- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.821
Sabah 9'da kalbim de duam da seninle canım, Kolay ve verimli bir OPU dilerim .. :)
Transfer sonrası Heyecanlı oluyor biraz ama popoyu büyütmek için çok ideal:)Doktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de
Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi
Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi
Ay deme ya sende maltepefesin demek tuh önce drdeydim keskemevett kuzu profil resmim Çakıl'ım :)) İstabul maltepe desin demek bende maltepe de oturuyorumm hihihiih..
Ama yarın gebzeye gidiyorum hastaneye ne zaman cıkarım allah bilir.. Teşekkürrrr ederimmm seni çok çokkk öperimm
İyi akşamlarıyı akşamlar arkadslarr
Transfer sonrası Heyecanlı oluyor biraz ama popoyu büyütmek için çok ideal:)
Canım adetin 12-15. Gün arası OPU oluyor. Yani tedaviye Başladıktan sonra (kısa protokolde adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor ya tedaviye) 9-12 Arasında yumurtalara bağlı olarak Değişiyor. Inşallah denk gelmez anneciğinin testleri ile.
mühim olan kimlik yaşı değil ki :)
Ama küçüğüm o bi gerçek:)
Ay deme ya sende maltepefesin demek tuh önce drdeydim keskem
Kocaelide oturuyorum gebze yr gidiyorsun bağlantı iyi yan i
Çakılı yerim ya mavis çok guzel
Srn vik belde sevmeye gelen onu
2220 uzakta ona gidrmem yaza:)
küçük çüçük dedikte kaçtın canım sonuçta 30 oldun dimi:))
Doktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de
Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi
rabbım herkese ıstedını versın allahım ısterse olurr
Gül'e Gül'e canım .. Yarın güzel ve sağlıklı haberlerle gel.. :) öpüyorum iyi gecelerkızlar ben yatıyorumm malum sabah erken kalkıp tontikleri vereceğim :)
hepinizi öpüyorummm......
Rahmin de en sağlıklı kalınlığa ulaşsın inşallah canım.. Kistin yok olup yerini bebişe bırakacak diyorum inanmıyorsun:)
Of ya bu duruma gore denk geliyor maalesef galiba
Hep boyle oluyor ya
Hayirlisi insh
Tamam canım sen gel evine insh haberleşir yarin çok güzel gecsinBen içerenköy tarafındayım yeditepe üniversitesinin orda.. çakito anamda tatilde bende opiden sonra oraya gidicem... gel teyzesi bol bol sev:)
kızlar ben yatıyorumm malum sabah erken kalkıp tontikleri vereceğim :)
hepinizi öpüyorummm......
Biraz gerildim ya bunu hic düşünmedim sormadim yaHayırlı, bebekli olsun tedavin, su gibi geçsin inşallah...
Annene de geçmiş olsun dileklerimi ilet, ellerinden öperim.
Sanırım annenle çakışabilirsiniz. 14 Ocakta ek ilaca başlayıp 17 sinde kontrol isteyebilir. Konuşursun, bir gün öne alabilir belki...
Benim 5 yıl kadar önce bir biopsi maceram oldu. O yüzden fazla kalınlaşmıyor malesef. Doktor bugün düşük mü yaptın sen dedi. Nasıl biopsi yaptıysa adam...
Neyse. İnşallah dediğin gibi kist gider bebek gelir. Gerçi kistim yumurtalıkta. Bebek aşağıda kalacak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?