Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahhh canımm diyecek bir şey bulamıyorum... Ama bildiğim şey sen çok güçlü bi kadınsın... Bunlar seni güçlendirmiş...
Rabbim zaten hep haklıdan yana o yüzden sırtın yere gelmez... Ama bilinç altını temizlemen lazım.. Sen zaten biliyorsun ne yapılması gerektigini bence simdi bebeklerini alana kadar düşündüğün şey bu olsun:) Bir an önce atalım onları kapıdan dışarıı zihnimizde...
Bi tane olumlama var ben internetten dinledimçok iyi gelmişti.. Bilinçaltı temizlik meditasyonu diye 20dk filan sürüyor tatlım uygula istersen :)

Biliyorum o meditasyonu. Bende pek işe yaramadı malesef. Psikologun dediğine göre küçük yaşta terkedilme travmasının tedavisi zormuş. Zaman alırmış... Üstüne de sürekli bir şeyler eklenince... Bilinçaltımı temizlettim sözde. Tüp tedavisinde yine hortladı. Bugünlerde fazla ağırlık yapıyor. Ben de doktor dışında evden çıkmıyorum. Onun da etkisi var. Geçer. Her zaman geçti. Her şeye rağmen Rabbim sevgisini defalarca gösterdi. Kimsem yoksa Allah' ım var.

Ne diyimm ki biraz cahilik biraz çekmişlik insan farklı olup kötüleşiyor mu ne!! Bazen diyorsun ki beni niye doğurmuşlar değil mi! Bende babamin başka bi kadından 2 tane oğlu oldugunu öğrendim boşandıklarında ama babam reddediyor tabii.. Almanya da yaşıyorlarmış.. Biri benden 2 yaş küçük biri sanırım aynı yaşta filan :) ikisi de erkek.. Çok enteresan gerçekten.. Onları bu noktaya getiren deliligi merak ediyorum bazen..

Ahhhhh kuzumm çok şanslısın tabii.. .RAbbim sevdiğini yalnızlaştırırmışş..
Ama eminim onlar seni seviyorlar sadece sevgiden anladıkları şekilleri farklı.. Yani şöyle düşünüyorum herkesin dünyası görebildiği ve yaşadığı kadar.. Onlar da napsın kim bilir neler yaşadılar.. Belki hiç sevilmediler o yüzden sevmeyi dahi bilmiyorlar.. Sen üzülme ne olurr bilirsin zaten düşüncelerini onları anlamaya ve hak vermeye doğru çevir.. Rabbim yükünü hafifletsin seni şifalandırsın canımm..
Sana kocaman sarılıyorummm...

Kızlar dayanamadım aradım şimdi embriyoloğu.
14 üde uyuyormuş henüz yarın uyandırıp kontrol edeceklermiş.. Eğer çarşamba transfer olursa yarın haber vereceklermiş, perşembe olursa çarşamba haber vereceklermiş.. İlginç ama olsunn .. Bilmiyorum ama sanırım acık korkuyorum:)

Son düzenleme:
portakales .!.:
Günaydın..
İyiyim canım çok şükür:) Ama hala yanaklarım elma şekeri gibi kırmızı ve sıcak basıyor:))
Heyecenlı heyecanlı geçiyor günler:))
Sen nasıllsınn:)
Iyiyim kuzum isten firsat buldukça size bakıyorum. Heyecanlanman normal biz bile heyecanlaniyoruz okudukça, tedavin umarım güzel gecsin bebis gelsin kuzum, ha sicak basiyo diye balkonlarda üşüme dikkat et. Az kaldı dayanacan mükafatı alacan

İnşallahh canımm korkuyorum biraz ama o kadar olur degil mi
Rabbim gücendirmesin inşallah hepimiz mükafatımızı alırız biran önce..

Ya kızlar.. Çeneniz ne düşük yaaa :)))
Bi bakıyorum 10 sayfa 15 safta birikmiş takip etmede zorlanıyorum..
Portakal kardeşim inşallah 14'ü de gelişime devam eder, sana transfer edilecek olanları da içinde büyüt ve hayırlı evlat et onlar Rabb'im nasip etsin, inşallah.. Diğerleri de dondurucuya, bir sonraki senelerde KARDEŞ yapmak için ihtiyaç olacak:)
Diğer Arkadaşlarım takip edemedim şimdi okuyacağım..

Allah kolaylık versin arkadaşım,ne yazıcamıda bilemedim,kendini hırpalama.

Gebelik bulguları ortadan kalkmasın, artarak devam etsin desek olma mı

Canım nasıl gidiyor tedavi? Belli oldu mu OPU günü?

Geçmiş olsun,sizde Allah'a emanet olun.
Herşey Güzeldir inşallah senin cephede..
amin canım inşallah hemde ikiz annesi olayım inşallah
Inşallah kuzum inşallah, Hayırlısı ile..
Geçmiş olsun hepsi biraz önce iyileşsin inşallah..

Anlamak algılamak istediklerini cımbızla çekiyorlar Mübarekler,sen kendini önemse ve üzme bazen başkasının çarkını çevirmek zordur,hoş bende de yoktur öle taktikler.

Ah bu kocalar,darısı başına olsun tez vakitte.

Onlarla Görüşmeden önce kendine evine oku Sirkeli sularla evini sil,bide üzerlik tohumu var onuda Kapıya as ve evin içinde buhusunu yap,Nuray sayarın Kitab'ında yazıyordu ada Çayı yaprağını tütsüle odalarda gezdir dumanını ben yapıyorum en azından ufak bişilerle atlatıyorum.

Bende hepinizi seviyorum.. :))))

Canım inşallahh teşekkür ederimm... Rabbim gücendirmesin veletlerimizi tez vakit nasip etsin bizleree :)

hihihihhiii bu Nuray kadınn da yok yokk :))
Ben tütsülemenin kötü enerji getirdiğini düşünüyorum.. Batıl bi inançç.. Şöylee bi ayetel kürsi felak nas okursun seslii ohh bişi kalmaz... Bir de düşünmek önemli bence onların nazarı bize değmezz...

yaparım canım sağol evi sirkeyle silerim evi sirkeyi herşeyde kullanırım çok fazla

Hiç birşeyi unutmuyoruz sadece üzerine kara örtü örtüyoruz ha bazen gün ışığı vuruyor örtü aralanıyor önemli olan örtüyü çabuk kapatmak geçmişle yaşamayalım yaşarsak önümüzü göremeyiz,yaşanan güzellikleri göremeyiz arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…