- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.321
Hep duam odur ki uğruna her şeyi göze aldığımız cennet kokuları için çaba veriyoruz ve umuyorum her birimiz anne oluruz .Kimileri için ne kadar kolay olan şey bizim için ne kadar zor .Tek tesellimiz sabrın sonu selamettir .
evet cnm bende bir onceki yazimda bunu anlatmistim.. en onemlisi saglik.. mucadele ederiz her turlu ama sonucu sadece Allah bilir.. bunun disindaki maddi seyler onemli olsada su anda onceligimiz degil.. hepimizin onceligi bebek.. hepimizin bebisleri tez zamanda gelsin cnmGünaydın, hayatımızı birşeylere endeksleyerek günü yaşayamamayı, isteklerimizi gerçekleştirmeyi ötelemeyi belirtmek istemiştim. Sağlık ve bebişte dahil. Bilinçli insanlarız, sağlıkla ilgili çok şükür istediğimiz yerlerde tedavi olabilme lüksünü yaşıyoruz ülkemiz koşullarında. Neye niyet neye kısmet pembemutlu arkadaşımız nelerle mücadele etmeye başladı. Bugün için hasta değilsen çookkkk şanslısın. Bir çocuğa sevgi, ilgi, şımartma, sevindirme isteniliyorsa da, gülümseyen bir yüze ihtiyacı olan okadar çok çocuk var ki....kendi çocuğunu sevmeyi kim istemez o da kader kısmet işi...Anı yaşama kolay değil para pul kariyer teferruattır. Teyzesi de nazlı bebişinin gelmesini diliyor. Sevgiler.....
Canım aklında bulunsun.. Bebek küvezleri yani yogum bakımları her hastanede ücretsiz.. Öyle bi para talep ederlerse saglık bakanlıgına hemen şikayet edip ödemeyi yapmıyorsunz.. Çok çakallar haklarını bilmeyenlerden faydalanıyorlar..
Benim kuzenımın ikizleri Göztepe medicalpark da oldu... Biri yaklasık 1 aya yakın küvezde kaldı tek kuruş ödemedik ve çok da memnun ayrıldılar.. Hem ssk anlaşmalı.. Çok para bile ödemiyorsun.
Acıbadem ile ilgili öyle çok şey duydum bende o yüzden güvendiğim doktorum yoksa oraya gitmem..
Birde bizim Kozyatağı'ında bi hastane var.. Çok tanıdığım doğum yaptı.. Gürümcemin oğlu da erken doğumdan dolayı 15gün küvezde kaldı.. Orasınıda tavsiye ederim.. Ssklı muane parası 65tl mesela.. Hatta doğum hastanesi bile olarak geçiyor.. Central Hospital .. Ama tabi bunlar sana biraz uzak kalır mı bilemiyorum tatlım.
Merhaba, anadolu yakasında delta hastanesinde hakan by var, hem dr çok iyi hemde fiyatları makul. Ebeleri de tecrübeli, geçenlerde 40 yılda 5.kez denk gelen bir durumda tecrübesiyle bebekler ve anne kurtuldu. Dezavantajı size uzak düşebilir. Sağlıklı keyifli süreç geçirmeni dilerim.
Canım ben pozitif sonuç aldığımda benim de gece terlemelerim oldu. Birde kasıkta batmalar. Inşallah sonucun pozitif olur dualarım seninleçok tatlısınız desteğiniz için teşekkür ederim İnşallah güzel dilekleriniz gibidir herşey.
cok tesekkur ederim canim... insallah benim de oyledir, hayirlisi... destegin icin minnettarim.Canım ben pozitif sonuç aldığımda benim de gece terlemelerim oldu. Birde kasıkta batmalar. Inşallah sonucun pozitif olur dualarım seninle
sabrin sonu selamettir... Allahim hayirlarla guldur yuzumuzu...Hep duam odur ki uğruna her şeyi göze aldığımız cennet kokuları için çaba veriyoruz ve umuyorum her birimiz anne oluruz .Kimileri için ne kadar kolay olan şey bizim için ne kadar zor .Tek tesellimiz sabrın sonu selamettir .
Bunu geçen gebeliğim için söylemişti. Inşallah bu seferkinin bulguları artarak devam eder.Gebelik bulguları ortadan kalkmasın, artarak devam etsin desek olma mı
Haklısındır belki de Ensucum ama bilmiyorum. Bundan sonrası nasip artık. Bu hafta da bir geçsin bakalım bi..canım yüksek kimyasallarında var aslında ilk yaptırman gereken testi en sona bırakmışsın..
keşke yaptırsaydın.. doğaldan hamile kalabilen ve pıhtı sorunu olan bayanlar iğnelere geç kalmamak için adeti iki gün bile gecikse gebelik testine koşuyorlar ve değer 5 üstü çıkar çıkmaz iğneye başlıyorlar..
bizde tüp bebek süreci olduğu için daha şanslıyız nezaman başlayacağımızı biliyoruz..
sen bekliyon biz seni bekliyoz ama ya porogestan kullandırırlar ne bilem hemen baksan çaresine sonra tüh deme kuzum ya meraksız şey ya ..5.30 kadar acık heryer çalışıyorsun dimi,,,hadi git baktır kuzum rahatlarsın alttan baktırma bende karşıyım insan ondan düşük oldu diyor kanda baktır kese oluşmuştur belkim yani daha tutunsun ek ilaçlar alman gerek belki ..kafaya taktım baktır derim ben sana kuzum sonra geçmesin üzüntü olmasınHaklısındır belki de Ensucum ama bilmiyorum. Bundan sonrası nasip artık. Bu hafta da bir geçsin bakalım bi..
