Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahhh ne kadar dua ediyorum bir bilsen....

Evet kızlar ilaçlara başladıgımdan beri memelerim 2 beden şişti göbeğimm şişti.. Yumileri topladılar ama hiç bişi değişmedi.. Yanaklarım al al göbeğim var memeler desen benden önde gidiyorr.. Gören hamilemisiniz diye soracak tam geri çekiliyor... Ama napalımm hayatt bize böyle gelmişş buna nasıl bakarsak öyle gider..

Canım umarım öyledir...

çok tatlısınız desteğiniz için teşekkür ederim İnşallah güzel dilekleriniz gibidir herşey.

Ahhh ne kadar dua ediyorum bir bilsen....

Devam canım duaya devammm... Başka yapacak bir şeyimiz yokk.. Ama azıcık pozitife daha yakın ol çünkü sana yakışan o olur. Sen güçlü bi kadınsın bunları eminim çok iyi biliyorsun.. Negatifse hayat kaldığı yerden devam edecek yani kötü bir şey yok. o sadece bizim taktıgımız bi ad... Çok şükürr yaşıyoruz ve sevdiklerimiz var ce çok şükür rabbim bizlere anne olmak için küçük bi imkan vermiş deniyoruzz dilerimm pozitiftirr ..
Senii kocamann kucaklıyorumm canımm benımm

Her negatif denemenin sonunda yaşadığım yıkım beni böyle yaptı sanırım... Çevremde bana bi de polyanna derler iyi mi... ama çok yorgunum çok yorgunum.... korku filmi gibi.

kuddus Arkadaşım aşk olsun ya .Veren Rabbim ... belki hamilesin nerden bilicen böyle bırakma kendini .O dediğin belirtiler zaten ilaçların etkisiyle olan şeyler de olabilir .Her insanın yapısı bir mi ? Değil .
Hayırlı temennilerde olalım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun..

Sihirli kelime HAKKIMIZDA HAYIRLISI .Bu hikmetli söz çok derin biliyorsun .Bizim için ne uygunsa öyle olsun .Şu anda şer düşünme belki senin için o hayır.

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Amin.

Merhaba, anadolu yakasında delta hastanesinde hakan by var, hem dr çok iyi hemde fiyatları makul. Ebeleri de tecrübeli, geçenlerde 40 yılda 5.kez denk gelen bir durumda tecrübesiyle bebekler ve anne kurtuldu. Dezavantajı size uzak düşebilir. Sağlıklı keyifli süreç geçirmeni dilerim.

Hz .Yusuf'un duası:
Rabbim,
istemeyi istemek kadar, istememeyi istemek de zor.
Biliyorum ki katından bir koruma dökülmezse varlığıma, nefsimin altından kalkamam.
Son hızla aşağı doğru ilerleyen bir teknenin içinde yukarı doğru koşarak Bahr-i Umman’ı aşamam.
Benim tedbirim senin takdirinden küçüktür.

bana istemeyi ve istememeyi nasip et Allah'ım...

Biliyorum tatlım... biliyorum... Amin.

Aminnn...

Her negatif denemenin sonunda yaşadığım yıkım beni böyle yaptı sanırım... Çevremde bana bi de polyanna derler iyi mi... ama çok yorgunum çok yorgunum.... korku filmi gibi.

Hepimiz aynıyız seni çok iyi anlıyoruzzz elbette:)
Ama adigee1 ye katılıyorumm rabbim elbet bizim için hayırlı olanı verecektir..

Aminn canımm ne güzel gözlerim doldu Allah ne muradın varsa versinn

Hep duam odur ki uğruna her şeyi göze aldığımız cennet kokuları için çaba veriyoruz ve umuyorum her birimiz anne oluruz .Kimileri için ne kadar kolay olan şey bizim için ne kadar zor .Tek tesellimiz sabrın sonu selamettir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…