Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Canım cok çok üzüldüm geçmiş olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor lütfen kendine dikkat et zamanı Allahın izniyle gelecek elbet anne olacağız biz..

Reactions: Eua
Allah'tan Hayırlısı

Senin canın sağ olsun be gülüm.. gün doğmadan neler doğar inşallahh rabbim duyansın bilensın.. sana kocamann sarıliyorumm canim benimm

Allah'tan Hayırlısı
canimmmm... seni enn kalbi duygularimla kucakliyor ve uzuntunu yurekten paylasiyorum, Rabbim en dogru zamanda ve enn sevinecegin sekilde versin İnsallah kucugunu kollarina. sevgiyle kucakliyorum seni.

Kızlar benim Dr aradı .19 taneden 12 si işleme alınmış.8 tanesi döllenmiş.cuma yarın tekrar haber verecek transferi konuşalım dedi 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü olsun siz ne dersiniz bana yardım edin lütfen bazen diyorum 2 tanemi koydursam bir de elime 5. Günde kalan olur mu

Allah'tan Hayırlısı

Geçmiş olsun arkadaşım. Ne desek teselli değil. Üzüntünü paylaştığımızı bil. Çoğumuz geçtik o yoldan. Acını anlıyoruz. Sevildiğini bil, WishDuygu' nun dediği gibi eksilmediğini bil, her şerde bir hayır olduğunu hatırla. Dilerim Rabbim en kısa zamanda bir mucizesini kondurur karnına ve bugününü unutursun...

Portakales Allah yardımcım olsun.inşallah mübarek cuma gecesi bebeğin sana tutunur canımmmm

Canım cok çok üzüldüm geçmiş olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor lütfen kendine dikkat et zamanı Allahın izniyle gelecek elbet anne olacağız biz..

Senin canın sağ olsun be gülüm.. gün doğmadan neler doğar inşallahh rabbim duyansın bilensın.. sana kocamann sarıliyorumm canim benimm

Yaaaa... canın sağolsun arkadaşım. Kısmet değilmiş. Hayırlısı canım yaaa.. Herşeyin hayırlısı!

Canım çok üzüldüm. Herşeyin hayırlısı olsun. Allah tez zamanda hepimizi anne yapar inşallah.

canimmmm... seni enn kalbi duygularimla kucakliyor ve uzuntunu yurekten paylasiyorum, Rabbim en dogru zamanda ve enn sevinecegin sekilde versin İnsallah kucugunu kollarina. sevgiyle kucakliyorum seni.

Eua ne diyeceğimi bilmiyorum.bozma moralini zamanı var demek ki .... Toparlan eşine sarıl ümidini kaybetme lütfen

Canlarım dualarınızı hep hissettim. Çok Sağolun, varolun.. Eşim geldi şimdi yazacağım size.. Kötü Değilim.. Allah bu zamanda istemdi demek ki.. Tevekkül ediyoruz elbette ki.. Biz elimizden geleni yaptık ve yapacağız, takdiri Herşeyin Sahibi verecek.. Öpüyorum sizi., kocaman yüreklerinizi seviyorum..

Aynen öyle düşünüyorum.. Sağlıklı olsaydı benimle kalırdı.. Canımsınız..

Kendi adıma 5. gün transferini tercih ederim. Gelişimi daha ileride olduğu için tutunma şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 5. güne gidemiyorsa karnında da gidemeyecek. O kadar zaman iğne, ilac en önemlisi duygusal iniş çıkışlara boşuna katlanmış olacaksın. Gerçi bazı doktorlar embriyonun doğal ortamda daha rahat yoluna devam ettiğini söylüyorlar. Sonuçta karar senin. Rahim uygunsa, embriyo hazırsa, sen hazırsan ve Rabbim ol dediyse, 3 ü- 5 i farketmeyecek nasıl olsa...

Kalbini dinle canım.. içinden ne demek geliyorsa onu de ve akışına birak.. inşallah muradina erersin.

Senle yakın zamanlarda haberleri alacağız.senin şu an kaç tane embriyo kaldı 5. Güne

Canim net bisi demediler. 5 tanesi bugu icin iyi dedi. Gerisi orta ve az diye azaliyor yarin detayli anlatacagim durumu bakip dedi.. insallah guzel haberler alacagiz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…