- 7 Mayıs 2013
- 375
- 610
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.761
Canimmm @kuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
@alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
Maşallah de tatlımmm azıcık yağla piyazla gaza gelip devam eder cam silmeyi ben hep benimkine ihale ederim çünkü bir kere sildi siliş o siliş ıhale ona kaldı nasıl gazladıysam adamı ...hatta bi kere ben sildim geldiğinde farketmedın mi camları diye sordum yoooo dedi eh işte kendi agzıyla düştü dedim hayatım kimse senin eline su dökemez dedim dedim de dedimmm :)))Yok kız, 8 yılda ilk defa o da tek cam. Evde zaten hepi topu 5 pencere var silinecek. Kendisi üşümese yine silmezdi. Neyse ya hakkını yemeyeyim, bu ara yemek yapıyor. Her yeri kirletiyor falan ama çabalamaya başladı. Birilerinden birşeyler mi öğreniyor nedir?
Geçmiş olsun ..gülümseyerek ve sonunda da hay şaşkınlar diyerek okudum.. Ben de yeni evlendigimiz zaman kapınin önüne pisiler için sut koymaya cikmistim..Esim bahçede çiçeklerle ugrasiyordu ve kapi kapandi. Sadece 2. Katin balkon kapisi acik ve benim üstümde ip askili,popomun bitiminde kisacik etekli ve incecik taze gelin geceliği.. Eşime seslendim.. Esim beni öyle görünce napiyosun bu halde bi gören olur içeri gir.. Dedi... Askim kapi kapandi nasil gireyim... Merdiven bul yukari kattan gir eve .. Dedim...homurdanarak siteyi tavaf etti.. Kucagima kedileri alarak kamufle etmeye calistim kendimi... Neyse Esim merdiven bulup eve girdi de kendimi içeriye zor attim.... O bana ders oldu...
Bu aralar ben de çok azıttım sigara gayfe muhabbetini hatta yetinmedim kahve makinesini değiştirdim ohhhh koy koy suyundanda durumundayım..yok yok neydi o şarkı bir elimde cımbız bir elimde aynaaaaaa benimkisi bir elimde gayfaaa bir elimde sigaraaa durumu dağınığım bu aralarEskiden beni sigarasız görenler hasta mısın derdi
Çoook uzun zamandır içiciyim. Geçen tedavide bırakmıştım. Sonra bir iki derken... Neyse, yolunu öğrendim. Lazım olunca 45 dakikada bitiyor o konu
geçmiş olsun canım, içinden ağlamak geliyorsa ağla sakın kendini tutma..bu durumda ne desek boş, teselli edemeyiz..ama umudunu yitirme lütfen..inşallah bebişlerimize kavuşacağız..eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
Amaaaan pek mutlu oldum şimdi. Geçen gün markette 20 yıl önce içtiğim ve tedavülden kaltığı için değiştirdiğim sigarayı gördüm. Sordum tekrar üretimine başlanmış. Şimdi de bu. Hayat beni gençliğime geri götürüyor sanırım
En büyük fobim kapıda kalmak evden cıkmadan bes kere kontrol ederim anahtarı çöp odasına gderken arkamdan kapanmasın diye guvenlık zıncırını araya sıkıstırırım koşarak çöpü atar gelirim senin kapının dilini sevdim şiddete karşıyız ama bazen lazımKonunun tam üstüne bugün de ben kaldım kapıda. Kapının menteşesi düşmeye başlamış, zor kapanıyor ama kolay açılıyordu. Köpeği bahçeye çıkardım, 5 dakika sonra eve gireceğim kapı nuh diyor, peygamber demiyor. Camlı kapı bir de. Zorlayamıyorum da fazla. Telefon içeride, üzerimde tek kazak, hava ayaz, eve girecek başka yer yok, her yer kapalı... Aldım kazmayı elime, kanırtayım biraz dedim, kazma kalın geldi. Kalorifer dairesinin kül karıştırma zımbırtısını getirdim, olmadı. Bir küfür salladım ayaküstü bir tekme çaktım kapıya. Onu bekliyormuş manyak. Kibarca açıldı. Haftasonu tamirat var evde. Menteşe değiştireceğim.
