- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.201
amın canım hepımızınHersey nikindeki gibi güzel olsun canım
Büyümüş mü teyzeleri?[/QUOTE
maşallah ya 41 kere çok tatlı
Evet..!!!dayanamadım yaramazlık Yaptım..
Al sana sabırsızlığın cevabı dedi:) muallakta bir değer :)
Allah'tan Hayırlısı kısmet..[/QUOTE
canım benım katlanarak artsın inşh
saat kaçta test yapacaksın doktorda olucam bende
Sen ağlamaaaaa, dayanaaaamaaaam
Ağlayacak bir şey yok ayol. Herkes kendi derdine yansın. Bizi biz yapıyorlar sadece. Belki zaman geleek, yaptıkları için teşekkür edeceğiz...(tam böyle bir teşekkür mesela)
Çok güldüm ya tam teşekkür bence de
He ya bi gelsınler soralımAhahahah ben onu bizim veletlere yapacagımmm
nerde kaldınnn sennndiyee
Ya da gidicem en sonundaatutcam sacından getiricemmm ama yolu bilmiyorumm bi öğreneyim adresiii...
yok mu o veletlerr bizi hep geçmişi anmakla oyalıyorlar...
hem de nasıl millet evde bız yollardaHakkattenn yaa parayla yaptık demi biz bu çocikleri
Buda bizim 2 tüpten sonra gelen muzice :) ünlü doktorumuz Denizettin bey :) Eki Görüntüle 1371605
Maşallah çok tatlı
Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
Buda bizim 2 tüpten sonra gelen muzice :) ünlü doktorumuz Denizettin bey :) Eki Görüntüle 1371605
Ya kızlar.. Çeneniz ne düşük yaaa :)))
Bi bakıyorum 10 sayfa 15 safta birikmiş takip etmede zorlanıyorum..
Portakal kardeşim inşallah 14'ü de gelişime devam eder, sana transfer edilecek olanları da içinde büyüt ve hayırlı evlat et onlar Rabb'im nasip etsin, inşallah.. Diğerleri de dondurucuya, bir sonraki senelerde KARDEŞ yapmak için ihtiyaç olacak:)
Diğer Arkadaşlarım takip edemedim şimdi okuyacağım..
çılgınsın yaa evemi sokmuyorsun.. pat diye gelseler ne yapacaksın:)))
Kızlar hepinizi çok seviyorrr ve çok öpüyorumm... Bavulumu alıp metrobüs denilen o zilliye doğru yola çıkacagım az sonraa:)) Bu gece tıpkı filmlerdeki gibi mucizeler gerçekleşsin artıkk... Olmayacak olanlar bile olsunn.. Her şey yoluna girsinn.. Bereket şifa bizi bulsunnn...
Büyümüş mü teyzeleri?
Nazlıdır benim kaynanam. Kendi gelemez öyle. Oğlu biletini almalı, otogara kadar taksi ayarlamalı, inince karşılamalı... O yüzden çat kapı gelme ihtimali yok
bak bu konudaki tek şansın nazlı olması belkide:)) aman hep nazlı olsun...
kızlar ya bizde erkek annesi olursak kötü k.valde olacağızzz korkuyorum valla..
ne yaparsan yap %99 hiçbir gelin k.valdeyi sevmez.. hayatın kuralı bu olmuş..
hele bizim oğluşlarımız çok değerli olacak gelinlere hiç bırakmak istemeyiz.. habire gitmek kalmak görmek isteriz..
iki bayanın bir erkeğe aşık olması gibi bir şey bu tamamen... annelerde oğullarına aşıklar..
Merhaba, bence yaşantımızı değiştirme gücü kendi elimizde, biraz zor sorumluluk istiyor, güç istiyor maddi manevi ama bizim elimizde, belki de bebişin bu sorumluluğu almak istemediği için gelmek istemiyordur. İyi dileklerimle..kendimizin degerli oldugunu dusunerek yasasak belki bukadar tedavi olup yillarca tup bebek streslerinin pesinden bile kosmazdik cnm.. dogmamis bir bebegin annelik duygusu bile kendimizden degerli...
hicbirimizin kafasi degismez hepimiz stres topu olmaya uzuntulerle yasamaya alismisiz.. o uzmanlar hayata bakisimizi degistirir tabi ama bizim derdimiz bu degilki.. biz bebek sahibi olup yasantimizi degistirmek istiyoruz... tup bebek tedavisi gormus bi psikolog yada bioenerji uzmani bulsam hemen giderim ama onun disindakiler bana yavan gelir..
Nazlıdır benim kaynanam. Kendi gelemez öyle. Oğlu biletini almalı, otogara kadar taksi ayarlamalı, inince karşılamalı... O yüzden çat kapı gelme ihtimali yok
Merhaba, ya üzüldüm, anne olmak için çırpınıyoruz, diğer yandan anne çocuğunun evine gelemiyor, anne çocuğunu anlayamıyor, hayat çelişkiler yumağı, inş zamanla anlayış, sevgi, hoşgörü galip gelir.Terapi ben de gördüm ama etki değişmeyince tepki de aynı noktaya geri dönüyor. Birisi olsa neyse, üçü birden çok fazla.
Gerçi benim aldığım terapi konuşma yapılandırma yerine beyindeki etkilerini temizleme şeklindeydi. Benden başka kimseyle görüşmedi.
Kaynanayı kestirmeden çözdüm, eve sokmuyorum. Eşimle sağlam kavga ettik bu konuda. Artık sesini çıkarmıyor. Ama ilk fırsatta dile getireceğini adım gibi biliyorum. Onlar neyse de kendi annem de yalnız bırakıyor ya, o dokunuyor...
ya gerçekten miayyy seninkiler ne güzel başka şehirde benimkiler yürüme mesafesinde en fazla 15 dakka ama yinede geldilermi gece kalmadan gitmiyolar
ya gerçekten mi
ben sen onları yazdıgın zaman başka ilden geldiler sandım
te Allahım ya ordan oraya ne gerek var
ben kayınvalidemler bana kalmaya gelmiyor dıgerine daha sık gidiyo diye sorun çıkarıyorum
ismi nedir canım
ayyy seninkiler ne güzel başka şehirde benimkiler yürüme mesafesinde en fazla 15 dakka ama yinede geldilermi gece kalmadan gitmiyolar
Merhaba, ya üzüldüm, anne olmak için çırpınıyoruz, diğer yandan anne çocuğunun evine gelemiyor, anne çocuğunu anlayamıyor, hayat çelişkiler yumağı, inş zamanla anlayış, sevgi, hoşgörü galip gelir.
çorbam pişti fırında tavuklu patatesimde pişti resimlerini çekip atacam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?