- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.621
Hahahah2220 en guzel yaslarimizi tu kaka gostermeye calisanlara karsi her turlu eylemde varim. Saskin edelim :) ama bana da hic yasimdan dem vuran olmadi direk kapali tup olunca belki de gerek kalmadiydi... Adamin tam yasa sarabilecegi zamanda tupler acildi ben tuydum :)))
Genel olarak yas!!!! Diye hic goZumuze sokulmuyor orada bu da bir gercek...
Yarina hazirligimi yaparken aklima geldi, arizalarimdan pasajlar aktaramiyorum malum yogun zamanlardan. Gecen bahsettim evimize hirsiz gib girdik diye. Hem kafalar dagilir biraz. İste o vukuat;
Eki Görüntüle 1375178
Bu masum gorunen melul melul totolariylaaa gulduklerine inandigim sevgilimden sonra cok sevdigim kardan adamlarim cok suclu! Gozlerine bant cekerdim ama gecenin korunde ugrasamadim ucunude ifsa ediyorum :)
Karli gunlerin en sogugu... Sabah kapiyi cektim kilitleyecegim aklima eldivenlerim geldi, yine unuttum! Ama gitmeden hatirladim diyerek anahtari cevirdim, kapi acilmiyor... Kitleyeyim acayim dedim kitlenmiyor. Bildigin arafta kapi!
Bir iki denedim yok, biraz yuklendim ı ııhh... O gun soferim sevgilm var neyse ki
Arabayi isitiyor... Bir kosu gideyim dedim disarida goz gozu gormuyor tipi kar :)
En sirin halimle
-eeee seyy kapiyi acamiyorumm...
-saskinim canim acmiyacaksin kapatacaksin ki
-ama ama eldivenlerimi almam lazim bir de valla acilmiyor
-azicik kendimize cekip ceviriyoruz ya
-denedim denedim lakin ama fakatt acilmiyor bi de bi de kilitlenmiyor da!
-o nasil sey oyle !?/&!
Neyse toplu kapi operasyon timi gibi geri geldik..
O zaman gordum bu kardan adamlarin toto uclarinin kapinin altinda oldugunu
Nasil sikistilar nasil kapiyi kanirttilar bilemiyoruz...
Erkekimm tam guc kullandi nanay...
Donunce Bir sekil hallederiz, toplantiya gec kaliyoruz dedik, gidelim dedi gittik
Yolda celik kapici sitesine, gugul amcaya sikisan kapi nasil acilir soruldu, cilingir arandi.
Gobegi patlatin ortak cevap.
Mumkun degil mesakkatli! kac anahtar yeni anahtarla degisecek dagitilacak vs, bakalim deneyelim donuste olmadi son care patlatiriz dedik mi dedik
Gayet rahat ise gittik ancak aksam gec cikacagiz, olurda acabilirsek ne ala acamazsak o kar tipide o saatte adamlari nereden bulacagiz. Zaten kirsaldayiz bir nevi :)
Hemmen B plani yaptik
Nalburdan alinacaklar: keser veya cekic, davlumbaz cam kapagi, vida, nolur nolmaz patpatli naylon, uzun sopa ya da baston model semsiye :))))
Bunlari aldirdim kapi timi olarak tipide dustuk yollara malum 40 km yi geldik saat olmus 22!
Kapiyi denedik bir umit i iihh..
Sevgili sportmen! Kisilige burundu bahce duvarindan atladi. Bahce kardan cilk cilk kaydi ama dusmedi. neyse geldi mutfak tarafina bende duvar ustunden isik yapmaya calisiyorum telefonla ama goz gozu gormuyor.
Tak vurdu keseri hareket yok, ikş uc derken olmuyor (caponnn ile azicik yapistirmistim zirt pirt dusuyor diye ondan kirilmiyor ama soylemenin hicc sirasi degil :) ) tam guc verince pat pat patlattik kirdik. Ben bi alkis bi temasa :)
Kapagi kirdik kirmasina da camin yukarasinda kapak yeri, acma kolu tee asagida stor cekili boncuklu perde keza en buyuk engel. İste akilli benin baston sapli semsiyesi devrede.
-Oradannnn sokkkk
-saga cekkkkk yavasss sok, yok olmadiiiiii denkkk gelmediiiii
-bşraz soldan sokkkkk sevgilimmm sonra cekkkkk
Tipi var ya robocop gibi bereler atkilar kapysonlar sarinmisim gozum acik bir, sesimi duyurmak icin avaz avaz bagira bagira sevgilimmmm sokkkk simdiii cek moodundayim ki
Arkamdan biri "noluyor burada" dedi geri bir dondum guvenlik!
- ee eve girmeye calisiyoruz!
-fark ettik geldik!
Geldim degil geldik dedi nşye dedi derken bşr baktim birileri daha var.
Ev sahibi siz misiniz dedi e herhalde dedim ama adamin kas yukarda sanki...
Siteye arabayla ogs ile giriyoruz her guvenlik nereden tanisin di mi.
