- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.841
himm uyuzzz oldumm...1 kala ahahaha :) ama bana sorsan 50 yıldır yaşıyor gibiyim :)
Ay deme ya sende maltepefesin demek tuh önce drdeydim keskem
Kocaelide oturuyorum gebze yr gidiyorsun bağlantı iyi yan i
Çakılı yerim ya mavis çok guzel
Srn vik belde sevmeye gelen onu
2220 uzakta ona gidrmem yaza:)
Size sezeryan anından birkaç ayrıntı:
~Hocam bu neşter niye kesmiyo?
~keser o keser bastır iyice..
~yok olmadı... Yeni nester!!!
~dik tut keseeer..
~hah tamam !!!
~orayı cart diye kesme yüzümüze fışkırır..
~dogru... Heryerimiz kan olur-.. Şurdan gireyim?
~uygun!!
~ keseyi biraz aşagıya koy..
~iyi onun yeri..
~yok yok biraz aşaģıya
~burası nasıl?
~tamam...(mevzu idrar kesesi)
~Hocam dikişe geçelim..
~eksik yok degil mi?
~yok yok,ben buradan girdim..
~ o katı ince tuttun , biraz kalın al.
~iyi gibi hocam..
~degil. Biraz kalın almalısın.
~dűzelttim..
~tűplerinizi bağlayalım???
~sebep?
~yaş 43, iki dűşűk ve iki kűrtaj, e çocugunuz da var... Siciliniz bozuk,,, bu saatten sonra bebek istiyecek halinz yok m... Baglayalım rahat edin...
~ sakın ha ellemeyin tűplerime... 45 yaşima geldigimde yine doguracam... Hem ne var yaşımda ,,
~ciddi misin
~degil gibi miyim...
~hah bildim ben bu hastayı çılgın bu... Yapar valla...
~ evet yaparım.......
~gözűnűz aydın kızınız oldu..
~bana gösterin,,,
~..?.......
~ e ama poposunu gŏsterdiniz....
~yogun bakımda yűzűnű görűrsűn idare et....
~mor du poposu...
~ne renk isterdin
~Hocam rekor bizde 8. Sezeryanımizı da bitirdik...
~aferim size... 2 sene sonra yine görüşürüz....
.........
Isteyen tűm anne adayları... Insallah o popoyu siz de görűrsűnűz..... Aman diyim normal dogum yapin... Gerçi tűp bebrekleri niyeyse normalle almiyolar ama....
ıyı akşamlar arkadslarr
Ya tatlım ya .. Kist nerde önemli değil o yok olurken bebek büyüyecek o civarda.. Sonuçta kaç cm'lik alandan bahsediyoruz.. Inanıyorum ben..
İnsh canım Allah büyük kalbimi biliyor rsdt hryirsin inshCanım benim sen gönlünü ferah tut.. Bir gün önce, bir gün sonraya denk gelir sen merak etme Allah'ın izni ile..
Yaza doğru göbek tokuşturma ya ins:: )Hiç te bile, uzakta değilim. İstersen bin otobüse gel, ispatlayayım
Aferim :))))Teslim oluyorum
canim ya annene cok uzuldum.. babanda vefatmi etmisti.. cok fazla sikinti yasiyorsun ust uste..Doktora girmiştim ya bugun kistlerim yok olmuş tedaviye başladık gene
İğneler ilaçlar yazıldı
Çok mutlu oldum bekleriz gitmemiştir belki dlye dusunuyordum
14 ocak çarşamba kontrolum var ilaclar bitiyor
Tahmini ne kadar zaman sonra opu olur acaba
Annem kanser hastası ya cumartesi yani 17 ocakta testleri var onla cakiscak mi onu merak ettim orda aklıma gelmedi de
Bi de doktor bana hic kanla ilgili bir test yapmadı e2 vs hormon testi falan
Çokta sorgulayıcı olmak istedim
Öyle iste hayirlisi
Tamam canım sen gel evine insh haberleşir yarin çok güzel gecsin
Biraz gerildim ya bunu hic düşünmedim sormadim ya
Nasıl olsa kist vardır diye düşünmüştüm hep.ona odaklanmistim
Yarın dr email mi atsam ne yapabiliriz diye ya da 14 ocak bekleyip o gün mu konussam?
İnsh canım Allah büyük kalbimi biliyor rsdt hryirsin insh
Yaza doğru göbek tokuşturma ya ins:: )
Bu arada annene geçmiş olsun, Allah sağlık versin de torunları büyütsün.. :)İnsh canım Allah büyük kalbimi biliyor rsdt hryirsin insh
Çok korkutucu ya .. Çok ürktüm
İnsh canım Allah büyük kalbimi biliyor rsdt hryirsin insh
Yok yok ürkme... Ben sohpet ede ede oldum ameliyati.. Tabi ki tercihim normaldi... Ama olamadi... Asıl sıkinti sonrasi.... Ben ilk sezeryanda cok problem yasamadim ama ikincisi canima ot tikadi..... 20 gun gecti hala kendime gelemedim.....
güldürdün beni ya eşine eziyet diyonTransfer sonrası vurduğum iğnelerin yerleri bugün Göbek deliğimin iki yannda simsiyah morardı. Simsiyah mor değil yani.. Ama normal sanırım.. Kaç gündür hafif hafif morluk vardı. Bugün dışarı çıktım Arkadaşlarımla, üşümekten mi yoksa günlerdir ilk defa pantolon giyip kemer taktım ondan mı bilmiyorum. Korkutucu bir renk ama:)
Eşim çok ürküyor, ben iğne yaparken bile bakamıyor.. Ben de açıp açıp gösteriyorum, kötü müyümevvvetttt
canım benim yürekten çok sagolcanim ya annene cok uzuldum.. babanda vefatmi etmisti.. cok fazla sikinti yasiyorsun ust uste..
insallah Allahim bizlerinde yuzune gulecek bu zor gunleri bebislerle atlatacagiz..
annene cok cok gecmis olsun.. ben bu rahatsizligin nasil zor bir hastalik oldugunu k.valdemde anladim.. onun yaninda Okmeydani Onkolojide cok yattim.. yasamayan bilemez zor bir surec cok agrili bi hastalik.. cok cok gecmis olsunn..
İçin rahat etmeyecekse ara sor. Durumuna göre karar vereceğiz diyecekler nasıl olsa
Bak diyorum inan bana Herşey çok yolunda gidecek.. Allah yardımcın olsun
Bu arada annene geçmiş olsun, Allah sağlık versin de torunları büyütsün.. :)
Öpüyorum ellerinden
O kahvaltı sofralarının birinde olmalıyım insh.İnşallah, her zaman beklerim
ayy ne güzel bir gelişme 2 gündür sizi takip edemiyordum ne güzel bir haber bak gördünmü canım çok erken üzmüşsün kendini inşallah bu güzel haber katlanır bebişle sonuçlanır canım gözünaydın tatlım :)Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)
sende çok yaklaştın canım inşallah bu tedavinde anne olacaksın minik burunlu küçücük bebişimiz gelsin kucağımıza başka şey istemiyoruz dimi :)kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?