"Eli işte gözü oynaşta" an itibariyle durumum budur...! Okumam ve tamamdır demem gereken 48 sayfa içerik var, ben buradayım hahahah
Ne oluyor ne bitiyor eksik kalmış hissetmeyeyim dedim yetişemedim size, maşallah maşallah.
Bu başlık altındaki en hamarat, en dilbaz, en tadından yenmeyen, en şahane kadınlarının çok olduğu yer burası böyle buradan bakıyorum da :)))))
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geliyorum yakında daha randımanlı olacağım. Günlük yazışmalara dahil olmayınca kendimi yeni taşınmış komşu gibi hissettim hahahah
Savuluun kocaman kucaklıyorum hepinizi :) Hamileler (potansiyel hamilelerimiz) dikkat edin göbeğinize :)
merhaba arkadaşlar. 42 yaşındayım 2 yıl önce evlendim. 4 kez tüp bebek denedim ilk 2 si transfer son 2 si genetik test sonuçları nedeniyle yapılamadı. okul kariyer derken zaman çabuk geçti anlamadım ve evlendiğimde 40 olmuştum çocuk istediğimde ise geç kaldığımı çok sonra anladım başına gelmeyince ne kadar zor bir süreç olduğunu anlayamıyorsun. en son gittiğimde dr'un söylediği sende yok yok üniversitede okutulacak hastaymışım. gülmeli mi ağlamalı mı. şu anda tam bir ne yapacağımı bilmez durumdayım hangi dr'a hangi hastaneye güveneceğimi bilemiyorum. zamanım geçiyor. bir sürü ilaç kullanımı hormonlarda altüst olma durum vs. tüm bu durumları değerlendirebilecek her hastayı ayrı bir proje olarak görecek bulunduğumuz zor durumda bize aile şevkatine benzer bir şevkatte yaklaşacak hastane, dr, hemşire vs var mıdır acaba. bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum maddi ve manevi elimden geleni yaptım ama şuan gerçekten önümü göremiyorum vazgeçmek kolayı ama ben dr değilim ki hikayeler dinliyorum gülümsetiyor beni mutlu hikayeler. benimde bir hikayem olsun istiyorum. tekrar nereden ve nasıl başlamalı kafam iyice karıştı:) sevgiler...
Bizim topik diye yanlışlıkla bu başlığa girmişim :) tesadüfen yollarımız kesişti :)
Bakma doktorların ne dediğine... Bizlere de neler neler dediler... İşlerine ne gelirse onu diyebiliyorlar bazen... Azimle ilerliyoruz, kimi zaman üzülüyoruz kimi zaman seviniyoruz hem birbirimize destek oluyoruz hem her tecrübeyle biraz daha bilgileniyoruz.
Her yaşımız olsa da ağırlıklı olarak bu yaşlarda olan, kimi ilk denemede anne olan, kimi halen denemelerine devam eden bir sürü, birbirinden şahane yol arkadaşları olarak hem tedavilerimizi, hem hayatımızı konuşuyoruz.
Ağlamayı bırak kenara, her şeye inat gülümsemeye devam :)
Yalnız hissetme kendini gel hikayeni paylaş... Gerekiyorsa yine yeniden nereden olursa başlattığın hikayeye bizler de katkı sağlarız...
Buradayız: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/page-2934
Dilerim yeni tecrübeler olmadan, yorulmadan o şaşkın doktorunun söylediği gibi ama başarı öyküsüyle üniversite tezi olursun :) Çok sevgiler
AHahahahah hadii yawww enerjimiz azaldııı sanırımmm gelmen lazımmm artıkk...
"Eli işte gözü oynaşta" an itibariyle durumum budur...! Okumam ve tamamdır demem gereken 48 sayfa içerik var, ben buradayım hahahah
Ne oluyor ne bitiyor eksik kalmış hissetmeyeyim dedim yetişemedim size, maşallah maşallah.
Bu başlık altındaki en hamarat, en dilbaz, en tadından yenmeyen, en şahane kadınlarının çok olduğu yer burası böyle buradan bakıyorum da :)))))
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geliyorum yakında daha randımanlı olacağım. Günlük yazışmalara dahil olmayınca kendimi yeni taşınmış komşu gibi hissettim hahahah
Savuluun kocaman kucaklıyorum hepinizi :) Hamileler (potansiyel hamilelerimiz) dikkat edin göbeğinize :)
Belirtilerin inşallah hemilelikten dir,test günün yaklaştığı için tedirginsindir belki.kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
iyi ya buldun gene birisine derman sözler kuzum enerjin eksilmesin ışığın hep yansın emi emiAlem halim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?