- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.221
Bence olacakkkkk. Çaban karşılıksız kalmaz inş. Yalnız diş sorununu transfer öncesi çözsen nasıl olur ki? Sende biliyorsundur dişlerdeki sorun tüm vücudu etkiliyormuş. Hadi iyi uykular, yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
İsterseniz ben de bilgi alabilirim....yardımcı olabileceği bir sey varsa zevkle...bana da söz etti ..kullananlar memnunmuş. .İsmail yıldızkol ismi..sitesinde de bilgi var
Dilerim hersey yolunda gider zanorkcugumTeşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...
Yanına şal gibi ( küçük battaniye tarzında polar) e varsa al derim, yolda Allah korusun üşürsen falan bacaklarını sararsın Hastaneye gidene üşütmezsin..Burda en çok emek verenlerden herkese yardımcı olmaya çalışanlardansın, umarım bir an önce bebişine kavuşursun.Bol şans.Teşekkür ederim arkadaşım. Otobüsle gideceğim. Ama yol hali, Allah yardımcımız olsun... İnşallah her şey yolunda gider. Yavrumun yanına gidip gidip bırakıp geliyorum. En yakın zamanda alayım inşallah...
Yolun açık olsun canım. Kalacak gibi olursan bende de kalabilirsin. Kediler, köpek de var. Evini aramazsın:)
Valla sevdicegimin migreni tuttumu iki gùn gòrüsemiyoruz. Ses cikaramiyoriuz..karanlikta yatiyor,yemek yemiyor.... Keskee kurtulabilse
Dilerim hersey yolunda gider zanorkcugum
benim bir sorum var sana bende büyüklüğünde küçük lu miyom var bu hamilelikte iyice gördüm Ultrasalda. Bunlar için saracoglunun soğan kurunumu uygaliyayim. Yan etkisi olmaz degilmi
Yanına şal gibi ( küçük battaniye tarzında polar) e varsa al derim, yolda Allah korusun üşürsen falan bacaklarını sararsın Hastaneye gidene üşütmezsin..Burda en çok emek verenlerden herkese yardımcı olmaya çalışanlardansın, umarım bir an önce bebişine kavuşursun.Bol şans.
hayırlısıyla git gel, güzel haberler ver bize. Allah yar ve yardımcın olsun zanork kardeşBana müsade, gidip yatayım. Sabah erken çıkacağım. İlk fırsatta yazarım gelişmeleri...
Valla sevdicegimin migreni tuttumu iki gùn gòrüsemiyoruz. Ses cikaramiyoriuz..karanlikta yatiyor,yemek yemiyor.... Keskee kurtulabilse
Günaydın. Bugün îçin bol şans. Gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Bebişîni bir an önce al gel. Oralarda çok üşümüştür artık..))))Sağol arkadaşım. Valla kontrolden çok havadan dolayı endişeliyim. Rabbim dışarıda kalan tüm canları korusun, yolda olanlara sağ salim gidecekleri yere ulaşmayı nasip etsin... 2003 te bir fırtına olmuştu İstanbul' da. Boğaz köprüsünün ayaklarından birisi çatlamış, insanlar evlerine gidememiş hatta soğuktan vefat edenler olmuştu. O gece eve gidemeyenlerden birisi de bendim. Rabbim tekrar yaşatmasın, kabus gibiydi...
@2220ciğim, şans melekleri seninle olsun. Buz bebişini al koynuna bir an önce.Beylikdüzü' ne gidiyorum... Sağolasın arkadaşım. Dönemeyecek gibi olursam çalarım kapını
Yolun açık olsun canım.. Güle güle git-gel.. Mutlu haberlerle gel bu ay hep ..İnşallah kız, ağzından bal damlıyor. Bir de kavuşabilsek kendisiyle...
Yazın tüple dalış denesin. Kulak eşitlemeden 5-6mt ye inince sinüsler patlıyor. Maske kanla doluyor. Acı sıfırr, müthiş rahatlama:)Valla sevdicegimin migreni tuttumu iki gùn gòrüsemiyoruz. Ses cikaramiyoriuz..karanlikta yatiyor,yemek yemiyor.... Keskee kurtulabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?