- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.181
Büyümüş mü teyzeleri?
Kıyamammmm sizeee ağlamayınn be yaaa ..... Ben ağlarım sizin yerinize ahahah
RAbbim mutluluktan ağlatsın inşallaha artıkk
Olur mu olur
Ben tam tersini düşünüyordum canım ya çaktırmadan üzülüyordum :)
İnşallah sağlıklı hayırlı bebekler olsunlar diyeyim o zaman.. Allah nasip ederse olur.. Eder inşallah .. :)
Büyümüş mü teyzeleri?
Maşallah çok tatlı buuuuu Allahım nazarlardan korusun mis kokulum
Sen ağlamaaaaa, dayanaaaamaaaam
Ağlayacak bir şey yok ayol. Herkes kendi derdine yansın. Bizi biz yapıyorlar sadece. Belki zaman geleek, yaptıkları için teşekkür edeceğiz...(tam böyle bir teşekkür mesela)
Zakarum bu arada yeğenin hık demiş senin burnundan düşmüş
Ahahahah ben onu bizim veletlere yapacagımmm
nerde kaldınnn sennndiyee
Ya da gidicem en sonundaatutcam sacından getiricemmm ama yolu bilmiyorumm bi öğreneyim adresiii...
yok mu o veletlerr bizi hep geçmişi anmakla oyalıyorlar...
Darısı hepimizin başına inşallah. 20 günlük oldu neredeyse, gülmeyi öğrenmiş bile. 4 cm. uzamış, 1 kiloya yakın ağırlaşmış. Şimdiden ısırmalık olmuş. Ama kıyamam daha. Şöyle 3 ayı devirsin, ısıra ısıra sevmeye gideyim sıpayı
sanki nazlı bir hanım efendi oluşuyor gibi geldi bana ama hayırlısı rabbimden :)
Şşşş, yapılmaz öyle. Tohumuna para sayıyoz onların. İyi davran bakem
Severim ben o Nazlı kızı :)
Hakkattenn yaa parayla yaptık demi biz bu çocikleri
Neyse parası sayıyoruz baştan :)
Buda bizim 2 tüpten sonra gelen muzice :) ünlü doktorumuz Denizettin bey :) Eki Görüntüle 1371605
Kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. Trombofili testi de henüz yaptırmadım. Daha doğrusu yaptırmaya fırsat olmadı. Doktora muayeneye gittim, bu durumda yapılacak bi sürü test var, yapatıracağız ama önce şu gebelik bulguları ortadan kalksın dedi. Öylece kaldı...
evet canım tadından yenmiyor:)Maşallah çok tatlı. Aktivite çağına da gelmiş. Ne güzel eğlenilir birlikte
Benden de kocaman Günaydın ;-)
Canım ben babamdan sonra psikologa başladım.2.seansta 1yıl önce babasını kaybettigini ögrendim 6 seansta da 5 aşılama 5 düşük 1 tüple kızını dünyaya getirdigini.
dedigin gibi
daha rahatladım
kendimi daha adres belli yerde daha emin hissettim.
hala devam ediyorum çok büyük degişiklikler yok ama 35 yıldır yasanan sabitlerim var.
ama farkındalık kazandım ama uygulama aşaması zor.
ben tesadüf ögrendim psikologumun bunları yaşadıgını ama bio enerji bana daha cazip gelmeye basladı.
bakalım ;-)
geçmis olsun canım
umarım iyidir
bende seni çok sevdim ve çakılı ve 14 yumurtanı
Günaydın canım benim
günaydın canım
patiler nasıllar
geçmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?