Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Portakal kardeş küvez olayını söylediğin iyi oldu, ben bilmiyordum. Sağol..
Lulinda haklısın, bir de doğum testler falan iyi bir yer bulmak lazım.
Bana da hep sigorta yaptır dediler, ama bak olan Sigorta'da karşılamıyor. Ben sigortaya verilen paraya rahat rahat doğum yapılır diye düşünüyorum.

Ya neden böyle diyosun.. Olumsuz düşünme lütfen..
Ben de yarın yapacağım testi, bir gün var gibi bir gün yok gibi geliyor insana..
Allah hayırlısı ile versin inşallah bebişlerimizi..
Aslında ağrıları doluluğu ilaçlar yapıyor. Düşün hamile kaldığını anlamayan tonla insan var. Belirti arama.. Ben de düşünüyorum.arada belirti mi falan diye .. Bir gün çok ağrım oluyor diğer gün hiç bişey yok.. Ee ben hangisiyim:)
Olumlu düşün olumlu olsun.. Ne olursa da hayırlı olsun. Asma suratını ..
Dün buradaki arkadaş söyledi nicki tam yazamadım şimdi ; içinde büyümeye hevesli meleği ürkütme. Bu beni çok etkiledi.. Sen gülersen, dunyanın iyi bir yer olduğuna inandırırsan gelecek belki :)

Oda bişey mi, 6 aylık hamileyim desem inanacaklar :)

Hastaneyi ve dr. Hakan by, tavsiye ediyordum, hizmet iyi, fiyatları çok makul.
Evet sendin bana ümit veren .. Bugün içimdeki mucizelerimle daha çok konuştum.. Biraz önce kuddus e yazarken nickini çıkaramadım da :) teşekkür ederim ben bütün kalbimle

Inşallah ve en hayırlısı olsun.. Allah tadlarını aldırsın hepimize

Ben yarı edirneliyim.6 yıl kaldim.çok seviyorum Aydın tava ciğeri ulus pazarını çokkkk özledim.kırklareliliyim. Gelirsen bekleriz

Esnacan, OPUn çok iyi geçmiş maşallah .. Hepsi bülünüp bölünüp döllensin.. Sana hayırlı evladını getirsin inşallah :)

canımm opun hayırlı olsun çok güzell yumurta sayınn tonla buz bebişinde olacak.. maşallahh..

Özledim kendini ya .. Çabuk dön aramıza

canımm opun hayırlı olsun çok güzell yumurta sayınn tonla buz bebişinde olacak.. maşallahh..
Inşallah canım ya ben baygın yatarken kanama olcak kanama olmayınca ağrı da yoktu dedim Boku yedim. Yumurta falan yok çünkü belirti yok hayırlısı bakalım 19 dan bir tane gelsin tutunsun bana inşallah

canım yarınmı tekrarlayacaksın testini.. merakla bekliyoruz güzel haberlerini..:))

Evet yarın tekrarlayacağım canım.. Allah'ım hayırlısı versin inşallah ..
Dünkü heyecanım kalmadı desem!! Enteresan ???

Ben yarı edirneliyim.6 yıl kaldim.çok seviyorum Aydın tava ciğeri ulus pazarını çokkkk özledim.kırklareliliyim. Gelirsen bekleriz

Eşim Edirne' li benim. Tayin de buraya çıkınca gitmiyoruz denmezdi. Kendi ailem de burada görev yaptı yıllar önce. Okula Edirne' de başladım, kardeşim burada doğdu... En sevdiğim yanı, tarihi dokunun bozulmaması. Ve pek bir şey değişmemiş. Oturduğumuz evleri, okulumu buldum. Çocuk gibi oldum bir anda. Şimdi İpsala' dayız. Yolun düşerse ben de beklerim.

Oda bişey mi, 6 aylık hamileyim desem inanacaklar :)

AHahha alemsinn tatlummm...
Özel sağlık sigortaları hastanelerin yaptıgı bu artıs yuzunden zarar etmeye basladı malesef.. Oyüzden artık meblalar abartı yüksek.. En iyisi 2.sınıf özel hastaneler.. Hem uygun hem ssk gecıyor acık rahat hareket ediyorsun..

Reactions: Eua
Asker mi eşiniz ben çok seviyorum Edirne'yi ordan Ankara'ya geldik çok zor oldu benim için burası .ama yapacak bir şey yok tabi ekmek davası inşallah hepimizin istedikleri. Olur arkadaşım

Bak böyle birşey buldum. Hamile kalındıktan sonra yapılan tek sigorta. Ama sadece İstanbul da Medikalpark grupta geçiyormuş. Bir kere 4500 veriyorsun. Testler ve doğumu kapsıyor. İyiymiş ama hadtane uymadı
http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…