Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

valla yine imzanı atmışsın.. öncelikle hayır, dr. a gitmedim..aklıma bile gelmedi... çektim durdum.. basur için bişii yapamadım..öyle dışarı pırtlayan bişi yok ..valla iki tane fitil kullandım...belki sütü o etkilemiştir.. sarımsak derhal uygulanmıştır. ılık duş da tamam.. masaj tırt.. kuaför malesef evime 6 km. uzaklıkta.. ve yürüyerek gitme şansım yok.. araba da eşimde.. akşam geliyor.. rapunzel gibi taradım.. taradıkça kabardı kabardıkça kükreyesim geldi.. anacıımın yaptığı yemeniylen dizginliyorum.. bebek için verdiğin tarifi not defterime yazdım.. fakat daha 40 çıkmadı erken değil mi???? kayınvalidem zaten kıza bakıyor ama kız ona bakmıyor... mık mıyk.. illa bana gelecek meme isteyecek ve ağlayacak... babaanne ve emzik fikrin harika... teşekkürler

teşekkür ederim:) sıcak papatyalı suya daldırıyorum memişleri o da iyi geldi... çinko özlü krem???

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

Geri sayım başlasınnnnnnnnnnn
Güzel güzel, sakin sakin al kuzularını. İnşallah önce göbek sonra bebek haberlerine ortak olalım. Rabbim yavrularına can versin

hadi hayırlısı... inşallah herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursun.. inşallah!!!!

Aminn tatlımm :)
hemen bi kaç önerim olacak sanaa..
Bebeğini çok kalın giydirme.. Gerçekten karnı doyduguna eminsen, kucagında sevgini verdigine eminsen, altı temızse, atesi yoksa... Bırak acık mızmızlansınn.. Belki içerisi cok sıcaktır daralmıştır.. Maksımum 23' yap derim..
Sacını jole ile güzel topuz yap rahat edersin..Ama yemenıde güzellik katar:) Gazı varsa biraz kendi yemeklerine kimyon tavsiye ederim.. İyi gelir:) Onu benim için bol boll koklaa canımm her haline çok sukurr biliyorsun ne zorluklar cekıyoruz onlar gelene kadar.. Rabbim ayırmasın hepsi geçecek inşallahh :)

Ayva çekirdegiiii kaynatılırrr o jöle memişe sürülürrr pek iyi geliyormuss kayınvalidem görümceme yapmıştı canım..
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi
HAHA bi gün bizede lazım olur diye aldım ,emzirebilsem bariii..@portakales yarın sana bebişlerini getirecek önemli bir gün dualarımız seninle şeker kız o büyülü anın tadını çıkart emi ve iyi dinlen canım kocaman kocaman sarılıyor karnına senin bize verdiğin enerjinden gönderiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Hııı Doktora gidilecek. Çok kızarım. Allah göstermesin, hafif atlatmışsın ama şakaya gelecek bir şey değil. İlk fırsatta git, doktorla görüş. Tekrarlayabilen bir durum. Tarif edeceği şeyler olacaktır.
Basurda çıkıntı yoksa bol su, ılık duş ve zeytinyağlı oturma banyosu seni bir süre rahatlatacaktır. Yine de başka bir yöntem bulursam paylaşırım. Lazım olacak arkadaşlara da.
Kuaföre bir kaç gün sonra da gitsen olur. Çok kabarıyorsa maske kullanabilirsin. Acil değil nasıl olsa. Daha çok senin psikolojin için. Yoksa evde yapabileceğin bir sürü şey bulursun. Toka gibi. Tülbent gibi. Jöle gibi
Tarif şifa olsun kuzuna. İyi besleyelim ki ısırınca acımasın yanakları, bacakları
Mama veriyorsan bunu da verebilirsin, sorun olmaz. Yarım yumurta sarısıyla başla. Bal da bir biberona yarım tatlı kaşığı kadar. Böylece asıl aldığı süt olacak ama besin değeri ve bebek için içilebilirliği artacak. Sonraki dönemlerde yavaş yavaş artırırsın. Elbette ilk tercih anne sütü. Ama zor zamanlarda bu da destek olur.
Kayınvalide desteği de yine dinlenmen için. Aslında bir gün geç uyanmak ya da erken yatıp dinlenmek yetecektir. Zaten annelik içgüdüsü seni yatırmayacaktır da. Sadece şu meşhur lohusa psikolojisi (sende henüz emare yok olmasın da inşallah) fazla sarsmasın diye. Çevremdekiler 25 gün- 35 gün arasında bir yerde ağlama nöbetleri, sinir krizleri geçiriyor. Evde kapalı kalmak, sürekli aynı işle meşgul olmak ve bebeği tanımaya çalışmak bu arada hormonların doğal düzenine dönmeye çalışması yoruyor. İnşallah seninki başka sorun yaşatmadan geçer...

Ahahah aminnn canımmm rabbime emanett inşallah.
Sevginiz isimleriniz bekleyişleriniz gönlümün bi kenarında o anı yaşarken anıcam hepimizi...
Rabbiimm bir mucize gibi peşi sıra hepimize anne olmayı nasip etsin.

Ayva çekirdeğini annem de yüz nemlendirici olarak kullanıyor. İyi oldu hatırlattığın. Sağol

Valla benim kayınvalide de bişi için kullanıyor ama unuttum... Hımmm acaba oda ayrıca yüzüne mi sürüyor. yooo o jöle diye kullanıyor.. ahahahhaha

Ahahah aminnn canımmm rabbime emanett inşallah.
Sevginiz isimleriniz bekleyişleriniz gönlümün bi kenarında o anı yaşarken anıcam hepimizi...
Rabbiimm bir mucize gibi peşi sıra hepimize anne olmayı nasip etsin.
amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…