- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.341
Nerelerdesin kız sen? Hı? Hesap ver bakalım
Sayfalara bakayım yine yoksa arayayım diye geçiriyordum içimden. Açtım ilk okuduğum sen oldun
Hadi toparla artk şu işleri de gel yaw. Özledik
"Eli işte gözü oynaşta" an itibariyle durumum budur...! Okumam ve tamamdır demem gereken 48 sayfa içerik var, ben buradayım hahahah
Ne oluyor ne bitiyor eksik kalmış hissetmeyeyim dedim yetişemedim size, maşallah maşallah.
Bu başlık altındaki en hamarat, en dilbaz, en tadından yenmeyen, en şahane kadınlarının çok olduğu yer burası böyle buradan bakıyorum da :)))))
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geliyorum yakında daha randımanlı olacağım. Günlük yazışmalara dahil olmayınca kendimi yeni taşınmış komşu gibi hissettim hahahah
Savuluun kocaman kucaklıyorum hepinizi :) Hamileler (potansiyel hamilelerimiz) dikkat edin göbeğinize :)
Ahahahaha yeni yıl öncesi yeni yıl işlerinden başımı kaldıramıyordum ya Aralık yoğundu...Devam ediyoruz doymadık şimdi de yeni yıla merhaba :) işleri... 15'inden sonra ne yenilik ne de merhabalık hali kalmaz... Normale dönerim... Nasıl bir normal ise artık :))))
Bi de: H.sonumu kıyafet derdiyle geçirdim hahaha notlar kifayetsiz kaldı neyi ne zaman niye giymiştim karıştı... Hallettim neyse ki :) Yettim gariiii :) Arada bir sürü atraksiyonum oldu... Evimize hırsız gibi girdik, karda kışta kıyamette dışarılarda kaldık... Uuuu malum arızalı hallerim(iz) kör şaşı durumu benle yatınca sevgilimde arızalı oldu :)))))
Bi de: ben de çok özledim :)
Bi de: açınca ilk okunma durumuna uyan iki "möhim" söz var
"İyi insan lafının üstüne gelir" "İti an çomağı hazırla"
hahahaha itli kısmı bana uyar o canım patilerin hepsini çok seviyorum :) Çomağı hoyrat kullanma :))))))))
Bi de: öperim gittim :)
Portakales sende durumlar nasıl csnımO ZAMAN BUNUNLA DEVAM EDELİM :)
Kızlar az önce opudan geldim.karmaşık duygulardayım hiç ağrım yok kanamam hiç yok leke bile olmadı garip değildir umarım.kendimi kuş gibi hissediyorum dün çok sancılarım vardı hafifledim 19 yumurta toplanmış umarım iyi olur
Kızlar az önce opudan geldim.karmaşık duygulardayım hiç ağrım yok kanamam hiç yok leke bile olmadı garip değildir umarım.kendimi kuş gibi hissediyorum dün çok sancılarım vardı hafifledim 19 yumurta toplanmış umarım iyi olur
Portakales sende durumlar nasıl csnım
Âmin inşallah çok garip bir duygu ama valla ödüm b.kuma karıştı.ben bayılmadan yapma diyorum hemşirelere çok tatlıydılar Rabbim hepimize yardım etsinvayyy lokum olmuşş daha ne olsun :)) Bir de üzüldün stres yaptınn...
Hadii bakalım dilerim kaliteli embriyo olurlar ve annelerine tutunurlar:)
Maşallah hepsi kaliteli olsun,geçmiş olsun.Kızlar az önce opudan geldim.karmaşık duygulardayım hiç ağrım yok kanamam hiç yok leke bile olmadı garip değildir umarım.kendimi kuş gibi hissediyorum dün çok sancılarım vardı hafifledim 19 yumurta toplanmış umarım iyi olur
Saol canım benim Allah hepimize yardımcı olsun bana bi tanecik yumurta yeter siz Edirne'den İstanbul a tedavi için gidiyordunuz dimiGeçmiş olsun. Maşallah yumurtalarına. En iyileri sana evlat olsun inşallah. Sıkıntının olmamasına sevin. Demek ki yumurtalıklarını zorlamamışlar opuda. Hepsi gelişmiş durumdaymış. Pıtır pıtır almışlar. Şimdi sıra güzel gelişmeleri almada. Çok mutlu olacağın, bizleri de mutlu edeceğin haberler al inşallah...
Çok Sağolun bu yolda olan bütün canlara Rabbim yardım etsinMaşallah hepsi kaliteli olsun,geçmiş olsun.
İnşallah çok güzel ben yumurtaları dönünce çok rahatladımBende bi durum yok canım bekliyorumm öyleegüzümü kırpmadan.
Camdan bakıyorum ne gelen varrr ne gidenn hayırlısı diyelim. Darısı yarına inşallah
Tövbe Ya Rabbimmm, kardeşim ne diyorsun.... Bu belirtilerin yok oluşu seni bu kadar kederlendirmesin nolur...kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
İlahi Portakales yaaa, güldürdün beniiiGit biraz tatlı yeee hadi mutluluk hormonun canlansın içindeki de mutlu olsunnn... Kallllkkkk hadiii çabukkk
İlahi Portakales yaaa, güldürdün beniii
:) iyi ki varsın çüçük kardeşAHahah napim ama öyle :)) Ben yiyince mutlu oluyorumm:)
:) iyi ki varsın çüçük kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?