Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...

GÜzel demiş hihihihiih...
Cahil insanla uğraşmak kadar zor bir şey yoktur hayatta diye boşuna dememişler..
Allah uzak tutsun canımm.. Arkadasından dualar oku evine iyi gelir kötü enerjiye..

Kadına extra teşekkür ettim,en azından düşüncemden uzaklar,hayır demesinini zorda olsa öğrendim,algılamak ve duymak istediklerini tercih ediyorlar Malesef zor gerçekten.

ÇOk zor bi durum canımm... Belki de annen sana karışmak istememiştir
Ama eve almama hakkına sahipsin. KOcan çok istiyorsa gitsin görüşsün.. Yani anlamıyorum ne istiyorlar senden ne ayıpp yaa zaten mutlu olmaya çabalıyorsun bir de köstek oluyorlar.. Rabbim büyük canımm... Kendini koru gerisini allah'a bırak.

Kadına extra teşekkür ettim,en azından düşüncemden uzaklar,hayır demesinini zorda olsa öğrendim,algılamak ve duymak istediklerini tercih ediyorlar Malesef zor gerçekten.

Zor canımm.. ÇOk şükür kayınvalidem le aram iyi.. Yani eksikleri var tabii ama sizin kadar dertli değilim. Çok şükür. Aman benim ailem yetiyor zaten:) Babamla annem ayrıldı ben evlendiğim sene 6 yıl önce. Zaten yıllardır kötüydü..
Babamın depresyonu bitti abimin evliliği çıktı.. Şimdi de gelin hanım abimi kendi ailesine kapadı adam bütün sülalessini sildi:) Ahhh ne diyim.. Sizde kayınvalide bizde gelin problemii...

Senin yine iyiymiş ben Beşe tektim,terapistim psikolog ve aile terapistiydi,bebek için gitmiştim başka sorunların da var dedi arkası söküldü geldi,çok şey öğrendim aslında unutmuş Olduğum bildiklerimi hatırlattı,aynı mutfağı kullanıyorsun ortaya beyninde ip ger bir tarafı senin senin ailen eşin dedi,otaraf sana ait,aslında kendime değer vermeyi öğrendim.

Aaaaaaaaa kızzz o minnaklarrr varyaa insana ne iyi gelirrr...
Bende korkularının üstüne gitmeye başla.. Al eve bi kedii:)

oluuuuur başkaaaaa zaten beni görünce direk balkona geliyolar yetmiyor şimdide mutfak penceresinin önüne oturuyolar elimde değil yaaaa istemiyorum asla zarar görmelerini istemem ama benden uzak olsunlar köpeklerden korkmuyorum bak ama kedileri sevmiyorum

Kesin onlarla yaşadıgın kötü bi anın ver.. O anı hatırlayıp düşünmeye çalış aslında çok da kötü değiller:)
Kabul biraz vahşiler ama mırr mırr dediler miii ben pamuk oluyorum hihihih

Annen de aslında kendince HAKLI,sert Yapıya sahipse annen ki benimkide öyle,aslında onlarda Duygularını o şekilde ifade ediyorlar iyimser düşün,aslında onlar senin her Şeyini Detaylı bilmek istiyorlar,yada söyle bu şekilde yapma desen,ben söyledim faydası oldu.

Ben de gayet iyiyim canım. Hala adet olmadım, hala kan vermedim ve hala doktora gitmeyi değil beklemeyi düşünüyorum.

Aslında her birimizde var bişiler,benim onlara karşı hiç bir zaman sesim yükselmemişdir,hatta derler sabrına hayranız,ben uzun zaman birlikte yaşadım onlarla,şimdi arada bi geliyorlar,senin içinde zormuş canım ne desem bilemedim senin Evliliğin Ömür boyu sürsün,iki ayrı kültürde yetişiyoruz sonra o iki kültürde yetişen kişiler evleniyor bi şekilde Çatışmalar çıkıyor.

Küçük çatışmalar güzeldir.. İlişkiyi güçlendirir canım.. Ama kıskançlık fesatlık kötü niyet oldu mu sonu hep kötü biter.. Çok şükür benim içim huzurlu sizin de içiniz huzurlu olsunn... İnşallah evliliklerimiz bir ömür mutlu berekeli olsun..

Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.

Güzel haberler bekliyoruz :) Umarım döllenmeleri de bu kadar güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…