Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

camm silmekmi himm cokk dusundurucu yok okadarda beklemiyorum..:))

Taşındığımızda benimki de yaptı onu. Uzun uzun uğraşıyormuşum, üşütecekmişim... Aldı bezi sildi. Bir güzel yağladım adamı, ertesi gün işe gidince kendim yine sildim çünkü her yer lekeli kalmıştı. Kurulamamış bile.

[QUOTE="belki37, post: 38895213, member: 425 bebis gitti[/QUOTE]
Gelecek yakinda kuzum tekrar gelecek ve seni bırakmayacak.

Ensu canim cok haklisinda benim esime bile ceee diyecek zamanim yok günler kisa ya nezaman sabah oluyo aksam oluyo anlamiyorum ise git gel namaz yemek derken cok cabuk yataga kosuyorum ha birde su bioenerji uzanin yaptirdiklarida beni yoruyo vücudum kimyasal ilaclar ve beslenme yanlislikkarina isyan etmis benim haberim yok suan bir rejim uyguluyorum Histamin degeri olan yiyecrklerden uzak duruyorum canim cokk uzin birliste ama faydasini görüyorüm gercekten harika birseymis salcasiz yemek mayasiz ekmek birde vücudu asidik den cikarip alkali ye dogru ilerliyirum cokda alulistim bu diyete iki hafta daha yapip birakicam bu ara gelgitlerdeyim Türkiyeye marta gelicem rahim filmi cektirmek istiyorum bakalim nasil basaricam hangi doktor beni kabuledecek Canim ensum kizmayin bana nolur cok hayirsizim bu aralar sende durumlar nasil canim hayirlisiyla nezaman basluyosun tekrardan

:)) en azından seni düşünmüş o açıdan iyi, en iyisini yapmışsın şevkini kırma yapsın boşver.
benim camlarda öyle kirliki silmek için çokda fırsatım oluyor hergün yarın diyorum.
sanırım benim ruhum ev hanımlığına ait değil..

evet cnm işe giderken çok zor çok haklısın. sen işlerini halletde günler uzayınca bolcana konuşuruz.
bende bir aralar üreme koçuna gitmiştim oda bana o tarzda bir uygulama yapmıştı şimdi sen yazında aklıma geldi.
yemek düzenini değiştirmek bile insanı yoruyor ama sonucu iyi olacakya onu düşün cnm sabret.
orada rahim filmi çektiremiyormusunuz... türkiyede her doktor kabul eder seni cicisss..
bendede pek bir şey yok, burayı takip edip günlük işlerimin koşturmacasını yaşıyorum.. eskisi gibi ön hazırlık azim falan içimden ek gelmiyor:))

Ayyy kiyamam ne güzel yaa kizz sarilip öpeydin kocani ki arasira yapsin ,benimki evin icinde yapar ama cam ben disarda donsam bile yok arkedeş der bana yapmaz kiymetini bil kocanim canim basimizin taci onlar

Kirk yas cok gec bir yas degil canim b
Kirk yas cok gec bir yas degil canim bende ayni yastayim aralikta tup yaptim gebelik oldu ama degerler cikmadi kaybettim zor gunlerdi ama geciyo inan ilk denememdi tekrar deneyecegim sende yilma uzulme canim allahin dedigi olur bizde sakin mantikli olursak gelir ins bebeklerimiz bu sayfadaki tum anne aday adaylarinin kucaklari dolsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins

Iste burda orasi bir dert Almanyada rahim filmi yasak canim cokkk acil durumlarda galuba cekiyolar ben rahmin filmi diye gitim manyaklar normal utrasonla resim cekip elime verdi rahim filmi deyince Hiterskopi ye yonlendiriyolarki onuda ben istemiyorum
Canim tukendik gibide ama yilmamak lazim bioenerji uzmani bu diyeti yapmazsak hicbir yone ilerliyemesin dedi hem kalitesinide artiriyo yumilerin birde ben böyle zorlari severim birde ilerde alejik bircok sıkıntı olabilirmis napalim bebege yol böyleyse gidiyorum hakimiza hayirlisi

HSG nedir doktor rahim içinde bir şey olmadığını söyledi. Ben bu işelerde yeniyim. İlk bebeğimden önce rahim filmi çektirdim ama o zaman normal dendi. İlk defa tüp bebek deniyorum.

