Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben nazara inanıyorum şeker portakalım

Dünyaya gelmemiz gerekmeseydi gelmezdik elbet. Bu yollardan geçip durağımıza ulaşacaksak ona da yapacak bir şey yok. Yine de benim suçum ne diye sormak geliyor insanın içinden. Herkes kendi sınavını yaşıyor zaten. Benim hayatım seninkinden daha kolay değil ki, bir de üstüne eziyet ederek günaha giriyorsun... Neyse ya. Uyumuşum biraz, kafam gidip geliyor. Bir kahve içeyim açılayım. İster misin?

Dualar her daim arkadaşım bunlarda exraları.

Elbette anlıyorum. Onların yaşadıklarını yaşayıp intihar eden, deliren, kendine zarar veren pek çok insan var. Hatırlamalarını istediğim tek şey, bunu onlara ben yapmadım. Şimdi benden çıkarmaya hakları yok...

Allah'a emanet olsunlar.

Yokk tabii haklarıııı... O yüzden onları allah affetsin diyoruzz... Biz onlar yüzünden yarınlarımızı niye feda edelim.. Biz kendimiz mutluyuz isteyen katılsın mutlulugumuza değil mi canımm... Seni çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yokk kii.. Hayatım hep önce iyi bir baba olacak adamla evlenmekti :) şimdi ki sınavım anne olabilmekk.. Doğdukk sınanmaya başlandıkk... Hamdolsun demekten başka söz bulamıyorum..

şeker portakalım sen kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın beşinci güne gitmelerini bekleyeceklermi yoksa hemen transfer yoluna mı gidiyolar

şeker portakalım sen kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın beşinci güne gitmelerini bekleyeceklermi yoksa hemen transfer yoluna mı gidiyolar

Doktor 5 demişti canım. Oda perşembeye geliyor ama duruma da bağlı olabilir bakalım kaç tanesi iyi olacak 5.güne gidecek.

İsterimmm ama senide yanında bal şeker isterimmm... Böylee kızmak atarlanmak yok geçmişeee. Seviyoruzz biz onları yoksa biz biz olamazdık ki... Nerde seninnn enerjiiinnn çabukkk çıksın buzluktan..

Herkes dertli, acsam burda roman olur haha): rabbim saglik versin huzur versin enerjinizi yüksek versin bize yüksek motive lazım napiuoz yiyoz iciyoz takmiyoz hep güzel oluyoz

Herkes dertli, acsam burda roman olur haha): rabbim saglik versin huzur versin enerjinizi yüksek versin bize yüksek motive lazım napiuoz yiyoz iciyoz takmiyoz hep güzel oluyoz

Ahahahahhaha yuppiiii yapıyoruzz o zaman danss edelimm karlı bir kış gününde içimiz ısınsın:) 2220 de kahve yapsınnn içelim güzelleşelimm

akşam menümü yazayım sizler ne yapacaksınız akşama

nohutlu yeşil mercimekli erişte çorbası
fırında tavuklu patates
salata, yoğurt
Tavuklu Çorba,kışın vazgeçilmezim
Kuru fasulye
Bulgu pilavı
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Vok ta kızartılmış kuşbaşı Hardallı tavuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…