- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.961
Senin geldiğin ne kadar da belli oluyor yaaa :)10 sayfayı bitirdim aşağı yukarı :)
İlavelerle yeni mesajlarınızla oluşan son sayfalara arap atı gibi geriden gelip yetişeceğim inşallah :)))))))
WishhDuygu Sanırım bu bendeki migren !! Sıcak soguk farkı çarpıyor benii ..
Nane yağını deneyeyim bakalım faydası olur elbett...
aaa ayrıca da yananı görür Allahh Allah...
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba? Eki Görüntüle 1360721
bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın
tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor
Heytttt beeee ( sakinn stres yokk)..
ARkadaşımızı yedirtmeyizz evelallah...
Transfer sonrası hıc bı bıtkı cayı kullanmayınn.. Otlarla şaka olmaz
kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
Anasına düşkün olmayan erkek mi var diyecegim ama benim abim var ahahaha anasıyla görüşmüyor karısı yüzünden... Gerçi bizde durumlar biraz farklı madur olan benim anneciğimm ama yapcak bir şey yok!
Sende biraz anlamaya çalıs canım yapacak bir şey yok. SOnucta onun ailesi ve muhtemel kendini onlar üzerinde sorumlu hissediyor.. Ama sen değiştiremesende yönlendirebilirsin istediğin şekilde.. Erkekler inatçıdır değişmez ama acık aptallardır güzel yönlendirilirler... Kuzucukkkkk
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ağzıma almayacagım laflar edicem şimdiii...
Kocana dedin mi bunu!! Vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz...
Kızım içine atma nasıl cvp vermişsin öylee.. Buyur kapı orda de gitsin bırak kocanda gidecekse ancaa giderr.. Aaaa Senin canını sokakta bulmadı kımse terbiyesizz..
Ayyy delirdimmm suann
bugün çok mutsuzum.............................................
merhaba canım tedavin hayırlısı olsun sende git gellere başlamışsın. çörekotuyağı bal yoğurt karışıtırıp günde birdefa mı yenecek birde çörekotu için kullandığın bir marka var mı?herhangi biri kafi mi? bal tarçın çöreotu macun gibi mi yapılıyor?
Ben pek farketmedim o gerginliği. Hoş öyle durumları farkedebilen birisi de değilimdir. Kalmak için geldiğimde ayarlayabiliriz bir kahve içimi. Günübirlik gelince saniyelerle yarışıyorum, hoş olmuyor...
Transfer sonrası hıc bı bıtkı cayı kullanmayınn.. Otlarla şaka olmaz
inşallah bu tedavin sana bebeğini getirir canım
ya anlamıyorum böyle karaladıkları zaman ellerine ne geçiyor, sende deseydin senin gibi çürük beğinli olacağıma varsın meyvesiz ağaç oluyumkaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
Geçen gün arkadaşım bahsetti, migren için dolgu yaptırmış. Çok rahatladım dedi. Çok fazla sıkıntı yapıyorsa değerlendir istersen. Bir de migren bantı diye bir icat var. İzmirli bir makina mühendisi (aynı zamanda bioenerji uzmanı, Eyno' nun gittiği) icat etmiş. Kullananlar memnun. Onu da araştırabilirsin...
bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın
tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor
canım pek takip edemedim tedavin başladı mısağol canım benim...hepimize..
ya anlamıyorum böyle karaladıkları zaman ellerine ne geçiyor, sende deseydin senin gibi çürük beğinli olacağıma varsın meyvesiz ağaç oluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?