- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.041
Allah,benim kistlerde bunlardan dolayı çıktı kesin.Hep yapıyoruz bunları. Başkası üzülmesin, ben sebep olmayayım diyoruz ama kendimize ediyoruz. Benim kistler de evlendikten sonra çıktı. Kaynanam canımı yakar; "aman büyüğümdür, edepsizlik etmeyeyim", eşim canımı yakar; "erkek milleti halden anlamıyor", annem üzer; "ne de olsa annemdir, yaşamadı bilmiyor"...
En sonunda bütün gemileri yakmak zorunda kalıyorum daha fazla zarar görmemek için. Oysa ben katlanabiliyorsam, onlar da katlanabilir. Haksız mıyım? Neyse. Ben de öğrenme aşamasındayım, şimdilik yetsin bu kadarı
Âmin inşallah hepimiz için.Herkese günaydınnnnn.. Mutlu mesut bir hafta olsun, güzel haberlerle topik coşsun, gönüllerimiz daima bir olsun.. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler gerçek olsun.Günaydınnnnnnn!! Soğuk bir pazartesi için bir enerji fazlam var ya hayırlısı bakalım.
Ilahi sara sen çok yaşa tez zamanda gebe kal doğur emi
Inşallah canım inşallah olursun.amin canım inşallah hemde ikiz annesi olayım inşallah
Günaydınn canım.. Kedilerin hastaymış neleri var!
GEçmiş olsun inşallah..
günaydın canım
patiler nasıllar
geçmis olsun.
Onlarda çocuk gibiler geçmiş olsun,üzmesinler seni çabuk iyileşsinler.
Inşallah canım inşallah olursun.
Allah,benim kistlerde bunlardan dolayı çıktı kesin.
Portakal kardeş, nasıl geçti opun? Kaç yumin var? İyisin değil mi? Geçmiş olsun.
Sağolun kızlar.
Eşim geçen gün -söylemesi ayıp- çiğ ciğer vermiş. Son iki doğumdan olanların parazit ilaçlarını yapmamıştık, yaşları tutmadığı için. Alışık ta değiller, hep kuru mama yiyorlardı. Şimdi pirinç patates haşlayıp toparlamaya çalışıyorum ama uzun sürecek biraz. Kullanabilecekleri ilaç ta yok bu aşamada. Zayıfladılar hemen. Neyse ki neşeleri iyi şimdilik.
Aaaa geçmiş olsun canım. Kediciklerin parazitleri meşhurdur zaten.. Senin koca veteriner nasıl gözünden kaçmış yavv.. Çok geçmiş olsunn canım.. Benim yerime mıncıkla lütfennn
Deneme zaten,ben beynimi başka bişeye yönlendiriyorum,yeri geldiğinde de Söylenen her neyse söylüyorum artık içimde besleyemiyorum tahammülü kalmadı,ben terapi görmüştüm,sonra eşimlede Konuşmak istedi konuştu eşimin yüzüne sen enayisin DemişMümkündür. Asıl sorun, öyle insanlarla nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Ne imadan anlıyorlar, ne söyleneni anlıyorlar... Bir de inadına aynı şeyi yapıp kıs kıs gülmeleri yok mu? Patlat bir tane kafasına diyor kör şeytan...
Demedim öyle bir şey. Ben değilim o.
Deneme zaten,ben beynimi başka bişeye yönlendiriyorum,yeri geldiğinde de Söylenen her neyse söylüyorum artık içimde besleyemiyorum tahammülü kalmadı,ben terapi görmüştüm,sonra eşimlede Konuşmak istedi konuştu eşimin yüzüne sen enayisin Demişbaşka bişilerde söyleyince kendisine biraz Değişti bunada şükür,diğerlerinide çözdüm en azından sonradan yapabilecek hamlelerini ve ne söyleyeceklerini biliyorum,aslın da heleki kaynana ilk gelinle yarış halinde ve taht kaptırmama derdinde Malesef iki kraliçe olmazzzzzzzz.
Hele bide ağızlarını burarak gülmeleri yokmu benimde gidip burasım var da neyse,onları kaile almıyorum daha çok sinir oluyorlar,hiç enterese etmiyor beni,ben zamanında çok özel yerde taşıdım Malesef onlar yerlerini beğenmediler.Mümkündür. Asıl sorun, öyle insanlarla nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Ne imadan anlıyorlar, ne söyleneni anlıyorlar... Bir de inadına aynı şeyi yapıp kıs kıs gülmeleri yok mu? Patlat bir tane kafasına diyor kör şeytan...
Demedim öyle bir şey. Ben değilim o.
Deneme zaten,ben beynimi başka bişeye yönlendiriyorum,yeri geldiğinde de Söylenen her neyse söylüyorum artık içimde besleyemiyorum tahammülü kalmadı,ben terapi görmüştüm,sonra eşimlede Konuşmak istedi konuştu eşimin yüzüne sen enayisin Demişbaşka bişilerde söyleyince kendisine biraz Değişti bunada şükür,diğerlerinide çözdüm en azından sonradan yapabilecek hamlelerini ve ne söyleyeceklerini biliyorum,aslın da heleki kaynana ilk gelinle yarış halinde ve taht kaptırmama derdinde Malesef iki kraliçe olmazzzzzzzz.
Benim içinde lüffen mıncıkla.Sağol arkadaşım. Gözünden kaçırmam öyle şeyleri, başının etini yerim. Ama hap için küçükler daha. 2,5 aylık olunca veriyorduk ilaçlarını.
Uyansınlar bir posta da senin için mıncıklarım
Sağol arkadaşım. Gözünden kaçırmam öyle şeyleri, başının etini yerim. Ama hap için küçükler daha. 2,5 aylık olunca veriyorduk ilaçlarını.
Uyansınlar bir posta da senin için mıncıklarım
canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?