- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.601
Evet canım 3 tane Donmuş bebiş var :)canım çok geçmiş olsun bu yaşadığın son negatifin olsun..
tez zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim..
geride başka donmuşun kaldımı cnm.
Son negatifin olsun,hayırlısıyla tez vakitte gelsin bebeklerin canım.
Merhaba Canlar;
Çok şükür evime geldim :)
İnsan ne kadar rahat olursa olsun kendi ayrı yaaa...yaşlanıyorum galiba :)
doktor kontrolünden sonra Kocaeliye geri döndüm.
Kontrolüm iyigeçti 3-4 tane yumurta gördü doktor aşağı yukarı aynı boyuntlardaymış 11 mm miş.
tekrar 2 günlük daha ilaç verdi.
1 tane yumurtalama engelleyici iğne verdi.
cuma günü tekrar kontrole çağırdı.
Annemin kontrolü olduğu cumartesi opu olur mu diye korkuyorum daEua dediği gibi Allah denk getirdi.
Cumartesi olmaz pazartesi hatta sonrası dedi doktorum.
Hiç olmamasından iyidir inşh benimle olup döllenip bölünüp tutunurlar...
Bana Cuma gene İstanbul yolları taştan :)
canım benim.........senin dediğin gibi sarılıyorum sana kucaklıyorum.
sımsıkı tutunsunlar sana hiç bırakmasınlar...........Duamdasın..........
Canımsın......Senin yüreğin kocaman...
Allahım gönüldekileri ömrüne çıkarsın inşh.
Dilerim son tecrüben olur.Tez zamanda mucize olarak gelir.
İyi olmanıza çok sevindim.
Allahım hayırlısıyla atlatıp kucağına almayı nasip etsin.
İyi şanslar......
Herşey güzel olcak :)
PORTAKALES Canim dualarim seninle Allah yardimcin olsun güzel haberlerle gel canim .Sonu bebekli olsun canim portakalim benim...
Canım işin rast gitsin.. Kuzuları al gel ve büyüt önce bedeninde sonra yanında.. Zaten yüreğinde büyüttün çok zamandır.. Allah'ım gönlündekini versin inşallah kucağına.. Iyi haberlerini bekliyorum
Inşallah canım çok teşekkür ederim.. Inşallah bundan sonra sağlıklı ve keyifli bir gebelik sürecin olsun ve sağlıkla al kucağına canım..Hersey yolunda gidecek insallah. Gonlunu ferah tut. Bol bol yatacaksin, dinleneceksin onu dusun
Cok uzgunum.....ama yola devam. Hayirlisiyla bir gun bebeciklerimizi kucagimiza alacagiz....
Ben de benzer durumdaydim. 7 tane saglikli dollendi. Dondurdu dr um. İlk transfer 2 tane. Fakat kimyasal gebelik. İkinci transfer de 2 tane. Ve bir tanesi tuttu. Dr zaten iki tane koyar bence. Garantiye almak istiyorlar.
Canim arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Yaklasik 100 sayfa falan olmus, okumaya calistim ama cok zor... Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
Canım hem şaşırdım, hemde üzüldüm..Ama sende değer gözükmüştü, sonra düştümü? Hayırlısı buymuş demekki..Dediğin gibi takdir Allahın..kendine iyi bak, çok öpüyorum..
[QUOTE="Eua, post: 38870831
Habere çok üzüldüm.ancak vakti gelmemiş..daha iyisi gelecek diye düşünüyorum. Rabbim hayırlı olanı versin..d
Canım kimi dr erken transferi savunuyor ki rahim ortamı doğal ortamı olduğu için embriyonun kimi dr beşinci günü savunuyor dayanıklıdır diye ama bence hepsi "ol " demesine bağlı ...herşey bir vesile hakkında hayırlısı olsun umarım vaktin gelmiştir..sevgiler..
Merhaba Canlar;
Kontrolüm iyigeçti 3-4 tane yumurta gördü doktor aşağı yukarı aynı boyuntlardaymış 11 mm miş.
Annemin kontrolü olduğu cumartesi opu olur mu diye korkuyorum daEua dediği gibi Allah denk getirdi.
