- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.741
camm silmekmi himm cokk dusundurucu yok okadarda beklemiyorum..:))
Ensu canim cok haklisinda benim esime bile ceee diyecek zamanim yok günler kisa ya nezaman sabah oluyo aksam oluyo anlamiyorum ise git gel namaz yemek derken cok cabuk yataga kosuyorum ha birde su bioenerji uzanin yaptirdiklarida beni yoruyo vücudum kimyasal ilaclar ve beslenme yanlislikkarina isyan etmis benim haberim yok suan bir rejim uyguluyorum Histamin degeri olan yiyecrklerden uzak duruyorum canim cokk uzin birliste ama faydasini görüyorüm gercekten harika birseymis salcasiz yemek mayasiz ekmek birde vücudu asidik den cikarip alkali ye dogru ilerliyirum cokda alulistim bu diyete iki hafta daha yapip birakicam bu ara gelgitlerdeyim Türkiyeye marta gelicem rahim filmi cektirmek istiyorum bakalim nasil basaricam hangi doktor beni kabuledecek Canim ensum kizmayin bana nolur cok hayirsizim bu aralar sende durumlar nasil canim hayirlisiyla nezaman basluyosun tekrardancanım nasılsın uzun zamandır konuşmadık.. iyisin dimi.
çok yoğunsun bu günlerde..
bioenerji uzmanına gidecektin ne yaptın gittinmi hayatım.
eşinde alışsın artık kk ne ya.. şöyle akşamları aç bilgisayarı gözünün önünde rahat rahat yaz:))
Taşındığımızda benimki de yaptı onu. Uzun uzun uğraşıyormuşum, üşütecekmişim... Aldı bezi sildi. Bir güzel yağladım adamı, ertesi gün işe gidince kendim yine sildim çünkü her yer lekeli kalmıştı. Kurulamamış bile.
Ensu canim cok haklisinda benim esime bile ceee diyecek zamanim yok günler kisa ya nezaman sabah oluyo aksam oluyo anlamiyorum ise git gel namaz yemek derken cok cabuk yataga kosuyorum ha birde su bioenerji uzanin yaptirdiklarida beni yoruyo vücudum kimyasal ilaclar ve beslenme yanlislikkarina isyan etmis benim haberim yok suan bir rejim uyguluyorum Histamin degeri olan yiyecrklerden uzak duruyorum canim cokk uzin birliste ama faydasini görüyorüm gercekten harika birseymis salcasiz yemek mayasiz ekmek birde vücudu asidik den cikarip alkali ye dogru ilerliyirum cokda alulistim bu diyete iki hafta daha yapip birakicam bu ara gelgitlerdeyim Türkiyeye marta gelicem rahim filmi cektirmek istiyorum bakalim nasil basaricam hangi doktor beni kabuledecek Canim ensum kizmayin bana nolur cok hayirsizim bu aralar sende durumlar nasil canim hayirlisiyla nezaman basluyosun tekrardan
Ayyy kiyamam ne güzel yaa kizz sarilip öpeydin kocani ki arasira yapsin ,benimki evin icinde yapar ama cam ben disarda donsam bile yok arkedeş der bana yapmaz kiymetini bil kocanim canim basimizin taci onlarTaşındığımızda benimki de yaptı onu. Uzun uzun uğraşıyormuşum, üşütecekmişim... Aldı bezi sildi. Bir güzel yağladım adamı, ertesi gün işe gidince kendim yine sildim çünkü her yer lekeli kalmıştı. Kurulamamış bile.
Kirk yas cok gec bir yas degil canim beveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Kirk yas cok gec bir yas degil canim bende ayni yastayim aralikta tup yaptim gebelik oldu ama degerler cikmadi kaybettim zor gunlerdi ama geciyo inan ilk denememdi tekrar deneyecegim sende yilma uzulme canim allahin dedigi olur bizde sakin mantikli olursak gelir ins bebeklerimiz bu sayfadaki tum anne aday adaylarinin kucaklari dolsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin inseveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Iste burda orasi bir dert Almanyada rahim filmi yasak canim cokkk acil durumlarda galuba cekiyolar ben rahmin filmi diye gitim manyaklar normal utrasonla resim cekip elime verdi rahim filmi deyince Hiterskopi ye yonlendiriyolarki onuda ben istemiyorumevet cnm işe giderken çok zor çok haklısın. sen işlerini halletde günler uzayınca bolcana konuşuruz.
