Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anammm masallahhh sana vallahi bravooo... benim koca sehir disinda kopek ana da cocuklar buzlukta ben kuzende cok parcalandik zaten bi de bunlari yapmadim bennn..
Oyyyyh hani benim narim hani benim kabak cekirdegimmm ...

yarın sonuç alacak arkadaş

İnşallah canım, güzel haberlerini alacağız..bir heycan sardı benide :)))

Anammm masallahhh sana vallahi bravooo... benim koca sehir disinda kopek ana da cocuklar buzlukta ben kuzende cok parcalandik zaten bi de bunlari yapmadim bennn..
Oyyyyh hani benim narim hani benim kabak cekirdegimmm ...
Kuzum ben bunları transferden sonra yaptım :) ama kabak çekirdeğini tedavi sırasında da çok yedik sevdiceğimle..gidip gelirken hastaneye :)

Kuzum ben bunları transferden sonra yaptım :) ama kabak çekirdeğini tedavi sırasında da çok yedik sevdiceğimle..gidip gelirken hastaneye :)

O zaman geç kalmış sayılmam.. benim sevgilim transferde yok malesefff oda çok sever... tamam ben yarin baslarim yemege o vakitt.. narida transferin 3. Gunune kadar mi yapiyorduk

O zaman geç kalmış sayılmam.. benim sevgilim transferde yok malesefff oda çok sever... tamam ben yarin baslarim yemege o vakitt.. narida transferin 3. Gunune kadar mi yapiyorduk
Transferde bir kağıt imzalatıyorlar canım babaya. Bir sor sen onu. Olmazsa noterden falan bir kağıtla da oluyor.

Hayırlısı olsun , Senin transferin hangi hastanede olacak? Senin dr.un verdiği herhangi özel bi vitamin yada başka bişi varı?

Hayırlısı olsun , Senin transferin hangi hastanede olacak? Senin dr.un verdiği herhangi özel bi vitamin yada başka bişi varı?

Canim benim tesekkur ederim. anadolu saglik hastanesinde hani su doktorlar dizisinin cekildigi hastane de olacak.. ben elevit kullaniyorum ayrica bisi vermedi.

Canım, ilk gebeliğimde adetim geciktikten 3 gün sonra doktordaydım. Doktor testlerimin sonucuna bakıp dedi ki; 10 gün sonra gel, kanaman olursa acile git. Bu kadar..ve sonrasında gittiğimde hep az daha bekleyelim durumu vardı. Doktoruma güveniyorum. Hiçbir hastalığım yok. Eğer bu ayki yumurtam kaliteliyse devam edecek zaten.. Allah'a bırakıyorum biraz da.. Progesteronu kanama olmadığı müddetçe vermiyorlar zaten. Kanamam olursa doktora giderim yoksa gitmeyeceğim. Kese görünürse de embriyo görünmeden ve kalp atışını duymadan gebesin denmiyor zaten. 5+3'üm eğer hamileysem. Embriyo Görünmez daha..

Canım lütfen umudunu yitirme.. Kötü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah hamilesindir canım, Allah'ım emeklerinin karşılığını versin, yüzünü güldürsün. Dualarım da seninle.. Lütfen sadece sakin ol, sakin kal ve istemeye devam et..

Hosgeldiiiinnnnn kizlar bu arkadasa lutfem bol bol kucak açınnnn.. beni sevdiginiz gibi cok sevinn o cok tatlii birii..
Ve bugune kadar gordugum en cesur en guc kadin hikayesine sahipppp

canıımm yaa yeteeeerrrr zaten bu topiktendi:)) bizi ihmal etti biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…