- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.181
Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
1 milyon TL yok mecaz anlamda ama parasi ne kadarsa verebilirim demek istedim hayvan beslemek istemiyorum kendi annem ile babamdan bir kardes istiyorum
Geçen gün arkadaşım bahsetti, migren için dolgu yaptırmış. Çok rahatladım dedi. Çok fazla sıkıntı yapıyorsa değerlendir istersen. Bir de migren bantı diye bir icat var. İzmirli bir makina mühendisi (aynı zamanda bioenerji uzmanı, Eyno' nun gittiği) icat etmiş. Kullananlar memnun. Onu da araştırabilirsin...
benden hediye bu size................
korkma diyeceğim ama inasanın içinden geliyor..elinden geldiğince stres yapmamaya çalış, dr.unu değiştirmeyi düşündünmü?Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içimebu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...
Benim sevdicegimde de migren var ... Bu bilgilerden ben de faydalanayim...migren bandı nasıl bişiy ki??? Alna yapısan soguk bant mi ki???
İsterseniz ben de bilgi alabilirim....yardımcı olabileceği bir sey varsa zevkle...bana da söz etti ..kullananlar memnunmuş. .İsmail yıldızkol ismi..sitesinde de bilgi varBenim sevdicegimde de migren var ... Bu bilgilerden ben de faydalanayim...migren bandı nasıl bişiy ki??? Alna yapısan soguk bant mi ki???
Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
Çok güzel konstunuz Tebrik etmek istiyorum gercekten sogolun :)Bir evlat olarak en doğal hakkını kullanıp annen için çabalaman çok güzel. Bunun için tebrik ederim seni.
Sana iyi haberler veremeyeceğiz malesef. Henüz bu konuda tamamlanmış bir çalışma yok. Kadınlar menapoza girdikten sonra çocuk sahibi olamıyor.
Bu konuyu ailenle konuştuğuna eminim. Ama daha fazla zorlayarak hem kendini hem onları boş yere üzme. Kimbilir hangi sebeple seni kardeşsiz bırakmak durumunda kaldılar. Üstelik artık isteseler de senin istediğin gibi aynı anne- babadan kardeş sahibi olman mümkün değil. Ne kadar üzüldüğünü, kardeşi olanları gördükçe nasıl içinin acıdığını tahmin edebiliyorum. Ama bazen bazı şeyler bizim imkanlarımızın dışında kalıyor. Hiç adil görünmese de kabullenmek zorundayız.
Seni kandıramam. Bu özlem geçecek, unutacaksın diyemem. Dilerim bu üzüntünü kenara koyup kendi hayatını yaşaman gerektiğini görecek kadar akıllısındır...
Ahhh canim benim her sey cok guzel zaten ama biraz cikolata sosuna ihtiyac var :)))
ama migrene ve baş ağrısına kötü geliyor tecrübeyle sabit haberin ola.
Alacagin kızın 3 A sı saglamsa al.... Enteresan... Ama mantıklı.. Lakin erkkekler için varmi bŏyle bir kelam.. Marak ettim zanorkcugum...Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.
:))))) olmek yok gulmeye devam...
Kendileri beni bastan cikartiyorlar sonra tutamayip kaciriyorlar...
Bana gazi verdiler ilk defa bir idrar testi yaptim gelip anlattim ne vukuatlar yasadigimi kacirdilar :) komikti gerci :) sayfasini bulursam haber veririm ama rica ederim tuvalete gidip oku :))))
Tup isiyle bebek yapamazsak clone şsine giriselim minigimiz olmuyorsa buyugumuzu yapariz :)
Alacagin kızın 3 A sı saglamsa al.... Enteresan... Ama mantıklı.. Lakin erkkekler için varmi bŏyle bir kelam.. Marak ettim zanorkcugum...
Ulu bilge!! Dertlere dermansın
Yok valla değilim. WishDuygu geldi, "küçük bir termos işini görür" dedi ve benim bütün bilmişliğimi ve zekamı ve bilumum kabarmış duygularımı yeknesak eyledi
Benim sevdicegimde de migren var ... Bu bilgilerden ben de faydalanayim...migren bandı nasıl bişiy ki??? Alna yapısan soguk bant mi ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?