- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.641
Bende seniGönüller bir olsun, mesafenin lafı mı olur arkadaşım?
Geldim geldim fıstıkımFistikkk huuuu fistikkk kizz Halen tv.izliyon gel buraya haha yetmiyo seninle yazismak konusmak gel azda burdan görüşek
Kahvaltiya gidiyorum canim yaa bugünde benden sana fayda yok aksam yazarim öptümGeldim geldim fıstıkım
Canım kendini toparlamana sevindim en azından buz bebisin var ve sana evlat olacaklar enerjini hic bitirme emi gelip seni bulacak bebisin, rabbim umut vermese bu kadar sakinde kalamayiz.mevlam hayirlisini versin hayirli zamanda[/QUOTE]TE="Eua, post: 38880277, member: 582915"]Canım senden de bugün çok mutlu bir haber bekliyorum.. Dua ediyorum inşallah bebelerinin sağlıkla bırakmamacasına sana tutunmuş olduklarını Öğrenelim bugün.. Inşallah Allah'ım inşallah ..
Allah seninde gönlündekini versin canımCanlarim Doktora gidenler güzel haber almak isteyenler mücize dileyenler merak etmeyin ben duanizi ettim yolunuz acik olsun Allah gönlünüze göre ne diliyosaniz versin Hayirli saglikli günler
ne uykusu anam ben çoktan uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim yaaaaaaaa
Bizde seni çok seviyoruz canım sende Sağol,hepimiz aynı yoldayız sevinçlerde bir üzüntümüzde bir Rabbim hepimize dileğimizi versin daha fazla bekletmeden,Allah'ım dualarımızı geri çevirmesin.Inşallah canım .. Sağolun ...
Çok seviyorum hepinizi
Afiyet olsun tatlım.Kahvaltiya gidiyorum canim yaa bugünde benden sana fayda yok aksam yazarim öptüm
günaydınlarrrr canlar
uyandık uyandık,Kızlaaaar uyanın artık. Öğlen oldu, millet işe gitti, biraz sonra yemeğe gelecek siz hala yatıyorsunuz.
(Annemden alıntıdır)
Allah yardımcın olsun.Bende 40 yaşından sonra ikinci bebek için yeni yola çıktım. Yaşımdan dolayı tüp bebek dediler daha önce 42 yaşında bir arkadaşım gebe kalınca cesaret geldi. Centrumda Recai hocada tedaviye başladım hayırlısı şans dileyin bana
Arkdaslar bende bi sikintimi paylascam lutfen yardim, fikir verin. Esimle aram cok kotu 15 yillik evliyiz bir kizim varAaa, eskiden radyoda "Arkası Yarın" diye bir program vardı. En heyecanlı yerinde hikayeyi keser, bir hafta çin işkencesi yaparlardı. Ona benzedi seninki de.
Canimmm her seyin hayirlisi insallah sizler ve kendime umut olurum... sonsuz tesekkur ederim :Canım senden de bugün çok mutlu bir haber bekliyorum.. Dua ediyorum inşallah bebelerinin sağlıkla bırakmamacasına sana tutunmuş olduklarını Öğrenelim bugün.. Inşallah Allah'ım inşallah ..
sagol canimmm insallah bakalim...:kuddus Hayır haberler verirsin inşallah dualar sana kuzum
gunaydiiiiin .günaydınlarrrr canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?