Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zamanı gelmemiş demek ki. Ağlamak istiyorsan ağla, ağlamak güçsüzlük belirtisi değildir. İçindeki toksitleri atar rahatlarsın.. Şans işi ya tutarsa, bir dahakine belki de doğalından tutar inş.

( canım çok geçmiş olsun, bu son negatifin olsun.
tez zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim.

Aynı kendimin hatta belki daha fazla üzüldüm., demek ki seninkinin de vakti gelmemiş daha.. Gelecek o vakit Allah'ın izni ile.. Güçlüyüz elbette.. Boğazındaki düğümü Ağlayarak çözebilirsen canım.. Tutma kendini.. Ben biraz tuttum am eşim ağladığımı görmesin istedim. O benden daha çok istiyor çünkü.. Öpüyorum
Kucaklıyorum seni :)
Her şeyde bir hayır vardır..

maşallah canım tebriklerr.. değerinin kat kat artmasını dilerim.
senin adına çok sevindim..

Harika haber.. Allah tamamına erdirsin .. Ufaklık bu sefer gümbür gümbür geliyor Allah ın izni ile inşallah..

Kuzum Allah seninle büyütsün onları.. Tamamına erdirsin inşallah .. Sevgilerimi yolluyorum.. Iyi dinlen

canım geçmiş olsun inan seninle bizde üzüldük biliyorum ne desek boş istiyorsan ağla bence içini dök rahatla ama en kısa zamanda dimdik bir şekilde yoluna devam et unutma biz güçlü mücadeleci kadınlarız

ayyy ne güzel bir haber bu allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım güzel haber almak bizi yeniden umutlandırıyor sağlıklı doğum haberlerini de alırız inş.

Çokk güzel haber bu tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın meleğini..

Minnaklar güvende hayırlı olsun transferin canım sıkı sıkı tutunsun can olsunlar...

Canım çok geçmiş olsun düğümünü yutma kus dışarı lütfen ben de negatif aldıgım tedavikerimden sonra tabir yerindeyse böğüre böğüre ağladım sonra toparlandım kalktım pes etmek yok sevgiler..

guzel arkadaslarim benimm... az sonra esim gelecek o yuzden tek tek yazamiyorum ama desteginiz beni cook mutlu etti sizi coook seviyorummmm Allahim ne sansli kulum ben ne guzel insanlarlayim... bin kez sukur rabbim. hs bu arada durmak yook yola devamm insallah yaza tekrar denemem olacak kismetse... hepinizi kucakliyorum sevgiyle

Canım bu son negatifin. Olsun inşallah! Bence kendini Sıkma Ağla.. Dök içini.. Keşke yanında olabilsem de sarılabilseydim sana.. Kocaman öpüyorum, uzaktan ama içten..

Canimmm kuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..

Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)

Canım hayırlısı olsun. Üzme kendini . Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam.
canım bol şans. Inşallah göbişindekiler Bebiş olarak senin olurlar ve seni hiç bırakmazlar . Dualarım seninle

Beni çok duygulandırdın Canın sağolsun mutlaka vardır zamanı

canım benim transferin hayırlı olsun.. güzel haberlerini bekliyoruz.

Portakales nasılsın canım inşallah ikiz bebeğin olurrrtt

Kızlar benim 8 yumurtadan 6 tane kalmış. Dr aradı eğer azalma olursa yarın transfer yapacak.üzüldüm 5. Güne gitmek istiyordum.o yüzden diyorum acaba 2 tane mi transfer olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…