Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tavuklu Çorba,kışın vazgeçilmezim
Kuru fasulye
Bulgu pilavı
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Vok ta kızartılmış kuşbaşı Hardallı tavuk.

Kızlar benim koca fotografcı :)
bizim veletin kısmetimi bilmiyorum ek iş geldi 1 haftalık şehir dışına tura çıktı... Bende sabah topladım bavulu işe geldim..
Bugun kuzene gideceğim hahahah yarına allah kerim :)
O yüzden benim mönüm yokk misafir umduğunu değil bulduğunu yirmiş yaa ondan .

Uğur koşarın kitaplarıda çok güzel,okudunmu bilmiyorum,daraldımmı ben birkaç bişiler okuyorum.

Güzel güzel arkadaşım bunada şükür,sen nasılsın varmı belirti.

Emin Değilim iyi miyim kötü mü anlamadım..
Belirti yok da var da anlamıyorum ben.. Çünkü benim bel ve kasık ağrım 1,5 Yıldır zaman zaman hep var..
Ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu aldım, 5.88 tam Sınırda bir Yükseklik.. Doktorum Çarşamba günkü test önemli dedi.. Bu bize tam bir fikir vermiyor.. Şaşkınım :)

Canım benim mesela 2 tüp için kan sonucumda da 2.2 filan çıkmıştı... Yanii aslında 2 gün içinde 20 ye çıksa tamamdır :)

Reactions: Eua
Bekle bakalım artar inşallah,şimdiden kutlarım demekki var bişiler hadi Hayırlısı.

Reactions: Eua
amin canım inşallah hemde ikiz annesi olayım inşallah
amin canım dilerim insh

Benim yerime de şöyle güzel bi sev onları çok geçmiş olsun toparlasınlar tez zawanda

Bence de patlat ya ;-)
canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi

Saracım ben elti ve kaynımın magduruyum herkeste farklı farklı.

Psikolog tedavimde bende farkındalık kazandım ama uygulmamalarda zorluk var
bunuda onla yapamıyorum
Kayınvalidemden yana ben de çok dertli degilim eksiklikleri var ama beni tırmalamıyor
eltim ki bır tane var tek kardeşi var eşimin ama kaynımda fena eltimde
örnekler vererek bir ara anlatayım
ama beni acayip rahatsız ediyorlar
abimle gelin problemi ayrı
annemin hastalıklarıyla ilgılemew
melerı ayrı
babamın vefatı ve sonrası ayrı
bende çok dertliymisım

Dilerim hamilesindir.sorunsuzca devam etsin inşh.

Hayırlı olsun canım
hepsi ayrı bır zor sürec
marıo oyunu gıbı level atlamalı

Canım nasıl gidiyor tedavi? Belli oldu mu OPU günü?
ignelerımı olup duruyorum kayınvalidemde kalıyorum onla derdım yok.
bu çarşamba gidıçem o zaman bellı olcak
senin nasıl gidıyor ne zaman test tarihi?

Bekle bakalım artar inşallah,şimdiden kutlarım demekki var bişiler hadi Hayırlısı.

Kutlarım deyince sen, şaşırdım. Hadi inşallah.. Teşekkür ederim..
Allah'tan Hayırlısı .. Ben tam tersi üzüldüm.. Olumsuz Konuşmak istemiyorum ama ne bilim bu kadar düşük olunca ??

Tedaviye mi başladın hayırlı uğurlu bereketli olsun arkadaşim,gelsin bebişler.

Korkma arkadaşım. Allah izin verdiyse onlar sende can bulacak. İçinde büyüyecek, kucağına gelecek. Rabbim yolunu açık etsin...

Tedaviye mi başladın hayırlı uğurlu bereketli olsun arkadaşim,gelsin bebişler.

AMin inşallahh tedavin güzel sonuçlanırr burdan bebeğini alırrr evine dönersin canımm :)

İsterimmm ama senide yanında bal şeker isterimmm... Böylee kızmak atarlanmak yok geçmişeee. Seviyoruzz biz onları yoksa biz biz olamazdık ki... Nerde seninnn enerjiiinnn çabukkk çıksın buzluktan..

Eskiden adetim yaklaşınca böyle karamsar olurdum diyecektim ki bu hafta adet beklediğim aklıma geldi. Şuraya bi yere koymuştum enerjimi giyip geleyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…