- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.461
eh işte biraz daha iyiyim evet güzel bir hava var bizimde pazar var bu günyeteeeeer bugün nasılsın canım? Kendini toparladın mı biraz?
Bugün çok güzel güneş var dışarıda dilerim bende güzel haberler alırım.
eh işte biraz daha iyiyim evet güzel bir hava var bizimde pazar var bu gün
canım bende nete fazla takılamıyorum ama bu yazını görünce yazmadan da edemedim tatlım ortada bi şey yokken lütfen umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum kolay olmuyor ama yapmamız gerekende bu inşallah tutunma belirtileridir şu anda başka hiç bir ihtimal vermeyelim yüce tanrım sana en güzel sonucu nasip etsin dualarım seninle sakin ol lütfenkızlar... umutsuzlukla yazıyorum şu an... perşembe sabah vereceğim test için kanımı fakat, kendi içimde hamile olabilirim diye fark ettiğim belirtiler iki gündür beni terk ettiler. birinci kalite iki adet embriyo transfer edilmişti 10 gün önce... Umut.. umut.. umut.. ve ......Göğüslerimdeki hassasiyet bitti ve iki gündür gece terlemeleri var sanki regl olacakmışım gibi çünkü yıllardır regle 2-3 gün kalan olan şeydir bende ensedeki terleme. Bi tuafım... içim boş gibi hissediyorum biliyorum daima hayırlısını diledik hepimiz ve Rabbime yalvardık... evet demek ki hayırlısı bu. Perşembe sonucu yazarım insallah kendimde güç bulup, çünkü şu an bile elimi kolumu kaldıramıyorum...İnşallah diğer bekleyenler çok güzel müjdeler verirsiniz buradan, ben çok giremiyorum ama ara ara takip ediyorum yani yanınızdayım... Eşime söyledim vücudum normale döndü diye, yazık hiç renk vermeden sefkatini gösterdi ama biliyorum ki çook üzgün... Allahım içim acıyor....
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,sende endometrioze mi vardı benim gibi.
Bildiğim kadarıyla anne sütüne en yakın sütkeçi sütü. Birde badem sütü bir de (domuz sütü ama biz onu kullanmıyoruz ahaha) öyle aklıma geldi söylimm dedim
Evet keçi sütü anneye en yakın olanı. Badem ve domuz sütlerini duymamıştım. Demek gavurlar onun için öyle kocaman
Tam vegan tarifi:)Bademi bi gece suda bekletiyorsun sonra rondoya suyuyla koyuyor çekiyorsun.. O su süt rengine dönüyor.. Tülbentle süzüp içiyorsun :)
Tam vegan tarifi:)
sagol canimm.. insallah yarin guzeel haberlerpaylasabilirimcanım bende nete fazla takılamıyorum ama bu yazını görünce yazmadan da edemedim tatlım ortada bi şey yokken lütfen umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum kolay olmuyor ama yapmamız gerekende bu inşallah tutunma belirtileridir şu anda başka hiç bir ihtimal vermeyelim yüce tanrım sana en güzel sonucu nasip etsin dualarım seninle sakin ol lütfen
Ah keşke içebilsem, bu aralar hayatım 5-6 çeşitle geçiyor.Evet canımm:) Sende içebilirsin çok faydalı:) Ama çiğ badem olacak bi de mümkünse yerli olanı
Bademi bi gece suda bekletiyorsun sonra rondoya suyuyla koyuyor çekiyorsun.. O su süt rengine dönüyor.. Tülbentle süzüp içiyorsun :)
Ah keşke içebilsem, bu aralar hayatım 5-6 çeşitle geçiyor.
Ama neden yapayım ki öyle bir şey, bademi doğrudan yerim ki ben. Yazık o bademlere.
Sağol tarif için. çiğ badem bulursam deneyeyim.
Gunaydin guzellerim.. benim sarj cihazlarim.... guzel kadinlar Allahim sizi coook sevsin emi... cunku siz benim moral kuplerimsiniiiiiz
Dünya'daki ilk tüp bebek ve ailesi:)
http://www.tupbebekklinigi.com/ilk-tup-bebek
Bu da Türkiye deki:)
http://www.yuzhaber.com/haber/14055/turkiye-nin-ilk-tup-bebegi-dunya-evine-girdi/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?