- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.361
Saol canım benim Allah hepimize yardımcı olsun bana bi tanecik yumurta yeter siz Edirne'den İstanbul a tedavi için gidiyordunuz dimi
Uçuk olmaya uçuk bir de korku korku tacirliği var. Zaten hassas bir donemdesin. Ne deseler korkup yapıyorsun . Bir arkadaşım Milano da yaşıyor. Doktor takipleri için özel doktora gidiyordu. 50euro. Doğumunu devlet karşılıyor orda 16euro ya doğum yaptı mis gibi hastanede. Orda öyle zırt pırt test, sürekli ultrason falan da yok. Çocuklar 14 yaşına kadar sağlık zaten ücretsiz.
Bizim ülkemiz eğitim ve sağlıkta felaket uçurumlu.
Bu bahsettiğim doğum fiyatı harici eğer bebek oldu da kuvözde kaldı mesela burda. Ailenin vay haline. Geçen yıl Acıbadem de bir arkadaşım doğum yaptı. Doktorun yıllık izni var diye 1 hafta önce suni sancıyla doğurtmuşlar. Bebeğin ciğerlerinde su kalmış. 1 haftada bir araba parası ödemişler hastanede kaldı diye. O yüzden iyice soğudum ordan.
Portakal kardeş küvez olayını söylediğin iyi oldu, ben bilmiyordum. Sağol..Canım aklında bulunsun.. Bebek küvezleri yani yogum bakımları her hastanede ücretsiz.. Öyle bi para talep ederlerse saglık bakanlıgına hemen şikayet edip ödemeyi yapmıyorsunz.. Çok çakallar haklarını bilmeyenlerden faydalanıyorlar..
Benim kuzenımın ikizleri Göztepe medicalpark da oldu... Biri yaklasık 1 aya yakın küvezde kaldı tek kuruş ödemedik ve çok da memnun ayrıldılar.. Hem ssk anlaşmalı.. Çok para bile ödemiyorsun.
Acıbadem ile ilgili öyle çok şey duydum bende o yüzden güvendiğim doktorum yoksa oraya gitmem..
Birde bizim Kozyatağı'ında bi hastane var.. Çok tanıdığım doğum yaptı.. Gürümcemin oğlu da erken doğumdan dolayı 15gün küvezde kaldı.. Orasınıda tavsiye ederim.. Ssklı muane parası 65tl mesela.. Hatta doğum hastanesi bile olarak geçiyor.. Central Hospital .. Ama tabi bunlar sana biraz uzak kalır mı bilemiyorum tatlım.
Âmin çok Saol bundan sonrası Rabbim bilir Allah hepimize yardımcı olsun arkadaşımEsnacan, OPU haberine çok sevindim, güzel haberler bizi de mutlu ediyor. İnşallah güzelce döllenip anneciklerine sığınır ve orda da can bulurlar. Allah yar ve yardımcın olsun canım.
Ya neden böyle diyosun.. Olumsuz düşünme lütfen..kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
Ben yarı edirneliyim.6 yıl kaldim.çok seviyorum Aydın tava ciğeri ulus pazarını çokkkk özledim.kırklareliliyim. Gelirsen beklerizEvet. Bir ara Ankara' ya gelmeyi düşünüyordum bir de
Oda bişey mi, 6 aylık hamileyim desem inanacaklar :)Evet kızlar ilaçlara başladıgımdan beri memelerim 2 beden şişti göbeğimm şişti.. Yumileri topladılar ama hiç bişi değişmedi.. Yanaklarım al al göbeğim var memeler desen benden önde gidiyorr.. Gören hamilemisiniz diye soracak tam geri çekiliyor... Ama napalımm hayatt bize böyle gelmişş buna nasıl bakarsak öyle gider..
Evet sendin bana ümit veren .. Bugün içimdeki mucizelerimle daha çok konuştum.. Biraz önceHastaneyi ve dr. Hakan by, tavsiye ediyordum, hizmet iyi, fiyatları çok makul.
Inşallah ve en hayırlısı olsun.. Allah tadlarını aldırsın hepimizeHep duam odur ki uğruna her şeyi göze aldığımız cennet kokuları için çaba veriyoruz ve umuyorum her birimiz anne oluruz .Kimileri için ne kadar kolay olan şey bizim için ne kadar zor .Tek tesellimiz sabrın sonu selamettir .
