- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.081
Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.
Güzel haberler bekliyoruz :) Umarım döllenmeleri de bu kadar güzel olur.
Âmin inşallah canım inşallah,biz görücü usulü tanıştık bir yıl görüştük yirmi bir yıl olacak evleneli,birbirimizi çok sevdiğimize eminim,anneside der seni daha çok seviyor benden diye,Düşünceye gel.Küçük çatışmalar güzeldir.. İlişkiyi güçlendirir canım.. Ama kıskançlık fesatlık kötü niyet oldu mu sonu hep kötü biter.. Çok şükür benim içim huzurlu sizin de içiniz huzurlu olsunn... İnşallah evliliklerimiz bir ömür mutlu berekeli olsun..
Yazdım,aminnnn,evet söylediklerinin hepsi var sanırım.Ayyy niyetler bakışlar fesatlıkk bunlarr etkilerr canımmm... Allah evinden uzak tutsun inşallahh.. Bi dua var cok hosuma gıtmıstı sara ya yazmıstım sana da dıyım...
"yüze dost, kalbe hain olanları, hayırlı olmayanları hayatımdan çıkar Ya Rab. " Aminnnn
İnşallah öyleyimdir de öyle olsan bile olay bitmiyor işte.. Kısmet artık, hakkımızda hayırlısı olsun.Hamilesindir inşallah.
Nasipse olur arkaşım,Düşünme desemde olmuyor biliyorum,sakin sakin bekle varmı belirdi.İnşallah öyleyimdir de öyle olsan bile olay bitmiyor işte.. Kısmet artık, hakkımızda hayırlısı olsun.
Oldukça sakinim canım zaten, hiç gerilim, stres, aşırı bir merak yok. Kendimi her türlü olasılığa da hazırladım zaten. En kötü ihtimal hamile kalmış olup yine düşük yapmam. Onun da birşeyleri ortaya çıkaracak bir olay olduğuna inanmak istiyorum. Belki de o sayede bundan sonraki hamileliğimde tüm sorunları çözmüş olarak ipi göğüsleyeceğim. Kim bilir? Her türlü olasılığı olumlamış olarak beklemekteyim bakalım.. 10 gün kadar daha bekleyip doktordan randevu alacağım. Belirti midir bilmiyorum da sabaha karşı uyanmaya başladım son 3-5 gündür.Nasipse olur arkaşım,Düşünme desemde olmuyor biliyorum,sakin sakin bekle varmı belirdi.
Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
Mağdurdum bir zamanlar,bu güne şükür arkadaşım Ohh.
ÇOk zor bi durum canımm... Belki de annen sana karışmak istememiştir
Ama eve almama hakkına sahipsin. KOcan çok istiyorsa gitsin görüşsün.. Yani anlamıyorum ne istiyorlar senden ne ayıpp yaa zaten mutlu olmaya çabalıyorsun bir de köstek oluyorlar.. Rabbim büyük canımm... Kendini koru gerisini allah'a bırak.
Kesin onlarla yaşadıgın kötü bi anın ver.. O anı hatırlayıp düşünmeye çalış aslında çok da kötü değiller:)
Kabul biraz vahşiler ama mırr mırr dediler miii ben pamuk oluyorum hihihih
Ben de gayet iyiyim canım. Hala adet olmadım, hala kan vermedim ve hala doktora gitmeyi değil beklemeyi düşünüyorum.
Aynen çok doğru helal sana,evim de dualar asılı zaten okuyorumda,onlar evden gidince hemen bişi bozuluyor nedense.
ne güzel sen eve sokmamayı başarmışsın ben senin annen gelmeyecek desem o zaman seninkilerde gelmeyecek diyor ama benim ailem seninkiler gibi davranmıyor desemde kaynanam olacak şahıs kaç sefer beşkalrını örnek göstererek eşime o senin aileni istemezse sende onunkileri kabul etmeryeceksin diye telkinde bulunuyolar cadalozlar
darısı başıma bende aşacam onlarla arama mesafe koyacam diyorum ilk tatil günümde kocam gidip yalvar yakar bize getiriyo olan bana oluyo
Annesinin o kadar çok hatası var ki. Yine de hadi desem aynı akşam getirir. Çok ağır oldu ama en sonunda "o gittikten sonra evde eksik aramak zorunda değilim. Çok özlüyorsan git onunla yaşa" demek zorunda kaldım...
Zor canımm.. ÇOk şükür kayınvalidem le aram iyi.. Yani eksikleri var tabii ama sizin kadar dertli değilim. Çok şükür. Aman benim ailem yetiyor zaten:) Babamla annem ayrıldı ben evlendiğim sene 6 yıl önce. Zaten yıllardır kötüydü..
Babamın depresyonu bitti abimin evliliği çıktı.. Şimdi de gelin hanım abimi kendi ailesine kapadı adam bütün sülalessini sildi:) Ahhh ne diyim.. Sizde kayınvalide bizde gelin problemii...
iyi demişsin haketmiş seninki
Senin yine iyiymiş ben Beşe tektim,terapistim psikolog ve aile terapistiydi,bebek için gitmiştim başka sorunların da var dedi arkası söküldü geldi,çok şey öğrendim aslında unutmuş Olduğum bildiklerimi hatırlattı,aynı mutfağı kullanıyorsun ortaya beyninde ip ger bir tarafı senin senin ailen eşin dedi,otaraf sana ait,aslında kendime değer vermeyi öğrendim.
Değer vermekten ziyade iletişim kuramamaktan kaynaklanıyor benimki. İnsan gibi anlatınca anlamayana ne yapacağımı şaşırıyorum. Bilmem ki öyle taktik falan. Millete bakıyorum, çaktırmadan sokuyor lafı, gık diyemiyorsun. Ben o konuda odun gibiyim. Neyse o. Her zaman işe yaramıyor o da...
Annen de aslında kendince HAKLI,sert Yapıya sahipse annen ki benimkide öyle,aslında onlarda Duygularını o şekilde ifade ediyorlar iyimser düşün,aslında onlar senin her Şeyini Detaylı bilmek istiyorlar,yada söyle bu şekilde yapma desen,ben söyledim faydası oldu.
bu konuda seninle aynıyız biliyomusun
Âmin inşallah canım inşallah,biz görücü usulü tanıştık bir yıl görüştük yirmi bir yıl olacak evleneli,birbirimizi çok sevdiğimize eminim,anneside der seni daha çok seviyor benden diye,Düşünceye gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?