Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah,benim kistlerde bunlardan dolayı çıktı kesin.

Âmin inşallah hepimiz için.

Günaydınn canım.. Kedilerin hastaymış neleri var!
GEçmiş olsun inşallah..

günaydın canım
patiler nasıllar
geçmis olsun.

Onlarda çocuk gibiler geçmiş olsun,üzmesinler seni çabuk iyileşsinler.

Sağolun kızlar.
Eşim geçen gün -söylemesi ayıp- çiğ ciğer vermiş. Son iki doğumdan olanların parazit ilaçlarını yapmamıştık, yaşları tutmadığı için. Alışık ta değiller, hep kuru mama yiyorlardı. Şimdi pirinç patates haşlayıp toparlamaya çalışıyorum ama uzun sürecek biraz. Kullanabilecekleri ilaç ta yok bu aşamada. Zayıfladılar hemen. Neyse ki neşeleri iyi şimdilik.

Allah,benim kistlerde bunlardan dolayı çıktı kesin.

Mümkündür. Asıl sorun, öyle insanlarla nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Ne imadan anlıyorlar, ne söyleneni anlıyorlar... Bir de inadına aynı şeyi yapıp kıs kıs gülmeleri yok mu? Patlat bir tane kafasına diyor kör şeytan...
Demedim öyle bir şey. Ben değilim o.

Portakal kardeş, nasıl geçti opun? Kaç yumin var? İyisin değil mi? Geçmiş olsun.

Günaydın canım. Opum iyi sonrası biraz ağrılı geçti ama bugün çok iyiyim allah'a şükür.
20 yumurta toplandı 18 i olgunmuş 14 tanesi döllenmişti dün. Bugün nasıllar bilmiyorum.
Muhtemel yarın arayacaklar..
Sen nasılsın canım.

Aaaa geçmiş olsun canım. Kediciklerin parazitleri meşhurdur zaten.. Senin koca veteriner nasıl gözünden kaçmış yavv.. Çok geçmiş olsunn canım.. Benim yerime mıncıkla lütfennn

Aaaa geçmiş olsun canım. Kediciklerin parazitleri meşhurdur zaten.. Senin koca veteriner nasıl gözünden kaçmış yavv.. Çok geçmiş olsunn canım.. Benim yerime mıncıkla lütfennn

Sağol arkadaşım. Gözünden kaçırmam öyle şeyleri, başının etini yerim. Ama hap için küçükler daha. 2,5 aylık olunca veriyorduk ilaçlarını.
Uyansınlar bir posta da senin için mıncıklarım

Deneme zaten,ben beynimi başka bişeye yönlendiriyorum,yeri geldiğinde de Söylenen her neyse söylüyorum artık içimde besleyemiyorum tahammülü kalmadı,ben terapi görmüştüm,sonra eşimlede Konuşmak istedi konuştu eşimin yüzüne sen enayisin Demiş başka bişilerde söyleyince kendisine biraz Değişti bunada şükür,diğerlerinide çözdüm en azından sonradan yapabilecek hamlelerini ve ne söyleyeceklerini biliyorum,aslın da heleki kaynana ilk gelinle yarış halinde ve taht kaptırmama derdinde Malesef iki kraliçe olmazzzzzzzz.

GÜzel demiş hihihihiih...
Cahil insanla uğraşmak kadar zor bir şey yoktur hayatta diye boşuna dememişler..
Allah uzak tutsun canımm.. Arkadasından dualar oku evine iyi gelir kötü enerjiye..

Hele bide ağızlarını burarak gülmeleri yokmu benimde gidip burasım var da neyse,onları kaile almıyorum daha çok sinir oluyorlar,hiç enterese etmiyor beni,ben zamanında çok özel yerde taşıdım Malesef onlar yerlerini beğenmediler.

canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi

Ayyyy o kadar mı miniklerrrr...
Mırrr mırrr mırlar onlar şimdi hep üşürdeee ...
Allah'ımm yavru kedilerini korusun

canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi

Hayırr kızlar mağdur yok artıkk... Algımızı değiştirelim... Onlar kendi çapında kötü enerji yaymaya çalışan asıl kendilerini sevmeyen insanlar... Biz de he he diyeceğizz hopp arkalarından evimizi dualarımızla arındıracagız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…