- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.241
Yazın tüple dalış denesin. Kulak eşitlemeden 5-6mt ye inince sinüsler patlıyor. Maske kanla doluyor. Acı sıfırr, müthiş rahatlama:)
Ahahhahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın tüple dalış denesin. Kulak eşitlemeden 5-6mt ye inince sinüsler patlıyor. Maske kanla doluyor. Acı sıfırr, müthiş rahatlama:)
portakales Aman yarabbim şok oldum.
Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Dollenme işine geciyorlar, buz benegim olur insallah
Öpüyorum kizlar Allaha emanetsiniz
Gözün aydın canım,geçmiş olsun. Hepsi döllenir inşallah.Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Bana müsade, gidip yatayım. Sabah erken çıkacağım. İlk fırsatta yazarım gelişmeleri...
Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Geçmiş olsun canım güzelce bölünsünler inşallahhKizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Bak canım burda bahsediliyor. Bazı doktorlar tavsiye ediyor hatta. Sinüsün türüne göre.Bu naıl bir senaryo??? Korku filmi gibi.. Maske kanla doluyo ve rahatlama.... Ben sevdicegimi ôyle gôrünce kalpten giderim zaten... Sahiden bilimsel bir geçerliligi var mi???
Sağol arkadaşım. Valla kontrolden çok havadan dolayı endişeliyim. Rabbim dışarıda kalan tüm canları korusun, yolda olanlara sağ salim gidecekleri yere ulaşmayı nasip etsin... 2003 te bir fırtına olmuştu İstanbul' da. Boğaz köprüsünün ayaklarından birisi çatlamış, insanlar evlerine gidememiş hatta soğuktan vefat edenler olmuştu. O gece eve gidemeyenlerden birisi de bendim. Rabbim tekrar yaşatmasın, kabus gibiydi...
Nazara geldim kesin. Öyle güzel dişlerim vardı ki... Neyse. Herkes 7-8 yaşında çıkardığı dişleri ömrünün sonuna kadar taşıyor, çekilmez öyle. Arada yenilemek lazım![]()
Allahım neden neden her şey olumsuz yollar berbat zaten stresliyim önüme hep engel çıkıyor belli bir yere kadar yürümek zorunda kaldım kara bata çıka üşümemişimdir inşallah acaba yanlış zamanlama mı Rabbim beni uyarıyor mu canım çok sıkkın