Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet dheadan gözüm korktu birden benki cinkodan bile vucud alarm verdi karaciğer degerler şaştı yani dheayi kullansam ne olur zaten yeni başladım omega 3 onuda dr haftada 3 sefer al dedi...

Canım kendini toparlamana sevindim en azından buz bebisin var ve sana evlat olacaklar enerjini hic bitirme emi gelip seni bulacak bebisin, rabbim umut vermese bu kadar sakinde kalamayiz.mevlam hayirlisini versin hayirli zamanda[/QUOTE]

Aynen inancımız olmasa bu hayat çekilmez ki canım. Üzülüyorsun, ağlıyorsun ve vardır bir hayır diyorsun. Demezsen kahredersin kendini.
Gerçekten de her şeyin bir sebebi var Allah bizi koruyor, eminim.. Hep korur inşallah Allah'ım..
2 sene önce o zamanki erkek arkadaşım benden uzaklaşmış ve bi telefonuma bakıyorsa ikisine bakmamaya başlamıştı birdenbire. Önce anlam veremedim, sorunu var herhalde dedim. Defalarca mesajla telefonla sormaya çalıştığım halde hiçbirşey söylemiyordu.
Ben o zaman 25 gün boyunca durmadan ağlamıştım, işyerinde bile.. Çünkü anlayamıyordum, Herşey çok güzel giderken pat diye bir günde oluvermişti..
O kadar çok ağlayıp, kahrettim ki kendimi, Arkadaşlarım artık doktora götürecekti beni..
25.gün birden aklıma geldi. Bana bir laptop vermişti arada kullanırım diye düzenlenmişti falan laptopu.. Onu açayım bi dedim. Açtım ve salak Facebook ve mail şifrelerini otomatik doldurma olarak ayarlamış
Açtım tabii ki.. Hiç düzgün olamayacaktım:)
Benimle beraberken bir hatuna da yazıyor, asılıyor Facebook mesajla.. Aldatılmıştım. O zamana kadar hala umudum vardı.. Maillerine baktım.. Bi de bu salak benden önceki kız arkadaşıyla olan inanılmaz edepsiz yazışmalarını saklamış..
O kadar midem bulandı ki.
Midem bulandı ama ben özgürleştim. Tam bi mal olduğunu ve Allah'ın beni koruduğunu anladım. Ondan sonra çok rahatladım. Arkadaşım hala Söyler 'Allah seni bize bağışladı, o adamla devam etseydin, seni kaybederdik, toparlayamazdık.'Çünkü aptalca benimle de bağı koparmamaya Çalışıyor ama beceremiyordu.
O Yüzden her zaman her şer'de bir hayır vardır demek Lazım.. Ağlarım zırlarım belki ama umudumu kesmem.. Allah'ım bir kapıyı kaparsa öbürünü açar.
Nitekim bu olayın hemen akabinde ben sevdiceğimle tanıştım. Belki o olayı yaşamasaydım, kıymetini hiç bilemeyecektim..
Negatifi almam da öyle..
Eğer Rabb'im, evlat verirse bana zor ulaşmış olduğumdan kıymetini daha iyi bileceğim..
Allah'ım hepimize yüzümüzü güldürecek, mutlu olup, iyi yetiştirebileceğimiz evlâtlara tez zamanda kavuştursun.. Inşallah amin

Canlarim Doktora gidenler güzel haber almak isteyenler mücize dileyenler merak etmeyin ben duanizi ettim yolunuz acik olsun Allah gönlünüze göre ne diliyosaniz versin Hayirli saglikli günler
Allah seninde gönlündekini versin canım

Inşallah canım .. Sağolun ...
Çok seviyorum hepinizi
Bizde seni çok seviyoruz canım sende Sağol,hepimiz aynı yoldayız sevinçlerde bir üzüntümüzde bir Rabbim hepimize dileğimizi versin daha fazla bekletmeden,Allah'ım dualarımızı geri çevirmesin.

Gecenin iki buçuğunda hırsızlık vukatımına dair arkası yarın mesajımı yazıp sonra ona bak buna bak şuna bak derken, "migrenimle" savaşmaya devam ederken kaçta uyudum bilmem ama sabah duşun altında enerjiyi hoop topladım :) İşe geldim, ofisteki bir iki şeyi hallettim, öğleden sonraya kuaför randevumu ayarladım, 11 deki toplantıyı 11.30 a erteledim, kahve arası verdim yaktım sigaramı geldim sizi okuyorum halaaaa uyanmamış olanlarııııııııııııııııııııı kınamıyorum miskin miskin uyuyun diyorum :))))))))))

Ama uyanınca yok olsun :)
Güzel gün olsun...

portakales kuddus ve benim ve senin ve onun ve hepimiz için enfes gün olsun :)
Enerjiniz ve şansınız daim olsun.... Öperim kocaman

Aaa, eskiden radyoda "Arkası Yarın" diye bir program vardı. En heyecanlı yerinde hikayeyi keser, bir hafta çin işkencesi yaparlardı. Ona benzedi seninki de.
Arkdaslar bende bi sikintimi paylascam lutfen yardim, fikir verin. Esimle aram cok kotu 15 yillik evliyiz bir kizim var
memleketten annemi getiriyim bizimle kalsin diyo anneside istiyo yasli yas 75 ama cok dinc. Ben yapamiycam diyorum ama esim anlamiyo. O cok anlayisli iyi hatta mukemmel insan gitti sanki benden nefret eder oldu. Bir yildir benle konusmuyo. Tek eksigi benim aileme soguklugu vardi. Ben yillarca idare ettim ama o annesi siz konusu olunca benden cok sogudu boyle davranarak kabul ettirecegini saniyo. Size soracagim konu ise cogunuz calisiyo sanirim. bir ise baslama imkanim var acaba baslasammi ben hic istemiyorum calismayi ama 40 yasindayim bir kizim var tup bebek onu birakmak istemiyorum napsam sasirdim bana biraz disaridan tavsiye verin

Canım senden de bugün çok mutlu bir haber bekliyorum.. Dua ediyorum inşallah bebelerinin sağlıkla bırakmamacasına sana tutunmuş olduklarını Öğrenelim bugün.. Inşallah Allah'ım inşallah ..
Canimmm her seyin hayirlisi insallah sizler ve kendime umut olurum... sonsuz tesekkur ederim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…