Ben yarı edirneliyim.6 yıl kaldim.çok seviyorum Aydın tava ciğeri ulus pazarını çokkkk özledim.kırklareliliyim. Gelirsen bekleriz
Inşallah ve en hayırlısı olsun.. Allah tadlarını aldırsın hepimize
Kızlar az önce opudan geldim.karmaşık duygulardayım hiç ağrım yok kanamam hiç yok leke bile olmadı garip değildir umarım.kendimi kuş gibi hissediyorum dün çok sancılarım vardı hafifledim 19 yumurta toplanmış umarım iyi olur
İnşallah .. Canım inşallahBunu geçen gebeliğim için söylemişti. Inşallah bu seferkinin bulguları artarak devam eder.
Özledim kendini ya .. Çabuk dön aramıza"Eli işte gözü oynaşta" an itibariyle durumum budur...! Okumam ve tamamdır demem gereken 48 sayfa içerik var, ben buradayım hahahah
Ne oluyor ne bitiyor eksik kalmış hissetmeyeyim dedim yetişemedim size, maşallah maşallah.
Bu başlık altındaki en hamarat, en dilbaz, en tadından yenmeyen, en şahane kadınlarının çok olduğu yer burası böyle buradan bakıyorum da :)))))
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geliyorum yakında daha randımanlı olacağım. Günlük yazışmalara dahil olmayınca kendimi yeni taşınmış komşu gibi hissettim hahahah
Savuluun kocaman kucaklıyorum hepinizi :) Hamileler (potansiyel hamilelerimiz) dikkat edin göbeğinize :)
Inşallah canım ya ben baygın yatarken kanama olcak kanama olmayınca ağrı da yoktu dedim Boku yedim. Yumurta falan yok çünkü belirti yok hayırlısı bakalım 19 dan bir tane gelsin tutunsun bana inşallahcanımm opun hayırlı olsun çok güzell yumurta sayınn tonla buz bebişinde olacak.. maşallahh..
canım yarınmı tekrarlayacaksın testini.. merakla bekliyoruz güzel haberlerini..:))
Ben yarı edirneliyim.6 yıl kaldim.çok seviyorum Aydın tava ciğeri ulus pazarını çokkkk özledim.kırklareliliyim. Gelirsen bekleriz
İnşallah çok güzel haberlerle gelirim inşallah ..canım yarınmı tekrarlayacaksın testini.. merakla bekliyoruz güzel haberlerini..:))
Portakal kardeş küvez olayını söylediğin iyi oldu, ben bilmiyordum. Sağol..
Lulinda haklısın, bir de doğum testler falan iyi bir yer bulmak lazım.
Bana da hep sigorta yaptır dediler, ama bak olan Sigorta'da karşılamıyor. Ben sigortaya verilen paraya rahat rahat doğum yapılır diye düşünüyorum.
Oda bişey mi, 6 aylık hamileyim desem inanacaklar :)
Asker mi eşiniz ben çok seviyorum Edirne'yi ordan Ankara'ya geldik çok zor oldu benim için burası .ama yapacak bir şey yok tabi ekmek davası inşallah hepimizin istedikleri. Olur arkadaşımEşim Edirne' li benim. Tayin de buraya çıkınca gitmiyoruz denmezdi. Kendi ailem de burada görev yaptı yıllar önce. Okula Edirne' de başladım, kardeşim burada doğdu... En sevdiğim yanı, tarihi dokunun bozulmaması. Ve pek bir şey değişmemiş. Oturduğumuz evleri, okulumu buldum. Çocuk gibi oldum bir anda. Şimdi İpsala' dayız. Yolun düşerse ben de beklerim.
Bak böyle birşey buldum. Hamile kalındıktan sonra yapılan tek sigorta. Ama sadece İstanbul da Medikalpark grupta geçiyormuş. Bir kere 4500 veriyorsun. Testler ve doğumu kapsıyor. İyiymiş ama hadtane uymadıAHahha alemsinn tatlummm...
Özel sağlık sigortaları hastanelerin yaptıgı bu artıs yuzunden zarar etmeye basladı malesef.. Oyüzden artık meblalar abartı yüksek.. En iyisi 2.sınıf özel hastaneler.. Hem uygun hem ssk gecıyor acık rahat hareket ediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?