- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.581
Bir iki ayvanın çekirdeklerini bir küçük pet şişe miktarı suyla kaynat. 2-3 dk. fokurdasın. Soğudukça kıvam alıyor ama çok jöle gibi de olmuyor. Reçel gibi akıcı olacak. bir iki damlası işini görür senin. Epey de gider.
Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Bende 40 yaşından sonra ikinci bebek için yeni yola çıktım. Yaşımdan dolayı tüp bebek dediler daha önce 42 yaşında bir arkadaşım gebe kalınca cesaret geldi. Centrumda Recai hocada tedaviye başladım hayırlısı şans dileyin bana
Amin canim... Depresyon halim yok şükür.. Aşkla bakıyorum kızima. Bunca emekten sonra çıkip gelmiş, başımin üstünde yeri varVe sözünü dinledim Dr, la konuştum yarin gideceğim.. Kesinlikle uyuyamama sorunu annelik psikolojisinden, haklısın.. Bebiş uyurken kalkıp nefesini kontrol ediyorum???
Maalesef bu gün kayinvalidem evine gitti. Kayinpederin sağlık kontrolleri var :-( ablami aradim 2 gün sonra gelebilecek... Nasıl idare etcem bilmiyom... Ev, yemek, ki soğan kokusu midemi hala kaldiriyor, büyük kizimin kiskanclik halleri. Bebeğimin bakimi, benim rahatsizliklarim , tey teeey... Anacim 8 doğum yapmis.... Nasil basetmiş arkadas...??
Evet cnm batu beye gidiyorum evet bir tane var cok sukur oda tedaviyle oldu. En son ki tedavimde 2 yumurta olusunca biri dollenince ve oda 2. Kalite olunca doktorum 4 ay dhea kullanmami istedi haziranda tekrar düşünüyorumselam canim.aynisini banada bircok doktor söyledi maalesefsen antalyadami tedavi oluyorsun batu beyde? birde bir evladin varmis allah bagislasin. Kac yumurta toplandi canim
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimize olsun,âmin .
Cok güzldüm canim yapacak diyecek hicbirsey yok canim sana sabir diliyorum ve kaldigin yerden yine yola devam canim bir gün hepimiz evladımıza kavusucaz buna inan canim buna inanCanlarım dualarınızı hep hissettim. Çok Sağolun, varolun.. Eşim geldi şimdi yazacağım size.. Kötü Değilim.. Allah bu zamanda istemdi demek ki.. Tevekkül ediyoruz elbette ki.. Biz elimizden geleni yaptık ve yapacağız, takdiri Herşeyin Sahibi verecek.. Öpüyorum sizi., kocaman yüreklerinizi seviyorum..
Ilk sonucum 13 tu. En son tedavimden once 11 cikmisti ancak tek yumurta olustuFSH'ın da 13 çıkmış galibaÇıkan değerlere aldanma, onların etkisi altına girip de o ruh durumunda ısrar etme.. Dur. Herşeyden önce umut beslemek şart. Ne mucizeler oluyor hayatta. Hoşgeldin aramıza.
Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı
Canımsın......Senin yüreğin kocaman...Canlarım dualarınızı hep hissettim. Çok Sağolun, varolun.. Eşim geldi şimdi yazacağım size.. Kötü Değilim.. Allah bu zamanda istemdi demek ki.. Tevekkül ediyoruz elbette ki.. Biz elimizden geleni yaptık ve yapacağız, takdiri Herşeyin Sahibi verecek.. Öpüyorum sizi., kocaman yüreklerinizi seviyorum..
Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.
Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
Bende 40 yaşından sonra ikinci bebek için yeni yola çıktım. Yaşımdan dolayı tüp bebek dediler daha önce 42 yaşında bir arkadaşım gebe kalınca cesaret geldi. Centrumda Recai hocada tedaviye başladım hayırlısı şans dileyin bana
Gunaydin guzellerim.. benim sarj cihazlarim.... guzel kadinlar Allahim sizi coook sevsin emi... cunku siz benim moral kuplerimsiniiiiiz
Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
Hayirlisi olsun fistik sonu bebisli olsunda o git gellerin acisini cikaririz bebisini severken Hersey güzel saglikli kaliteli olsunda ne olursa olsunMerhaba Canlar;
Çok şükür evime geldim :)
İnsan ne kadar rahat olursa olsun kendi ayrı yaaa...yaşlanıyorum galiba :)
doktor kontrolünden sonra Kocaeliye geri döndüm.
Kontrolüm iyigeçti 3-4 tane yumurta gördü doktor aşağı yukarı aynı boyuntlardaymış 11 mm miş.
tekrar 2 günlük daha ilaç verdi.
1 tane yumurtalama engelleyici iğne verdi.
cuma günü tekrar kontrole çağırdı.
Annemin kontrolü olduğu cumartesi opu olur mu diye korkuyorum daEua dediği gibi Allah denk getirdi.
Cumartesi olmaz pazartesi hatta sonrası dedi doktorum.
Hiç olmamasından iyidir inşh benimle olup döllenip bölünüp tutunurlar...
Bana Cuma gene İstanbul yolları taştan :)
canım benim.........senin dediğin gibi sarılıyorum sana kucaklıyorum.
sımsıkı tutunsunlar sana hiç bırakmasınlar...........Duamdasın..........
Canımsın......Senin yüreğin kocaman...
Allahım gönüldekileri ömrüne çıkarsın inşh.
Dilerim son tecrüben olur.Tez zamanda mucize olarak gelir.
İyi olmanıza çok sevindim.
Allahım hayırlısıyla atlatıp kucağına almayı nasip etsin.
İyi şanslar......
Herşey güzel olcak :)
Nasıl dinlendirdi ve ruhuma iyi geldi anlatamam.. Çok teşekkürler.. Yarın güzel haberle gel yüzümüz gülsün inşallah..bir müzik öğretmeni olarak mutlaka dinleyin diyoruuuummm....ben klip paylaşmayı bilmiiiiii
Fistikkk huuuu fistikkk kizz Halen tv.izliyon gel buraya haha yetmiyo seninle yazismak konusmak gel azda burdan görüşekAzıcık yankılı gelsin Didim,malum mesafe uzak
Kızlar, EUA'dan haber yok mu? Sonucunu alacaktı bugün.,
Evet cnm bende cok merak ediyorumm
Muhtemel sevincten bize vakit gelmemistir daha aminn
Kızlar benim Dr aradı .19 taneden 12 si işleme alınmış.8 tanesi döllenmiş.cuma yarın tekrar haber verecek transferi konuşalım dedi 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü olsun siz ne dersiniz bana yardım edin lütfen bazen diyorum 2 tanemi koydursam bir de elime 5. Günde kalan olur mu
Kendi adıma 5. gün transferini tercih ederim. Gelişimi daha ileride olduğu için tutunma şansının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 5. güne gidemiyorsa karnında da gidemeyecek. O kadar zaman iğne, ilac en önemlisi duygusal iniş çıkışlara boşuna katlanmış olacaksın. Gerçi bazı doktorlar embriyonun doğal ortamda daha rahat yoluna devam ettiğini söylüyorlar. Sonuçta karar senin. Rahim uygunsa, embriyo hazırsa, sen hazırsan ve Rabbim ol dediyse, 3 ü- 5 i farketmeyecek nasıl olsa...
Evet canım canımız sağolsun.. Şimdiki adetim yoğun ve sancılı olacakmışHayırlısı böyleymiş demekki.... Canın sağolsun, inş bidahine olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?