- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.261
Eki Görüntüle 1372195 erişte çorbası
Hayat kısa, turist arkadaşların seni üzmemelerini ve mutlu olmanı dilerim.
Gunaydin 40 topigin gülleriGünaydın güzel hatunlar
Günaydın, hayatımızı birşeylere endeksleyerek günü yaşayamamayı, isteklerimizi gerçekleştirmeyi ötelemeyi belirtmek istemiştim. Sağlık ve bebişte dahil. Bilinçli insanlarız, sağlıkla ilgili çok şükür istediğimiz yerlerde tedavi olabilme lüksünü yaşıyoruz ülkemiz koşullarında. Neye niyet neye kısmet pembemutlu arkadaşımız nelerle mücadele etmeye başladı. Bugün için hasta değilsen çookkkk şanslısın. Bir çocuğa sevgi, ilgi, şımartma, sevindirme isteniliyorsa da, gülümseyen bir yüze ihtiyacı olan okadar çok çocuk var ki....kendi çocuğunu sevmeyi kim istemez o da kader kısmet işi...Anı yaşama kolay değil para pul kariyer teferruattır. Teyzesi de nazlı bebişinin gelmesini diliyor. Sevgiler.....yasantimizi is kariyer ve para konularinda degistirmek tabiki elimizde ama bizler zaten bu tarzda konularda istedigimiz seylerin bircogunu elde etmisiz yas itibariyle o yuzden cok umrumda degil bunlar.. onceliklerimiz degisti cnm... bebek ve saglik konusunda sadece mucadele etme gucumuz var ama bu iki konuda yasantimizi degistirme gucumuz yok.. sonuc ne olur yine Allah bilir.. bebisim annesini biliyor cnm dogarsa cok rahat ettirecek annesi onu biraz nazli ama yakinda gelecek insallah..
Günaydın mutlu olunca güzel bir hormon salgılanıyordu. Sana mutluluk çokkk yakışıyor, başta beni ve arkadaşları da mutlu ediyorsun...Çok şükür kendi içimde mutluyum ben. Sadece bugün geldiler soldan soldan. Arada oluyor öyle. Yine de Rabbim kimseyi başkasının nazıyla doğru yola koymasın. Şişiriyorlar insanı
Günaydın mutlu olunca güzel bir hormon salgılanıyordu. Sana mutluluk çokkk yakışıyor, başta beni ve arkadaşları da mutlu ediyorsun...
Günaydın güzel hatunlar
portakalım senin bir çocuğun varmıydı Allah bağışlasın canım çok tatlı maşallah
Mesajlarınızı kitap okur gibi okudum.Yazılanlardan anlıyorum ki aslında herkes bir çıkar yol bulup sorunlarlabir şekilde baş etmesini biöğreniyor. Ben ailemden ve eşimin ailesinden hiç sorun yaşamadım ama yakın dostluklarımdan ciddi sıkıntılar yaşadım. Hala da yaşıyorum. mecburen insanlardan uzaklaştım. resmi ilişkilere döndüm. Hayal kırıklığı yaşamamak için ... Ancak sıkıcı bir hayatım oldu. anladım ki bu iş kumar işi kaybetme ihtimalim varsa kazanma ihtimalim de var .. Ya kazanırsam diyerek yaşıyorum arkadaşlıklarımı... Ama dostluk da hala tutuk davranıyorum. ŞU anda en önemli sorunumu sadece sizler biliyorsunuz. Çok rahat buraya herşeyi yazabiliyorum. Bunun için sonsuz teşekkürler.Kapris yok ego yok kompleks yok :) daha ne ister ki insan:)
Hayır canımm bu yiğen :) Bitane olsa zaten ikincisi için bu kadar harap olmam.
Günayydınnn günaydınnn her şeyi bir kenara bırakıp mutlu olmayı tercih edenler kulubu
Maşallah, maşallah, maşallah. Makyajı güzelliğini gölgeleyememiş....
hıııım çok tatlı maşallah Allah sanada böyle şeker bir evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?