Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

AMa sen hep pahalı hastanelere yakınsın tatlım Gerçi medikal göztepe çok uzak degil hemen köprüden e5 baglanınca... Arabanız varsa kolay olur..

Ayyy senin takviminiiii yirimmm yaaaa ahahahahha

ne guzel yazmissin ... cok duygulandim, yarin icin dualarimi yolluyorum insallah icindeki melek hep yani basinda olur...

Reactions: Eua
canim... kovdum gitti hadi hayirlisi persembe insallah haber verecegim cooook tesekkur ederim ben de seviyorum siziiii

Evet sendin bana ümit veren .. Bugün içimdeki mucizelerimle daha çok konuştum.. Biraz önce kuddus e yazarken nickini çıkaramadım da :) teşekkür ederim ben bütün kalbimle
İnş yarın güzel haberlerini de alırız, sadece annelerde olanı hatırlattım. İletiyi okuyunca ben de mutlu oldum. Ümitsizliğe yer yok herdaim şükredelim, hayat kısa biz misafiriz...

Reactions: Eua
şu bebiş takvimin insana o kadar moral veriyor ki anlatamam :) annesi bizden sevgiler ilet bebişine... Allahım korusun, duacıyız sağlığına :)

İnş yarın güzel haberlerini de alırız, sadece annelerde olanı hatırlattım. İletiyi okuyunca ben de mutlu oldum. Ümitsizliğe yer yok herdaim şükredelim, hayat kısa biz misafiriz...

Aynen çok haklısın ..

ne guzel yazmissin ... cok duygulandim, yarin icin dualarimi yolluyorum insallah icindeki melek hep yani basinda olur...
Âmin İnşaallah ...
İnşallah senin meleğinde içinde sana tutunmuştur ve hiç bırakmaz seni.. Ona ne kadar şanslı olacağını, çünkü onu her koşulda çok sevecek bir annesi olduğunu da hatırlat..

monkey

Iyiyim canım teşekkür ederim. Yarın daha iyi olmak için dua ediyorum ..
Ben folik asit hariç vitamin kullanmıyorum. Bir de coraspin ve kan sulandırıcı iğne. Estrofem ve progestan..
Doktorum şekeri fazla yeme dedi (ben zaten tatlı pek yemem), nar suyu sıkıp içiyorum hergün, ya da 1 nar yiyorum.
Bir de ben omega3 olsun, E vitamini olsun diye; akşamları 5-6 ceviz ve 1 avuç kabak çekirdeği yiyorum. Onun dışında protein ağırlıklı besleniyorum..
Inşallah doğrudur yaptıklarım ve mucizelerimle kavuşturur beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…