Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun. Üzüldüğünde içinden ağlamak geliyorsa kendini tutmamalısın. Gerektiği kadar gözyaşı dökmelisin. Çünkü bu umutlarının kırıldığı, hayallerinin sekteye uğradığı gün. Ardından kendini toplamalı, hayatın sana vereceklerine sevgiyle kucak açmalısın. Emin ol Amazonlar da ağlar. Bu yüzden güçlüdürler aslında. Her gözyaşıyla güçlerini tazeledikleri için...

Kızlar benim 8 yumurtadan 6 tane kalmış. Dr aradı eğer azalma olursa yarın transfer yapacak.üzüldüm 5. Güne gitmek istiyordum.o yüzden diyorum acaba 2 tane mi transfer olsaa

Bir tek embriyon da kalsa üzme kendini. Sağlıksız olanlar eleniyor. Transferin yapılsa da tutunmaları mümkün olmayacaktı. Sana lazım olan, tek ve bebek olmaya niyetli olan embriyo. Ayrıca 5. gün embriyoları da tutacak diye bir şey yok. Benimki 5. gündü geçen defa. Elim boş kalakaldım. Nihayetinde nasip deyip yola çıkıyoruz. Nasipse oluyor. Dilerim sana evlat olmaya en hevesli embriyolar seninle buluşur. Dilerim yakın zamanda güzel haberlerinle seviniriz...

Çok
çok Saol beni çok rahatlattın sizde de oluyor mu eşim tam bir öküz adam beni anlamıyor ya okuldan eve geldim.o izinli hiçbir şey yapmamış üstüne dağıtmış yemeği yedik geçti salona ya bir şey de bu erkekler ne bencil ya

bizlerde bi aralar burda topikte kocalardan çok dertliydik.. alıştık galiba artık.
hepsi aynı cnm, farklı olan varsada o bizi bulmamış.

Canim üzme sen kendini kocalar hep ayni napacaksın..
Doktorunun tqvsiyeleriyle devam et yoluna canim.. zanorka katiliyorum.. eger 2 embriyon kalirsa da koydur ikisini kismet bazı seyler belli mi olurr...
Öyle canım ya zaten şu aralar hormonlar tavan yaptı . Bakalım yarın ne olacak yarın cuma mübarek gün belki hayırlı olur

Öyle canım ya zaten şu aralar hormonlar tavan yaptı . Bakalım yarın ne olacak yarın cuma mübarek gün belki hayırlı olur

Elbet hayirli olur. Hergun her sey bizim hayrimiza canim.. kullanilan ilaclar duygusal yapiyor kapilma guçlü durmaya calis. Bebislerin sana ihtiyaci bar:)

[QUOTE="kuddus,

çok üzüldüm.aman ağlayacak san ağla...önemli olan gücünü kaybetmeden devam etmen.ama ağlayarak ama zırlayarak ama gülerek gelecek o bebek; ))

bizlerde bi aralar burda topikte kocalardan çok dertliydik.. alıştık galiba artık.
hepsi aynı cnm, farklı olan varsada o bizi bulmamış.
Kızlar evet biz adamına düşmemişiz bizim apartmanın karşısında bir evde adam cam bile siliyor eşime gösteriyorum hadi canım diyor o kadar da değil

Dokuz ay seni bırakmasınlar.

Canim üzme sen kendini kocalar hep ayni napacaksın..
Doktorunun tqvsiyeleriyle devam et yoluna canim.. zanorka katiliyorum.. eger 2 embriyon kalirsa da koydur ikisini kismet bazı seyler belli mi olurr...
Becerikli hatun seniiii ohhh saril bebislerine canim sen onlari onlarsane 9 ay boyunca ısıtın canim ilk iki gün dinlen sonra normale dön iki mandarin var sende onlara iyi bak yoksa teyzeleri coooookkk kizar tabi kendinede öptüm sizi

canım nasılsın uzun zamandır konuşmadık.. iyisin dimi.
çok yoğunsun bu günlerde..
bioenerji uzmanına gidecektin ne yaptın gittinmi hayatım.
eşinde alışsın artık kk ne ya.. şöyle akşamları aç bilgisayarı gözünün önünde rahat rahat yaz:))

canımm boşver tek tek okumayı cevapmayı.. bebişine endekslen ilk beş gün:))
biz hep buralardayız.. toplu cevaplarla yetiniriz:))

18 kedim, bir köpeğim var. "Eşin mi temiz, hayvanların mı?" deseler hiç düşünmeden hayvanlarım derim
Onları da anneleri yetiştiriyor. "Aman oğlum sen yapma", "kuzum oğlum sen elleme ben yaparım", "oğlum her şey hazır gel üstüne kon"... Sonra da düşünce ve anlayış bekliyoruz. Boşver. Emin ol yapmaması, yapmasından daha iyi. Çünkü düşünemiyorsa zaten bilmiyordur ve yaptığı senin de içine sinmeyecek. Tekrar yapmak isteyeceksin, daha çok sinirin bozulacak. Evet biz onların oda hizmetçisi değiliz ve böyle davranılmayı haketmiyoruz. Ama onlardan da bilmedikleri şeyleri yapmalarını bekliyoruz. Sakin ve akıllı taktiklerle hiç değilse dağıtmamayı öğretebilirsin. Onu da bir çocuk olarak düşün. Hatta biraz kıt akıllı bir çocuk. İnatçı ve tembel. Zayıf yönünü bulup yönlendirmek senin elinde. Sen bir eğitimcisin yanlış anlamadıysam. Nasıl eğiteceğini öğrenmek için yıllarını verdin. Say ki eşin, öğrencin. Ve onu mezun etmen, mesleğin için dönüm noktası.

Amaaaan pek mutlu oldum şimdi. Geçen gün markette 20 yıl önce içtiğim ve tedavülden kaltığı için değiştirdiğim sigarayı gördüm. Sordum tekrar üretimine başlanmış. Şimdi de bu. Hayat beni gençliğime geri götürüyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…