazı kalsa anlarım birazını alıp gerisini bırakmışlar neredeyse... Yumurtaların sağlıklı, gürbüz embriyolara dönüşşün inşallah :) Çok güzel ilerlesin, su gibi aksın tedavin... Dondirik bebekler olarak beklesinler seni... Her şey düzene girince de aşkla kavuşun... 40Asistani not al kizim :) Opu varmış bak...

1 gece aralıklarla şehvetinize kuvvet canım :) Tüpçüden olamıyorsa aşk böcüğü olur inşallah... Neden olmasın ki... Ya tutarsa di mi :)

Şubata daha var ama günler su gibi akıp gidiyor... En ideal endometrium ile ısıtmak üzere sevgililerinle buluşmanı diliyorum şimdiden :) Her şey yolunda gitsin hep sonu mutluluk olsun.

Sen o kisti yok edersin! :) Gözünün yaşına dahi bakmadan :) Az kaldı az, çok heyecanlanıyorum sizin buluşma için... Abileri ablaları da tüydü, yalnız başına kalmasın yavrucak, çok beklemeden vaktiyle alasın içine... Sıcacık ısıtmaya :)

Hay bu baş ağrısı illetinin ben...
Benim de geçen hafta 3 gün musallat oldu yine. Zor oluyor gerçekten zor...
Nane yağı dene eğer denemediysen (ben artık ona da bağışıklık sağladım bakalım ne bulacağım) cayır cayır yakınca ağrıyı unutuyorsun hahahah

Başka alternatiflerim de var... Bilahare istersen paylaşırım.

GAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Canım benim güçlü duruşunu tebrik ediyorum, bayılıyorum ve çok seviniyorum... Dediğin gibi durmak yok... Yolun açık şansın hep bol olsunnnn :)
Ayrıca mesajına istinaden "sil baştan başlamak gerek bazen, hayatııı sıfırlamak" ne güzel şarkıdır... :)

Ver eline valizini. O başka bir eş bulabiliyorsa senin de var o hakkın. Hem sağlığından olacaksın, hem nazını çekeceksin, adam da evliyim diye hindi gibi kabaracak. Yok öyle yağma. Anası ölünce senin eline kalacak, ona da mı kafası basmıyor? Çok kızdım bak şimdi
Neyse beni boşver. Benimki de öyleydi de. Bu kavgaları onunla çok yaptım, yaralarım açıldı.
Bu kadar stresle anne olursun, çok ta dirayetli bir bebeğin olur da, sen ne hale gelirsin onu bilemedim. Bir bioenerji seansı da sana yazayım ben. Yükün hafiflesin. Hem şimdi aklına gelmeyen bir sürü basit çözüm o zaman aklına gelecektir. Ayrıca insülin direnci, çarpıntı gibi stresle beslenen sıkıntılarını da geriletir.

WishhDuygu Sanırım bu bendeki migren !! Sıcak soguk farkı çarpıyor benii ..
Nane yağını deneyeyim bakalım faydası olur elbett...

aaa ayrıca da yananı görür Allahh Allah...

Heytttt beeee ( sakinn stres yokk)..
ARkadaşımızı yedirtmeyizz evelallah...

Transfer olcam canikom. Adet bekliyorum. Egricayirim bitti. Carsamba gelcek. Devam ona da. Transfer de icerim. Sanirim zarari olmaz. Neticede herseye iyi gelen bir besin

bende adet bekliyorum tedaviye başlamak için.. aynen eğriçayıra başladım.. bir hafta oldu inşallah faydasını görürüz..
transferden sonra içsekmi acaba..

bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın

tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor

Kisti umursamıyorum artık. Transfere ya da tutunmaya engel olacak bir yerde değil. Ama bebeğimi özledim. Çok üşüdü kuzum oralarda. Annesi hazır olsun, alıp ısıtacak kuzucuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…