Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Büyüklerin yaşanmış, deneyimleri var, dikkkate alınmalı derim. Yeğenim geceleri çok öksürüyordu annem ılık suda şerbet içir dedi, son çare içirildi, birkaç gün sonra bu bilgiyi gazetede okuduk.

şekerler merhaba ,ojemi sürdüm birde limonlu cay gel keyfim gel...@Lulinda oy yerim bebişini amniyotik 3 kaşık suda yüzermiş yüzermiş büyürmüş inşallah teyzeşkoları yesin cok hoşuma gitti.@portakales ballım sabah sabah döktürüyon gene kız senin bebişler napıyo bekliyoz sana konsun aaa bence ikiz olacak demedi deme ....@kuddus kuzum ne güzel tedavidesin bizde meraklanıyoruz senin yerine azalsın sitersin kuzum....

Kuzu daha cok laktoza karşı intöloransı olanlar bir de cocuklara süt yerine 1 bardak öneriliyor. Çünkü daha faydalı :)
Sen günde 5 tane yesen yeter zatii ama cilde de iyi geliyor bakk:) E vitamini deposuymuş

Ben başına oturunca 2 avuç yemeden kalkmam ki
Aklımda olsun, süt içemiyorum, bari ondan faydalanayım. Tabi önce çiğ badem bulmam lazım...

inşş canımcığım cimcime ile gittik pazar

teşekkürler tatlışımmm

Ahahahha vallaha mıı ayyy nasıl bilmem kii
Bugün 4.gün oldu hala haber verecekler valla çatlayacağım meraktan. Aradım embriyologlar işlemdeydiş arayacaklarmış...
Oyhhh pek sıkıcı bugün yanii..

olleyyyyyyy sahanesinnnnn hadi hayırlısı şimdi dua zamanı inşallha ben de sana yarın iyi haberler verebilirim... dinlenn güzzel güzel.

Canımm inşallahh yarın bütün haberler güzel olurr.. Rabbim bize anne olmayı hayırlı kılsın, dualarımızı geri çevirmesin..
Bizleri gücendirip, utandırmasın..

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Gözün aydın canım, çok mutlu oldum, pozitif enerjilerle git transferine, bebişlerini al gel, sağlıkla karnında büyüsünler inşallah

sağol arkadaşim.. eşim elbette yardımcı oluyor ama çalıştığı için akşam 5 te evde olabiliyor... bebeğimin sıkıntısı yok.. sıkıntı bende hepsi geçecek bliyorum da ..üzülüyor insan .. valla süt geri gelsin başka bişii isteme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…