bende bir aralar üreme koçuna gitmiştim oda bana o tarzda bir uygulama yapmıştı şimdi sen yazında aklıma geldi.
yemek düzenini değiştirmek bile insanı yoruyor ama sonucu iyi olacakya onu düşün cnm sabret.
orada rahim filmi çektiremiyormusunuz... türkiyede her doktor kabul eder seni cicisss..
bendede pek bir şey yok, burayı takip edip günlük işlerimin koşturmacasını yaşıyorum.. eskisi gibi ön hazırlık azim falan içimden ek gelmiyor:))
aralarda bir yerde emzirmeyle ve meme ucu yaralariyla ilgili yazilar gordum ama bu pad kendinei ped sandi sanirim kanatlandi sayfalari kapatti!!!
Kim muzdarip ise birebir tecrubeyle :) 20 yas kucuk tekne kazintisi karrrdesim balim nedeniyle annemden tecrubeliyim :)
1. Emzirmenin o ilk sutunu krem niyetine bol bol kendine kullan hergun 1 seans... Sagarken emzirirken fark etmeden once kendine
2. Koy tavugu organik demk gerekiyor artik onu haslayip suyunu dolapta tutup jole kivamiyla en uzun suren EMZİRMEME zamaninda sur birak krem gibi erisin aksin :)
Kremler falan zaten emmeye meyili olmayan bebeklere etki edebiliyor boyle hem en dogali hem de %100 etkili sonuc almistik
Yarina hazirligimi yaparken aklima geldi, arizalarimdan pasajlar aktaramiyorum malum yogun zamanlardan. Gecen bahsettim evimize hirsiz gib girdik diye. Hem kafalar dagilir biraz. İste o vukuat;
Eki Görüntüle 1375178
Bu masum gorunen melul melul totolariylaaa gulduklerine inandigim sevgilimden sonra cok sevdigim kardan adamlarim cok suclu! Gozlerine bant cekerdim ama gecenin korunde ugrasamadim ucunude ifsa ediyorum :)
Karli gunlerin en sogugu... Sabah kapiyi cektim kilitleyecegim aklima eldivenlerim geldi, yine unuttum! Ama gitmeden hatirladim diyerek anahtari cevirdim, kapi acilmiyor... Kitleyeyim acayim dedim kitlenmiyor. Bildigin arafta kapi!
Bir iki denedim yok, biraz yuklendim ı ııhh... O gun soferim sevgilm var neyse ki
Arabayi isitiyor... Bir kosu gideyim dedim disarida goz gozu gormuyor tipi kar :)
En sirin halimle
-eeee seyy kapiyi acamiyorumm...
-saskinim canim acmiyacaksin kapatacaksin ki
-ama ama eldivenlerimi almam lazim bir de valla acilmiyor
-azicik kendimize cekip ceviriyoruz ya
-denedim denedim lakin ama fakatt acilmiyor bi de bi de kilitlenmiyor da!
-o nasil sey oyle !?/&!
Neyse toplu kapi operasyon timi gibi geri geldik..
O zaman gordum bu kardan adamlarin toto uclarinin kapinin altinda oldugunu
Nasil sikistilar nasil kapiyi kanirttilar bilemiyoruz...
Erkekimm tam guc kullandi nanay...
Donunce Bir sekil hallederiz, toplantiya gec kaliyoruz dedik, gidelim dedi gittik
Yolda celik kapici sitesine, gugul amcaya sikisan kapi nasil acilir soruldu, cilingir arandi.
Gobegi patlatin ortak cevap.
Mumkun degil mesakkatli! kac anahtar yeni anahtarla degisecek dagitilacak vs, bakalim deneyelim donuste olmadi son care patlatiriz dedik mi dedik
Gayet rahat ise gittik ancak aksam gec cikacagiz, olurda acabilirsek ne ala acamazsak o kar tipide o saatte adamlari nereden bulacagiz. Zaten kirsaldayiz bir nevi :)
Hemmen B plani yaptik
Nalburdan alinacaklar: keser veya cekic, davlumbaz cam kapagi, vida, nolur nolmaz patpatli naylon, uzun sopa ya da baston model semsiye :))))
Bunlari aldirdim kapi timi olarak tipide dustuk yollara malum 40 km yi geldik saat olmus 22!
