- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.481
Büyüklerin yaşanmış, deneyimleri var, dikkkate alınmalı derim. Yeğenim geceleri çok öksürüyordu annem ılık suda şerbet içir dedi, son çare içirildi, birkaç gün sonra bu bilgiyi gazetede okuduk.Tamamen kocakarı sistemi. Yok öyle e-sağlık falan. Teknolojik miyim ben?
O zamanlar her şeyin doğalını buluyorlarmış. Kimse de bebeklere bal verilmez dememiş herhalde ki içirmiş bize. Gerçi tarifi duyduğumda çocuktum ve çiğ yumurta fikri o kadar kötü gelmişti ki yıllarca yumurta yiyemedim. Hala süt içemem, rafadan yumurtanın yanında bile oturamam
Doğrusu kaynamış yumurta sarısı eklemekmiş. Bal fikri kötü geliyorsa şeker de eklenebilir ama şeker baldan çok daha zararlı. Oysa anne sütünün tadı tatlımsı. O yüzden balı tercih ederim kendi adıma.
Kuzu daha cok laktoza karşı intöloransı olanlar bir de cocuklara süt yerine 1 bardak öneriliyor. Çünkü daha faydalı :)
Sen günde 5 tane yesen yeter zatii ama cilde de iyi geliyor bakk:) E vitamini deposuymuş
inşş canımcığım cimcime ile gittik pazarAaaa çok severim pazara gitmeyi :) Bence bugün narlı ıspanak salatası yapp pek güzel olurr :)
Ispanakları dogruyorsun üstüne nar ve haslanmıs bugday ekliyorsun sonra biraz soslayıp ohh miss gibi yiyorsunn...
Bide çıkmışken güneşi içine içine çek şöyle derinnn nefesler al canımm..
Her şey zaten güzel ama daha da güzel olacak diye düşünn
teşekkürler tatlışımmmşekerler merhaba ,ojemi sürdüm birde limonlu cay gel keyfim gel...@Lulinda oy yerim bebişini amniyotik 3 kaşık suda yüzermiş yüzermiş büyürmüş inşallah teyzeşkoları yesin cok hoşuma gitti.@portakales ballım sabah sabah döktürüyon gene kız senin bebişler napıyo bekliyoz sana konsun aaa bence ikiz olacak demedi deme ....@kuddus kuzum ne güzel tedavidesin bizde meraklanıyoruz senin yerine azalsın sitersin kuzum....
şekerler merhaba ,ojemi sürdüm birde limonlu cay gel keyfim gel...@Lulinda oy yerim bebişini amniyotik 3 kaşık suda yüzermiş yüzermiş büyürmüş inşallah teyzeşkoları yesin cok hoşuma gitti.@portakales ballım sabah sabah döktürüyon gene kız senin bebişler napıyo bekliyoz sana konsun aaa bence ikiz olacak demedi deme ....@kuddus kuzum ne güzel tedavidesin bizde meraklanıyoruz senin yerine azalsın sitersin kuzum....
bir müzik öğretmeni olarak mutlaka dinleyin diyoruuuummm....ben klip paylaşmayı bilmiiiiii
olleyyyyyyy sahanesinnnnn hadi hayırlısı şimdi dua zamanı inşallha ben de sana yarın iyi haberler verebilirim... dinlenn güzzel güzel.Valla aldıgım haberin üstüne iyi geldi canımm.. Biraz sakinledimm teşekkür derimm...
olleyyyyyyy sahanesinnnnn hadi hayırlısı şimdi dua zamanı inşallha ben de sana yarın iyi haberler verebilirim... dinlenn güzzel güzel.
aminnnnnCanımm inşallahh yarın bütün haberler güzel olurr.. Rabbim bize anne olmayı hayırlı kılsın, dualarımızı geri çevirmesin..
Bizleri gücendirip, utandırmasın..
Çokkkkk güzel, inş yarın çoğalırsın, canın sende kalır...Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Gözün aydın canım, çok mutlu oldum, pozitif enerjilerle git transferine, bebişlerini al gel, sağlıkla karnında büyüsünler inşallahKızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Çocukluk ve gençliğimde-hala da gencim- trt de buz pateni gösterileri olurdu, zevkle izlerdim. Teşekkür güzel bir paylaşım olmuş.bir müzik öğretmeni olarak mutlaka dinleyin diyoruuuummm....ben klip paylaşmayı bilmiiiiii
ben de... iple cekerdim ve hala oyleÇocukluk ve gençliğimde-hala da gencim- trt de buz pateni gösterileri olurdu, zevkle izlerdim. Teşekkür güzel bir paylaşım olmuş.
Çokkkkk güzel, inş yarın çoğalırsın, canın sende kalır...
Gözün aydın canım, çok mutlu oldum, pozitif enerjilerle git transferine, bebişlerini al gel, sağlıkla karnında büyüsünler inşallah
Canımm çok güzell bi haberrAl yavruşları gel hayırlısıyla
Sakin ol arkadasim, bebegin cok kücük böyle sorunlar olmasi normal, uykusuz ve az dinlendigin icinde, vücudun hassaslasiyor, ondan dolayi bazi rahatsiz edici durumlar yasiyorsun.saglik sorunlari yasarken birde evde temizlikti, yemekti bebek bakimi vs. derken cok yoruluyorsun. ama gececek bu günlerin en azindan bunu düsünüp rahat olmaya calis, esinde yardimci oluyordur umarim, bebegini saglikla büyütmeni dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?