- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.281
Gunaydin guzel kadinlar:)
Masallah ne yazmissiniz. Cok geriye donuk okuyamadim. Birisi ozet gecse ne guzel olur.
Günaydın güzel hatunlar
Gunaydin 40 topigin gülleri
Endorfin miydi? Karıştırıyor muyum?
Benim için mutluluk kolay. Kendime bir çiçek almak, bir cafede çay- gazete keyfi yapmak, hayvanlarla ve çocuklarla bir arada olmak, yeşeren dallar, yolculuk... Çok şeyden keyif alıp mutlu olabilirim. Polyanna' yı sanırım 50 defa okumuşumdur
Paylaşabiliyorsam, verebiliyorsam ne mutlu bana...
günaydın canım
Mesajlarınızı kitap okur gibi okudum.Yazılanlardan anlıyorum ki aslında herkes bir çıkar yol bulup sorunlarlabir şekilde baş etmesini biöğreniyor. Ben ailemden ve eşimin ailesinden hiç sorun yaşamadım ama yakın dostluklarımdan ciddi sıkıntılar yaşadım. Hala da yaşıyorum. mecburen insanlardan uzaklaştım. resmi ilişkilere döndüm. Hayal kırıklığı yaşamamak için ... Ancak sıkıcı bir hayatım oldu. anladım ki bu iş kumar işi kaybetme ihtimalim varsa kazanma ihtimalim de var .. Ya kazanırsam diyerek yaşıyorum arkadaşlıklarımı... Ama dostluk da hala tutuk davranıyorum. ŞU anda en önemli sorunumu sadece sizler biliyorsunuz. Çok rahat buraya herşeyi yazabiliyorum. Bunun için sonsuz teşekkürler.Kapris yok ego yok kompleks yok :) daha ne ister ki insan:)
Günayydınnn günaydınnn her şeyi bir kenara bırakıp mutlu olmayı tercih edenler kulubu
Herşey yolunda canım. Dün tüp bebek doktorundan kaçak olarak takip yaptırmak istediğim doktoruma gittim:) Bebem 3.25cm olmuş. Gayet iyi dedi. Bulantı ve uykusuzluk devam ediyor maalesef. 4-5 tip yiyebildiğim şeyle hayat devam ediyor.DÜn gece yazacaktım nerdesinn her şey yolunda mı diyee... !
Her şey yolunda mıı acabaaa :)
Nasılsın bebiş iyimi?Gunaydin guzel kadinlar:)
Masallah ne yazmissiniz. Cok geriye donuk okuyamadim. Birisi ozet gecse ne guzel olur.
Görmemişim sayfaları okurken kusurabakma.Nasılsın bebiş iyimi?
Herşey yolunda canım. Dün tüp bebek doktorundan kaçak olarak takip yaptırmak istediğim doktoruma gittim:) Bebem 3.25cm olmuş. Gayet iyi dedi. Bulantı ve uykusuzluk devam ediyor maalesef. 4-5 tip yiyebildiğim şeyle hayat devam ediyor.
Bu ar a da senelerdir ödediğim özel sağlık sigortasının hamileliği ve doğumu kapsamadığını öğrendim ve benim doktor Acıbadem de. Kendisi kaç kurtul ben sana başka doktor tavsiye edeyim ona git dedi:)
Şimdi onun söylediği iki isimden birini tercih edip sgk anlaşmalı Florance Nightingale e geçmeyi düşünüyorum.
Bir de aklımda senin tavsiye ettiğim doğal doğumcu var.
Ayın 24unde Güvenç beyle 12. hafta görüşmesi var. Sanırım 2li testi de o yapar. Sonra karar vereceğim kime devam edeceğime. Güvenç bey de sanki takip etmekte istekli gibi.
Benimse tek derdim tüp bebek merkezine hamile olarak gidersem orada bekleyenler üzülür mü, ya da sanki doktorun zamanını alıyormuşum gibi geliyor. Güvenç bey de tam tersi üzülmekten çok olumlu etkileri var dedi. Ama bilmiyorum. Sonuçta orası tam teşekküllü bir hastane değil. Geçen sene bir kadının muayenede suyu gelmiş, kucaklayıp karşıda Fulya Acıbadem e götürmüş mesela:)
Bir de bunların haricinde biliyorsun zaten doğumu Amerika da yapmak istiyorum. O yüzden takibi ve testleri iyi değerlendirecek biri yeterli benim için. Oldu da kalırsam da tam teşekküllü hastaneyi tercih ederim.
Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek:)
Sen nasılsın? Bebeler nasıl:)
Bende şeker Çıktığı için o saatte yapmam,önceden bilmiyordum şeker OLDUĞUNU hiç üşenmeden canım ne çekerse yapardım,mecbur dikkat ediyorum çok yükseliyor şeker,bugün menüde mercimekli erişteni yapıyorum.sağol canım dene eminim seveceksin
bu saattemi kız en iyisi yarın yapıp yemek
26 yaşındayım dıştan görenler 18 yada 20 sanıyorlar. minyon olmamama rağmen yaşımın küçük gösterdiğini söylüyorlar ama yumurta yaşım 40 üzeriymiş
canımm bulantıların hayırlı olsun ne diyim.. Dilerim hafif atlatır ve tez vakitte seni terk ederler.. O doğum paketleri insanları hiç olmadık anlarda terk ediyor hiç sormaa.. Ama sana tavsiyem Güvenç' e devam edecegine kendi özel hastane doktoruna devam et canım..Yanii güvenç bildiğim kadarıyla Acıbadem den daha pahalı.. Hakan bey'i tavsiye ederim tatlım ama o da bi Amerika kadar olmasa da yüksek bir mebla tutabilir.. Hayırlısı olsun tabii bunlar bi süreçç...
