- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.801
Çok sağol ..inşallah duam o yönde...
Eynocum, daha öncede sormuştum..başka bir dr.denemek istemezmisin? bazen dr.larda farklı uygulamalar yapabiliyorlar..Burda birçok arkadaşımız bir dr.da başarılı olamazken, başka dr.da yumoşlarına kavuşdular.Arkadaşlar folikül falan yok...ama umudum var...bu ay da böyle ...Allah büyük.
Sen dedikten sonra eşimle konuştum..sıcak bakmıyor..benim de kafam karışıyor...jiçbir ilaç yok bir sey yok..sadece folikül bakıyor..bilmiyorum monkey sanırım soru işaretleri artıyor
Çok TSK ederim Allah razı olsunTedavin hayırlı uğurlu olsun,Annenede acil şifalar dilerim.
Haha mersi canim atlaticam insallah sade kocam huzur vermiyo dün basladim zaten iste makarna hasladim cok az soya yagi onu yedim aksam patatezi soganla kavurdum renksiz bunumu yicez dedi kocam ketcap dok ben böyle yiyicem dedim vede harikaydi böylece günler cabuk biter bencede cok sagol destegin icin Allahim sana güzel ve senin gibi hayirli bir kiz versin vede herkese kiz evlat gibisi yok ya.
Evettt yarın kısmet olursa:)
Monkey bir hafta sonra da değişmez aynı tavrı gösterirse kesin gitmeyeceğ im ona..sen ne durumdasın
aminnn arkadaşım inşallahh :)Şimdiden geçmiş olsun. Birinci kalite bol yumoşun olsun, bebek olup can bulsun inşallah.
Bu arada bu saat oldu Wishduygu ve Zanork yok ortada.... Umarım ikisi de iyidir, merak ettik meleklerimizi...
bize göree daha çüçükya ablasıı yaşam enerjisi var portakaleste..
Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi
Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi
Kistin küçülmesine sevindim
Hadi bakalım bugün bende carpildim vallahi yollarda
Portakal KARDEŞ yarın saat kaçta OPU 'n ?
inşallah yaptığın bu fedakarlığın karşılığını göreceksin arkadasım.. Rabbimm bereketlendirip şifalandırsın o güzel yüregini:)
sabahhhh 9'da canımmm:)
Kizin davranışlarını gözumde canlandı gulumsetti beni,uzun omurleri olsun,
tedavi devamı için İstanbul geldim.kayınvalidemler de kalıyorum ama kocaeliye dönünce mutlaka bulucam onu.
Oy yerim ya cok tatlı maviş profil resmindeki o mu ya?
Gözün aydın çok sevindim evet çoğu gitti sx kaldi
Bende Lulindadsn rica ettim sağolsun gönderdi bana da
İdtanbulu çok bilmiyorum yerini bulamam diye korktum kolu i yeri
Amin canım benim
Amin canim
Amin canım çok sağol nasılsın rvfr olmak nasıl
Canım şimdiden hayıtı olsun bol bol kaliteli olsun keşke bugün olaydı da goreyfim seni ama yarinfs buralarda yim bir şeye ihtiyaç olursa malteprdeyim :)
İnsh hamilesindit ya insh
İzmir güzel memleket sansliniz ya
Benimde hep yasamak istediğim şehir ya
Oy ya ne çok İzmirli var: )ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?