- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.241
hadi hayirlisi cnm iki gun sonra tam olarak anlarsin insallah kat kat artar cnm..
guzel haberlerinin devamini bekliyoruz canim:)
bende bugun ablamla cocuklari okuldan almaya gitmistim orada bir bayanla tanistim 7 yasindaki kizi okadar tatliydiki masallah.. bayanin 25 li yaslarda iki tane oglu varmis ve menapoza girdikten on yil sonra tesadufen hamile kalmis kizi olmus cok mutluydu.. hep tek dilegi kizmis mucize gerceklesmis..
Çok Haklısın.. Çok çok teşekkür ederim.. Meleği ürkütmüyorum artık.. Onu seviyor ve dört gözle bekliyotum..
Eki Görüntüle 1372195 erişte çorbası
Amin canım SağolCanım şansın devam etsin inşallah, inşallah değerin kat kat katlanır..
Oooh mis. Eline sağlık arkadaşım. Allah bereket versin...
AA ben bu çorbaya bayılırım, en Sevdiğim Çorba.. Ama ben nohut katmıyordum.. Nohutu da çok severim üstelik.. Ben de bundan sonra nohut katcam.. Ellerine sağlık afiyet oldun sara'm..
amin canım sağol
sağol canım benim bende annemden öğrenmiştim bu çorbayı reyhanda ayrı bir tat veriyor nohutta çok yakışıyor tavsiye ederim canım
Rabbim gönlüne göre dileğini versin.can yakmam cnm asla.. ben yengelerime eltime ablalarima cok yakin oturdugumuz halde bile asla telefonsuz cat kapi gitmem..
herkezin hayatinin kendi mahremiyeti olmalida yanlizligida hic sevmem.. o yuzden kiz istiyorum kendi kizima nazim gecer pesine eklenirim:)))
yok tatlım benimkilerin derdi bana eziyet aynı yerde hatta yürüme mesafesinde olunca kalmanın alemi varmı onlar geldimi kalıyolar biz gittikmi kalmamızı istiyolar ben kalmayıncada suratlar beşkarış
sen kaşınıyosun bence rahat rahat otursana tızım
şaka bir yana ilişkileriniz bu kadar güzelse ne mutlu sana bende isterdim sevginin saygının olduğu hoşgörü ortamında bir gelin kaynana görümce ortamımız olsun ama herşey senin istemenle olmuyo malesef
gene kahkaha attırdın banaKendi annemle 41, kayınvaildemle 8 yıldır oturmayan şeylerin bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Benim onların dilini çözmem gerek ama hiç bana uymuyor. En fazla bir Çinli ile bir Rus kadar anlaşabiliyoruz
afiyet olsun canımçorbam pişti fırında tavuklu patatesimde pişti resimlerini çekip atacam birazdan
Bence de yaYok artık gerçekten seninkiler baya çoşmuş,Çek iplerini.
Kesinlikle belli bir olgunlukta olması lazımbirde eşleri hayatta değilse tam oluyor..kayınvalidelerin biraz anlayışlı olması lazım diye düşünüyorum..
ayy sorma hayat cok tuhaf iste yanlizlik duygusu neler yaptiriyor insana.. kimiside her durumda ayni gerci ama tabi melek k.valdelerde var.. bizlerde meleklerden oluruz insallah..
amin canım.inşallah..en önemlisi melek gibi gelinlerimiz olsun :))) bugün tv.de bi program seyrediyordum, bi kadın kızı için <benim kıymetlim kızım 3 oğlandan sonra kırkından sonra buldum > dedi...bende biraz izledim, anne kız ilişkisini okadar beğendim, o kadar özendim ki anlatamam..kızı annesi için beni kuzum diyor, kız annesinin prensesi, kadının gözlerinin içi parlıyor ..elele alışverişe çıkıyorlar ama kız küçük falan değil yani 18- 20 yaş larında vardır..nasıl söylesem sevgi arsızı olmuş..o kadar hoşuma gittiki anlatamam..içimdende geçirdim, inşallah Allahım bizede böyle evlat, böyle bi sevgi verir..
amin cnm hepimizin..Rabbim gönlüne göre dileğini versin.
Nefis Görüyor canım çekti yarın yapayım,ben nohutlu yapmamıştım hiç deneyeceğim eline sağlık.Eki Görüntüle 1372195 erişte çorbası
Offfff,bunuda çok severim yanında biber turşusuyla,sara karnım açıktıEki Görüntüle 1372197 fırında tavuklu patates
Önce gözün aydın, maşallah, içlerinden birini bebiş olarak kucağına da alırsın inş. Bahçecide embriyoları 24 saat kamerada izliyorlarmış.
Nefis Görüyor canım çekti yarın yapayım,ben nohutlu yapmamıştım hiç deneyeceğim eline sağlık.
Offfff,bunuda çok severim yanında biber turşusuyla,sara karnım açıktı
Buda bizim 2 tüpten sonra gelen muzice :) ünlü doktorumuz Denizettin bey :) Eki Görüntüle 1371605
Budur işte, anın keyfini çıkar, teyzeleri de gelmesini çooookkkk istiyor....Çok Haklısın.. Çok çok teşekkür ederim.. Meleği ürkütmüyorum artık.. Onu seviyor ve dört gözle bekliyotum..
Uyandırmadan devamlı izliyorlarmış, gelişimini de anlık kontrol ediyorlar ve embriyonun kalitesini belirliyorlar, ha sonuca etkisi nedir, kader kısmet işte...Tesekkur ederim canim. Amin insallah..Neye yariyormuş acaba buuu?
Hayat kısa, turist arkadaşların seni üzmemelerini ve mutlu olmanı dilerim.Kendi annemle 41, kayınvaildemle 8 yıldır oturmayan şeylerin bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Benim onların dilini çözmem gerek ama hiç bana uymuyor. En fazla bir Çinli ile bir Rus kadar anlaşabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?