- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.721
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Kızlar benim 8 yumurtadan 6 tane kalmış. Dr aradı eğer azalma olursa yarın transfer yapacak.üzüldüm 5. Güne gitmek istiyordum.o yüzden diyorum acaba 2 tane mi transfer olsaa
çok Saol beni çok rahatlattın sizde de oluyor mu eşim tam bir öküz adam beni anlamıyor ya okuldan eve geldim.o izinli hiçbir şey yapmamış üstüne dağıtmış yemeği yedik geçti salona ya bir şey de bu erkekler ne bencil yaBir tek embriyon da kalsa üzme kendini. Sağlıksız olanlar eleniyor. Transferin yapılsa da tutunmaları mümkün olmayacaktı. Sana lazım olan, tek ve bebek olmaya niyetli olan embriyo. Ayrıca 5. gün embriyoları da tutacak diye bir şey yok. Benimki 5. gündü geçen defa. Elim boş kalakaldım. Nihayetinde nasip deyip yola çıkıyoruz. Nasipse oluyor. Dilerim sana evlat olmaya en hevesli embriyolar seninle buluşur. Dilerim yakın zamanda güzel haberlerinle seviniriz...
Allah kucağına almayı nasip etsin
Çok
çok Saol beni çok rahatlattın sizde de oluyor mu eşim tam bir öküz adam beni anlamıyor ya okuldan eve geldim.o izinli hiçbir şey yapmamış üstüne dağıtmış yemeği yedik geçti salona ya bir şey de bu erkekler ne bencil ya
Aaa, eskiden radyoda "Arkası Yarın" diye bir program vardı.
Hala var trt 1 de sabahları 9 40 daben çok severim.denk gelirse dinlerim
Öyle canım ya zaten şu aralar hormonlar tavan yaptı . Bakalım yarın ne olacak yarın cuma mübarek gün belki hayırlı olurCanim üzme sen kendini kocalar hep ayni napacaksın..
Doktorunun tqvsiyeleriyle devam et yoluna canim.. zanorka katiliyorum.. eger 2 embriyon kalirsa da koydur ikisini kismet bazı seyler belli mi olurr...
Öyle canım ya zaten şu aralar hormonlar tavan yaptı . Bakalım yarın ne olacak yarın cuma mübarek gün belki hayırlı olur
Kızlar evet biz adamına düşmemişiz bizim apartmanın karşısında bir evde adam cam bile siliyor eşime gösteriyorum hadi canım diyor o kadar da değilbizlerde bi aralar burda topikte kocalardan çok dertliydik.. alıştık galiba artık.
hepsi aynı cnm, farklı olan varsada o bizi bulmamış.
Dokuz ay seni bırakmasınlar.Canimmm @kuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
@alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
Kızlar evet biz adamına düşmemişiz bizim apartmanın karşısında bir evde adam cam bile siliyor eşime gösteriyorum hadi canım diyor o kadar da değil
Becerikli hatun seniiii ohhh saril bebislerine canim sen onlari onlarsane 9 ay boyunca ısıtın canim ilk iki gün dinlen sonra normale dön iki mandarin var sende onlara iyi bak yoksa teyzeleri coooookkk kizar tabi kendinede öptüm siziCanim üzme sen kendini kocalar hep ayni napacaksın..
Doktorunun tqvsiyeleriyle devam et yoluna canim.. zanorka katiliyorum.. eger 2 embriyon kalirsa da koydur ikisini kismet bazı seyler belli mi olurr...
Becerikli hatun seniiii ohhh saril bebislerine canim sen onlari onlarsane 9 ay boyunca ısıtın canim ilk iki gün dinlen sonra normale dön iki mandarin var sende onlara iyi bak yoksa teyzeleri coooookkk kizar tabi kendinede öptüm sizi
Canimmm @kuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
@alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
Çok
çok Saol beni çok rahatlattın sizde de oluyor mu eşim tam bir öküz adam beni anlamıyor ya okuldan eve geldim.o izinli hiçbir şey yapmamış üstüne dağıtmış yemeği yedik geçti salona ya bir şey de bu erkekler ne bencil ya
Ayy seni bebis gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?