- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.121
hihihihhiii bu Nuray kadınn da yok yokk :))
Ben tütsülemenin kötü enerji getirdiğini düşünüyorum.. Batıl bi inançç.. Şöylee bi ayetel kürsi felak nas okursun seslii ohh bişi kalmaz... Bir de düşünmek önemli bence onların nazarı bize değmezz...
Ne diyimm ki biraz cahilik biraz çekmişlik insan farklı olup kötüleşiyor mu ne!! Bazen diyorsun ki beni niye doğurmuşlar değil mi! Bende babamin başka bi kadından 2 tane oğlu oldugunu öğrendim boşandıklarında ama babam reddediyor tabii.. Almanya da yaşıyorlarmış.. Biri benden 2 yaş küçük biri sanırım aynı yaşta filan :) ikisi de erkek.. Çok enteresan gerçekten.. Onları bu noktaya getiren deliligi merak ediyorum bazen..
Dualar her daim arkadaşım bunlarda exraları.hihihihhiii bu Nuray kadınn da yok yokk :))
Ben tütsülemenin kötü enerji getirdiğini düşünüyorum.. Batıl bi inançç.. Şöylee bi ayetel kürsi felak nas okursun seslii ohh bişi kalmaz... Bir de düşünmek önemli bence onların nazarı bize değmezz...
Ahhhhh kuzumm çok şanslısın tabii.. .RAbbim sevdiğini yalnızlaştırırmışş..
Ama eminim onlar seni seviyorlar sadece sevgiden anladıkları şekilleri farklı.. Yani şöyle düşünüyorum herkesin dünyası görebildiği ve yaşadığı kadar.. Onlar da napsın kim bilir neler yaşadılar.. Belki hiç sevilmediler o yüzden sevmeyi dahi bilmiyorlar.. Sen üzülme ne olurr bilirsin zaten düşüncelerini onları anlamaya ve hak vermeye doğru çevir.. Rabbim yükünü hafifletsin seni şifalandırsın canımm..
Sana kocaman sarılıyorummm...
Güzel güzel arkadaşım bunada şükür,sen nasılsın varmı belirti.Herşey Güzeldir inşallah senin cephede..
Inşallah kuzum inşallah, Hayırlısı ile..
Geçmiş olsun hepsi biraz önce iyileşsin inşallah..
nazar a bende inanıyorum onun da dualardan başka düşmanı yok!! Kötü söz kötü niyet sahibini bulsun inşallah.. BAşına gelmeden ölmezmiş yaa du bakalımmben nazara inanıyorum şeker portakalım
Allah'a emanet olsunlar.Kızlar dayanamadım aradım şimdi embriyoloğu.
14 üde uyuyormuş henüz yarın uyandırıp kontrol edeceklermiş.. Eğer çarşamba transfer olursa yarın haber vereceklermiş, perşembe olursa çarşamba haber vereceklermiş.. İlginç ama olsunn .. Bilmiyorum ama sanırım acık korkuyorum:)
Elbette anlıyorum. Onların yaşadıklarını yaşayıp intihar eden, deliren, kendine zarar veren pek çok insan var. Hatırlamalarını istediğim tek şey, bunu onlara ben yapmadım. Şimdi benden çıkarmaya hakları yok...
Yokk tabii haklarıııı... O yüzden onları allah affetsin diyoruzz... Biz onlar yüzünden yarınlarımızı niye feda edelim.. Biz kendimiz mutluyuz isteyen katılsın mutlulugumuza değil mi canımm... Seni çok iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yokk kii.. Hayatım hep önce iyi bir baba olacak adamla evlenmekti :) şimdi ki sınavım anne olabilmekk.. Doğdukk sınanmaya başlandıkk... Hamdolsun demekten başka söz bulamıyorum..
şeker portakalım sen kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın beşinci güne gitmelerini bekleyeceklermi yoksa hemen transfer yoluna mı gidiyolar
Doktor 5 demişti canım. Oda perşembeye geliyor ama duruma da bağlı olabilir bakalım kaç tanesi iyi olacak 5.güne gidecek.
Dünyaya gelmemiz gerekmeseydi gelmezdik elbet. Bu yollardan geçip durağımıza ulaşacaksak ona da yapacak bir şey yok. Yine de benim suçum ne diye sormak geliyor insanın içinden. Herkes kendi sınavını yaşıyor zaten. Benim hayatım seninkinden daha kolay değil ki, bir de üstüne eziyet ederek günaha giriyorsun... Neyse ya. Uyumuşum biraz, kafam gidip geliyor. Bir kahve içeyim açılayım. İster misin?
inşallah hepsi beşinci güne gider canım kardeş yapacak kadar embriyonda kalır
Herkes dertli, acsam burda roman olur haha): rabbim saglik versin huzur versin enerjinizi yüksek versin bize yüksek motive lazım napiuoz yiyoz iciyoz takmiyoz hep güzel oluyoz
Tavuklu Çorba,kışın vazgeçilmezimakşam menümü yazayım sizler ne yapacaksınız akşama
nohutlu yeşil mercimekli erişte çorbası
fırında tavuklu patates
salata, yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?