Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.

Ayyy niyetler bakışlar fesatlıkk bunlarr etkilerr canımmm... Allah evinden uzak tutsun inşallahh.. Bi dua var cok hosuma gıtmıstı sara ya yazmıstım sana da dıyım...
"yüze dost, kalbe hain olanları, hayırlı olmayanları hayatımdan çıkar Ya Rab. " Aminnnn

Âmin inşallah canım inşallah,biz görücü usulü tanıştık bir yıl görüştük yirmi bir yıl olacak evleneli,birbirimizi çok sevdiğimize eminim,anneside der seni daha çok seviyor benden diye,Düşünceye gel.

Yazdım,aminnnn,evet söylediklerinin hepsi var sanırım.

Nasipse olur arkaşım,Düşünme desemde olmuyor biliyorum,sakin sakin bekle varmı belirdi.
Oldukça sakinim canım zaten, hiç gerilim, stres, aşırı bir merak yok. Kendimi her türlü olasılığa da hazırladım zaten. En kötü ihtimal hamile kalmış olup yine düşük yapmam. Onun da birşeyleri ortaya çıkaracak bir olay olduğuna inanmak istiyorum. Belki de o sayede bundan sonraki hamileliğimde tüm sorunları çözmüş olarak ipi göğüsleyeceğim. Kim bilir? Her türlü olasılığı olumlamış olarak beklemekteyim bakalım.. 10 gün kadar daha bekleyip doktordan randevu alacağım. Belirti midir bilmiyorum da sabaha karşı uyanmaya başladım son 3-5 gündür.

ne güzel sen eve sokmamayı başarmışsın ben senin annen gelmeyecek desem o zaman seninkilerde gelmeyecek diyor ama benim ailem seninkiler gibi davranmıyor desemde kaynanam olacak şahıs kaç sefer beşkalrını örnek göstererek eşime o senin aileni istemezse sende onunkileri kabul etmeryeceksin diye telkinde bulunuyolar cadalozlar

Mağdurdum bir zamanlar,bu güne şükür arkadaşım Ohh.

darısı başıma bende aşacam onlarla arama mesafe koyacam diyorum ilk tatil günümde kocam gidip yalvar yakar bize getiriyo olan bana oluyo

Aaah ah. Keşke karışmak istemeseydi. Aksine her şeyime karışır. 3 günlüğüne gelir, evdeki her şeyin yerini değiştirmeye çalışır. Dediğini yaptıramazsa evde fırtınalar eser, aylarca küser. Küçükken herkesin bir masal kahramanı olur ya. Benimki Külkedisiydi. 8 yaşımdayken herkese "benim annem- babam üvey" diyordum. Düşün halimi. Ve 41 yaşındayım hiç bir şey değişmedi.
Kaynanam ayrı bir alem. Ne kendi ailesinden ne eşinin ailesinden yüzü gülmüş. O da şimdi bana yapıyor. Ben eşimin ikinci eşiyim. Önceki gelinini bir düğünde görmüş bir daha ne oğlunu ne gelinini görebilmiş. Biz 4 ay birlikte yaşadık ne uğursuzluğum kaldı, ne edepsizliğim. Yüzüme de söylemiyor ki cevap vereyim. Telefonda komşusuna anlatıyor, kapının önünde bağırıyor falan. 4 ay sonra eşime "ben gidiyorum" dedim. "İster benimle gel, ister burada bitirelim..." Kadın 3 yıl sonra geldi evimize. Hiç bir şey değişmemiş. Eşyalarım onun evinde kalmıştı. Dolabımdan pantolonumu alıp kızına giydirmiş te çok yakışmış. 3 gün bunu anlattı. Dayanamadım sonunda "bunu her yerde anlatma beni kimse tanımaz, oğlunun arkasından annesi hırsız derler" dedim. Ertesi sabah gittiler zaten. Bunlar en basit örnekleri yaptıklarının. Kaç yıl geçti hala öfkemi atamadım.
Olur muyum ben? Olurum, olurum. Ümidim var kendimden

