- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.141
Amin canım..Canım inşallahh teşekkür ederimm... Rabbim gücendirmesin veletlerimizi tez vakit nasip etsin bizleree :)
Tavuklu Çorba,kışın vazgeçilmezim
Kuru fasulye
Bulgu pilavı
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Vok ta kızartılmış kuşbaşı Hardallı tavuk.
Tavuklu Çorba,kışın vazgeçilmezim
Kuru fasulye
Bulgu pilavı
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Vok ta kızartılmış kuşbaşı Hardallı tavuk.
Uğur koşarın kitaplarıda çok güzel,okudunmu bilmiyorum,daraldımmı ben birkaç bişiler okuyorum.Biliyorum o meditasyonu. Bende pek işe yaramadı malesef. Psikologun dediğine göre küçük yaşta terkedilme travmasının tedavisi zormuş. Zaman alırmış... Üstüne de sürekli bir şeyler eklenince... Bilinçaltımı temizlettim sözde. Tüp tedavisinde yine hortladı. Bugünlerde fazla ağırlık yapıyor. Ben de doktor dışında evden çıkmıyorum. Onun da etkisi var. Geçer. Her zaman geçti. Her şeye rağmen Rabbim sevgisini defalarca gösterdi. Kimsem yoksa Allah' ım var.
Güzel güzel arkadaşım bunada şükür,sen nasılsın varmı belirti.
portakales ben portakal yiyom üstüne alayim yaninda bitter bu havada iyi gider
Emin Değilim iyi miyim kötü mü anlamadım..
Belirti yok da var da anlamıyorum ben.. Çünkü benim bel ve kasık ağrım 1,5 Yıldır zaman zaman hep var..
Ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu aldım, 5.88 tam Sınırda bir Yükseklik.. Doktorum Çarşamba günkü test önemli dedi.. Bu bize tam bir fikir vermiyor.. Şaşkınım :)
Bekle bakalım artar inşallah,şimdiden kutlarım demekki var bişiler hadi Hayırlısı.Emin Değilim iyi miyim kötü mü anlamadım..
Belirti yok da var da anlamıyorum ben.. Çünkü benim bel ve kasık ağrım 1,5 Yıldır zaman zaman hep var..
Ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu aldım, 5.88 tam Sınırda bir Yükseklik.. Doktorum Çarşamba günkü test önemli dedi.. Bu bize tam bir fikir vermiyor.. Şaşkınım :)
amin canım dilerim inshamin canım inşallah hemde ikiz annesi olayım inşallah
Sağolun kızlar.
Eşim geçen gün -söylemesi ayıp- çiğ ciğer vermiş. Son iki doğumdan olanların parazit ilaçlarını yapmamıştık, yaşları tutmadığı için. Alışık ta değiller, hep kuru mama yiyorlardı. Şimdi pirinç patates haşlayıp toparlamaya çalışıyorum ama uzun sürecek biraz. Kullanabilecekleri ilaç ta yok bu aşamada. Zayıfladılar hemen. Neyse ki neşeleri iyi şimdilik.
Bence de patlat ya ;-)Mümkündür. Asıl sorun, öyle insanlarla nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Ne imadan anlıyorlar, ne söyleneni anlıyorlar... Bir de inadına aynı şeyi yapıp kıs kıs gülmeleri yok mu? Patlat bir tane kafasına diyor kör şeytan...
Demedim öyle bir şey. Ben değilim o.
canım sendemi kaynana görümcek mağdurusun ben gibi
Psikolog tedavimde bende farkındalık kazandım ama uygulmamalarda zorluk varTerapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
Kayınvalidemden yana ben de çok dertli degilim eksiklikleri var ama beni tırmalamıyorZor canımm.. ÇOk şükür kayınvalidem le aram iyi.. Yani eksikleri var tabii ama sizin kadar dertli değilim. Çok şükür. Aman benim ailem yetiyor zaten:) Babamla annem ayrıldı ben evlendiğim sene 6 yıl önce. Zaten yıllardır kötüydü..
Babamın depresyonu bitti abimin evliliği çıktı.. Şimdi de gelin hanım abimi kendi ailesine kapadı adam bütün sülalessini sildi:) Ahhh ne diyim.. Sizde kayınvalide bizde gelin problemii...
Oldukça sakinim canım zaten, hiç gerilim, stres, aşırı bir merak yok. Kendimi her türlü olasılığa da hazırladım zaten. En kötü ihtimal hamile kalmış olup yine düşük yapmam. Onun da birşeyleri ortaya çıkaracak bir olay olduğuna inanmak istiyorum. Belki de o sayede bundan sonraki hamileliğimde tüm sorunları çözmüş olarak ipi göğüsleyeceğim. Kim bilir? Her türlü olasılığı olumlamış olarak beklemekteyim bakalım.. 10 gün kadar daha bekleyip doktordan randevu alacağım. Belirti midir bilmiyorum da sabaha karşı uyanmaya başladım son 3-5 gündür.
Kızlar dayanamadım aradım şimdi embriyoloğu.
