Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı

canım çok geçmiş olsun bu yaşadığın son negatifin olsun..
tez zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim..
geride başka donmuşun kaldımı cnm.

Canim net bisi demediler. 5 tanesi bugu icin iyi dedi. Gerisi orta ve az diye azaliyor yarin detayli anlatacagim durumu bakip dedi.. insallah guzel haberler alacagiz tatlim
Ne yapcan 2 tane mi koyacak Dr 35 in altında mısın benim 8 taneden inşallah bir veya 2 tane kalır dimi

Kalir canim kalir merak etme..
35 altiyim ama 2 tane koyarlar hem 3.su oldugu icin yasal hakkim.. hemde sperm problemi olunca genelde 2 tane koyuyorlar
Sperm problemi morfoloji mi benim eşimde morfoloji yüzde 3 çıktı ben çok kararsızım 2 tane mi olsun korkuyorum bakmaya 3 cocuk olacak tutarsa bakalım Dr sorarım ne diyecek arıyorum 2 tane ye bilmiyorum.çalışmasam hiç sorun olmaz oğlum çok çalışkan bir çocuk ona kıyamıyorum ilgilenemeyeceğim için bakalım hayırlısı

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun

Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....

Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.

Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.

Canım hem şaşırdım, hemde üzüldüm..Ama sende değer gözükmüştü, sonra düştümü? Hayırlısı buymuş demekki..Dediğin gibi takdir Allahın..kendine iyi bak, çok öpüyorum..

[QUOTE="Eua, post: 38870831
Habere çok üzüldüm.ancak vakti gelmemiş..daha iyisi gelecek diye düşünüyorum. Rabbim hayırlı olanı versin..d

Reactions: Eua
.. 5.gün tranferlerinin tutunma şansı genelde çok yüksek.. ama 5.güne gidiyim derken diğerlerini kaybetme riskide var..dr.unlada konuşursan belki, kalitesine göre en iyisini sana söyleyebilir..yumurtada olsa, embriyoda olsa kaliteli olması önemli..inşallah dr.unda 5.gün der, güzel haberlerini alırız.

canım maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına aldırsın..
dikkat et hayatım kendinede bebişinede.. bolcana dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…