Kesin onlarla yaşadıgın kötü bi anın ver.. O anı hatırlayıp düşünmeye çalış aslında çok da kötü değiller:)
Kabul biraz vahşiler ama mırr mırr dediler miii ben pamuk oluyorum hihihih

var evet bi seferinde saldırılarına uğradım resmen gece karanlıktı bunlar bizim pencerenin altında kavga ediyodu dört kedi annem bunlara taş attı dağılsınlar diye benim üzerimdede beyaz bir tişört vardı bende annemin yanındaydım komşularla oturmak için bahçeye iniyorduk bunlar beni farkettiler karanlıkta bi baktım dört nala üzerime geliyor bi tanesi bana bi vurdu bende Bismillah diye bağırdığımı ve kediyi ittiğimi hatırlıyorum bi kaç saniye falan konuşamadım annem kaldırdı hemen su falan içirdi ama ben kaç gün dışarıya çıkamadım gölge görsem kedi çıkacak sanıyodum böyle işte

Ben de gayet iyiyim canım. Hala adet olmadım, hala kan vermedim ve hala doktora gitmeyi değil beklemeyi düşünüyorum.

sabrına hayranım canım

Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.

benimkiler gidincede ben hasta oluyorum bak size ne anlatayım

bi seferinde kaynanamlardan geliyoduk geceydi bizi yolculamak için dışarı çıktılar kaynanam büyük görümce hadi içeri gel dedi oda yok arkalarından bakacam dedi döndüm baktım dik dik arkamızdan bakıyo biraz ilerlemiştik düz yolda yere bi kapaklandım dizim yarıldı nasıl canım yanmıştı bi kaç gün sonra bize geldi pis pis gülerek aaa dizinde yaralanmış düştünmü dedi bende heeeee düştüm ama canım sağolsun geçti gitti şükür dedim

Annesinin o kadar çok hatası var ki. Yine de hadi desem aynı akşam getirir. Çok ağır oldu ama en sonunda "o gittikten sonra evde eksik aramak zorunda değilim. Çok özlüyorsan git onunla yaşa" demek zorunda kaldım...

iyi demişsin haketmiş seninki

Allah bozmasın aranızı. İşin aslı üste çıkmaya çalışmayıp birbirinizi olduğunuz gibi kabullenebilmekte. Eksikleriyle, fazlalıklarıyla... Bir de herkes yerini bildi mi, bal dök yala...
Benim kendi ailem de bir ayrılık yaşadı biz evlendikten sonra. 4 yıl ayrı kaldılar. Mahkeme masrafını üstlenmeye yanaşmadı ikisi de. Ben de barıştırdım. Hiç değilse artık birbirlerini yiyorlar genellikle. Ben arada payıma düşeni alıyorum
Gelin derdi aynı şekilde bizde de var. Neyse ki uzaktayım pek anlamıyorum. Şimdiden bebeği annemden kaçırmaya başlamış. Annem de kaşınıyor gerçi. Çok ta haksız değil kız. Ama insanın gözüne de sokulmaz ki...

Değer vermekten ziyade iletişim kuramamaktan kaynaklanıyor benimki. İnsan gibi anlatınca anlamayana ne yapacağımı şaşırıyorum. Bilmem ki öyle taktik falan. Millete bakıyorum, çaktırmadan sokuyor lafı, gık diyemiyorsun. Ben o konuda odun gibiyim. Neyse o. Her zaman işe yaramıyor o da...

bu konuda seninle aynıyız biliyomusun

Ah arkadaşım. Denemedim mi? Güzel güzel söyledim, olmadı bağırdım, olmadı konuşmadım... Can çıkar huy çıkmazmış. İki gün dikkat ediyor, üçüncü gün bir batırıyor, aylarca kendime gelemiyorum...

Hahahah hasede bak kıskanç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…