14 üde uyuyormuş henüz yarın uyandırıp kontrol edeceklermiş.. Eğer çarşamba transfer olursa yarın haber vereceklermiş, perşembe olursa çarşamba haber vereceklermiş.. İlginç ama olsunn .. Bilmiyorum ama sanırım acık korkuyorum:)
ignelerımı olup duruyorum kayınvalidemde kalıyorum onla derdım yok.Canım nasıl gidiyor tedavi? Belli oldu mu OPU günü?
Bekle bakalım artar inşallah,şimdiden kutlarım demekki var bişiler hadi Hayırlısı.
Yani 2 gün sonra 20 olunca oldu mu diyorsun:))Canım benim mesela 2 tüp için kan sonucumda da 2.2 filan çıkmıştı... Yanii aslında 2 gün içinde 20 ye çıksa tamamdır :)
evet canım normalde 20 filan çıkınca seviniyorlar ne bilimm benYani 2 gün sonra 20 olunca oldu mu diyorsun:))
Olumsuz düşünmeyelim,içimden kutlamak geldi.Kutlarım deyince sen, şaşırdım. Hadi inşallah.. Teşekkür ederim..
Allah'tan Hayırlısı .. Ben tam tersi üzüldüm.. Olumsuz Konuşmak istemiyorum ama ne bilim bu kadar düşük olunca ??
Tedaviye mi başladın hayırlı uğurlu bereketli olsun arkadaşim,gelsin bebişler.amin canım dilerim insh
Benim yerime de şöyle güzel bi sev onları çok geçmiş olsun toparlasınlar tez zawanda
Bence de patlat ya ;-)
Saracım ben elti ve kaynımın magduruyum herkeste farklı farklı.
Psikolog tedavimde bende farkındalık kazandım ama uygulmamalarda zorluk var
bunuda onla yapamıyorum
Kayınvalidemden yana ben de çok dertli degilim eksiklikleri var ama beni tırmalamıyor
eltim ki bır tane var tek kardeşi var eşimin ama kaynımda fena eltimde
örnekler vererek bir ara anlatayım
ama beni acayip rahatsız ediyorlar
abimle gelin problemi ayrı
annemin hastalıklarıyla ilgılemew
melerı ayrı
babamın vefatı ve sonrası ayrı
bende çok dertliymisım
Dilerim hamilesindir.sorunsuzca devam etsin inşh.
Hayırlı olsun canım
hepsi ayrı bır zor sürec
marıo oyunu gıbı level atlamalı
ignelerımı olup duruyorum kayınvalidemde kalıyorum onla derdım yok.
bu çarşamba gidıçem o zaman bellı olcak
senin nasıl gidıyor ne zaman test tarihi?
Kızlar dayanamadım aradım şimdi embriyoloğu.
14 üde uyuyormuş henüz yarın uyandırıp kontrol edeceklermiş.. Eğer çarşamba transfer olursa yarın haber vereceklermiş, perşembe olursa çarşamba haber vereceklermiş.. İlginç ama olsunn .. Bilmiyorum ama sanırım acık korkuyorum:)
amin canım dilerim insh
Benim yerime de şöyle güzel bi sev onları çok geçmiş olsun toparlasınlar tez zawanda
Bence de patlat ya ;-)
Saracım ben elti ve kaynımın magduruyum herkeste farklı farklı.
Psikolog tedavimde bende farkındalık kazandım ama uygulmamalarda zorluk var
bunuda onla yapamıyorum
Kayınvalidemden yana ben de çok dertli degilim eksiklikleri var ama beni tırmalamıyor
eltim ki bır tane var tek kardeşi var eşimin ama kaynımda fena eltimde
örnekler vererek bir ara anlatayım
ama beni acayip rahatsız ediyorlar
abimle gelin problemi ayrı
annemin hastalıklarıyla ilgılemew
melerı ayrı
babamın vefatı ve sonrası ayrı
bende çok dertliymisım
Dilerim hamilesindir.sorunsuzca devam etsin inşh.
Hayırlı olsun canım
hepsi ayrı bır zor sürec
marıo oyunu gıbı level atlamalı
ignelerımı olup duruyorum kayınvalidemde kalıyorum onla derdım yok.
bu çarşamba gidıçem o zaman bellı olcak
senin nasıl gidıyor ne zaman test tarihi?
Tedaviye mi başladın hayırlı uğurlu bereketli olsun arkadaşim,gelsin bebişler.
akşam menümü yazayım sizler ne yapacaksınız akşama
nohutlu yeşil mercimekli erişte çorbası
fırında tavuklu patates
salata, yoğurt
Korkma arkadaşım. Allah izin verdiyse onlar sende can bulacak. İçinde büyüyecek, kucağına gelecek. Rabbim yolunu açık etsin...
İsterimmm ama senide yanında bal şeker isterimmm... Böylee kızmak atarlanmak yok geçmişeee. Seviyoruzz biz onları yoksa biz biz olamazdık ki... Nerde seninnn enerjiiinnn çabukkk çıksın buzluktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?