Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok tesekkur ederim. Evet en dogrusu oyle uzman yardimi. Benim uzuldugum nokta aslinda benimde annem var daha yasli daha bakima muhtac ama baska kardesim bakiyo yillardir sesimi cikaramadim ama 15 yillik (aslinda 18 de) esimi taniyamamisim kendine gelince bu kadar israrci olmasi kesin tepkimi koydum olmaz dedim diye benimle iliskusini sifirladi bir yildir. sadece kizi ile ilgileniyo oda iste nekadar soguk anlatamam. Anladimki insanlar cikarlar catistiginda ne kadar kotu olabiliyorlar

sahanesiiiiiiiin tebrik ediyorum tatlimmmm... Allahim insallah minisler tum omrunce saglikla ve sevgiyle ennn hayirlarla yanda olurlar. cok sevindim yah binlerce sukur Rabbim sen ne buyuksun ::::::

Anladım canım, olsun bu da güzel..demekki bi şeyler olmuş..inşallah gelecek sefere tutunurlar canım..

Reactions: Eua

tatlım erkeklerin fıtratında var kendi aileleri söz konusu oldumu gözleri birşeyi görmüyor senin annen onlar için el sanki istisnai durumlar hariç tabiki ancak eşini en iyi sen tanırsın böyle bir sebepten bir yıl konuşmamak biraz fazla abartı sanki kayınvaliden yalnızmı yaşıyor sizden başka kimsesi yokmu bakacak sizinle yaşarsa her işinize karışacak cinsten birimi bunları tahlil et evinin huzurunu bozma derim eşinide karşına al konuş çocuk gibi küsmek çare değil ortak bir çözüm bulun ne zamana kadar küs kalabilirsinizki hem birde çocuğunuz var bu durumdan en çok o etkileniyordur yazık ona

sonucucu merakla bekliyorum canım hakkında en hayırlı neyse o olsun inşallah dileğim gönlünden geçenin gerçek olması

senin videolarına bayılıyorum nerden buluyosun bunları çok güzeller

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin ama artık öğrendiğine göre artık ihmali bırak ve doktora git olası bir tehlikeyi önceden önlemen gerekebilir risk etme lütfen

canım çok sevindim inşallah ikiz annesi olursun canım

Tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bunun adı "KOCA" İyi birşey olsa "GONCAGÜL" olurdu. Tek tavsiyem, aşkından ölüyor bile olsan kendini yıpratma. Bir uzmanla görüş ne diyeceğini gör. Bazen olayın merkezindeyken de doğruyu göremiyoruz. Belki çok basit bir çözüm ya da bakış açısı vardır ama bilmiyor ya da farkedemiyor olabiliriz.

sakinlik abidesi kuzum ya maşşallahhhh tü tü aman dikkat et kuzum bi hamileyim de kendine gelecen bak

eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.

canım ya üzüldüm ama elden çare gelmiyor.o mucize bir gün sana gelecek rabbime inancını kaybetme canım ya gerekirse agla düğümleri çöz ama sıkma kendini ...dondurulmuş minak varmı peki

GONCAGÜL haaaaaa

portakales kuzum dualardasın minnaklara iyi bak kendine daha daha iyi bak bakem ikiz bunlar ikiz

canım çok üzüldüm ne desek boş biliyorum sadece şunu söylemek istiyorum güçlü olmak adına duygularını içine atma bugün ağlamak istiyosan ağla bağır çağır ama yarın dimdik ayağa kalk yoluna devam et çünkü içimize atıp bastırdığımız duygular alakasız bir zamanda günyüzüne çıkıp insanı mutsuz edebiliyor ve dilerim bebeğin en doğalından gelir kucağına hemde en kısa zamanda

Geçmiş olsun,Hayırlısı diyebiliyoruz sadece,Rabbim tez vakitte hayırlısıyla versin.

Hayırlısıyla kucağınada alırsın kutlarım.

Hayırlı Olmasını hayırlı sonuç Almanı dilerim.

Geçmiş olsun, devam et. Herşeyin hayırlısı olsun.

Maşallah, tebrik ederim. İnş. bu kez ipi göğüslersin....

alpcemre ne kadarlık bebiş hayırlısıyla 6 haftayımı bekliyecen dr için yaş kaç ona göre....sıkıştırmadan gitmeyon da, iyi bi dakka kendidemisin ben sevindim cok senin adına ama sen mutluluğu bi dışa at
bakem

Tebrik ederim. Sorunsuz, sağlıkla kucakladığın günler de gelsin inşallah.

İki tane mandalina mı koydular sanaİnşallah büyürler de portakal olurlar:)

Sen ve Eua öyle güçlü kadınlarsınız ki, bununda üstesinden geleceğinize eminim. Vakti geldiğinde mutlulukla çoğalacaksınız inanıyorum. Sizleri tüm kalbimle kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…