- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.661
Guzellerim saat 10 da kan verdim, bakalim sonuc ne olacak... Allahim hepimizin yardimcisi olsun saat 4-5 arasi arayacaklar, hiiic bir belirtim yok, sadece dua ediyorum he rseyde vardir bir hayir Allahim sana teslimim dedim, kismet, haber verecegim tabi ki guzel dilek ve dualariniz icin minnettarim sizleri cok seviyorum ya ! veee gunun klibi
Stres yok heyecan yok tabiki var bizdede var rabbim 9 ay sorunsuz taşıyıp kucaga alıp büyütmek nasip etsinsagol canimmm insakalim...:
Merhaba, bebişin küçük mü? Çalışmak sana güç katar. Kayınvalidenle anlaşabiliyorsanız yazık 75 yaşında kadın, eşinin yerine kendini koy, anası bir yerlerde hele de yalnız ise geceleri uyuyabilir mi? Senin annen aynı durumda olsa sen uyuyabilir misin? Hayat kısa her şeyi dert etme, ama eşinle anlaşamadığınız konuları açık net konuşmak herzaman faydalıdır. Karşındakini suçlamadan, hissettiklerini ifade edebilmek yolun yarısıdır. İnş. sorunlarını biran önce çözüp hayatın hakkını vererek yaşamanı dilerim.Arkdaslar bende bi sikintimi paylascam lutfen yardim, fikir verin. Esimle aram cok kotu 15 yillik evliyiz bir kizim var
memleketten annemi getiriyim bizimle kalsin diyo anneside istiyo yasli yas 75 ama cok dinc. Ben yapamiycam diyorum ama esim anlamiyo. O cok anlayisli iyi hatta mukemmel insan gitti sanki benden nefret eder oldu. Bir yildir benle konusmuyo. Tek eksigi benim aileme soguklugu vardi. Ben yillarca idare ettim ama o annesi siz konusu olunca benden cok sogudu boyle davranarak kabul ettirecegini saniyo. Size soracagim konu ise cogunuz calisiyo sanirim. bir ise baslama imkanim var acaba baslasammi ben hic istemiyorum calismayi ama 40 yasindayim bir kizim var tup bebek onu birakmak istemiyorum napsam sasirdim bana biraz disaridan tavsiye verin
Guzellerim saat 10 da kan verdim, bakalim sonuc ne olacak... Allahim hepimizin yardimcisi olsun saat 4-5 arasi arayacaklar, hiiic bir belirtim yok, sadece dua ediyorum he rseyde vardir bir hayir Allahim sana teslimim dedim, kismet, haber verecegim tabi ki guzel dilek ve dualariniz icin minnettarim sizleri cok seviyorum ya ! veee gunun klibi m.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M
Arkdaslar bende bi sikintimi paylascam lutfen yardim, fikir verin. Esimle aram cok kotu 15 yillik evliyiz bir kizim var
memleketten annemi getiriyim bizimle kalsin diyo anneside istiyo yasli yas 75 ama cok dinc. Ben yapamiycam diyorum ama esim anlamiyo. O cok anlayisli iyi hatta mukemmel insan gitti sanki benden nefret eder oldu. Bir yildir benle konusmuyo. Tek eksigi benim aileme soguklugu vardi. Ben yillarca idare ettim ama o annesi siz konusu olunca benden cok sogudu boyle davranarak kabul ettirecegini saniyo. Size soracagim konu ise cogunuz calisiyo sanirim. bir ise baslama imkanim var acaba baslasammi ben hic istemiyorum calismayi ama 40 yasindayim bir kizim var tup bebek onu birakmak istemiyorum napsam sasirdim bana biraz disaridan tavsiye verin
sağol kuzummm güzellikler hepimizin başında olsun inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz. Dilerim bebeğin seninledir ve hep birlikte seviniriz...
