- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.381
Bak böyle birşey buldum. Hamile kalındıktan sonra yapılan tek sigorta. Ama sadece İstanbul da Medikalpark grupta geçiyormuş. Bir kere 4500 veriyorsun. Testler ve doğumu kapsıyor. İyiymiş ama hadtane uymadı
http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/
umarim be canim... insallah oyledir.Belirtilerin inşallah hemilelikten dir,test günün yaklaştığı için tedirginsindir belki.
İşte testler ve epidural falan da dahil olunca 4500 aşıyordur muhtemelen. Aman neyse zaten bana yaramıyor. Ama aklınızda bulunsun:)Lulinda birde zaten orda ssk geçiyor ki muane muhtemel 120 civari dogumda 2,50otl gibi bişi
ne guzel yazmissin ... cok duygulandim, yarin icin dualarimi yolluyorum insallah icindeki melek hep yani basinda olur...Ya neden böyle diyosun.. Olumsuz düşünme lütfen..
Ben de yarın yapacağım testi, bir gün var gibi bir gün yok gibi geliyor insana..
Allah hayırlısı ile versin inşallah bebişlerimizi..
Aslında ağrıları doluluğu ilaçlar yapıyor. Düşün hamile kaldığını anlamayan tonla insan var. Belirti arama.. Ben de düşünüyorum.arada belirti mi falan diye .. Bir gün çok ağrım oluyor diğer gün hiç bişey yok.. Ee ben hangisiyim:)
Olumlu düşün olumlu olsun.. Ne olursa da hayırlı olsun. Asma suratını ..
Dün buradaki arkadaş söyledi nicki tam yazamadım şimdi ; içinde büyümeye hevesli meleği ürkütme. Bu beni çok etkiledi.. Sen gülersen, dunyanın iyi bir yer olduğuna inandırırsan gelecek belki :)
canim... kovdum gitti hadi hayirlisi persembe insallah haber verecegim cooook tesekkur ederim ben de seviyorum siziiiiTövbe Ya Rabbimmm, kardeşim ne diyorsun.... Bu belirtilerin yok oluşu seni bu kadar kederlendirmesin nolur...
Hiç belli olmaz yavrular bir güzel yerleşmişlerdir de keyiflerine de diyecek yoktur belki... Sen onlara destek vereceksin olumlu düşüncelerinle, paniğe kapılma nolur. Ben senden böyle bir tepki beklemezdim açıkçası... Güzelce dualarını yap, hep olumlu düşün, hiç kötüye yorumlama... Kötülüğü çağıran asıl bizler oluyoruz emin ol. İki avucunun içine al karnını bir güzel sevgini gönder onlara, hem sen huzur bul, hem de onlar anneciklerini hissederek daha güzel gelişsinler...
Kov kötü düşüncelerini oldumu canım, hepimiz yanındayız, seviyoruz seniiii
aminnnnnİnşallah çok güzel haberlerle gelirim inşallah ..
İnş yarın güzel haberlerini de alırız, sadece annelerde olanı hatırlattım. İletiyi okuyunca ben de mutlu oldum. Ümitsizliğe yer yok herdaim şükredelim, hayat kısa biz misafiriz...Evet sendin bana ümit veren .. Bugün içimdeki mucizelerimle daha çok konuştum.. Biraz öncekuddus e yazarken nickini çıkaramadım da :) teşekkür ederim ben bütün kalbimle
Asker mi eşiniz ben çok seviyorum Edirne'yi ordan Ankara'ya geldik çok zor oldu benim için burası .ama yapacak bir şey yok tabi ekmek davası inşallah hepimizin istedikleri. Olur arkadaşım
mrhbbb
şu bebiş takvimin insana o kadar moral veriyor ki anlatamam :) annesi bizden sevgiler ilet bebişine... Allahım korusun, duacıyız sağlığına :)Bak böyle birşey buldum. Hamile kalındıktan sonra yapılan tek sigorta. Ama sadece İstanbul da Medikalpark grupta geçiyormuş. Bir kere 4500 veriyorsun. Testler ve doğumu kapsıyor. İyiymiş ama hadtane uymadı
yok canım bir süredir bu topiği ihmal ettim az önceHoşgeldin. Nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun. Ben mi kaçırdım yoksa?
Teşekkürler canım, ben de sizlere duacıyım.şu bebiş takvimin insana o kadar moral veriyor ki anlatamam :) annesi bizden sevgiler ilet bebişine... Allahım korusun, duacıyız sağlığına :)
İnş yarın güzel haberlerini de alırız, sadece annelerde olanı hatırlattım. İletiyi okuyunca ben de mutlu oldum. Ümitsizliğe yer yok herdaim şükredelim, hayat kısa biz misafiriz...
Takvimin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..Bak böyle birşey buldum. Hamile kalındıktan sonra yapılan tek sigorta. Ama sadece İstanbul da Medikalpark grupta geçiyormuş. Bir kere 4500 veriyorsun. Testler ve doğumu kapsıyor. İyiymiş ama hadtane uymadı
Selam nasılsın, umarım herşey yolundadır .. Transferden 4 gün sonra sizide e2 testine çağırdılarmı? tuzsuz yemek yenilecek vb.yaptınmı ? birde vitamin yada ek neler aldınmı <nar suyu halen aklımda> :)))
Âmin İnşaallah ...ne guzel yazmissin ... cok duygulandim, yarin icin dualarimi yolluyorum insallah icindeki melek hep yani basinda olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?