Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne kadar güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Âmin inşallah bakalım cuma çağırdı konuşmaya ne diyecek bilmiyorum hayırlısı

Canımmm sağlıkla inşallh kucağına almayı nasip etsin Allah..ne güzel duygular bunlar çok zor yollardan sınavlardan geçiyoruz emeklerimiz boşa çıkmaz hepimiz anne oluruz inşallah miniği ve seni öpüyorum..

Âmin inşallah bakalım cuma çağırdı konuşmaya ne diyecek bilmiyorum hayırlısı
Canım kimi dr erken transferi savunuyor ki rahim ortamı doğal ortamı olduğu için embriyonun kimi dr beşinci günü savunuyor dayanıklıdır diye ama bence hepsi "ol " demesine bağlı ...herşey bir vesile hakkında hayırlısı olsun umarım vaktin gelmiştir..sevgiler..

Hoşgeldin. Güzel haberin, zor gelişmelerin olmuş. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağ salim kucağına da alır, bu macerayı sağlıklı, hayırlı bir evlatla tamamlarsın. Pıhtılaşma testi yapmadılar mı sana? Rica et doktoruna, bir baktırın. Olması şart değil ama elemiş olursunuz bir ihtimali...

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

canım gözün aydın yarın tüm şansın açık olsun Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bebişlerin önce göbişine sonra kucağına gelir

Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı

çok üzüldüm canım sanada ne yazsam teselli etmez biliyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun sana en kısa zamanda bebeğini göndererek ödüllendirsin arkadaşım yanında olduğumuzu ve dualarımda olduğunu bilmeni isterim

senin adınada çok sevindim canım inşallah sorunsuz gider herşey ve sonunda bebğini kucağına alırsın sen bana umutsun biliyorsun Allahımda senin ve bebeğinin yardımcısı olsun

Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimize olsun,âmin .

Ayva çekirdegiiii kaynatılırrr o jöle memişe sürülürrr pek iyi geliyormuss kayınvalidem görümceme yapmıştı canım..
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi

Arkadaş, konuyu bilip oraya reklam sıkıştırmıyolar mı... Biri bizi gözetliyor sanıyorum... Kullanıyorum lansinoh merak etmeyin a reklamcılar...

Neyse ne kadar ayva çekirdeğini ne kadar suda ve kaç dakika kaynaticam? Ayvam bol... Onu da yapayim....

canım maşallah Allahım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına aldırsın..
dikkat et hayatım kendinede bebişinede.. bolcana dinlen..
Cok tesekkur ederim. Bolca dinlen dedi dr zaten. Benim de isime geliyor

Ne kadar güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
İnsallah hepimizin saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder Allahim. Tesekkur ederim...

insallahhhh. Cok zormus cok. Allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin. Bebeciklerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza alalim

Tesekkur ederim cnm, hosbulduk. Testen bahsetmedi dr. İki hafta sonra gidecegim. Bir sorarim bakayim. Tabii ondan once kanamam olursa daha erken baglanti kurarim. İlac olarak ecoprin verdi , onu kullaniyorum ama testi soracagim. İnsallah birdaha kanama yasamam gerci. İnsallah saglikli bir sekilde kucagima alirim, hepimiz aliriz

senin adınada çok sevindim canım inşallah sorunsuz gider herşey ve sonunda bebğini kucağına alırsın sen bana umutsun biliyorsun Allahımda senin ve bebeğinin yardımcısı olsun
İnsallah cnmmmm, artik sorun cikmasin yaaa, yoruldum. Kalbim kut kut atiyor hergun. Her tuvalete gittigimde kan geldimi diye yuregim oynuyor. Ama bu isi basaracagiz degilmi, Allahin izniyle..benden sonra sira sende. O kayinvalidene dediklerini yedirticez. Bak iste kilolu da cocuk sahibi olunuyor. Onemli olan senin esinle arandaki sevgi....beyin onemli, kalp onemli, iyi niyet onemli. Bizim gibi iyi niyetlileri bulmuslar aziyorlar. Onlara şöyle çaçaron bir gelin olacakti ki bak ozaman gorsunler hanyayi konyayi. Vucudu zayif gelin ama agzi agir gelin...Kafani takma cnm. Bebegi ellerine aldiklarinda onlar utanacak

Amin canim... Depresyon halim yok şükür.. Aşkla bakıyorum kızima. Bunca emekten sonra çıkip gelmiş, başımin üstünde yeri var Ve sözünü dinledim Dr, la konuştum yarin gideceğim.. Kesinlikle uyuyamama sorunu annelik psikolojisinden, haklısın.. Bebiş uyurken kalkıp nefesini kontrol ediyorum???
Maalesef bu gün kayinvalidem evine gitti. Kayinpederin sağlık kontrolleri var :-( ablami aradim 2 gün sonra gelebilecek... Nasıl idare etcem bilmiyom... Ev, yemek, ki soğan kokusu midemi hala kaldiriyor, büyük kizimin kiskanclik halleri. Bebeğimin bakimi, benim rahatsizliklarim , tey teeey... Anacim 8 doğum yapmis.... Nasil basetmiş arkadas...??

Hayırlı olsun Gata dan biliyorum Recai pabuççu dimi yaşlı değil mi

Bir iki ayvanın çekirdeklerini bir küçük pet şişe miktarı suyla kaynat. 2-3 dk. fokurdasın. Soğudukça kıvam alıyor ama çok jöle gibi de olmuyor. Reçel gibi akıcı olacak. bir iki damlası işini görür senin. Epey de gider.

Hayırlısı olsun... Aynı şeyi ben de yaptım.. Yolun da ,bahtın da acık olsun...ikinci bebis saglikla sana gelsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…