Bilgilerinizi kayitlardan teyit etmemiz lazim!!! dediklerinde sevgilim daha farkinda degil tornavidayi versene kapinin kilidini bozariz acilir gireriz demesin mi :) evet evet adamin iki kas yukarda simdiiii
Hirsiz gibi giriyor olabiliriz hirsiz miyiz biz bakisiyla kas kaldirdim ama bere var goren yok :)))
Neyse kisa ozet, bilgiler teyit vs derken isin ic yuzunu anlattik. O arada kapiyi semsiye sapiyla acan sevgilime acik tribunlerdeki fanatik taraftar coskusu verdim. Olley oley oley yapardim malum hareketiyle ama o kadar cok sok cek bagirtisi oldu ki kirmizi noktali film olacagiz siteye :))) Kapiyi tik diye icerden acti kahramanim kardan adamlarin totoyu kurtardi.
Hani plan yaparken akilli ben dedim ya o da yalan oldu :) meger soguktan bir iki benzer olay yasanmis site yonetşmi bunun icin ilgili ekipöani ve adami ayarlamis...
Yani gugullar onlar bunlar degil normal insanlar gibi site yontimini arasak olcakmis ama nırmal degil arizaliyim ya :) bize boylesi mustehak :)))
:)))
Saat olmus 2,5 sabah 11 de bşr baslayacagim gece yarisina kadar full tempoyla olacagim hala car car yaziyorum ya kendimi opeyim once :) yarin pilim biterse aklima o zaman tukururum :))) bir de utanmadan pasaj dedim arkasi yarin gibi uzadi. Neyse naapalim :)))
Buraya kadar okuyanlar da opucugu hak etti. kocaman operim :))) miskin uykular, enerjik uyanikliklar herkese... İyi geceler
Kapilariniza iyi bakin :)))
Canım çok Sağol .. Ben o kadar kötü Değilim. Demek ki biraz daha uğraşmamız gerekiyor. Demek ki biraz daha emek istiyor, Özen istiyor, dua istiyor.. Gelmeden önce öğrenmemiz gerekenler var demek ki.. O Yüzden Rabb'imin kahrı da hoş, lütfu da.. Sen de benim dıalarımdasın canım.. Allah'ım yüzümüzü güldürecek evlatlar nasip etsin.. Amin
Yarina hazirligimi yaparken aklima geldi, arizalarimdan pasajlar aktaramiyorum malum yogun zamanlardan. Gecen bahsettim evimize hirsiz gib girdik diye. Hem kafalar dagilir biraz. İste o vukuat;
Eki Görüntüle 1375178
Bu masum gorunen melul melul totolariylaaa gulduklerine inandigim sevgilimden sonra cok sevdigim kardan adamlarim cok suclu! Gozlerine bant cekerdim ama gecenin korunde ugrasamadim ucunude ifsa ediyorum :)
Karli gunlerin en sogugu... Sabah kapiyi cektim kilitleyecegim aklima eldivenlerim geldi, yine unuttum! Ama gitmeden hatirladim diyerek anahtari cevirdim, kapi acilmiyor... Kitleyeyim acayim dedim kitlenmiyor. Bildigin arafta kapi!
Bir iki denedim yok, biraz yuklendim ı ııhh... O gun soferim sevgilm var neyse ki
Arabayi isitiyor... Bir kosu gideyim dedim disarida goz gozu gormuyor tipi kar :)
En sirin halimle
-eeee seyy kapiyi acamiyorumm...
-saskinim canim acmiyacaksin kapatacaksin ki
-ama ama eldivenlerimi almam lazim bir de valla acilmiyor
-azicik kendimize cekip ceviriyoruz ya
-denedim denedim lakin ama fakatt acilmiyor bi de bi de kilitlenmiyor da!
-o nasil sey oyle !?/&!
Neyse toplu kapi operasyon timi gibi geri geldik..
O zaman gordum bu kardan adamlarin toto uclarinin kapinin altinda oldugunu
Nasil sikistilar nasil kapiyi kanirttilar bilemiyoruz...
Erkekimm tam guc kullandi nanay...
Donunce Bir sekil hallederiz, toplantiya gec kaliyoruz dedik, gidelim dedi gittik
Yolda celik kapici sitesine, gugul amcaya sikisan kapi nasil acilir soruldu, cilingir arandi.
Gobegi patlatin ortak cevap.
Mumkun degil mesakkatli! kac anahtar yeni anahtarla degisecek dagitilacak vs, bakalim deneyelim donuste olmadi son care patlatiriz dedik mi dedik
Gayet rahat ise gittik ancak aksam gec cikacagiz, olurda acabilirsek ne ala acamazsak o kar tipide o saatte adamlari nereden bulacagiz. Zaten kirsaldayiz bir nevi :)
Hemmen B plani yaptik
Nalburdan alinacaklar: keser veya cekic, davlumbaz cam kapagi, vida, nolur nolmaz patpatli naylon, uzun sopa ya da baston model semsiye :))))
Bunlari aldirdim kapi timi olarak tipide dustuk yollara malum 40 km yi geldik saat olmus 22!
