Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kıyamammmm sizeee ağlamayınn be yaaa ..... Ben ağlarım sizin yerinize ahahah
RAbbim mutluluktan ağlatsın inşallaha artıkk
Olur mu olur

Sen ağlamaaaaa, dayanaaaamaaaam
Ağlayacak bir şey yok ayol. Herkes kendi derdine yansın. Bizi biz yapıyorlar sadece. Belki zaman geleek, yaptıkları için teşekkür edeceğiz... (tam böyle bir teşekkür mesela)

Maşallah çok tatlı buuuuu Allahım nazarlardan korusun mis kokulum

Darısı hepimizin başına inşallah. 20 günlük oldu neredeyse, gülmeyi öğrenmiş bile. 4 cm. uzamış, 1 kiloya yakın ağırlaşmış. Şimdiden ısırmalık olmuş. Ama kıyamam daha. Şöyle 3 ayı devirsin, ısıra ısıra sevmeye gideyim sıpayı

Sen ağlamaaaaa, dayanaaaamaaaam
Ağlayacak bir şey yok ayol. Herkes kendi derdine yansın. Bizi biz yapıyorlar sadece. Belki zaman geleek, yaptıkları için teşekkür edeceğiz... (tam böyle bir teşekkür mesela)

Ahahahah ben onu bizim veletlere yapacagımmm
nerde kaldınnn sennn diyee
Ya da gidicem en sonundaa tutcam sacından getiricemmm ama yolu bilmiyorumm bi öğreneyim adresiii...
yok mu o veletlerr bizi hep geçmişi anmakla oyalıyorlar...

Şşşş, yapılmaz öyle. Tohumuna para sayıyoz onların. İyi davran bakem

Amin canım

Maşallah gülen yüzü hiç solmasın hayat hep gülsün ona ve tüm bebeklere

canım yüksek kimyasallarında var aslında ilk yaptırman gereken testi en sona bırakmışsın..
keşke yaptırsaydın.. doğaldan hamile kalabilen ve pıhtı sorunu olan bayanlar iğnelere geç kalmamak için adeti iki gün bile gecikse gebelik testine koşuyorlar ve değer 5 üstü çıkar çıkmaz iğneye başlıyorlar..
bizde tüp bebek süreci olduğu için daha şanslıyız nezaman başlayacağımızı biliyoruz..

canımm ne güzel işte bende tam onu diyorum psikoloğunda yaşanmışlıkları olmalı.. az çokda kendimize benzer yaşanmışlıkları olmalı.. yoksa orta bir puanla dört yıllık unv. bitiren herkez psikolog oluyor..
tabii çok deneyimlilerde var kendimize göre olanı bulmak şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…