[QUOTE="2220, post: 38895160, member: 566539
Sigara mı içiyorsun zanork; ) niye bilmem çok şaşırdım. Sanki seni tanıyorum gibi...

O kişi benim... Sütümü damlatıyorum,Ayva çekirdeği kaynattım,papatyalı suya daldırdım, lansolih krem sürdüm.... de yumurtlayan tavuklarımiz var... Yumurtadan kesileydi, keserdik de... Nereden bulayım organik tavuk??? Köye sormak lazım,, gerçi onlarda yemle besleniyor... Kaldıki gebelikte başlayan tavuk tiksintim de geçmediki... Pişen tavuk kokusuna ve pişmisine tahammulum yok... :-( çoooook sağol ilgin ve bilgin için..
Fakaaaaaat,
40 ciktiginda geçmezse annemin tavuklarindan birini feda ederiz ;-)

Geçmiş olsun ..gülümseyerek ve sonunda da hay şaşkınlar diyerek okudum.. Ben de yeni evlendigimiz zaman kapınin önüne pisiler için sut koymaya cikmistim..Esim bahçede çiçeklerle ugrasiyordu ve kapi kapandi. Sadece 2. Katin balkon kapisi acik ve benim üstümde ip askili,popomun bitiminde kisacik etekli ve incecik taze gelin geceliği.. Eşime seslendim.. Esim beni öyle görünce napiyosun bu halde bi gören olur içeri gir.. Dedi... Askim kapi kapandi nasil gireyim... Merdiven bul yukari kattan gir eve .. Dedim...homurdanarak siteyi tavaf etti.. Kucagima kedileri alarak kamufle etmeye calistim kendimi... Neyse Esim merdiven bulup eve girdi de kendimi içeriye zor attim.... O bana ders oldu...

Al benden de o kadar. Kışın uğraşmam cam silmeyle. Taşındığımızda arkasını görebilsem yine sallardım.
Benimki de düşündüğünden değil, üşüdüğünden sildi. Uğraşıyorum uzun uzun, boya bulaşmış, uzun süredir erkek öğrenciler yaşıyormuş, kaloriferin isi bulaşmış...Yoksa yağmurlar dinene kadar beklerdi camlar. Ev işleri bana göre de değil hiç. Kendim için yazdığım hayat ta bu değildi. Evlenirken böyle konuşmamıştık ta. Neyse. Aklıma geldi gerildim yine.

Haydi hayırlisi

Ayyy kiyamam ne güzel yaa kizz sarilip öpeydin kocani ki arasira yapsin ,benimki evin icinde yapar ama cam ben disarda donsam bile yok arkedeş der bana yapmaz kiymetini bil kocanim canim basimizin taci onlar

Yok kız, 8 yılda ilk defa o da tek cam. Evde zaten hepi topu 5 pencere var silinecek. Kendisi üşümese yine silmezdi. Neyse ya hakkını yemeyeyim, bu ara yemek yapıyor. Her yeri kirletiyor falan ama çabalamaya başladı. Birilerinden birşeyler mi öğreniyor nedir?

[QUOTE="2220, post: 38895160, member: 566539
Sigara mı içiyorsun zanork; ) niye bilmem çok şaşırdım. Sanki seni tanıyorum gibi...

Eskiden beni sigarasız görenler hasta mısın derdi
Çoook uzun zamandır içiciyim. Geçen tedavide bırakmıştım. Sonra bir iki derken... Neyse, yolunu öğrendim. Lazım olunca 45 dakikada bitiyor o konu

Benimkide her aksam olmasda evdeyyse kesin yemek yapar, bana yapma diyen adam kendi yapiyor bide nasil olmuş sanki bolulu usta yani bende eline sağlık cok guzel diye balli kekliyorum

2220 herkese neler söylüyor ne güzel nasihat ediyorsun ama sigara ti ti olmadı en kisa zamanda azaltip birakiliyo, kocan iciyordur ondan birakamiyon demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…