Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Guzellerim saat 10 da kan verdim, bakalim sonuc ne olacak... Allahim hepimizin yardimcisi olsun saat 4-5 arasi arayacaklar, hiiic bir belirtim yok, sadece dua ediyorum he rseyde vardir bir hayir Allahim sana teslimim dedim, kismet, haber verecegim tabi ki guzel dilek ve dualariniz icin minnettarim sizleri cok seviyorum ya ! veee gunun klibi m.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M

Merhaba, bebişin küçük mü? Çalışmak sana güç katar. Kayınvalidenle anlaşabiliyorsanız yazık 75 yaşında kadın, eşinin yerine kendini koy, anası bir yerlerde hele de yalnız ise geceleri uyuyabilir mi? Senin annen aynı durumda olsa sen uyuyabilir misin? Hayat kısa her şeyi dert etme, ama eşinle anlaşamadığınız konuları açık net konuşmak herzaman faydalıdır. Karşındakini suçlamadan, hissettiklerini ifade edebilmek yolun yarısıdır. İnş. sorunlarını biran önce çözüp hayatın hakkını vererek yaşamanı dilerim.

Güzel haberlerini bekliyoruz. Dilerim bebeğin seninledir ve hep birlikte seviniriz...

Merhaba.
Zor bir durumdasın. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Kendi evinin içini en iyi sen bilirsin. Eşinin ve senin yapınıza uygun bir çözüm bulman gerekecek. Kişisel önceliğim aileyi bir arada tutmak ve sorunları en az zararla çözmek olsa da, herkesin bakış açısı farklı. Eşinin ve senin kendi içinizde kopan fırtınaları bilemeyiz.
Burada farklı yorumlar alacaksın ve içindeki çelişkiler daha da büyüyecek. Çünkü birimiz birlikte yaşa derken bir kısmımız aman uzak dur diyeceğiz. Hepimiz kendi tecrübelerimize göre yön göstereceğiz ve sen yine bu noktada, için daha karışmış olarak kalacaksın. Belki bir evlilik danışmanıyla görüşebilirsin. Profesyonel yardım, daha çok işine yarayacaktır.
Dilerim en kısa zamanda sorunlarınızın üstesinden gelir, özlediğiniz huzurlu aile yaşantısına kavuşursunuz...

Onerdim evlilik danismanina gitmeyi ama kabul etmedi onun icin tek gercek var mecburi gelcek ama dinc ve yalniz kalabiliyo isini yapabilio bakima muhtac ve hasta degil henuz oyle olsa ben teklif ederim zaten esim cok bencil davraniyo bence ama hic huzurlu degilim

inşallah güzel haberlerle gelirsin bir nebzede olsa bizlere de umut olursun dualarımız seninle şekerim

Yalnız git evlilik danışmanına. Erkekler bu konuda çok katı malesef. Sorunlarını konuşmayı da, paylaşmayı da çözmeyi de bilmiyorlar. Akıllarına bir şey geliyor ve yapılana kadar uğraşıyorlar. En azından bizim ülkemizdekilerin çoğu öyle. Yine söylüyorum, istisnalar kaideyi bozmaz. Benzer şeyleri yaşadım. Çok katı ve çirkin bir üslup kullanarak çözebildim kendi sorunumu. Ve biliyorum ki ilk fırsatta yine dile getirecek. O yüzden kendi olumsuz tecrübelerimi sana yansıtmak istemem. Hiç değilse kendin için yardım al. Bu dönemi en az zararla atlatırsın. Elbette kızın için de...

Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif. Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

ayyyyyyy maşallah canımmm tebrik ederim Allahım ne olur arkadaşımın kucağına almayı nasip eyle minişini sağsağlim... harikasınnnn

Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..

2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz

Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…