Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar hepinizi çok seviyorrr ve çok öpüyorumm... Bavulumu alıp metrobüs denilen o zilliye doğru yola çıkacagım az sonraa:)) Bu gece tıpkı filmlerdeki gibi mucizeler gerçekleşsin artıkk... Olmayacak olanlar bile olsunn.. Her şey yoluna girsinn.. Bereket şifa bizi bulsunnn...

Hersey nikindeki gibi güzel olsun canım
amın canım hepımızın

çılgınsın yaa evemi sokmuyorsun.. pat diye gelseler ne yapacaksın:)))

aynen:)) bende bugün Leventte Özdilek AVM diye biryer var oraya gitmiştim alış veriş yaptım tüm streslerimi attım,
alış veriş = psikolog (benim için)
eve gelince baktım 30-40 sayfa olmuş:)) oku oku bitmiyor
k.valdelerin ipi pazara çıkmış:))
anlatın içiniz rahatlar kızlar..

Amin canım..
Metrobüs de Kolaylıklar diliyorum.. Çarçabuk var hedefe:)

Nazlıdır benim kaynanam. Kendi gelemez öyle. Oğlu biletini almalı, otogara kadar taksi ayarlamalı, inince karşılamalı... O yüzden çat kapı gelme ihtimali yok

bak bu konudaki tek şansın nazlı olması belkide:)) aman hep nazlı olsun...

kızlar ya bizde erkek annesi olursak kötü k.valde olacağızzz korkuyorum valla..
ne yaparsan yap %99 hiçbir gelin k.valdeyi sevmez.. hayatın kuralı bu olmuş..
hele bizim oğluşlarımız çok değerli olacak gelinlere hiç bırakmak istemeyiz.. habire gitmek kalmak görmek isteriz..
iki bayanın bir erkeğe aşık olması gibi bir şey bu tamamen... annelerde oğullarına aşıklar..

Bana da öyle geliyor canım.. Ne güzel anlatmışsın:)

Merhaba, bence yaşantımızı değiştirme gücü kendi elimizde, biraz zor sorumluluk istiyor, güç istiyor maddi manevi ama bizim elimizde, belki de bebişin bu sorumluluğu almak istemediği için gelmek istemiyordur. İyi dileklerimle..

Nazlıdır benim kaynanam. Kendi gelemez öyle. Oğlu biletini almalı, otogara kadar taksi ayarlamalı, inince karşılamalı... O yüzden çat kapı gelme ihtimali yok

ayyy seninkiler ne güzel başka şehirde benimkiler yürüme mesafesinde en fazla 15 dakka ama yinede geldilermi gece kalmadan gitmiyolar

Merhaba, ya üzüldüm, anne olmak için çırpınıyoruz, diğer yandan anne çocuğunun evine gelemiyor, anne çocuğunu anlayamıyor, hayat çelişkiler yumağı, inş zamanla anlayış, sevgi, hoşgörü galip gelir.

ayyy seninkiler ne güzel başka şehirde benimkiler yürüme mesafesinde en fazla 15 dakka ama yinede geldilermi gece kalmadan gitmiyolar
ya gerçekten mi
ben sen onları yazdıgın zaman başka ilden geldiler sandım
te Allahım ya ordan oraya ne gerek var
ben kayınvalidemler bana kalmaya gelmiyor dıgerine daha sık gidiyo diye sorun çıkarıyorum

ya gerçekten mi
ben sen onları yazdıgın zaman başka ilden geldiler sandım
te Allahım ya ordan oraya ne gerek var
ben kayınvalidemler bana kalmaya gelmiyor dıgerine daha sık gidiyo diye sorun çıkarıyorum

yok tatlım benimkilerin derdi bana eziyet aynı yerde hatta yürüme mesafesinde olunca kalmanın alemi varmı onlar geldimi kalıyolar biz gittikmi kalmamızı istiyolar ben kalmayıncada suratlar beşkarış

sen kaşınıyosun bence rahat rahat otursana tızım

şaka bir yana ilişkileriniz bu kadar güzelse ne mutlu sana bende isterdim sevginin saygının olduğu hoşgörü ortamında bir gelin kaynana görümce ortamımız olsun ama herşey senin istemenle olmuyo malesef

Kendi annemle 41, kayınvaildemle 8 yıldır oturmayan şeylerin bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Benim onların dilini çözmem gerek ama hiç bana uymuyor. En fazla bir Çinli ile bir Rus kadar anlaşabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…