evet stres yok ama heyecan baskılıStres yok heyecan yok tabiki var bizdede var rabbim 9 ay sorunsuz taşıyıp kucaga alıp büyütmek nasip etsin
Merhaba, bebişin küçük mü? Çalışmak sana güç katar. Kayınvalidenle anlaşabiliyorsanız yazık 75 yaşında kadın, eşinin yerine kendini koy, anası bir yerlerde hele de yalnız ise geceleri uyuyabilir mi? Senin annen aynı durumda olsa sen uyuyabilir misin? Hayat kısa her şeyi dert etme, ama eşinle anlaşamadığınız konuları açık net konuşmak herzaman faydalıdır. Karşındakini suçlamadan, hissettiklerini ifade edebilmek yolun yarısıdır. İnş. sorunlarını biran önce çözüp hayatın hakkını vererek yaşamanı dilerim.[/QUOTE
tesekkur ederim bende oyle dusunuyorum. Ama kabullenemiyorum daha cok dinc kendi isini yapabiliyo beraber yasayamam ama hasta falan olsa tabiki gelsin evet buarada benum annemde cok yasli ama onu sadece ben dusunuyorum anem gelmek istemiyo. Evlilik esit diyenlere artik inanmiyorum ben beraber yasayamam dedim dunyanyn en kotu insani oldum .
Onerdim evlilik danismanina gitmeyi ama kabul etmedi onun icin tek gercek var mecburi gelcek ama dinc ve yalniz kalabiliyo isini yapabilio bakima muhtac ve hasta degil henuz oyle olsa ben teklif ederim zaten esim cok bencil davraniyo bence ama hic huzurlu degilimMerhaba.
Zor bir durumdasın. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Kendi evinin içini en iyi sen bilirsin. Eşinin ve senin yapınıza uygun bir çözüm bulman gerekecek. Kişisel önceliğim aileyi bir arada tutmak ve sorunları en az zararla çözmek olsa da, herkesin bakış açısı farklı. Eşinin ve senin kendi içinizde kopan fırtınaları bilemeyiz.
Burada farklı yorumlar alacaksın ve içindeki çelişkiler daha da büyüyecek. Çünkü birimiz birlikte yaşa derken bir kısmımız aman uzak dur diyeceğiz. Hepimiz kendi tecrübelerimize göre yön göstereceğiz ve sen yine bu noktada, için daha karışmış olarak kalacaksın. Belki bir evlilik danışmanıyla görüşebilirsin. Profesyonel yardım, daha çok işine yarayacaktır.
Dilerim en kısa zamanda sorunlarınızın üstesinden gelir, özlediğiniz huzurlu aile yaşantısına kavuşursunuz...
Cevabim senin yazina yazmisim pardon Dnzdry
inşallah güzel haberlerle gelirsin bir nebzede olsa bizlere de umut olursun dualarımız seninle şekerimGuzellerim saat 10 da kan verdim, bakalim sonuc ne olacak... Allahim hepimizin yardimcisi olsun saat 4-5 arasi arayacaklar, hiiic bir belirtim yok, sadece dua ediyorum he rseyde vardir bir hayir Allahim sana teslimim dedim, kismet, haber verecegim tabi ki guzel dilek ve dualariniz icin minnettarim sizleri cok seviyorum ya ! veee gunun klibi m.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M
Onerdim evlilik danismanina gitmeyi ama kabul etmedi onun icin tek gercek var mecburi gelcek ama dinc ve yalniz kalabiliyo isini yapabilio bakima muhtac ve hasta degil henuz oyle olsa ben teklif ederim zaten esim cok bencil davraniyo bence ama hic huzurlu degilim
ayyyyyyy maşallah canımmm tebrik ederim Allahım ne olur arkadaşımın kucağına almayı nasip eyle minişini sağsağlim... harikasınnnnBir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
sağol canımmm benim... Yazacağım inşallah sonucu...inşallah güzel haberlerle gelirsin bir nebzede olsa bizlere de umut olursun dualarımız seninle şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?