Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence olacakkkkk. Çaban karşılıksız kalmaz inş. Yalnız diş sorununu transfer öncesi çözsen nasıl olur ki? Sende biliyorsundur dişlerdeki sorun tüm vücudu etkiliyormuş. Hadi iyi uykular, yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Yapmak istediğim oydu aslında. Ama güvenebileceğim bir dişçi bulamadığım gibi yapılacak iş konusunda da farklı çözümler sunulunca kaldı. İnşallah çok büyük sorunlar çıkarmaz...

Teşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...
Dilerim hersey yolunda gider zanorkcugum
benim bir sorum var sana bende büyüklüğünde küçük lu miyom var bu hamilelikte iyice gördüm Ultrasalda. Bunlar için saracoglunun soğan kurunumu uygaliyayim. Yan etkisi olmaz degilmi

Teşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...
Yanına şal gibi ( küçük battaniye tarzında polar) e varsa al derim, yolda Allah korusun üşürsen falan bacaklarını sararsın Hastaneye gidene üşütmezsin..Burda en çok emek verenlerden herkese yardımcı olmaya çalışanlardansın, umarım bir an önce bebişine kavuşursun.Bol şans.

Dilerim hersey yolunda gider zanorkcugum
benim bir sorum var sana bende büyüklüğünde küçük lu miyom var bu hamilelikte iyice gördüm Ultrasalda. Bunlar için saracoglunun soğan kurunumu uygaliyayim. Yan etkisi olmaz degilmi

Sağol arkadaşım.
Soğan kürünün yan etkisi, uzun zaman kullanıldığında rahimde incelik yapabiliyor. En fazla 3 adet dönemi kullanıp bırakmak gerekiyor. Bu adetin ikinci günü başla istersen. 10 gün yapıp 3 gün ara vererek sabah akşam iç. İkinci adetinden önce bir kontrol ettir eğer küçülüyorsa devam edersin. Bir değişiklik yoksa başka bir çözüm araştırırız. Genellikle olumlu gelişmeler sağlıyor ama her bünye aynı şekilde cevap vermeyebiliyor. Zaman kaybetmemiş olursun...

Yanına şal gibi ( küçük battaniye tarzında polar) e varsa al derim, yolda Allah korusun üşürsen falan bacaklarını sararsın Hastaneye gidene üşütmezsin..Burda en çok emek verenlerden herkese yardımcı olmaya çalışanlardansın, umarım bir an önce bebişine kavuşursun.Bol şans.

Hatırlattığın iyi oldu, sabah unuturdum aceleden. Cuma günü üşüttüm aslında. Tam iyileşmişken tekrar hasta olmaya hiç gerek yok... Allah razı olsun senden :KK52:

Kizlarrr bol karli bi sabah hepinizi allaha emanet ediyoeum..
Gerekmeyen çikmasın valla toto fena donuyor...
2220 2220 kuzu insallah su gibi gider su gibi donersin aman dikkatt..
Hepinize sarildim kocaman ısınmak lazim:)

Sağol arkadaşım. Valla kontrolden çok havadan dolayı endişeliyim. Rabbim dışarıda kalan tüm canları korusun, yolda olanlara sağ salim gidecekleri yere ulaşmayı nasip etsin... 2003 te bir fırtına olmuştu İstanbul' da. Boğaz köprüsünün ayaklarından birisi çatlamış, insanlar evlerine gidememiş hatta soğuktan vefat edenler olmuştu. O gece eve gidemeyenlerden birisi de bendim. Rabbim tekrar yaşatmasın, kabus gibiydi...
Günaydın. Bugün îçin bol şans. Gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Bebişîni bir an önce al gel. Oralarda çok üşümüştür artık..))))

Canım güzel haberlerin olsun inşallah@2220 benim evimde kapımda her zaman açık beklerim canım..

ZONAK :anneadayı::nazar: Canim gersey yolunda gitsin Allah ne diliyorsan versin sana hayirli bir evlat bize tatlimi tatli bir yeğen versin yolun acik olsun canim Haa benim kapimda acik bir ara Alamanyalarada gel canim

Valla sevdicegimin migreni tuttumu iki gùn gòrüsemiyoruz. Ses cikaramiyoriuz..karanlikta yatiyor,yemek yemiyor.... Keskee kurtulabilse
Yazın tüple dalış denesin. Kulak eşitlemeden 5-6mt ye inince sinüsler patlıyor. Maske kanla doluyor. Acı sıfırr, müthiş rahatlama:)

Back
X