- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.061
benim için mıncıklamakedilerden korkuyom arkadaş
Deneme zaten,ben beynimi başka bişeye yönlendiriyorum,yeri geldiğinde de Söylenen her neyse söylüyorum artık içimde besleyemiyorum tahammülü kalmadı,ben terapi görmüştüm,sonra eşimlede Konuşmak istedi konuştu eşimin yüzüne sen enayisin Demişbaşka bişilerde söyleyince kendisine biraz Değişti bunada şükür,diğerlerinide çözdüm en azından sonradan yapabilecek hamlelerini ve ne söyleyeceklerini biliyorum,aslın da heleki kaynana ilk gelinle yarış halinde ve taht kaptırmama derdinde Malesef iki kraliçe olmazzzzzzzz.
GÜzel demiş hihihihiih...
Cahil insanla uğraşmak kadar zor bir şey yoktur hayatta diye boşuna dememişler..
Allah uzak tutsun canımm.. Arkadasından dualar oku evine iyi gelir kötü enerjiye..
canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi
Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
Kadına extra teşekkür ettim,en azından düşüncemden uzaklar,hayır demesinini zorda olsa öğrendim,algılamak ve duymak istediklerini tercih ediyorlar Malesef zor gerçekten.
Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
Aaaaaaaaa kızzz o minnaklarrr varyaa insana ne iyi gelirrr...
Bende korkularının üstüne gitmeye başla.. Al eve bi kedii:)
oluuuuur başkaaaaa zaten beni görünce direk balkona geliyolar yetmiyor şimdide mutfak penceresinin önüne oturuyolar elimde değil yaaaa istemiyorum asla zarar görmelerini istemem ama benden uzak olsunlar köpeklerden korkmuyorum bak ama kedileri sevmiyorum
Ben de gayet iyiyim canım. Hala adet olmadım, hala kan vermedim ve hala doktora gitmeyi değil beklemeyi düşünüyorum.Günaydın canım. Opum iyi sonrası biraz ağrılı geçti ama bugün çok iyiyim allah'a şükür.
20 yumurta toplandı 18 i olgunmuş 14 tanesi döllenmişti dün. Bugün nasıllar bilmiyorum.
Muhtemel yarın arayacaklar..
Sen nasılsın canım.
Ben de gayet iyiyim canım. Hala adet olmadım, hala kan vermedim ve hala doktora gitmeyi değil beklemeyi düşünüyorum.
Aslında her birimizde var bişiler,benim onlara karşı hiç bir zaman sesim yükselmemişdir,hatta derler sabrına hayranız,ben uzun zaman birlikte yaşadım onlarla,şimdi arada bi geliyorlar,senin içinde zormuş canım ne desem bilemedim senin Evliliğin Ömür boyu sürsün,iki ayrı kültürde yetişiyoruz sonra o iki kültürde yetişen kişiler evleniyor bi şekilde Çatışmalar çıkıyor.Zor canımm.. ÇOk şükür kayınvalidem le aram iyi.. Yani eksikleri var tabii ama sizin kadar dertli değilim. Çok şükür. Aman benim ailem yetiyor zaten:) Babamla annem ayrıldı ben evlendiğim sene 6 yıl önce. Zaten yıllardır kötüydü..
Babamın depresyonu bitti abimin evliliği çıktı.. Şimdi de gelin hanım abimi kendi ailesine kapadı adam bütün sülalessini sildi:) Ahhh ne diyim.. Sizde kayınvalide bizde gelin problemii...
Aslında her birimizde var bişiler,benim onlara karşı hiç bir zaman sesim yükselmemişdir,hatta derler sabrına hayranız,ben uzun zaman birlikte yaşadım onlarla,şimdi arada bi geliyorlar,senin içinde zormuş canım ne desem bilemedim senin Evliliğin Ömür boyu sürsün,iki ayrı kültürde yetişiyoruz sonra o iki kültürde yetişen kişiler evleniyor bi şekilde Çatışmalar çıkıyor.
Hahahh süpersin... Hayranım sabrına :)
Ben de senin enerjine, fıkır fıkırlığına hayranım.Hahahh süpersin... Hayranım sabrına :)
Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.Hayırr kızlar mağdur yok artıkk... Algımızı değiştirelim... Onlar kendi çapında kötü enerji yaymaya çalışan asıl kendilerini sevmeyen insanlar... Biz de he he diyeceğizz hopp arkalarından evimizi dualarımızla arındıracagız:)
Hamilesindir inşallah.Ama öylee.... Beklemekten başka yapacak bişii yok ki embriyonun kalp atışı duyuluncaya kadar.
Ama öylee.... Beklemekten başka yapacak bişii yok ki embriyonun kalp atışı duyuluncaya kadar.
Ben de senin enerjine, fıkır fıkırlığına hayranım.
Güzel haberler bekliyoruz :) Umarım döllenmeleri de bu kadar güzel olur.Kizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?