Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İyiyim monkey...bekleme safhasındayım. Beklerken Günler geçmiyor sanki bir taraftan çok hızlı geçiyor yaşımı düşününce sen nasılsın Akapunktur la ilgili yazdım okudunmu
okumadım, bazen kızlar o kadar yazıyorla ki bende hergün giremiyorum..1 gün kaçırdığım zaman bayağı bi sayfa birikiyor..bende okuyamıyorum,tembellik ediyoru bazen..ne yazmıştın acaba..

okudum:))

canim sagol... evet umutla istemeye devam. sayenizde kazandigim gucle-:)

iyiyim, bugün sancılı birgündü..malum, gündü :)) dr.adetin 2.gün gel dedi..aa gitmeyeceğim..ara vermek istedim..

Ara vermek iyi gelecekse haklısın.bu durumda doğru karar ne olur ben de bilmiyorum. Umarım ara vermek iyi gelir.. belki doğal yoldan olur))

Ara vermek iyi gelecekse haklısın.bu durumda doğru karar ne olur ben de bilmiyorum. Umarım ara vermek iyi gelir.. belki doğal yoldan olur))
benim 2 tane daha donduruluş emb.var..bu nedenle beklemek istedim.insan ister istemez endişeleniyor..Bu sene gittiğim dr.um çok iyi ..ama yinede kafamı rahatlamamım tek yolu benim, bu nedenle ötelemek istedim..şu halde gitsem şansımın düşük olacağını düşünüyorum..başka bi sebeb yok..

Geveze topikkk iyi aksamlar herkese
Canlarim bende o suçlulardan biriyim cok zamansizim yaa size vakit ayiramiyorum bazen koca korkusu bazen zamansizlik bazende benim canim istemiyo eee sizlerde masallah yaz yaz bitiremiyosunuz mesela bugün eve geldim 20.30 hafif birseyler uydurdum yedim şistim oturdugum yerden kakmak istemiyorum ama namaz kilcam dahaaa sonrada hopp yatak yani diyecegim o ki siz bu enerjiyi nerden buluyonuz yaa sabah aksam aktifsiniz dün mesela erişteler patatesli tavuklar keye de zaman ayirmisiniz bir parca mayasiz ekmeyimi bandircaktim da yok yemekler salcali yiyemem salcasizda o yemekler o nefislikde olmazdi zaten Sara-28 eline koluna fantazine salik ben salcasiz kabul edip yedimm hahaha canlarim sizi seviyorum ve beni sevdiginizede hic şuphem yok en kisa zamanda sizi yaninizda olcam söz veriyorum Ama hic unutmayin gelnedigim günlerde sizler tektek Aklimda ve kalbimdesiniz yani sizi unuturum diye birşeyker aklinizdan gecmesin
hepinizi öptüm bu arada yaptigim diyet tam gazz ben alistim bu diyete herkese tavsiye ederim

tedavin hayırlı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Of harbi çok sayfa olmuş
agzınıza saglık devam
cep tlf yazmak çok sıkıntı enazından benim için cumadan beri direniyorum aranıyda olmak için kayınvalidelerdeyim ama bırıkmesin deyip hem de merak ediyorum sizleri.
yarın ignelerden sonra kontrole gidiyorum
gene bakalım neler olcak?
Eua seninde test tarihin aklımdasın
yani hepiniz aklımdasıniz
takipteyim

UOTE="alpcemre, post: 38850788, member: 598343"]Canım, ilk gebeliğimde adetim geciktikten 3 gün sonra doktordaydım. Doktor testlerimin sonucuna bakıp dedi ki; 10 gün sonra gel, kanaman olursa acile git. Bu kadar..ve sonrasında gittiğimde hep az daha bekleyelim durumu vardı. Doktoruma güveniyorum. Hiçbir hastalığım yok. Eğer bu ayki yumurtam kaliteliyse devam edecek zaten.. Allah'a bırakıyorum biraz da.. Progesteronu kanama olmadığı müddetçe vermiyorlar zaten. Kanamam olursa doktora giderim yoksa gitmeyeceğim. Kese görünürse de embriyo görünmeden ve kalp atışını duymadan gebesin denmiyor zaten. 5+3'üm eğer hamileysem. Embriyo Görünmez daha..[/QUOTE]

Insallah canim hamilesin.bekleyelim sabrina hayran kaldim kuzum ayrica

Iki gundur neler cekiyorum... Basım agrıyor ki benim pek basim agrimaz... Sag gozum bu agriya yarenlik yapiyor.. Memelerim dün tas gibi oldu .mastit mi ne???iyilestireyim derken sütüm azaldi hatta kesilmesinden korkuyorum kıza mama verdik. Öyle uyudu yavrum...Madem süt vermicen niye davul gibi şişiyon a meme!!!Çap cup emmeye çalısti ama ne gelen var ne giden... Ahanda meme başi yaralarim anca azaldiydi yine cogaldi.. Ensem tutuldu.. Ve dun gece terlemekten uyuyamadim.lohusa sitmasiymis??? 1 makine dolusu terli camasir yikadim..sezeryan yerlerinde ve rahim içinde saçma sapan aralıklarla giren sancilar beni kıvrandiriyor.dilimde yara çikti .evde karadut surubu yok .olsa o iyi ederdi.. Dudagimda kocaman bir ucuk cikti... Korkuyorum bebis icin cok tehlikeli....bu da yetmezmis gibi kabizlik sorunum olmadigi halde basur pirtladi hatta kanadi bile.... Korkuma tuvalete gitmiyom...

Kaşlarim iki parmak oldu. Saclarim papaz gibi..uykusuzluktan halusulasyon goruyom... Babaannesinin kucagindaki bebege emzik verecekken aldim emziği kayinvalidemin agzina tiktim... Of yaa of... Zaten bebiş emzik almiyo.... İmdaaaaaaaaaaaaaat. İyilestirin beni....

Sakin ol arkadasim, bebegin cok kücük böyle sorunlar olmasi normal, uykusuz ve az dinlendigin icinde, vücudun hassaslasiyor, ondan dolayi bazi rahatsiz edici durumlar yasiyorsun.saglik sorunlari yasarken birde evde temizlikti, yemekti bebek bakimi vs. derken cok yoruluyorsun. ama gececek bu günlerin en azindan bunu düsünüp rahat olmaya calis, esinde yardimci oluyordur umarim, bebegini saglikla büyütmeni dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…