AMa 2'li testte zeynep kamil hastanesini öneririm eğer vaktin olursa orda da bi kaç takibini, doblör ve 2'li testini yaptırabilirsin.. Benim Hakan beyin hastası olan arkadasım öyle yapıyor.. Bi kaç arkadasımda oraya gidiyorr.
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim yolunu sana en iyi hangisi gelecekse oraya doğru yönlendirsin:)
Benim bebişlerden haber yok hala bekliyorum canım.. Çarşamba ya da Perşembe transfer olacak ama durumları nasıl kaç tane kaldı kimse bişi demedi. Dün aradım uyuyolar dedi embeiyolog yarın çözüp durumuna bakıcaz ve size 1 gün önce haber vericez dedi. Muhtemel öyle arayıp haber vermiyorlar hergün..
Biraz korku bastı.. Biraz duygusallıkk bilmiyorumm içime kara kedi girdi sanırım aahhah
Kara kedi uğurdur tam tersine:) Boncuk boncuk gözleri olur. İçini ferah tut. Güzel haberler gelecek:)
Kendi doktoruma isterdim ama Acıbadem' e tüp bebek parasından fazlasını vermeye niyetim yok açıkçası. Doktorum da gerek yok sigortan yoksa başka yere git dedi zaten. Örnek vereyim doğum 12000 den başlıyor doktor ücreti hariç mesela. Testler falan da çok uçuk. Mesela ben laporoskopi ve histeroskopiyi orda oldum. 18000 tuttu. Güvenç bey 7000 demişti. Farka bak, düşün yanı. Tabii o zaman sigortam tamamını karşılamıştı. Hakan beyin muayene ücreti 270tl. Güvenç bey 300 ama 21 gün için geçerli. Florance Nigtingale 150tl. Acıbadem 212tl 15 gün için. Zaten muayene parasında değilim de işte testler, 4d ultrason, olurda kalırsam doğum esas beni korkutanlar.
İkili test çok tutan birşey değil canım. Karşıya gitmeye değmez. 140tl Bahçeci de.
Çok Uçuk rakamlar sanki altın sarayda doğum yaptırıyorlar,gerçi sağlık sektörü her ülkede uçmuş.Kara kedi uğurdur tam tersine:) Boncuk boncuk gözleri olur. İçini ferah tut. Güzel haberler gelecek:)
Kendi doktoruma isterdim ama Acıbadem' e tüp bebek parasından fazlasını vermeye niyetim yok açıkçası. Doktorum da gerek yok sigortan yoksa başka yere git dedi zaten. Örnek vereyim doğum 12000 den başlıyor doktor ücreti hariç mesela. Testler falan da çok uçuk. Mesela ben laporoskopi ve histeroskopiyi orda oldum. 18000 tuttu. Güvenç bey 7000 demişti. Farka bak, düşün yanı. Tabii o zaman sigortam tamamını karşılamıştı. Hakan beyin muayene ücreti 270tl. Güvenç bey 300 ama 21 gün için geçerli. Florance Nigtingale 150tl. Acıbadem 212tl 15 gün için. Zaten muayene parasında değilim de işte testler, 4d ultrason, olurda kalırsam doğum esas beni korkutanlar.
İkili test çok tutan birşey değil canım. Karşıya gitmeye değmez. 140tl Bahçeci de.
Çok Uçuk rakamlar sanki altın sarayda doğum yaptırıyorlar,gerçi sağlık sektörü her ülkede uçmuş.
Uçuk olmaya uçuk bir de korku korku tacirliği var. Zaten hassas bir donemdesin. Ne deseler korkup yapıyorsun . Bir arkadaşım Milano da yaşıyor. Doktor takipleri için özel doktora gidiyordu. 50euro. Doğumunu devlet karşılıyor orda 16euro ya doğum yaptı mis gibi hastanede. Orda öyle zırt pırt test, sürekli ultrason falan da yok. Çocuklar 14 yaşına kadar sağlık zaten ücretsiz.Çok Uçuk rakamlar sanki altın sarayda doğum yaptırıyorlar,gerçi sağlık sektörü her ülkede uçmuş.
Uçuk olmaya uçuk bir de korku korku tacirliği var. Zaten hassas bir donemdesin. Ne deseler korkup yapıyorsun . Bir arkadaşım Milano da yaşıyor. Doktor takipleri için özel doktora gidiyordu. 50euro. Doğumunu devlet karşılıyor orda 16euro ya doğum yaptı mis gibi hastanede. Orda öyle zırt pırt test, sürekli ultrason falan da yok. Çocuklar 14 yaşına kadar sağlık zaten ücretsiz.
Bizim ülkemiz eğitim ve sağlıkta felaket uçurumlu.
Bu bahsettiğim doğum fiyatı harici eğer bebek oldu da kuvözde kaldı mesela burda. Ailenin vay haline. Geçen yıl Acıbadem de bir arkadaşım doğum yaptı. Doktorun yıllık izni var diye 1 hafta önce suni sancıyla doğurtmuşlar. Bebeğin ciğerlerinde su kalmış. 1 haftada bir araba parası ödemişler hastanede kaldı diye. O yüzden iyice soğudum ordan.
Bende şeker Çıktığı için o saatte yapmam,önceden bilmiyordum şeker OLDUĞUNU hiç üşenmeden canım ne çekerse yapardım,mecbur dikkat ediyorum çok yükseliyor şeker,bugün menüde mercimekli erişteni yapıyorum.
kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?