Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin. Tedavin hayırlı, sonu bebekli olsun inşallah. Doktorların yaşını öne sürmesine çok aldırma. 30 u geçince başlıyorlar o söylemlere. Rahimde sorun yoksa, yumurta rezervin ve kaliten iyiyse, eşinde de sorun yoksa doğal gebelik için de şansın var. Amh, Fsh, testleri ve ultrason detayları gerekli bilgiyi sağlar. Belki bir şüphe varsa Hsg çektirirsin. Gerçi ne zamandır denediğini de sormadım ama...

Bir de lohusa psikolojisi olmasın yeter ki. Yine de hazırlıklı olmak iyidir. Kayınvalidenin birden gitmesi kötü olmuş. Yine de yardıma gelecek kimsenin olmamasından iyidir. Hem senin kendini sınaman açısından da iyi bir fırsat. Büyük kızını yardıma çağırabilirsin. Ufak tefek işleri onunla paylaşman hem abla olduğunu kavramasını hem kıskançlıktan kurtulmasını sağlayabilir. Yaşına göre bir şeyler mutlaka vardır. Zor olacağını düşünme. İkisi de senin evladın. Düşe kalka dengeyi kuracaksınız. Yemekleri bir süre soğansız yapabilirsin. Ya da soğansız yemekler tercih edebilirsin. Bir de pratik oluyor öyle yemekler genellikle. Çocuklarınla sana da zaman kalır. Kendini iyi hissedince dönersin normal yemek düzenine.
Annen eski toprak sayılır ne de olsa. Hayat ta şimdikine göre daha rahatmış eskiden. Her iş elde yapılsa da hayatın genel bir sakinliği varmış. Büyüklerime bir derdimi söyleyince ilk duyduğum cümle " bazılarında olur öyle. Şunu yap geçer, düşünme geçer, büyütecek bir şey yok bunda..." Şimdi her şeyi makineler yapıyor ama hiç bir şeye yetişemiyoruz. Belki de hayata bakışımızda sorun vardır... Amaaan olur gider her şey, takma kafana

selam canim.aynisini banada bircok doktor söyledi maalesef sen antalyadami tedavi oluyorsun batu beyde? birde bir evladin varmis allah bagislasin. Kac yumurta toplandi canim
Evet cnm batu beye gidiyorum evet bir tane var cok sukur oda tedaviyle oldu. En son ki tedavimde 2 yumurta olusunca biri dollenince ve oda 2. Kalite olunca doktorum 4 ay dhea kullanmami istedi haziranda tekrar düşünüyorum

Cok güzldüm canim yapacak diyecek hicbirsey yok canim sana sabir diliyorum ve kaldigin yerden yine yola devam canim bir gün hepimiz evladımıza kavusucaz buna inan canim buna inan

Reactions: Eua
FSH'ın da 13 çıkmış galibaÇıkan değerlere aldanma, onların etkisi altına girip de o ruh durumunda ısrar etme.. Dur. Herşeyden önce umut beslemek şart. Ne mucizeler oluyor hayatta. Hoşgeldin aramıza.
Ilk sonucum 13 tu. En son tedavimden once 11 cikmisti ancak tek yumurta olustu

Merhaba Canlar;
Çok şükür evime geldim :)
İnsan ne kadar rahat olursa olsun kendi ayrı yaaa...yaşlanıyorum galiba :)
doktor kontrolünden sonra Kocaeliye geri döndüm.
Kontrolüm iyigeçti 3-4 tane yumurta gördü doktor aşağı yukarı aynı boyuntlardaymış 11 mm miş.
tekrar 2 günlük daha ilaç verdi.
1 tane yumurtalama engelleyici iğne verdi.
cuma günü tekrar kontrole çağırdı.
Annemin kontrolü olduğu cumartesi opu olur mu diye korkuyorum da Eua dediği gibi Allah denk getirdi.
Cumartesi olmaz pazartesi hatta sonrası dedi doktorum.
Hiç olmamasından iyidir inşh benimle olup döllenip bölünüp tutunurlar...
Bana Cuma gene İstanbul yolları taştan :)

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

canım benim.........senin dediğin gibi sarılıyorum sana kucaklıyorum.
sımsıkı tutunsunlar sana hiç bırakmasınlar...........Duamdasın..........

Kızlar sizi mutlu edemeyeceğim bugün, üzgünüm..
Bizimkinin vakti, zamanı gelmemiş daha..
Allah'tan Hayırlısı

Canımsın......Senin yüreğin kocaman...
Allahım gönüldekileri ömrüne çıkarsın inşh.
Dilerim son tecrüben olur.Tez zamanda mucize olarak gelir.

İyi olmanıza çok sevindim.
Allahım hayırlısıyla atlatıp kucağına almayı nasip etsin.

İyi şanslar......
Herşey güzel olcak :)

PORTAKALES Canim dualarim seninle Allah yardimcin olsun güzel haberlerle gel canim .Sonu bebekli olsun canim portakalim benim...

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

Canım işin rast gitsin.. Kuzuları al gel ve büyüt önce bedeninde sonra yanında.. Zaten yüreğinde büyüttün çok zamandır.. Allah'ım gönlündekini versin inşallah kucağına.. Iyi haberlerini bekliyorum

Hayirlisi olsun fistik sonu bebisli olsunda o git gellerin acisini cikaririz bebisini severken Hersey güzel saglikli kaliteli olsunda ne olursa olsun

bir müzik öğretmeni olarak mutlaka dinleyin diyoruuuummm.... ben klip paylaşmayı bilmiiiiii
Nasıl dinlendirdi ve ruhuma iyi geldi anlatamam.. Çok teşekkürler.. Yarın güzel haberle gel yüzümüz gülsün inşallah..

Kızlar, EUA'dan haber yok mu? Sonucunu alacaktı bugün.,

Evet cnm bende cok merak ediyorumm
Muhtemel sevincten bize vakit gelmemistir daha aminn

Canlarım okurken daha da bi duygulanıyorum.. Yüzümü görmemiş sesimi duymamışken beni merak etmeniz, nasıl güç verdi bilemezsiniz (bilirsiniz çünkü aynısını sizde yaşıyorsunuz).. Allah'ım hepimizin işini, tedavisini kolaylaştırsın inşallah..

Canım inşallah istediğinin en Hayırlısı neyse o olur ve seni bebeğine kavuşturur..
5. Gün ya da 3. Gün kararını doktor ve embriyolg ile birlikte almanızı öneririm, naçizane..

Bugün doktorum bana ; 5. Gün embriyosu ile 3. Gün embriyosu tutunma istatistiklerinde, 35 yaş altı anne adaylarında, farklı olarak 5. Gün embriyosunun tutunma ORANI yüksek, 35 yaş üstü anne adaylarında fark yok, dedi.

Hayırlısı böyleymiş demekki.... Canın sağolsun, inş bidahine olur....
Evet canım canımız sağolsun.. Şimdiki adetim yoğun ve sancılı olacakmış
Inşallah en hayırlı olanı en güzel zamanda versin Allah'ım.. Hepimiz için dualarım her zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…