- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.401
Hosgeldiiiinnnnn kizlar bu arkadasa lutfem bol bol kucak açınnnn.. beni sevdiginiz gibi cok sevinn o cok tatlii birii..mrhbbb
yok canım bir süredir bu topiği ihmal ettim az önceportakales davet etti slm vereyim dedim
monkey
Iyiyim canım teşekkür ederim. Yarın daha iyi olmak için dua ediyorum ..
Ben folik asit hariç vitamin kullanmıyorum. Bir de coraspin ve kan sulandırıcı iğne. Estrofem ve progestan..
Doktorum şekeri fazla yeme dedi (ben zaten tatlı pek yemem), nar suyu sıkıp içiyorum hergün, ya da 1 nar yiyorum.
Bir de ben omega3 olsun, E vitamini olsun diye; akşamları 5-6 ceviz ve 1 avuç kabak çekirdeği yiyorum. Onun dışında protein ağırlıklı besleniyorum..
Inşallah doğrudur yaptıklarım ve mucizelerimle kavuşturur beni..
monkey
Iyiyim canım teşekkür ederim. Yarın daha iyi olmak için dua ediyorum ..
Ben folik asit hariç vitamin kullanmıyorum. Bir de coraspin ve kan sulandırıcı iğne. Estrofem ve progestan..
Doktorum şekeri fazla yeme dedi (ben zaten tatlı pek yemem), nar suyu sıkıp içiyorum hergün, ya da 1 nar yiyorum.
Bir de ben omega3 olsun, E vitamini olsun diye; akşamları 5-6 ceviz ve 1 avuç kabak çekirdeği yiyorum. Onun dışında protein ağırlıklı besleniyorum..
Inşallah doğrudur yaptıklarım ve mucizelerimle kavuşturur beni..
Kuzum ben bunları transferden sonra yaptım :) ama kabak çekirdeğini tedavi sırasında da çok yedik sevdiceğimle..gidip gelirken hastaneye :)Anammm masallahhh sana vallahi bravooo... benim koca sehir disinda kopek ana da cocuklar buzlukta ben kuzende cok parcalandik zaten bi de bunlari yapmadim bennn..
Oyyyyh hani benim narim hani benim kabak cekirdegimmm ...
Kuzum ben bunları transferden sonra yaptım :) ama kabak çekirdeğini tedavi sırasında da çok yedik sevdiceğimle..gidip gelirken hastaneye :)
Eua canimsiiiiin!
Transferde bir kağıt imzalatıyorlar canım babaya. Bir sor sen onu. Olmazsa noterden falan bir kağıtla da oluyor.O zaman geç kalmış sayılmam.. benim sevgilim transferde yok malesefff oda çok sever... tamam ben yarin baslarim yemege o vakitt.. narida transferin 3. Gunune kadar mi yapiyorduk
Transferde bir kağıt imzalatıyorlar canım babaya. Bir sor sen onu. Olmazsa noterden falan bir kağıtla da oluyor.
Hayırlısı olsun , Senin transferin hangi hastanede olacak? Senin dr.un verdiği herhangi özel bi vitamin yada başka bişi varı?O zaman geç kalmış sayılmam.. benim sevgilim transferde yok malesefff oda çok sever... tamam ben yarin baslarim yemege o vakitt.. narida transferin 3. Gunune kadar mi yapiyorduk
Hayırlısı olsun , Senin transferin hangi hastanede olacak? Senin dr.un verdiği herhangi özel bi vitamin yada başka bişi varı?
eleviti lulindada kullanıyordu sanırım..hayırlısı olsun tekrar..bol şans..Canim benim tesekkur ederim. anadolu saglik hastanesinde hani su doktorlar dizisinin cekildigi hastane de olacak.. ben elevit kullaniyorum ayrica bisi vermedi.
Yarın da senin test günün değil mi canım? İnşallah güzel haberler bekliyorum senden. Dualarım seninle canım, öpüyorum seni.İnşallah .. Canım inşallah
Canım, ilk gebeliğimde adetim geciktikten 3 gün sonra doktordaydım. Doktor testlerimin sonucuna bakıp dedi ki; 10 gün sonra gel, kanaman olursa acile git. Bu kadar..sen bekliyon biz seni bekliyoz ama ya porogestan kullandırırlar ne bilem hemen baksan çaresine sonra tüh deme kuzum ya meraksız şey ya ..5.30 kadar acık heryer çalışıyorsun dimi,,,hadi git baktır kuzum rahatlarsın alttan baktırma bende karşıyım insan ondan düşük oldu diyor kanda baktır kese oluşmuştur belkim yani daha tutunsun ek ilaçlar alman gerek belki ..kafaya taktım baktır derim ben sana kuzum sonra geçmesin üzüntü olmasın
Anaaaa siz tanişiyormuşsunuzzz yaaa kizimmm sen burdan kopmaa aaaa bak burasi enerji deposuuyeteeeeer
Canım lütfen umudunu yitirme.. Kötü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah hamilesindir canım, Allah'ım emeklerinin karşılığını versin, yüzünü güldürsün. Dualarım da seninle.. Lütfen sadece sakin ol, sakin kal ve istemeye devam et..kızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
Hosgeldiiiinnnnn kizlar bu arkadasa lutfem bol bol kucak açınnnn.. beni sevdiginiz gibi cok sevinn o cok tatlii birii..
Ve bugune kadar gordugum en cesur en guc kadin hikayesine sahipppp
eyno nasılsın nasıl gidiyor..Opu ya giden arkadaşlar opu dan çıkan arkadaşlar sonuç almaya giden arkadaşlar ayakkabınızın altına bizim adınızı da yazın...) belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?