Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eskiden adetim yaklaşınca böyle karamsar olurdum diyecektim ki bu hafta adet beklediğim aklıma geldi. Şuraya bi yere koymuştum enerjimi giyip geleyim hemen

Ahahahah evet yaaa bugün için bu kadar karamsarlık yeterr... Zaten hava karanlık iyice doldumm gözlerim doldu doldu boşaldı 1 saat öncee... Böyle zaman geçmezz her şeyin güzel olması lazımm tokatlıyorum bende kendimi

Dayanamadın di mi? İki gün vardı senin test yapmana daha. Hınzır seniiii
Her ne kadar muallakta bir değer olsa da inşallah hamileliğe bağlıdır ve katlanarak ilerler. Rabbim bebeğine can, sana sabır ve ikinize mutlu bir ömür nasip etsin...

Kız haber versene beraber ağlayalım. Neyse, bu defalık geçti. Bir sonrakine diyeceğim o da taaaa doğumdan sonra inşallah

Eua değerin umut verici en azından 0 değil demekki bebeklerin seninle inşallah iki gün sonra katlanır değerin canım şimdi çok heyecan yapmadan dualar ederek çaktırmadan sevin

Reactions: Eua
Kız haber versene beraber ağlayalım. Neyse, bu defalık geçti. Bir sonrakine diyeceğim o da taaaa doğumdan sonra inşallah

Kıyamammmm sizeee ağlamayınn be yaaa ..... Ben ağlarım sizin yerinize ahahah
RAbbim mutluluktan ağlatsın inşallaha artıkk
Olur mu olur

Evet..!!! dayanamadım yaramazlık Yaptım..
Al sana sabırsızlığın cevabı dedi:) muallakta bir değer :)
Allah'tan Hayırlısı kısmet..

Eua değerin umut verici en azından 0 değil demekki bebeklerin seninle inşallah iki gün sonra katlanır değerin canım şimdi çok heyecan yapmadan dualar ederek çaktırmadan sevin

sanki nazlı bir hanım efendi oluşuyor gibi geldi bana ama hayırlısı rabbimden :)

Reactions: Eua
Ben tam tersini düşünüyordum canım ya çaktırmadan üzülüyordum :)
İnşallah sağlıklı hayırlı bebekler olsunlar diyeyim o zaman.. Allah nasip ederse olur.. Eder inşallah .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…