- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.701
Zamanı gelmemiş demek ki. Ağlamak istiyorsan ağla, ağlamak güçsüzlük belirtisi değildir. İçindeki toksitleri atar rahatlarsın.. Şans işi ya tutarsa, bir dahakine belki de doğalından tutar inş.eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Aynı kendimin hatta belki daha fazla üzüldüm., demek ki seninkinin de vakti gelmemiş daha.. Gelecek o vakit Allah'ın izni ile.. Güçlüyüz elbette.. Boğazındaki düğümü Ağlayarak çözebilirsen canım.. Tutma kendini.. Ben biraz tuttum am eşim ağladığımı görmesin istedim. O benden daha çok istiyor çünkü.. Öpüyorumeveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Anladım canım, olsun bu da güzel..demekki bi şeyler olmuş..inşallah gelecek sefere tutunurlar canım..
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Sanirim güzel haberler var bakicam musait oluncaaa insallahhhh rabbimmm
canım geçmiş olsun inan seninle bizde üzüldük biliyorum ne desek boş istiyorsan ağla bence içini dök rahatla ama en kısa zamanda dimdik bir şekilde yoluna devam et unutma biz güçlü mücadeleci kadınlarızeveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
ayyy ne güzel bir haber bu allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım güzel haber almak bizi yeniden umutlandırıyor sağlıklı doğum haberlerini de alırız inş.Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Çokk güzel haber bu tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın meleğini..Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Minnaklar güvende hayırlı olsun transferin canım sıkı sıkı tutunsun can olsunlar...Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Canım çok geçmiş olsun düğümünü yutma kus dışarı lütfen ben de negatif aldıgım tedavikerimden sonra tabir yerindeyse böğüre böğüre ağladım sonra toparlandım kalktım pes etmek yok sevgiler..eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Canım bu son negatifin. Olsun inşallah! Bence kendini Sıkma Ağla.. Dök içini.. Keşke yanında olabilsem de sarılabilseydim sana.. Kocaman öpüyorum, uzaktan ama içten..eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Canım hayırlısı olsun. Üzme kendini . Bugün Ağla üzül ama yarın dimdik ayağa kalk. Durmak yok yola devam.eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
canım bol şans. Inşallah göbişindekiler Bebiş olarak senin olurlar ve seni hiç bırakmazlar . Dualarım seninleCanimmmkuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
Beni çok duygulandırdın Canın sağolsun mutlaka vardır zamanıeveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
Portakales nasılsın canım inşallah ikiz bebeğin olurrrttCanimmmkuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?