Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Her gebelik de her doğum da mucize aslında.. Bizimki alışageldiğimiz yaşlarda olmadığından daha da büyük mucize gibi görünüyor.. Oysa ki yeter ki Allah istesin vermeyi, istediği zaman verir mucizeyi.. Inşallah bizi de mucizelerimizle tanıştırır ve tadlarını da aldırır, iyi Günlerini de gösterir..

Oooh mis. Eline sağlık arkadaşım. Allah bereket versin...

amin canım sağol

AA ben bu çorbaya bayılırım, en Sevdiğim Çorba.. Ama ben nohut katmıyordum.. Nohutu da çok severim üstelik.. Ben de bundan sonra nohut katcam.. Ellerine sağlık afiyet oldun sara'm..

sağol canım benim bende annemden öğrenmiştim bu çorbayı reyhanda ayrı bir tat veriyor nohutta çok yakışıyor tavsiye ederim canım

Reactions: Eua
amin canım sağol

sağol canım benim bende annemden öğrenmiştim bu çorbayı reyhanda ayrı bir tat veriyor nohutta çok yakışıyor tavsiye ederim canım

Reyhanı kullanıyorum çoğu yemek de, bu çorbada da kullanıyorum canım.. En kısa zamanda nohutlu yapacağım

Rabbim gönlüne göre dileğini versin.

evet ya paylaştıgım arkadaşlarımda aynısı diyor bırak kızım gelmesin kalsın digerinde diyorlar.
çok şükür sevgimiz saygımız herşeyden önemlisi ölçümüz var
sadece elti çok sinsi fena kaynımda
eşimde saf kardeşinin peşinde ondan geriliyorum.
ama dedigin gibi güzel bir abla kardeş olmaktan isterdim ama bizim istememizle olmuyor.salmak lazım.
ögrenicez.

gene kahkaha attırdın bana

çorbam pişti fırında tavuklu patatesimde pişti resimlerini çekip atacam birazdan
afiyet olsun canım

Yok artık gerçekten seninkiler baya çoşmuş,Çek iplerini.
Bence de ya
ben bu kadarını beklemiyordum.

birde eşleri hayatta değilse tam oluyor..kayınvalidelerin biraz anlayışlı olması lazım diye düşünüyorum..
Kesinlikle belli bir olgunlukta olması lazım
rakip görmemeli gelini elti yapıyor onu zaten.
ayy sorma hayat cok tuhaf iste yanlizlik duygusu neler yaptiriyor insana.. kimiside her durumda ayni gerci ama tabi melek k.valdelerde var.. bizlerde meleklerden oluruz insallah..

İnşh canım
nasıl davranıldıgını unvmazsak kimseyi daralamayız.

amin canım.
gözlerim dolu dolu oldt inşh.

Hayat kısa, turist arkadaşların seni üzmemelerini ve mutlu olmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…