Kapiyi denedik bir umit i iihh..
Sevgili sportmen! Kisilige burundu bahce duvarindan atladi. Bahce kardan cilk cilk kaydi ama dusmedi. neyse geldi mutfak tarafina bende duvar ustunden isik yapmaya calisiyorum telefonla ama goz gozu gormuyor.
Tak vurdu keseri hareket yok, ikş uc derken olmuyor (caponnn ile azicik yapistirmistim zirt pirt dusuyor diye ondan kirilmiyor ama soylemenin hicc sirasi degil :) ) tam guc verince pat pat patlattik kirdik. Ben bi alkis bi temasa :)
Kapagi kirdik kirmasina da camin yukarasinda kapak yeri, acma kolu tee asagida stor cekili boncuklu perde keza en buyuk engel. İste akilli benin baston sapli semsiyesi devrede.
-Oradannnn sokkkk
-saga cekkkkk yavasss sok, yok olmadiiiiii denkkk gelmediiiii
-bşraz soldan sokkkkk sevgilimmm sonra cekkkkk
Tipi var ya robocop gibi bereler atkilar kapysonlar sarinmisim gozum acik bir, sesimi duyurmak icin avaz avaz bagira bagira sevgilimmmm sokkkk simdiii cek moodundayim ki
Arkamdan biri "noluyor burada" dedi geri bir dondum guvenlik!
- ee eve girmeye calisiyoruz!
-fark ettik geldik!
Geldim degil geldik dedi nşye dedi derken bşr baktim birileri daha var.
Ev sahibi siz misiniz dedi e herhalde dedim ama adamin kas yukarda sanki...
Siteye arabayla ogs ile giriyoruz her guvenlik nereden tanisin di mi.
Bilgilerinizi kayitlardan teyit etmemiz lazim!!! dediklerinde sevgilim daha farkinda degil tornavidayi versene kapinin kilidini bozariz acilir gireriz demesin mi :) evet evet adamin iki kas yukarda simdiiii
Hirsiz gibi giriyor olabiliriz hirsiz miyiz biz bakisiyla kas kaldirdim ama bere var goren yok :)))
Neyse kisa ozet, bilgiler teyit vs derken isin ic yuzunu anlattik. O arada kapiyi semsiye sapiyla acan sevgilime acik tribunlerdeki fanatik taraftar coskusu verdim. Olley oley oley yapardim malum hareketiyle ama o kadar cok sok cek bagirtisi oldu ki kirmizi noktali film olacagiz siteye :))) Kapiyi tik diye icerden acti kahramanim kardan adamlarin totoyu kurtardi.
Hani plan yaparken akilli ben dedim ya o da yalan oldu :) meger soguktan bir iki benzer olay yasanmis site yonetşmi bunun icin ilgili ekipöani ve adami ayarlamis...
Yani gugullar onlar bunlar degil normal insanlar gibi site yontimini arasak olcakmis ama nırmal degil arizaliyim ya :) bize boylesi mustehak :)))
:)))
Saat olmus 2,5 sabah 11 de bşr baslayacagim gece yarisina kadar full tempoyla olacagim hala car car yaziyorum ya kendimi opeyim once :) yarin pilim biterse aklima o zaman tukururum :))) bir de utanmadan pasaj dedim arkasi yarin gibi uzadi. Neyse naapalim :)))
Buraya kadar okuyanlar da opucugu hak etti. kocaman operim :))) miskin uykular, enerjik uyanikliklar herkese... İyi geceler
Kapilariniza iyi bakin :)))
:)) en azından seni düşünmüş o açıdan iyi, en iyisini yapmışsın şevkini kırma yapsın boşver.
benim camlarda öyle kirliki silmek için çokda fırsatım oluyor hergün yarın diyorum.
sanırım benim ruhum ev hanımlığına ait değil..
Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Ayyy kiyamam ne güzel yaa kizz sarilip öpeydin kocani ki arasira yapsin ,benimki evin icinde yapar ama cam ben disarda donsam bile yok arkedeş der bana yapmaz kiymetini bil kocanim canim basimizin taci onlar
[QUOTE="2220, post: 38895160, member: 566539
Sigara mı içiyorsun zanork; ) niye bilmem çok şaşırdım. Sanki seni tanıyorum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?