Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

PORTAKALES Canim dualarim seninle Allah yardimcin olsun güzel haberlerle gel canim .Sonu bebekli olsun canim portakalim benim...

Yavru canlarr tesekkür ederim guzel cumleleriniz için.. yarin gidip almak istiyorum cocuklarimi kismet olursa... hepinize iyi geceler olsun ruyanizda meleklerinizi gorun o cennet kokularini hissedin insallahhh kucakk dolusu opucukler:))

Reactions: Eua
Inşallah canım çok teşekkür ederim.. Inşallah bundan sonra sağlıklı ve keyifli bir gebelik sürecin olsun ve sağlıkla al kucağına canım..

Canım hem şaşırdım, hemde üzüldüm..Ama sende değer gözükmüştü, sonra düştümü? Hayırlısı buymuş demekki..Dediğin gibi takdir Allahın..kendine iyi bak, çok öpüyorum..

Evet canım değer görünmüştü. Bugün telefonda sordum doktora;
Hani bu bir tutunma çabası vardı, başarılı olamadı gibi düşünülebilir mi? Dedim..
Evet olabilir dedi, hatta siz ilk testi yaptırmadan önce daha yüksek olmuş ve o Sırada düşüşe geçmiş de olabilir, dedi. Fakat bu yorumu yapmak, spekülatif bir yaklaşım olur da dedi..
Garip şekilde yazdım ama anladınız siz :)
Bugünkü değerim de 3,40 dı zaten Düşüyor yani..

[QUOTE="Eua, post: 38870831
Habere çok üzüldüm.ancak vakti gelmemiş..daha iyisi gelecek diye düşünüyorum. Rabbim hayırlı olanı versin..d

İnşallah canım inşallah .. Hepimize en iyisi olsun inşallah

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ve doktor bugün bana 35 yaş üstü için 3 ile 5. Gün embriyolarının tutunma oranlarında fark olmadığını söyledi.

Canım çok Sağol .. Ben o kadar kötü Değilim. Demek ki biraz daha uğraşmamız gerekiyor. Demek ki biraz daha emek istiyor, Özen istiyor, dua istiyor.. Gelmeden önce öğrenmemiz gerekenler var demek ki.. O Yüzden Rabb'imin kahrı da hoş, lütfu da.. Sen de benim dıalarımdasın canım.. Allah'ım yüzümüzü güldürecek evlatlar nasip etsin.. Amin

Kim ne derse desin olacaksa oluyor :) bana ait tez gune gore olsaydi tutunma 10 gun tutardik disarda :)))) tecrubeyle sabit 6. Gune gitti blastosistti noldu :) aldik sifirlari oturduk :))) Dogru zamanda dogru bulusma olsun, vakti gelmis olsun yeter.

Ne yazacaktim neye dondum. Evime yeni "check-in" yaptim, malum bu aralar otel bir nevi...

Eua canım sinifi gecememisiniz... vaktiyle gelsin umarim. Emekler, onca umut sonrasi herkes icin kolay olmuyor. Vaktin, umudun, maddi manevi gucun daim olsun yeter ki. Bir sonraki transferin oyle mutlu kilsin ki seni bugunleri yok saydirsin.

Takinti yapmadikca aslinda normal zamandan farki yok, regl oldugumuz her ay negatif aliyoruz... Gerci bakma bana sen negatifinden sonra sinemaya gidebiken arizalilardanim ben :) o yuzden susayim, acayim kollarimi kocaman sarilayim... Yalniz degilsin :) sevgiyle kal

portakales hey! Yarin bulusma varmis :)@portakales i soydular bebekleri koydular bir suru hayal kurdular dumadumadum 9 ayda do gurrr sunnn
Gece gece... Yarin en huzurlu gunun, en mutlu olusunun baslangici olur umarim. sansin bol yolun acik olsunnn

kuddus piyango sana ciksin yarin, en buyuk ikramiyen tasdiklenen hamileligin olsun... Dilerim zamani gelmistir. Umutlu ol, umut ol insallah... Bol sanslar...

Herkese kocamann sevgiler, hamilelere 1,5 torpillisinden...

Ben yarin pert olacagim gece de eglencenin dibine vuracagim Cuma nefis haberlerinizi almayi diliyorum arzuluyorum istiyorumm, oyle de olur umarim

:-( sadece paylasabiliyoruz üzüntünü.. Dediğin gibi,vaktinde gelecektir.... Hayırlısıyla, sağlıkla,,.....emin ol gelecektir.....

Çok teşekkür ederim. Elbette Gözlerim doldu.. Ağlamadım ama.. Hayırlısını istedim hep Allah'tan.. Demek ki Hayırlısı buymuş şimdi Hakkımda..

aralarda bir yerde emzirmeyle ve meme ucu yaralariyla ilgili yazilar gordum ama bu pad kendinei ped sandi sanirim kanatlandi sayfalari kapatti!!!

Kim muzdarip ise birebir tecrubeyle :) 20 yas kucuk tekne kazintisi karrrdesim balim nedeniyle annemden tecrubeliyim :)

1. Emzirmenin o ilk sutunu krem niyetine bol bol kendine kullan hergun 1 seans... Sagarken emzirirken fark etmeden once kendine

2. Koy tavugu organik demk gerekiyor artik onu haslayip suyunu dolapta tutup jole kivamiyla en uzun suren EMZİRMEME zamaninda sur birak krem gibi erisin aksin :)

Kremler falan zaten emmeye meyili olmayan bebeklere etki edebiliyor boyle hem en dogali hem de %100 etkili sonuc almistik

Canım çok sevindim annenin kontrolüne denk gelmemesine..
Çok teşekkür ederim canım, dualarınızda olduğumu bilmem beni çok güçlü hissettiriyor..
Dediğim gibi vakti gelmemiş.. Inşallah Allah'ım bu tedavinde gelecek şekilde yazmıştır bebeğinin doğumunu.. Inşallah hayırlı olur..

Reactions: Eua

Harikasın çok teşekkür ederim.. :) kolay değil elbette.. Ama iyiyim ben ya.. Allah en güzelini en güzel zamanda versin inşallah hepimize.. Öpüyorum :) sarılışını hissettim

Doktorlara göre 35 yaş üstü bir halta yaramıyor zaten.
Neyse söyleyecek çok sözüm var ama susacağım. Yoksa sayfalarca yazarım. Tam da formumdayım hani.

Doktorlara göre 35 yaş üstü bir halta yaramıyor zaten.
Neyse söyleyecek çok sözüm var ama susacağım. Yoksa sayfalarca yazarım. Tam da formumdayım hani.

Biz ölelim o zaman..
Gerçi ben doktoruma haksızlık etmeyeyim, bana şimdiye kadar Yaşımı bahane etmemişti hiçbirşeye.. Bundan sonra da etmez inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…