Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yasantimizi is kariyer ve para konularinda degistirmek tabiki elimizde ama bizler zaten bu tarzda konularda istedigimiz seylerin bircogunu elde etmisiz yas itibariyle o yuzden cok umrumda degil bunlar.. onceliklerimiz degisti cnm... bebek ve saglik konusunda sadece mucadele etme gucumuz var ama bu iki konuda yasantimizi degistirme gucumuz yok.. sonuc ne olur yine Allah bilir.. bebisim annesini biliyor cnm dogarsa cok rahat ettirecek annesi onu biraz nazli ama yakinda gelecek insallah..

Son düzenleme:
Yapmayız sanmam,bizlerin yaşanmışlıkları var ondan dolayı olamayız olamaz.

Yapmayız sanmam,bizlerin yaşanmışlıkları var ondan dolayı olamayız olamaz.
valla cnm tek cocuk olursa ben her durumda her yasinda cocugumla yan yana dairelerde ayni mahallede yasamak isterim zaten o evlendiginde en az 70 yasinda olacam.. her durumda mecburen endexli oluyorum:)) tabi yasim yeterse..
genc anne babalar icin bu durum gecerli olmaz..

Akpnktrcu göbek bağını kesmekten bahsetti, yaşanmış olumsuzlukları geride bırakıp etkilenmemekten, bebeğin göbek kordonunu kesmek gibi geçmişi düşünmemek etkisi altında kalmamak, bu arada kendin değerlisin, karşındakine duygularını öfkelenmeden ifade etmek ve karşındaki kim olursa olsun benden fazla değerli değildir. Uygulaması bize kalmış...

Sen de Haklısın,can yakıcı olacağını sanmıyorum senin,her ikisinide en güzel anneliği yapacağına eminim,dileğin gibi olur inşallah arkadaşım,bizimkiler özel bebekler olduğu için hep özel olacaklar.

Önce gözün aydın, maşallah, içlerinden birini bebiş olarak kucağına da alırsın inş. Bahçecide embriyoları 24 saat kamerada izliyorlarmış.

Evet..!!! dayanamadım yaramazlık Yaptım..
Al sana sabırsızlığın cevabı dedi:) muallakta bir değer :)
Allah'tan Hayırlısı kısmet..
1'in üzerinde bir değer, sonucu inş katlanarak devam edecek bir varlığın rahminde bulunuyor, karamsarlık yaparak meleği ürkütmesen nasıl olur.

can yakmam cnm asla.. ben yengelerime eltime ablalarima cok yakin oturdugumuz halde bile asla telefonsuz cat kapi gitmem..
herkezin hayatinin kendi mahremiyeti olmalida yanlizligida hic sevmem.. o yuzden kiz istiyorum kendi kizima nazim gecer pesine eklenirim:)))

birde eşleri hayatta değilse tam oluyor..kayınvalidelerin biraz anlayışlı olması lazım diye düşünüyorum..

ayy sorma hayat cok tuhaf iste yanlizlik duygusu neler yaptiriyor insana.. kimiside her durumda ayni gerci ama tabi melek k.valdelerde var.. bizlerde meleklerden oluruz insallah..
inşallah..en önemlisi melek gibi gelinlerimiz olsun :))) bugün tv.de bi program seyrediyordum, bi kadın kızı için <benim kıymetlim kızım 3 oğlandan sonra kırkından sonra buldum > dedi...bende biraz izledim, anne kız ilişkisini okadar beğendim, o kadar özendim ki anlatamam..kızı annesi için beni kuzum diyor, kız annesinin prensesi, kadının gözlerinin içi parlıyor ..elele alışverişe çıkıyorlar ama kız küçük falan değil yani 18- 20 yaş larında vardır..nasıl söylesem sevgi arsızı olmuş..o kadar hoşuma gittiki anlatamam..içimdende geçirdim, inşallah Allahım bizede böyle evlat, böyle bi sevgi verir..

hadi hayirlisi cnm iki gun sonra tam olarak anlarsin insallah kat kat artar cnm..
guzel haberlerinin devamini bekliyoruz canim:)

Reactions: Eua
bende bugun ablamla cocuklari okuldan almaya gitmistim orada bir bayanla tanistim 7 yasindaki kizi okadar tatliydiki masallah.. bayanin 25 li yaslarda iki tane oglu varmis ve menapoza girdikten on yil sonra tesadufen hamile kalmis kizi olmus cok mutluydu.. hep tek dilegi kizmis mucize gerceklesmis..

inşallah canım, Allah hepimizi görür duyar verir..ama lütfen menapozdan önce olsun bizimkiler :))

1'in üzerinde bir değer, sonucu inş katlanarak devam edecek bir varlığın rahminde bulunuyor, karamsarlık yaparak meleği ürkütmesen nasıl olur.

Çok Haklısın.. Çok çok teşekkür ederim.. Meleği ürkütmüyorum artık.. Onu seviyor ve dört gözle bekliyotum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…