2220 herkese neler söylüyor ne güzel nasihat ediyorsun ama sigara ti ti olmadı en kisa zamanda azaltip birakiliyo, kocan iciyordur ondan birakamiyon demi
tebrikler, ne güzel bi haber..umarım sağlıkla kucağına alırsın..ama neden dr.gitmiyorsun, riske atıyorsun..Bir toplantıya gitmiştim bugün, dönüşte şeytan dürttü ve bir eczanenin önünde durdum. Kendime mani olamadım. Uyduruk bir gebelik testi aldım ve yaptım. Sonuç; pozitif.Size fotoğrafını atmak için uğraştım ama başaramadım. Şimdilik durumum bu. Hala doktora gitmiycem, biraz daha geçsin bakalım. Bakalım bu defa ipi göğüsleyebilecek miyim? Çok fazla olmasa da içimde biraz bir endişe hissettiğimi itiraf ediyorum. Ama her türlü olasılığı da gayet sakin bir biçimde kabul ediyor, kucaklıyorum. ve hala diyorum ki; görelim bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Maşallah de tatlımmm azıcık yağla piyazla gaza gelip devam eder cam silmeyi ben hep benimkine ihale ederim çünkü bir kere sildi siliş o siliş ıhale ona kaldı nasıl gazladıysam adamı ...hatta bi kere ben sildim geldiğinde farketmedın mi camları diye sordum yoooo dedi eh işte kendi agzıyla düştü dedim hayatım kimse senin eline su dökemez dedim dedim de dedimmm :)))
Konunun tam üstüne bugün de ben kaldım kapıda. Kapının menteşesi düşmeye başlamış, zor kapanıyor ama kolay açılıyordu. Köpeği bahçeye çıkardım, 5 dakika sonra eve gireceğim kapı nuh diyor, peygamber demiyor. Camlı kapı bir de. Zorlayamıyorum da fazla. Telefon içeride, üzerimde tek kazak, hava ayaz, eve girecek başka yer yok, her yer kapalı... Aldım kazmayı elime, kanırtayım biraz dedim, kazma kalın geldi. Kalorifer dairesinin kül karıştırma zımbırtısını getirdim, olmadı. Bir küfür salladım ayaküstü bir tekme çaktım kapıya. Onu bekliyormuş manyak. Kibarca açıldı. Haftasonu tamirat var evde. Menteşe değiştireceğim.
Bu aralar ben de çok azıttım sigara gayfe muhabbetini hatta yetinmedim kahve makinesini değiştirdim ohhhh koy koy suyundanda durumundayım..yok yok neydi o şarkı bir elimde cımbız bir elimde aynaaaaaa benimkisi bir elimde gayfaaa bir elimde sigaraaa durumu dağınığım bu aralar
Bak bu olmadı..... Sigarayı bünyene almayaydın iyiydi..... Umarım yanlış anlamısımdır...içmiyosun dimi. ... :'(
eveeeet... az önce aradılar maalesef negatif... iki birinci kalite embrio vardı içimde artık yok... olsun bunda da vardır bir hikmet Allah ne eylerse güzel eyler... Şahane amazon ruhumu kaybetmemeli ve ağlamamalıyım ... Güçlü ve umutlu olmalıyım bi de şu boğazımdaki düğümü yutabilirsem ne alaaa... Hepinize en başından ber bana ve hepimize verdiğiniz devasa destek için teşekkür ederim. 40 yaşındayım... Bakalım hayat nelere gebe... belki de her şey kırkından sonra başlar... tekrar teşekkürler.
En büyük fobim kapıda kalmak evden cıkmadan bes kere kontrol ederim anahtarı çöp odasına gderken arkamdan kapanmasın diye guvenlık zıncırını araya sıkıstırırım koşarak çöpü atar gelirim senin kapının dilini sevdim şiddete karşıyız ama bazen lazım
Geçmiş olsun ... Sanırım menteşeyi sen değiştireceksin... Kolay gelsin.....
Yemek daha doğru benim içinHem de pek keyif alarak içiyorum vallahi. Şimdilik...
Sen bence yavastan bırak be güzelim vücut şöyle bi arınsın az kaldı yavruna kavuşmaya ....Valla içime atacağıma dumana takıp üflüyorum havaya. Yoksa kim çekecek bunca derdi? Yine de bebek için kesin adım attığında yola koyarsın. Ben de gün sayıyorum artık. Önümüzü görelim, kahve de sigara da bye bye
Gece gece öyle bir güldüm ki anlatamam gözümde canlandı sahne ahahahhhhhsaaaghhjkkkjgfgh halen gülüyorum yeminlen senle yaşayan yaşlanmaz sen çok yaşa e mi ay halen gülüyorum yaaaaKapının hem içinde hem dışında kalmışlığım çoktur. Eylül ayında opu dönüşü Selimpaşa' da mola verdik. Çok fena sıkışmışım, tüm wc. ler dolu. Birisinin kapısına kilit arızalı diye levha asmışlar. Girdim, kapıyı da tam kapatmadım, elimle tutuyorum. Tam çıkacağım, toplanırken dengemi kaybedip kapıya kafa attım. Şak dedi oturdu yerine. Öldür Allah açılmıyor. Bekleyen kimse de kalmadı o arada. Tekim içeride. Eşimi arıyorum tel sessizde, duymuyor. O sırada dış kapı açıldı, seslendim hemen. Gelen temizlikçiymiş. Korkma sakin ol şimdi gelecekler yardıma diyor, ben içeride yıkılıyorum gülmekten. Deli demişlerdir kesin.
Ama vucuda yaptigin her yatirim bebiş icin de yatirimdir... Ìcme arkadasim... Buz bebisimizi uzme.... O gelene kadar temiz tut nefesini....
Sen bence yavastan bırak be güzelim vücut şöyle bi arınsın az kaldı yavruna kavuşmaya ....
Gece gece öyle bir güldüm ki anlatamam gözümde canlandı sahne ahahahhhhhsaaaghhjkkkjgfgh halen gülüyorum yeminlen senle yaşayan yaşlanmaz sen çok yaşa e mi ay halen gülüyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?