Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlarr dünya ne hale gelmişş bakarmısınız!!

upload_2015-1-6_11-9-34.webp

Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Dollenme işine geciyorlar, buz benegim olur insallah
Öpüyorum kizlar Allaha emanetsiniz

Hadi canım rabbım tamamına erdırsın bebeleride alırsın tez vakıt ınsallah :)

Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Gözün aydın canım,geçmiş olsun. Hepsi döllenir inşallah.

Yazın tüple dalış denesin. Kulak eşitlemeden 5-6mt ye inince sinüsler patlıyor. Maske kanla doluyor. Acı sıfırr, müthiş rahatlama:)

Bu naıl bir senaryo??? Korku filmi gibi.. Maske kanla doluyo ve rahatlama.... Ben sevdicegimi ôyle gôrünce kalpten giderim zaten... Sahiden bilimsel bir geçerliligi var mi???

Yolun sonunda bebisin seni sarmalasın inşallah... Hayırlı haberlerini duyalım.... :-)

Geçmiş olsun canım güzelce bölünsünler inşallahh

Sağol arkadaşım. Valla kontrolden çok havadan dolayı endişeliyim. Rabbim dışarıda kalan tüm canları korusun, yolda olanlara sağ salim gidecekleri yere ulaşmayı nasip etsin... 2003 te bir fırtına olmuştu İstanbul' da. Boğaz köprüsünün ayaklarından birisi çatlamış, insanlar evlerine gidememiş hatta soğuktan vefat edenler olmuştu. O gece eve gidemeyenlerden birisi de bendim. Rabbim tekrar yaşatmasın, kabus gibiydi...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Allahım neden neden her şey olumsuz yollar berbat zaten stresliyim önüme hep engel çıkıyor belli bir yere kadar yürümek zorunda kaldım kara bata çıka üşümemişimdir inşallah acaba yanlış zamanlama mı Rabbim beni uyarıyor mu canım çok sıkkın

2220 2220 Arkadaşım inşallah herşey yolundadır.İstanbul da aşırı sıkıntılı bir hava yok gibi.Yollarda perişan olmadan güzel haberlerler evide dönersin .

Nazara geldim kesin. Öyle güzel dişlerim vardı ki... Neyse. Herkes 7-8 yaşında çıkardığı dişleri ömrünün sonuna kadar taşıyor, çekilmez öyle. Arada yenilemek lazım :p

bende bu tedavinin arasına diş soktumya canım 3-4 defa giderim sorunlar çözülür dedim 2 ayı geçti kaçıncı gidişim oldu.. devamlı bir şey çıkıyor.. bukadar git gelli olacağını bilsem başlamazdım.. diş içinn geniş bi zaman gerekli cnm..

opun hayırlı olsun cnm, güzelce döllenmelerini dilerim.

Allahım neden neden her şey olumsuz yollar berbat zaten stresliyim önüme hep engel çıkıyor belli bir yere kadar yürümek zorunda kaldım kara bata çıka üşümemişimdir inşallah acaba yanlış zamanlama mı Rabbim beni uyarıyor mu canım çok sıkkın

Sen canını sıkacak yer arıyorsun hakkattenn...
OLumsuzları at kafadan yavrucum yaa napalımm.. Bu kadar gerersen kendini bebiş nasıl tutuncak sana...
Bazı zorluklar olabilir ama onlara nasıl baktıgımız onemlı eve gıdınce bol bol ısıt kendini.. Ihlamurunu iç meyveni ye ayakları kalorıfere daya acık bir şeycigin kalmaz.. Biraz oğluna sarıl falan filann.. Gir bi mercimek çorbası yap şifa niyetine içç.. Ohhh şifam olsun dee... Daha ne diyeyimm .. Her şey güzel olacakk yaa inan acık inan:KK15::KK15:

Back
X