Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımm duan duamdır.. Rabbim tez vakit kavuştursun hepimizi.. Bizlerede o cennetkokuları duymayı nasip etsin.. Ama etmeyeceksede gönlümüzden bu özlemi bekleyişi alsın inşallah..

evet cnm bende bir onceki yazimda bunu anlatmistim.. en onemlisi saglik.. mucadele ederiz her turlu ama sonucu sadece Allah bilir.. bunun disindaki maddi seyler onemli olsada su anda onceligimiz degil.. hepimizin onceligi bebek.. hepimizin bebisleri tez zamanda gelsin cnm

Karşısı çok zor benim için. Ev Levent te, iş Nişantaşı'nda. Ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Canım ben pozitif sonuç aldığımda benim de gece terlemelerim oldu. Birde kasıkta batmalar. Inşallah sonucun pozitif olur dualarım seninle
cok tesekkur ederim canim... insallah benim de oyledir, hayirlisi... destegin icin minnettarim.

sabrin sonu selamettir... Allahim hayirlarla guldur yuzumuzu...

Haklısındır belki de Ensucum ama bilmiyorum. Bundan sonrası nasip artık. Bu hafta da bir geçsin bakalım bi..

hava kasvetlenmeye musait arkadaşlar napıyoz bi müzik acıyoz bi dizi izliyoz aaa aşk dizisi olsun ben size kore dizisi tavsiye ederim bakın her stresi alır götürür. online steler var bakın ya iciniz acılsın kuzular yada ne severseniz.ben ders çalışıyommm yom sadece az kaldı sınava.....hayat sevince güzel

Haklısındır belki de Ensucum ama bilmiyorum. Bundan sonrası nasip artık. Bu hafta da bir geçsin bakalım bi..
sen bekliyon biz seni bekliyoz ama ya porogestan kullandırırlar ne bilem hemen baksan çaresine sonra tüh deme kuzum ya meraksız şey ya ..5.30 kadar acık heryer çalışıyorsun dimi,,,hadi git baktır kuzum rahatlarsın alttan baktırma bende karşıyım insan ondan düşük oldu diyor kanda baktır kese oluşmuştur belkim yani daha tutunsun ek ilaçlar alman gerek belki ..kafaya taktım baktır derim ben sana kuzum sonra geçmesin üzüntü olmasın

Reactions: Eua
"Eli işte gözü oynaşta" an itibariyle durumum budur...! Okumam ve tamamdır demem gereken 48 sayfa içerik var, ben buradayım hahahah

Ne oluyor ne bitiyor eksik kalmış hissetmeyeyim dedim yetişemedim size, maşallah maşallah.
Bu başlık altındaki en hamarat, en dilbaz, en tadından yenmeyen, en şahane kadınlarının çok olduğu yer burası böyle buradan bakıyorum da :)))))

Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geliyorum yakında daha randımanlı olacağım. Günlük yazışmalara dahil olmayınca kendimi yeni taşınmış komşu gibi hissettim hahahah

Savuluun kocaman kucaklıyorum hepinizi :) Hamileler (potansiyel hamilelerimiz) dikkat edin göbeğinize :)

AHahahahah hadii yawww enerjimiz azaldııı sanırımmm gelmen lazımmm artıkk...

Alem halim :)

AHahahahah hadii yawww enerjimiz azaldııı sanırımmm gelmen lazımmm artıkk...

Enerjileri azaltmak yok... Moral depolamak için ne lazımsa o...
Bu sabah kıymetli eşim "şöfeeerimiz" idi trafik boğduğunda "hadi istek saati" yapıyoruz bazen, kim muavin ise o seçiyor...

Muavine olarak onun için "Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın" seçtim... Trafiğin ortasında bas bas şarkı söyleyen o arızalı ama o enerji depolanan çift bizdik...

Şimdi de size istek saati yaptım hahahaha (Hala okunacak sayfalarım beni bekliyor)
En sevdiğim yeni yıl, umut, canım Tarkan şarkısı :) Nazarımda en en eeeen sevdiklerimden...

Hadi açııın sesi... Gerekiyorsa kulaklık takviyesi ile...
Dinlerken de bas bas söyleyin, iyi gelecek :) En sevdiğiniz şarkıyla da devam edin...
Ruh haliniz değişmezse ne olayım! karar verin :) Muck

Nerelerdesin kız sen? Hı? Hesap ver bakalım
Sayfalara bakayım yine yoksa arayayım diye geçiriyordum içimden. Açtım ilk okuduğum sen oldun
Hadi toparla artk şu işleri de gel yaw. Özledik

Belirtilerin inşallah hemilelikten dir,test günün yaklaştığı için tedirginsindir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…