- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.301
sana koca bi AAAAAAA diyorum canımm..
Orta da test yok sonuç yok ama hüküm net..
Bu neye benziyor biliyor musun yoğun bakımda yatan hastaya kalbi durmadan öldü demeye...
Relg belirtileri ile gebelik belirtileri hep aynıdır canım.. Bunu defalarca duyduk hamile olanlardan..
Hem öyle bile olmasa senin hikayenin farklı olmasına imkan yok mu! Tamam diyelim negatif.
Peki ya pozitif se o zaman bu 2 gün boyunca bebişi üzdüğün için hiç üzülmeyecek misin?!
Lütfen toparla kendini sen ellerini koy rahmine orda oldugunu düşünüp sev.. Daha bugünüde sayarsan 3 gün var teste ..
Yanii lütfenn azıcıkkk pozitif düşünn derin nefesler filan al. Dua ett ...
Ahhh ne kadar dua ediyorum bir bilsen....sana koca bi AAAAAAA diyorum canımm..
Orta da test yok sonuç yok ama hüküm net..
Lütfen toparla kendini sen ellerini koy rahmine orda oldugunu düşünüp sev.. Daha bugünüde sayarsan 3 gün var teste ..
Yanii lütfenn azıcıkkk pozitif düşünn derin nefesler filan al. Dua ett ...
kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
dereyi görmeden paçayı sıvama hemen dur bakalım sonucunu al sonra üzüleceksen hep beraber üzülelim sevineceksen hep beraber sevinelim ama şimdi erken ayrıca belirtilere hiç takılma heleki tüp bebekte çünkü tüm belirtileri ilaçlar yapıyor canım sende biliyorsun
Canım umarım öyledir...dereyi görmeden paçayı sıvama hemen dur bakalım sonucunu al sonra üzüleceksen hep beraber üzülelim sevineceksen hep beraber sevinelim ama şimdi erken ayrıca belirtilere hiç takılma heleki tüp bebekte çünkü tüm belirtileri ilaçlar yapıyor canım sende biliyorsun
Ahhh ne kadar dua ediyorum bir bilsen....
çok tatlısınız desteğiniz için teşekkür ederim İnşallah güzel dilekleriniz gibidir herşey.
Merhaba, anadolu yakasında delta hastanesinde hakan by var, hem dr çok iyi hemde fiyatları makul. Ebeleri de tecrübeli, geçenlerde 40 yılda 5.kez denk gelen bir durumda tecrübesiyle bebekler ve anne kurtuldu. Dezavantajı size uzak düşebilir. Sağlıklı keyifli süreç geçirmeni dilerim.Uçuk olmaya uçuk bir de korku korku tacirliği var. Zaten hassas bir donemdesin. Ne deseler korkup yapıyorsun . Bir arkadaşım Milano da yaşıyor. Doktor takipleri için özel doktora gidiyordu. 50euro. Doğumunu devlet karşılıyor orda 16euro ya doğum yaptı mis gibi hastanede. Orda öyle zırt pırt test, sürekli ultrason falan da yok. Çocuklar 14 yaşına kadar sağlık zaten ücretsiz.
Bizim ülkemiz eğitim ve sağlıkta felaket uçurumlu.
Bu bahsettiğim doğum fiyatı harici eğer bebek oldu da kuvözde kaldı mesela burda. Ailenin vay haline. Geçen yıl Acıbadem de bir arkadaşım doğum yaptı. Doktorun yıllık izni var diye 1 hafta önce suni sancıyla doğurtmuşlar. Bebeğin ciğerlerinde su kalmış. 1 haftada bir araba parası ödemişler hastanede kaldı diye. O yüzden iyice soğudum ordan.
Biliyorum tatlım... biliyorum... Amin.kuddus Arkadaşım aşk olsun ya .Veren Rabbim ... belki hamilesin nerden bilicen böyle bırakma kendini .O dediğin belirtiler zaten ilaçların etkisiyle olan şeyler de olabilir .Her insanın yapısı bir mi ? Değil .
Hayırlı temennilerde olalım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun..
Sihirli kelime HAKKIMIZDA HAYIRLISI .Bu hikmetli söz çok derin biliyorsun .Bizim için ne uygunsa öyle olsun .Şu anda şer düşünme belki senin için o hayır.
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Amin.
Aminnn...Hz .Yusuf'un duası:
Rabbim,
istemeyi istemek kadar, istememeyi istemek de zor.
Biliyorum ki katından bir koruma dökülmezse varlığıma, nefsimin altından kalkamam.
Son hızla aşağı doğru ilerleyen bir teknenin içinde yukarı doğru koşarak Bahr-i Umman’ı aşamam.
Benim tedbirim senin takdirinden küçüktür.
bana istemeyi ve istememeyi nasip et Allah'ım...
Her negatif denemenin sonunda yaşadığım yıkım beni böyle yaptı sanırım... Çevremde bana bi de polyanna derler iyi mi... ama çok yorgunum çok yorgunum.... korku filmi gibi.
Hz .Yusuf'un duası:
Rabbim,
istemeyi istemek kadar, istememeyi istemek de zor.
Biliyorum ki katından bir koruma dökülmezse varlığıma, nefsimin altından kalkamam.
Son hızla aşağı doğru ilerleyen bir teknenin içinde yukarı doğru koşarak Bahr-i Umman’ı aşamam.
Benim tedbirim senin takdirinden küçüktür.
bana istemeyi ve istememeyi nasip et Allah'ım...
Tavsiye ederim, boş gebelik kürtajını orada olmuştum. Yakınlarım da o civarda oturuyorlar.
Hastaneyi ve dr. Hakan by, tavsiye ediyordum, hizmet iyi, fiyatları çok makul.Ne var ki delta hastanesinde canım bişi mi kaçırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?