Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar az önce opudan geldim.karmaşık duygulardayım hiç ağrım yok kanamam hiç yok leke bile olmadı garip değildir umarım.kendimi kuş gibi hissediyorum dün çok sancılarım vardı hafifledim 19 yumurta toplanmış umarım iyi olur

Ahahahaha yeni yıl öncesi yeni yıl işlerinden başımı kaldıramıyordum ya Aralık yoğundu...Devam ediyoruz doymadık şimdi de yeni yıla merhaba :) işleri... 15'inden sonra ne yenilik ne de merhabalık hali kalmaz... Normale dönerim... Nasıl bir normal ise artık :))))

Bi de: H.sonumu kıyafet derdiyle geçirdim hahaha notlar kifayetsiz kaldı neyi ne zaman niye giymiştim karıştı... Hallettim neyse ki :) Yettim gariiii :) Arada bir sürü atraksiyonum oldu... Evimize hırsız gibi girdik, karda kışta kıyamette dışarılarda kaldık... Uuuu malum arızalı hallerim(iz) kör şaşı durumu benle yatınca sevgilimde arızalı oldu :)))))

Bi de: ben de çok özledim :)
Bi de: açınca ilk okunma durumuna uyan iki "möhim" söz var
"İyi insan lafının üstüne gelir" "İti an çomağı hazırla"
hahahaha itli kısmı bana uyar o canım patilerin hepsini çok seviyorum :) Çomağı hoyrat kullanma :))))))))
Bi de: öperim gittim :)

Nerelerdesin kız sen? Hı? Hesap ver bakalım
Sayfalara bakayım yine yoksa arayayım diye geçiriyordum içimden. Açtım ilk okuduğum sen oldun
Hadi toparla artk şu işleri de gel yaw. Özledik

Sana yakın olmak lazım. O arızalardan ben de istiyorum. Çok monotonlaştım bu ara.
İyi insan lafının üstüne gelirmiş diyorum. Patileri çomaksız sevelim.
Sana iki gün daha müsade. Yine kaybolursan kendini affettirmen zor olacak ona göre. (Heyt, tehdit te ederim )

vayyy lokum olmuşş daha ne olsun :)) Bir de üzüldün stres yaptınn...
Hadii bakalım dilerim kaliteli embriyo olurlar ve annelerine tutunurlar:)

Geçmiş olsun. Maşallah yumurtalarına. En iyileri sana evlat olsun inşallah. Sıkıntının olmamasına sevin. Demek ki yumurtalıklarını zorlamamışlar opuda. Hepsi gelişmiş durumdaymış. Pıtır pıtır almışlar. Şimdi sıra güzel gelişmeleri almada. Çok mutlu olacağın, bizleri de mutlu edeceğin haberler al inşallah...

vayyy lokum olmuşş daha ne olsun :)) Bir de üzüldün stres yaptınn...
Hadii bakalım dilerim kaliteli embriyo olurlar ve annelerine tutunurlar:)
Âmin inşallah çok garip bir duygu ama valla ödüm b.kuma karıştı.ben bayılmadan yapma diyorum hemşirelere çok tatlıydılar Rabbim hepimize yardım etsin

Saol canım benim Allah hepimize yardımcı olsun bana bi tanecik yumurta yeter siz Edirne'den İstanbul a tedavi için gidiyordunuz dimi

Tövbe Ya Rabbimmm, kardeşim ne diyorsun.... Bu belirtilerin yok oluşu seni bu kadar kederlendirmesin nolur...
Hiç belli olmaz yavrular bir güzel yerleşmişlerdir de keyiflerine de diyecek yoktur belki... Sen onlara destek vereceksin olumlu düşüncelerinle, paniğe kapılma nolur. Ben senden böyle bir tepki beklemezdim açıkçası... Güzelce dualarını yap, hep olumlu düşün, hiç kötüye yorumlama... Kötülüğü çağıran asıl bizler oluyoruz emin ol. İki avucunun içine al karnını bir güzel sevgini gönder onlara, hem sen huzur bul, hem de onlar anneciklerini hissederek daha güzel gelişsinler...
Kov kötü düşüncelerini oldumu canım, hepimiz yanındayız, seviyoruz seniiii

Esnacan, OPU haberine çok sevindim, güzel haberler bizi de mutlu ediyor. İnşallah güzelce döllenip anneciklerine sığınır ve orda da can bulurlar. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…