Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok korkutucu ya .. Çok ürktüm

Canım benim sen gönlünü ferah tut.. Bir gün önce, bir gün sonraya denk gelir sen merak etme Allah'ın izni ile..
İnsh canım Allah büyük kalbimi biliyor rsdt hryirsin insh

Hiç te bile, uzakta değilim. İstersen bin otobüse gel, ispatlayayım
Yaza doğru göbek tokuşturma ya ins:: )

Transfer sonrası vurduğum iğnelerin yerleri bugün Göbek deliğimin iki yannda simsiyah morardı. Simsiyah mor değil yani.. Ama normal sanırım.. Kaç gündür hafif hafif morluk vardı. Bugün dışarı çıktım Arkadaşlarımla, üşümekten mi yoksa günlerdir ilk defa pantolon giyip kemer taktım ondan mı bilmiyorum. Korkutucu bir renk ama:)
Eşim çok ürküyor, ben iğne yaparken bile bakamıyor.. Ben de açıp açıp gösteriyorum, kötü müyüm evvvetttt

canim ya annene cok uzuldum.. babanda vefatmi etmisti.. cok fazla sikinti yasiyorsun ust uste..
insallah Allahim bizlerinde yuzune gulecek bu zor gunleri bebislerle atlatacagiz..
annene cok cok gecmis olsun.. ben bu rahatsizligin nasil zor bir hastalik oldugunu k.valdemde anladim.. onun yaninda Okmeydani Onkolojide cok yattim.. yasamayan bilemez zor bir surec cok agrili bi hastalik.. cok cok gecmis olsunn..

İçin rahat etmeyecekse ara sor. Durumuna göre karar vereceğiz diyecekler nasıl olsa

Çok korkutucu ya .. Çok ürktüm

Yok yok ürkme... Ben sohpet ede ede oldum ameliyati.. Tabi ki tercihim normaldi... Ama olamadi... Asıl sıkinti sonrasi.... Ben ilk sezeryanda cok problem yasamadim ama ikincisi canima ot tikadi..... 20 gun gecti hala kendime gelemedim.....

Reactions: Eua
Yok yok ürkme... Ben sohpet ede ede oldum ameliyati.. Tabi ki tercihim normaldi... Ama olamadi... Asıl sıkinti sonrasi.... Ben ilk sezeryanda cok problem yasamadim ama ikincisi canima ot tikadi..... 20 gun gecti hala kendime gelemedim.....

Valla ürktüm canım tatlıdır benim
OPU da kendimde değilken hastaneyi birbirine katmışım. :) Uyandığımda bağırıyordum ve korkunç ağrım vardı. Hemşire de bana küsmüştü:) haberim yok tabii hiçbirşeyden :)
Sonradan öğrendim bunları, bağırıp çağırmışım ve kusmuşum :) afedersiniz

güldürdün beni ya eşine eziyet diyon

canım benim yürekten çok sagol
beni anladıgını öyle anladım ki
yasamak istemezdim ama 2 senem böyle geçti tedavimi bildim ama baslayamadım vakit bulamadım anne ve babamın hastalıkları ve sonra kaybım ki.anlatılmaz.
Allahım beterinden korusun hepimizi.

İçin rahat etmeyecekse ara sor. Durumuna göre karar vereceğiz diyecekler nasıl olsa

Evet ya 14 ocaga bakalım bekleyeyim

Bak diyorum inan bana Herşey çok yolunda gidecek.. Allah yardımcın olsun

Bu arada annene geçmiş olsun, Allah sağlık versin de torunları büyütsün.. :)
Öpüyorum ellerinden

Sagol canım benim duygulandırdınız beni.
amin inşh.

İnşallah, her zaman beklerim
O kahvaltı sofralarının birinde olmalıyım insh.
Kocaeliyede beklerim ;-)

Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)
ayy ne güzel bir gelişme 2 gündür sizi takip edemiyordum ne güzel bir haber bak gördünmü canım çok erken üzmüşsün kendini inşallah bu güzel haber katlanır bebişle sonuçlanır canım gözünaydın tatlım :)

Buz gibi sabah ayzindannn gunaydinnnn.. Aydinlik gun olacak gibi kar toplamiyor gorunuyor... Yolda hazir arabayi kullanmiyorken degerlendireyim dedim. Bugun guzel olsun. Benim ilaclara da operasyonlara da meydan okuyan vucudum saat gibi masallak :)) duzensizlikler olur denmesine ragmen sasmadi! Yine sinifta kaldik ama olsun :))) ya tutarsa ya devam :))))

Hemen son 2-3 sayfayi okudum

portakales her sey guzel olacak... Cok mutlu haberlerin olsun, saglikla gecsin opuuu

Herseyguzelolcak adin gibi olsun her sey :) sevgili annen icinde

2220 kudretli kadinim, sen odulunu kucagina alirken ben oralarda teyze teyze dolanacagim :) sevindim kistşn ufalmasina, kakinligi sifaci bilgilerinle hallederiz insallah, bilgileri gordum muckkk ama sadece gordum simdilik bilahare okuyup sekle sokarşz.

magnesya dilerim tez duzelir unutursun tum sikintilarini, Asya kuzuyu koklariz popo ense farketmez :) encok eksi kokulu ayaklari tercihim

Eua taze hamile :) hep ondan bu haller :) goster canin istedigince siyah morlari. Kan sulandiricilardan nefrettt ediyorum o tüyuzden insallah aksi hic ispatlanmaz 9 aya varir hamileligin.. Senin gibi bekleyen kuddus ve diger herkes icin

@yadigaryadi uzuldun, toparlandin, sevindin... Hep sevinecegin gelismeler olsun heppp

ensu canim az kaldi zaman heyecanla seni bekliyorum

Lulinda kar kis kiyamette ecde olmakla iyi yapmissin sana selamlar ufakliga gobekten opucukkk

Herkesi opuyorummmm yazana kadar 40 km yolu gelmisiz bile anlamadimmm

kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
sende çok yaklaştın canım inşallah bu tedavinde anne olacaksın minik burunlu küçücük bebişimiz gelsin kucağımıza başka şey istemiyoruz dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…