- 6 Aralık 2014
- 69
- 77
- 23
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.681
Cok tesekkur ederim. Evet en dogrusu oyle uzman yardimi. Benim uzuldugum nokta aslinda benimde annem var daha yasli daha bakima muhtac ama baska kardesim bakiyo yillardir sesimi cikaramadim ama 15 yillik (aslinda 18 de) esimi taniyamamisim kendine gelince bu kadar israrci olmasi kesin tepkimi koydum olmaz dedim diye benimle iliskusini sifirladi bir yildir. sadece kizi ile ilgileniyo oda iste nekadar soguk anlatamam. Anladimki insanlar cikarlar catistiginda ne kadar kotu olabiliyorlarYalnız git evlilik danışmanına. Erkekler bu konuda çok katı malesef. Sorunlarını konuşmayı da, paylaşmayı da çözmeyi de bilmiyorlar. Akıllarına bir şey geliyor ve yapılana kadar uğraşıyorlar. En azından bizim ülkemizdekilerin çoğu öyle. Yine söylüyorum, istisnalar kaideyi bozmaz. Benzer şeyleri yaşadım. Çok katı ve çirkin bir üslup kullanarak çözebildim kendi sorunumu. Ve biliyorum ki ilk fırsatta yine dile getirecek. O yüzden kendi olumsuz tecrübelerimi sana yansıtmak istemem. Hiç değilse kendin için yardım al. Bu dönemi en az zararla atlatırsın. Elbette kızın için de...
sahanesiiiiiiiin tebrik ediyorum tatlimmmm... Allahim insallah minisler tum omrunce saglikla ve sevgiyle ennn hayirlarla yanda olurlar. cok sevindim yah binlerce sukur Rabbim sen ne buyuksun ::::::Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
Evet canım değer görünmüştü. Bugün telefonda sordum doktora;
Hani bu bir tutunma çabası vardı, başarılı olamadı gibi düşünülebilir mi? Dedim..
Evet olabilir dedi, hatta siz ilk testi yaptırmadan önce daha yüksek olmuş ve o Sırada düşüşe geçmiş de olabilir, dedi. Fakat bu yorumu yapmak, spekülatif bir yaklaşım olur da dedi..
Garip şekilde yazdım ama anladınız siz :)
Bugünkü değerim de 3,40 dı zaten Düşüyor yani..
Arkdaslar bende bi sikintimi paylascam lutfen yardim, fikir verin. Esimle aram cok kotu 15 yillik evliyiz bir kizim var
memleketten annemi getiriyim bizimle kalsin diyo anneside istiyo yasli yas 75 ama cok dinc. Ben yapamiycam diyorum ama esim anlamiyo. O cok anlayisli iyi hatta mukemmel insan gitti sanki benden nefret eder oldu. Bir yildir benle konusmuyo. Tek eksigi benim aileme soguklugu vardi. Ben yillarca idare ettim ama o annesi siz konusu olunca benden cok sogudu boyle davranarak kabul ettirecegini saniyo. Size soracagim konu ise cogunuz calisiyo sanirim. bir ise baslama imkanim var acaba baslasammi ben hic istemiyorum calismayi ama 40 yasindayim bir kizim var tup bebek onu birakmak istemiyorum napsam sasirdim bana biraz disaridan tavsiye verin
Guzellerim saat 10 da kan verdim, bakalim sonuc ne olacak... Allahim hepimizin yardimcisi olsun saat 4-5 arasi arayacaklar, hiiic bir belirtim yok, sadece dua ediyorum he rseyde vardir bir hayir Allahim sana teslimim dedim, kismet, haber verecegim tabi ki guzel dilek ve dualariniz icin minnettarim sizleri cok seviyorum ya ! veee gunun klibi m.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M
nihayet
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Cok tesekkur ederim. Evet en dogrusu oyle uzman yardimi. Benim uzuldugum nokta aslinda benimde annem var daha yasli daha bakima muhtac ama baska kardesim bakiyo yillardir sesimi cikaramadim ama 15 yillik (aslinda 18 de) esimi taniyamamisim kendine gelince bu kadar israrci olmasi kesin tepkimi koydum olmaz dedim diye benimle iliskusini sifirladi bir yildir. sadece kizi ile ilgileniyo oda iste nekadar soguk anlatamam. Anladimki insanlar cikarlar catistiginda ne kadar kotu olabiliyorlar
sakinlik abidesi kuzum ya maşşallahhhh tü tü aman dikkat et kuzum bi hamileyim de kendine gelecen bakBir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
canım ya üzüldüm ama elden çare gelmiyor.o mucize bir gün sana gelecek rabbime inancını kaybetme canım ya gerekirse agla düğümleri çöz ama sıkma kendini ...dondurulmuş minak varmı pekieveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Bunun adı "KOCA" İyi birşey olsa "GONCAGÜL" olurdu. Tek tavsiyem, aşkından ölüyor bile olsan kendini yıpratma. Bir uzmanla görüş ne diyeceğini gör. Bazen olayın merkezindeyken de doğruyu göremiyoruz. Belki çok basit bir çözüm ya da bakış açısı vardır ama bilmiyor ya da farkedemiyor olabiliriz.
portakales kuzum dualardasın minnaklara iyi bak kendine daha daha iyi bak bakem ikiz bunlar ikizTransferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Geçmiş olsun,Hayırlısı diyebiliyoruz sadece,Rabbim tez vakitte hayırlısıyla versin.eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Hayırlısıyla kucağınada alırsın kutlarım.Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Hayırlı Olmasını hayırlı sonuç Almanı dilerim.Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
Geçmiş olsun, devam et. Herşeyin hayırlısı olsun.eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Maşallah, tebrik ederim. İnş. bu kez ipi göğüslersin....Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
İnş. sana tutunurlar ve sağlıcakla 9 ay sonra kucağına alırsın....
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?