Kapiyi denedik bir umit i iihh..
Sevgili sportmen! Kisilige burundu bahce duvarindan atladi. Bahce kardan cilk cilk kaydi ama dusmedi. neyse geldi mutfak tarafina bende duvar ustunden isik yapmaya calisiyorum telefonla ama goz gozu gormuyor.
Tak vurdu keseri hareket yok, ikş uc derken olmuyor (caponnn ile azicik yapistirmistim zirt pirt dusuyor diye ondan kirilmiyor ama soylemenin hicc sirasi degil :) ) tam guc verince pat pat patlattik kirdik. Ben bi alkis bi temasa :)
Kapagi kirdik kirmasina da camin yukarasinda kapak yeri, acma kolu tee asagida stor cekili boncuklu perde keza en buyuk engel. İste akilli benin baston sapli semsiyesi devrede.
-Oradannnn sokkkk
-saga cekkkkk yavasss sok, yok olmadiiiiii denkkk gelmediiiii
-bşraz soldan sokkkkk sevgilimmm sonra cekkkkk
Tipi var ya robocop gibi bereler atkilar kapysonlar sarinmisim gozum acik bir, sesimi duyurmak icin avaz avaz bagira bagira sevgilimmmm sokkkk simdiii cek moodundayim ki
Arkamdan biri "noluyor burada" dedi geri bir dondum guvenlik!
- ee eve girmeye calisiyoruz!
-fark ettik geldik!
Geldim degil geldik dedi nşye dedi derken bşr baktim birileri daha var.
Ev sahibi siz misiniz dedi e herhalde dedim ama adamin kas yukarda sanki...
Siteye arabayla ogs ile giriyoruz her guvenlik nereden tanisin di mi.
Bilgilerinizi kayitlardan teyit etmemiz lazim!!! dediklerinde sevgilim daha farkinda degil tornavidayi versene kapinin kilidini bozariz acilir gireriz demesin mi :) evet evet adamin iki kas yukarda simdiiii
Hirsiz gibi giriyor olabiliriz hirsiz miyiz biz bakisiyla kas kaldirdim ama bere var goren yok :)))
Neyse kisa ozet, bilgiler teyit vs derken isin ic yuzunu anlattik. O arada kapiyi semsiye sapiyla acan sevgilime acik tribunlerdeki fanatik taraftar coskusu verdim. Olley oley oley yapardim malum hareketiyle ama o kadar cok sok cek bagirtisi oldu ki kirmizi noktali film olacagiz siteye :))) Kapiyi tik diye icerden acti kahramanim kardan adamlarin totoyu kurtardi.
Hani plan yaparken akilli ben dedim ya o da yalan oldu :) meger soguktan bir iki benzer olay yasanmis site yonetşmi bunun icin ilgili ekipöani ve adami ayarlamis...
Yani gugullar onlar bunlar degil normal insanlar gibi site yontimini arasak olcakmis ama nırmal degil arizaliyim ya :) bize boylesi mustehak :)))
:)))
Saat olmus 2,5 sabah 11 de bşr baslayacagim gece yarisina kadar full tempoyla olacagim hala car car yaziyorum ya kendimi opeyim once :) yarin pilim biterse aklima o zaman tukururum :))) bir de utanmadan pasaj dedim arkasi yarin gibi uzadi. Neyse naapalim :)))
Buraya kadar okuyanlar da opucugu hak etti. kocaman operim :))) miskin uykular, enerjik uyanikliklar herkese... İyi geceler
Kapilariniza iyi bakin :)))
Aaa, eskiden radyoda "Arkası Yarın" diye bir program vardı. En heyecanlı yerinde hikayeyi keser, bir hafta çin işkencesi yaparlardı. Ona benzedi seninki de.
Kızlaaaar uyanın artık. Öğlen oldu, millet işe gitti, biraz sonra yemeğe gelecek siz hala yatıyorsunuz.
(Annemden alıntıdır)
O zaman umut hala var canım.. :)Evet canım 3 tane Donmuş bebiş var :)
O zaman umut hala var canım.. :)
Dhea ne canim ilacmi d vitamini bitkisel bisey diye biliyorum bende alsamda icsem dedim. Bana bi anlat bakem canımEvet cnm batu beye gidiyorum evetane var cok sukur oda tedaviyle oldu. En son ki tedavimde 2 yumurta olusunca biri dollenince ve oda 2. Kalite olunca doktorum 4 ay dhea kullanmami istedi haziranda tekrar düşünüyorum
Amim canim insallah.. bence 3.mu 5.gun mu buna doktor karar versin.. 2 tane de koydur derim allah buyuk tutarsa 2si senin tutmazsa da 2 sansin olsun
aminnnnn
Merhaba, Dhea uzun vadede zararlı bir vitamin değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.Dhea ne canim ilacmi d vitamini bitkisel bisey diye biliyorum bende alsamda icsem dedim. Bana bi anlat bakem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?