Cok tesekkur ederim cnm. İnsallah HERSEY GUZELOLCAK
Seninde yumurtaciklarin daha cogalsin ve gerekli boyutlara gelsin insallah
çok üzüldüm canım sanada ne yazsam teselli etmez biliyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun sana en kısa zamanda bebeğini göndererek ödüllendirsin arkadaşım yanında olduğumuzu ve dualarımda olduğunu bilmeni isterim
Canım benim çok Sağol.. Demek ki, zamanı gelmemiş.. Önümüze bakacağız..Şimdi okudum çünkü ısteydim
.çok üzüldüm adına ama hayırlısı olsun
zamanı değilmiş demekki
:-( sadece paylasabiliyoruz üzüntünü.. Dediğin gibi,vaktinde gelecektir.... Hayırlısıyla, sağlıkla,,.....emin ol gelecektir.....
Cok güzldüm canim yapacak diyecek hicbirsey yok canim sana sabir diliyorum ve kaldigin yerden yine yola devam canim bir gün hepimiz evladımıza kavusucaz buna inan canim buna inan
Canım çok sevindim annenin kontrolüne denk gelmemesine..Merhaba Canlar;
canım benim.........senin dediğin gibi sarılıyorum sana kucaklıyorum.
sımsıkı tutunsunlar sana hiç bırakmasınlar...........Duamdasın..........
Canımsın......Senin yüreğin kocaman...
Allahım gönüldekileri ömrüne çıkarsın inşh.
Dilerim son tecrüben olur.Tez zamanda mucize olarak gelir.
İyi şanslar......
Herşey güzel olcak :)
Canım çok Sağol .. Ben o kadar kötü Değilim. Demek ki biraz daha uğraşmamız gerekiyor. Demek ki biraz daha emek istiyor, Özen istiyor, dua istiyor.. Gelmeden önce öğrenmemiz gerekenler var demek ki.. O Yüzden Rabb'imin kahrı da hoş, lütfu da.. Sen de benim dıalarımdasın canım.. Allah'ım yüzümüzü güldürecek evlatlar nasip etsin.. Amin
Kim ne derse desin olacaksa oluyor :) bana ait tez gune gore olsaydi tutunma 10 gun tutardik disarda :)))) tecrubeyle sabit 6. Gune gitti blastosistti noldu :) aldik sifirlari oturduk :))) Dogru zamanda dogru bulusma olsun, vakti gelmis olsun yeter.
Ne yazacaktim neye dondum. Evime yeni "check-in" yaptim, malum bu aralar otel bir nevi...
Eua canım sinifi gecememisiniz... vaktiyle gelsin umarim. Emekler, onca umut sonrasi herkes icin kolay olmuyor. Vaktin, umudun, maddi manevi gucun daim olsun yeter ki. Bir sonraki transferin oyle mutlu kilsin ki seni bugunleri yok saydirsin.
Takinti yapmadikca aslinda normal zamandan farki yok, regl oldugumuz her ay negatif aliyoruz... Gerci bakma bana sen negatifinden sonra sinemaya gidebiken arizalilardanim ben :) o yuzden susayim, acayim kollarimi kocaman sarilayim... Yalniz degilsin :) sevgiyle kal
portakales hey! Yarin bulusma varmis :)@portakales i soydular bebekleri koydular bir suru hayal kurdular dumadumadum 9 ayda do gurrr sunnn
Gece gece... Yarin en huzurlu gunun, en mutlu olusunun baslangici olur umarim. sansin bol yolun acik olsunnn
kuddus piyango sana ciksin yarin, en buyuk ikramiyen tasdiklenen hamileligin olsun... Dilerim zamani gelmistir. Umutlu ol, umut ol insallah... Bol sanslar...
Herkese kocamann sevgiler, hamilelere 1,5 torpillisinden...
Ben yarin pert olacagim gece de eglencenin dibine vuracagimCuma nefis haberlerinizi almayi diliyorum arzuluyorum istiyorumm, oyle de olur umarim
Bugün doktorum bana ; 5. Gün embriyosu ile 3. Gün embriyosu tutunma istatistiklerinde, 35 yaş altı anne adaylarında, farklı olarak 5. Gün embriyosunun tutunma ORANI yüksek, 35 yaş üstü anne adaylarında fark yok, dedi.
Doktorlara göre 35 yaş üstü bir halta yaramıyor zaten.
Neyse söyleyecek çok sözüm var ama susacağım. Yoksa sayfalarca yazarım. Tam da formumdayım hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?