- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.541
Hayırlısı böyleymiş demekki.... Canın sağolsun, inş bidahine olur....Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Hadi bakalım gözün aydın:) Sağsağlım al gel annesi onları.
Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Allah'tan Hayırlısı
Aminnn canımm inşallahhh rabbimm üstümüzden eksiltmesin bereketini artık anne olalım hepimiz
bir müzik öğretmeni olarak mutlaka dinleyin diyoruuuummm....ben klip paylaşmayı bilmiiiiii
transferin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz cnm.
Ne yapcan 2 tane mi koyacak Dr 35 in altında mısın benim 8 taneden inşallah bir veya 2 tane kalır dimiCanim net bisi demediler. 5 tanesi bugu icin iyi dedi. Gerisi orta ve az diye azaliyor yarin detayli anlatacagim durumu bakip dedi.. insallah guzel haberler alacagiz tatlim
Yanlış yazmışım çinko merhem olacaktıteşekkür ederim:) sıcak papatyalı suya daldırıyorum memişleri o da iyi geldi... çinko özlü krem???
Kalir canim kalir merak etme..Ne yapcan 2 tane mi koyacak Dr 35 in altında mısın benim 8 taneden inşallah bir veya 2 tane kalır dimi
Son negatifin olsun,hayırlısıyla tez vakitte gelsin bebeklerin canım.Aynen öyle düşünüyorum.. Sağlıklı olsaydı benimle kalırdı.. Canımsınız..
Sperm problemi morfoloji mi benim eşimde morfoloji yüzde 3 çıktı ben çok kararsızım 2 tane mi olsun korkuyorum bakmaya 3 cocuk olacak tutarsa bakalım Dr sorarım ne diyecek arıyorum 2 tane ye bilmiyorum.çalışmasam hiç sorun olmaz oğlum çok çalışkan bir çocuk ona kıyamıyorum ilgilenemeyeceğim için bakalım hayırlısıKalir canim kalir merak etme..
35 altiyim ama 2 tane koyarlar hem 3.su oldugu icin yasal hakkim.. hemde sperm problemi olunca genelde 2 tane koyuyorlar
Ohh maşallah,maşallah hadi Hayırlısı ile yolunda gitsin.Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Kist OLDUĞUNU yazmışsın o nedenle sormuştum canım,inşallah yoktur.İnşallah arkadaşım.
Adını sormadım ama kalınlaşmıyor rahim. En fazla 8 oldu 12. günde...
Biopsiden sonra kimse bir şey söylememişti.
Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Allah'tan Hayırlısı
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.Kızlar benim Dr aradı .19 taneden 12 si işleme alınmış.8 tanesi döllenmiş.cuma yarın tekrar haber verecek transferi konuşalım dedi 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü olsun siz ne dersiniz bana yardım edin lütfen bazen diyorum 2 tanemi koydursam bir de elime 5. Günde kalan olur mu
Canım hem şaşırdım, hemde üzüldüm..Ama sende değer gözükmüştü, sonra düştümü? Hayırlısı buymuş demekki..Dediğin gibi takdir Allahın..kendine iyi bak, çok öpüyorum..Canlarım dualarınızı hep hissettim. Çok Sağolun, varolun.. Eşim geldi şimdi yazacağım size.. Kötü Değilim.. Allah bu zamanda istemdi demek ki.. Tevekkül ediyoruz elbette ki.. Biz elimizden geleni yaptık ve yapacağız, takdiri Herşeyin Sahibi verecek.. Öpüyorum sizi., kocaman yüreklerinizi seviyorum..
çok şükür kalp atışları geldi ya gerisi de gelir. Çokk sevindim hayırlı huzurlu sağlıklı bir şekilde Kucağına alırsın inşallah
.. 5.gün tranferlerinin tutunma şansı genelde çok yüksek.. ama 5.güne gidiyim derken diğerlerini kaybetme riskide var..dr.unlada konuşursan belki, kalitesine göre en iyisini sana söyleyebilir..yumurtada olsa, embriyoda olsa kaliteli olması önemli..inşallah dr.unda 5.gün der, güzel haberlerini alırız.Kızlar benim Dr aradı .19 taneden 12 si işleme alınmış.8 tanesi döllenmiş.cuma yarın tekrar haber verecek transferi konuşalım dedi 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü olsun siz ne dersiniz bana yardım edin lütfen bazen diyorum 2 tanemi koydursam bir de elime 5. Günde kalan olur mu
Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.
Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?