- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.161
Ben de erişteli mercimek yapmak istiyorum ne zamandır. Kıskandım şimdi
Eskiden adetim yaklaşınca böyle karamsar olurdum diyecektim ki bu hafta adet beklediğim aklıma geldi. Şuraya bi yere koymuştum enerjimi giyip geleyim hemen
çok tesekkür ederim cok sagolTedaviye mi başladın hayırlı uğurlu bereketli olsun arkadaşim,gelsin bebişler.
amın canım inshAMin inşallahh tedavin güzel sonuçlanırr burdan bebeğini alırrr evine dönersin canımm :)
Olumsuz düşünmeyelim,içimden kutlamak geldi.
Emin Değilim iyi miyim kötü mü anlamadım..
Belirti yok da var da anlamıyorum ben.. Çünkü benim bel ve kasık ağrım 1,5 Yıldır zaman zaman hep var..
Ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu aldım, 5.88 tam Sınırda bir Yükseklik.. Doktorum Çarşamba günkü test önemli dedi.. Bu bize tam bir fikir vermiyor.. Şaşkınım :)
Bu daha umut verici :)))
Çok tatlısın ya
Ben hemen arkadaşım içinde bi tencere yaparım çorbanin lafımı olur
çok tesekkür ederim cok sagol
evet canım tekrar başladım çarşamba kontrolüm var bakalım
amın canım insh
Ahahahah evet yaaa bugün için bu kadar karamsarlık yeterr... Zaten hava karanlık iyice doldumm gözlerim doldu doldu boşaldı 1 saat öncee... Böyle zaman geçmezz her şeyin güzel olması lazımm tokatlıyorum bende kendimi
Sağolasın arkadaşım. Allah ne muradın varsa versin
Kız haber versene beraber ağlayalım. Neyse, bu defalık geçti. Bir sonrakine diyeceğim o da taaaa doğumdan sonra inşallah
Evet..!!!Dayanamadın di mi? İki gün vardı senin test yapmana daha. Hınzır seniiii
Her ne kadar muallakta bir değer olsa da inşallah hamileliğe bağlıdır ve katlanarak ilerler. Rabbim bebeğine can, sana sabır ve ikinize mutlu bir ömür nasip etsin...
Eua değerin umut verici en azından 0 değil demekki bebeklerin seninle inşallah iki gün sonra katlanır değerin canım şimdi çok heyecan yapmadan dualar ederek çaktırmadan sevin
limonata içelimm güzelleşelim canımm :)) Rabbime emanettt 2 gün kalmışşş boşverrrrr :))
Büyümüş mü teyzeleri?
Ben tam tersini düşünüyordum canım ya çaktırmadan üzülüyordum :)Eua değerin umut verici en azından 0 değil demekki bebeklerin seninle inşallah iki gün sonra katlanır değerin canım şimdi çok heyecan yapmadan dualar ederek çaktırmadan sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?