- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.441
ayyy insallah olur insallahAra vermek iyi gelecekse haklısın.bu durumda doğru karar ne olur ben de bilmiyorum. Umarım ara vermek iyi gelir.. belki doğal yoldan olur))
Iki gundur neler cekiyorum... Basım agrıyor ki benim pek basim agrimaz... Sag gozum bu agriya yarenlik yapiyor.. Memelerim dün tas gibi oldu .mastit mi ne???iyilestireyim derken sütüm azaldi hatta kesilmesinden korkuyorum kıza mama verdik. Öyle uyudu yavrum...Madem süt vermicen niye davul gibi şişiyon a meme!!!Çap cup emmeye çalısti ama ne gelen var ne giden... Ahanda meme başi yaralarim anca azaldiydi yine cogaldi.. Ensem tutuldu.. Ve dun gece terlemekten uyuyamadim.lohusa sitmasiymis??? 1 makine dolusu terli camasir yikadim..sezeryan yerlerinde ve rahim içinde saçma sapan aralıklarla giren sancilar beni kıvrandiriyor.dilimde yara çikti .evde karadut surubu yok .olsa o iyi ederdi.. Dudagimda kocaman bir ucuk cikti... Korkuyorum bebis icin cok tehlikeli....bu da yetmezmis gibi kabizlik sorunum olmadigi halde basur pirtladi hatta kanadi bile.... Korkuma tuvalete gitmiyom...
Kaşlarim iki parmak oldu. Saclarim papaz gibi..uykusuzluktan halusulasyon goruyom... Babaannesinin kucagindaki bebege emzik verecekken aldim emziği kayinvalidemin agzina tiktim... Of yaa of... Zaten bebiş emzik almiyo.... İmdaaaaaaaaaaaaaat. İyilestirin beni....
Günaydın, e-sağlık arkadaşım. Bilgiler için teşekkür. 1 yaş altı çocuklara bal verilmez diye biliyordum. Bal kavanozlarında da bu not yazılır, annenin bir bildiği varmış demekki.Günaydın hanımlar. Neşeniz bol olsun...
Geçmiş olsun,doğumdan sonra bazı kişilerde olabiliyor,göğüslerinin üzerine saf sabunla hazırlanmış sıcağa yakın suyla havluyu ıslat üzerlerine ört en azından rahatlatıyor,yaraların içinde çinko Özlü krem iyi geliyor,her türlü yaraya kullanabilirsin.Iki gundur neler cekiyorum... Basım agrıyor ki benim pek basim agrimaz... Sag gozum bu agriya yarenlik yapiyor.. Memelerim dün tas gibi oldu .mastit mi ne???iyilestireyim derken sütüm azaldi hatta kesilmesinden korkuyorum kıza mama verdik. Öyle uyudu yavrum...Madem süt vermicen niye davul gibi şişiyon a meme!!!Çap cup emmeye çalısti ama ne gelen var ne giden... Ahanda meme başi yaralarim anca azaldiydi yine cogaldi.. Ensem tutuldu.. Ve dun gece terlemekten uyuyamadim.lohusa sitmasiymis??? 1 makine dolusu terli camasir yikadim..sezeryan yerlerinde ve rahim içinde saçma sapan aralıklarla giren sancilar beni kıvrandiriyor.dilimde yara çikti .evde karadut surubu yok .olsa o iyi ederdi.. Dudagimda kocaman bir ucuk cikti... Korkuyorum bebis icin cok tehlikeli....bu da yetmezmis gibi kabizlik sorunum olmadigi halde basur pirtladi hatta kanadi bile.... Korkuma tuvalete gitmiyom...
Kaşlarim iki parmak oldu. Saclarim papaz gibi..uykusuzluktan halusulasyon goruyom... Babaannesinin kucagindaki bebege emzik verecekken aldim emziği kayinvalidemin agzina tiktim... Of yaa of... Zaten bebiş emzik almiyo.... İmdaaaaaaaaaaaaaat. İyilestirin beni....
FSH'ın da 13 çıkmış galiba26 yaşındayım dıştan görenler 18 yada 20 sanıyorlar. minyon olmamama rağmen yaşımın küçük gösterdiğini söylüyorlar ama yumurta yaşım 40 üzeriymiş
2220 günaydın zanork naber arkadaşım senı takip edemedim dr o karlı hava da gitmiştim korktuğun gibi olmamıştı sonra tekrar gidecektin ??
selam canim.aynisini banada bircok doktor söyledi maalesef26 yaşındayım dıştan görenler 18 yada 20 sanıyorlar. minyon olmamama rağmen yaşımın küçük gösterdiğini söylüyorlar ama yumurta yaşım 40 üzeriymiş
Günaydın, e-sağlık arkadaşım. Bilgiler için teşekkür. 1 yaş altı çocuklara bal verilmez diye biliyordum. Bal kavanozlarında da bu not yazılır, annenin bir bildiği varmış demekki.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,sende endometrioze mi vardı benim gibi.Günaydın arkadaşım. Önemli bir gelişme yok şimdilik. Kist ve rahim inceliği var. Kist küçülüyor, rahim kalınlaşmıyor. Bugünlerde adet olmayı bekliyorum. Cuma yine kontrol için çağırdılar. Kısmet...
günaydın kızlar hayırlı güzel bir gün olsun inş
Tamamen kocakarı sistemi. Yok öyle e-sağlık falan. Teknolojik miyim ben?
O zamanlar her şeyin doğalını buluyorlarmış. Kimse de bebeklere bal verilmez dememiş herhalde ki içirmiş bize. Gerçi tarifi duyduğumda çocuktum ve çiğ yumurta fikri o kadar kötü gelmişti ki yıllarca yumurta yiyemedim. Hala süt içemem, rafadan yumurtanın yanında bile oturamam
Doğrusu kaynamış yumurta sarısı eklemekmiş. Bal fikri kötü geliyorsa şeker de eklenebilir ama şeker baldan çok daha zararlı. Oysa anne sütünün tadı tatlımsı. O yüzden balı tercih ederim kendi adıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?