- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.561
Ne kadar güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinHersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.
Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
Âmin inşallah bakalım cuma çağırdı konuşmaya ne diyecek bilmiyorum hayırlısı.. 5.gün tranferlerinin tutunma şansı genelde çok yüksek.. ama 5.güne gidiyim derken diğerlerini kaybetme riskide var..dr.unlada konuşursan belki, kalitesine göre en iyisini sana söyleyebilir..yumurtada olsa, embriyoda olsa kaliteli olması önemli..inşallah dr.unda 5.gün der, güzel haberlerini alırız.
Canımmm sağlıkla inşallh kucağına almayı nasip etsin Allah..ne güzel duygular bunlar çok zor yollardan sınavlardan geçiyoruz emeklerimiz boşa çıkmaz hepimiz anne oluruz inşallah miniği ve seni öpüyorum..Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.
Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
Canım kimi dr erken transferi savunuyor ki rahim ortamı doğal ortamı olduğu için embriyonun kimi dr beşinci günü savunuyor dayanıklıdır diye ama bence hepsi "ol " demesine bağlı ...herşey bir vesile hakkında hayırlısı olsun umarım vaktin gelmiştir..sevgiler..Âmin inşallah bakalım cuma çağırdı konuşmaya ne diyecek bilmiyorum hayırlısı
Kist OLDUĞUNU yazmışsın o nedenle sormuştum canım,inşallah yoktur.
Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Canim arkadaslarim;
Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Canim arkadaslarim;
Azıcık yankılı gelsin Didim,malum mesafe uzakBağırma kız, okuyabiliyorum
Kelime olarak hiç geçmedi. Ama geçmişimde yoğun akıntı ve tekrarlayan mantar sorunlarım vardı benim. Sanırım kist onun devamı...
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimize olsun,âmin .Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Canim arkadaslarim;
Şimdi okudum çünkü ısteydimKızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Ayva çekirdegiiii kaynatılırrr o jöle memişe sürülürrr pek iyi geliyormuss kayınvalidem görümceme yapmıştı canım..
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi
Cok tesekkur ederim. Bolca dinlen dedi dr zaten. Benim de isime geliyorcanım maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına aldırsın..
dikkat et hayatım kendinede bebişinede.. bolcana dinlen..
İnsallah hepimizin saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder Allahim. Tesekkur ederim...Ne kadar güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
insallahhhh. Cok zormus cok. Allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin. Bebeciklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza alalimCanımmm sağlıkla inşallh kucağına almayı nasip etsin Allah..ne güzel duygular bunlar çok zor yollardan sınavlardan geçiyoruz emeklerimiz boşa çıkmaz hepimiz anne oluruz inşallah miniği ve seni öpüyorum..
Tesekkur ederim cnm, hosbulduk. Testen bahsetmedi dr. İki hafta sonra gidecegim. Bir sorarim bakayim. Tabii ondan once kanamam olursa daha erken baglanti kurarim. İlac olarak ecoprin verdi , onu kullaniyorum ama testi soracagim. İnsallah birdaha kanama yasamam gerci. İnsallah saglikli bir sekilde kucagima alirim, hepimiz alirizHoşgeldin. Güzel haberin, zor gelişmelerin olmuş. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ salim kucağına da alır, bu macerayı sağlıklı, hayırlı bir evlatla tamamlarsın. Pıhtılaşma testi yapmadılar mı sana? Rica et doktoruna, bir baktırın. Olması şart değil ama elemiş olursunuz bir ihtimali...
İnsallah cnmmmm, artik sorun cikmasin yaaa, yoruldum. Kalbim kut kut atiyor hergun. Her tuvalete gittigimde kan geldimi diye yuregim oynuyor. Ama bu isi basaracagiz degilmi, Allahin izniyle..benden sonra sira sende. O kayinvalidene dediklerini yedirticez. Bak iste kilolu da cocuk sahibi olunuyor. Onemli olan senin esinle arandaki sevgi....beyin onemli, kalp onemli, iyi niyet onemli. Bizim gibi iyi niyetlileri bulmuslar aziyorlar. Onlara şöyle çaçaron bir gelin olacakti ki bak ozaman gorsunler hanyayi konyayi. Vucudu zayif gelin ama agzi agir gelin...Kafani takma cnm. Bebegi ellerine aldiklarinda onlar utanacaksenin adınada çok sevindim canım inşallah sorunsuz gider herşey ve sonunda bebğini kucağına alırsın sen bana umutsun biliyorsun Allahımda senin ve bebeğinin yardımcısı olsun
Azıcık yankılı gelsin Didim,malum mesafe uzak
HıııDoktora gidilecek. Çok kızarım. Allah göstermesin, hafif atlatmışsın ama şakaya gelecek bir şey değil. İlk fırsatta git, doktorla görüş. Tekrarlayabilen bir durum. Tarif edeceği şeyler olacaktır.
Basurda çıkıntı yoksa bol su, ılık duş ve zeytinyağlı oturma banyosu seni bir süre rahatlatacaktır. Yine de başka bir yöntem bulursam paylaşırım. Lazım olacak arkadaşlara da.
Kuaföre bir kaç gün sonra da gitsen olur. Çok kabarıyorsa maske kullanabilirsin. Acil değil nasıl olsa. Daha çok senin psikolojin için. Yoksa evde yapabileceğin bir sürü şey bulursun. Toka gibi. Tülbent gibi. Jöle gibi
Tarif şifa olsun kuzuna. İyi besleyelim ki ısırınca acımasın yanakları, bacakları
Mama veriyorsan bunu da verebilirsin, sorun olmaz. Yarım yumurta sarısıyla başla. Bal da bir biberona yarım tatlı kaşığı kadar. Böylece asıl aldığı süt olacak ama besin değeri ve bebek için içilebilirliği artacak. Sonraki dönemlerde yavaş yavaş artırırsın. Elbette ilk tercih anne sütü. Ama zor zamanlarda bu da destek olur.
Kayınvalide desteği de yine dinlenmen için. Aslında bir gün geç uyanmak ya da erken yatıp dinlenmek yetecektir. Zaten annelik içgüdüsü seni yatırmayacaktır da. Sadece şu meşhur lohusa psikolojisi (sende henüz emare yok olmasın da inşallah) fazla sarsmasın diye. Çevremdekiler 25 gün- 35 gün arasında bir yerde ağlama nöbetleri, sinir krizleri geçiriyor. Evde kapalı kalmak, sürekli aynı işle meşgul olmak ve bebeği tanımaya çalışmak bu arada hormonların doğal düzenine dönmeye çalışması yoruyor. İnşallah seninki başka sorun yaşatmadan geçer...
Hayırlı olsun Gata dan biliyorum Recai pabuççu dimi yaşlı değil miBende 40 yaşından sonra ikinci bebek için yeni yola çıktım. Yaşımdan dolayı tüp bebek dediler daha önce 42 yaşında bir arkadaşım gebe kalınca cesaret geldi. Centrumda Recai hocada tedaviye başladım hayırlısı şans dileyin bana
Arkadaş, konuyu bilip oraya reklam sıkıştırmıyolar mı... Biri bizi gözetliyor sanıyorum... Kullanıyorum lansinoh merak etmeyin a reklamcılar...
Neysene kadar ayva çekirdeğini ne kadar suda ve kaç dakika kaynaticam? Ayvam bol... Onu da yapayim....
Bende 40 yaşından sonra ikinci bebek için yeni yola çıktım. Yaşımdan dolayı tüp bebek dediler daha önce 42 yaşında bir arkadaşım gebe kalınca cesaret geldi. Centrumda Recai hocada tedaviye başladım hayırlısı şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?