Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebişlerin sıkıca tutunsun sana... Sen de onlara... Pozitif sonucunu da umutla bekliyoruz..... Bir an kendimi gördüm sende... Benim de rahim ters.... Transferde aynı seyi yasamıstim.... İnşallah sende sonuçta benimle aynı seyi yasarsin.....

Maşallah de tatlımmm azıcık yağla piyazla gaza gelip devam eder cam silmeyi ben hep benimkine ihale ederim çünkü bir kere sildi siliş o siliş ıhale ona kaldı nasıl gazladıysam adamı ...hatta bi kere ben sildim geldiğinde farketmedın mi camları diye sordum yoooo dedi eh işte kendi agzıyla düştü dedim hayatım kimse senin eline su dökemez dedim dedim de dedimmm :)))

Konunun tam üstüne bugün de ben kaldım kapıda. Kapının menteşesi düşmeye başlamış, zor kapanıyor ama kolay açılıyordu. Köpeği bahçeye çıkardım, 5 dakika sonra eve gireceğim kapı nuh diyor, peygamber demiyor. Camlı kapı bir de. Zorlayamıyorum da fazla. Telefon içeride, üzerimde tek kazak, hava ayaz, eve girecek başka yer yok, her yer kapalı... Aldım kazmayı elime, kanırtayım biraz dedim, kazma kalın geldi. Kalorifer dairesinin kül karıştırma zımbırtısını getirdim, olmadı. Bir küfür salladım ayaküstü bir tekme çaktım kapıya. Onu bekliyormuş manyak. Kibarca açıldı. Haftasonu tamirat var evde. Menteşe değiştireceğim.

Eskiden beni sigarasız görenler hasta mısın derdi
Çoook uzun zamandır içiciyim. Geçen tedavide bırakmıştım. Sonra bir iki derken... Neyse, yolunu öğrendim. Lazım olunca 45 dakikada bitiyor o konu
Bu aralar ben de çok azıttım sigara gayfe muhabbetini hatta yetinmedim kahve makinesini değiştirdim ohhhh koy koy suyundanda durumundayım..yok yok neydi o şarkı bir elimde cımbız bir elimde aynaaaaaa benimkisi bir elimde gayfaaa bir elimde sigaraaa durumu dağınığım bu aralar

geçmiş olsun canım, içinden ağlamak geliyorsa ağla sakın kendini tutma..bu durumda ne desek boş, teselli edemeyiz..ama umudunu yitirme lütfen..inşallah bebişlerimize kavuşacağız..

Bak bu olmadı..... Sigarayı bünyene almayaydın iyiydi..... Umarım yanlış anlamısımdır...içmiyosun dimi. ... :'(

En büyük fobim kapıda kalmak evden cıkmadan bes kere kontrol ederim anahtarı çöp odasına gderken arkamdan kapanmasın diye guvenlık zıncırını araya sıkıstırırım koşarak çöpü atar gelirim senin kapının dilini sevdim şiddete karşıyız ama bazen lazım

2220 herkese neler söylüyor ne güzel nasihat ediyorsun ama sigara ti ti olmadı en kisa zamanda azaltip birakiliyo, kocan iciyordur ondan birakamiyon demi

Eşimle tanıştığımda 17 yıllık içiciydim. Ama evet tekrar başlamamda büyük etkisi var. Paketleri evde bırakma canım istiyor dediğim halde aynı paketi bir hafta yerinden kaldırmadı. Bir gün bir silkelendim, elimde yarısı içilmiş sigara. Çok zor bir 40 gün geçirdim zaten doluydum. Malzeme de hazırda olunca farkına bile varmamışım. Ama dediğim gibi kolayını buldum. 45 dakikada bıraktıran bir yöntem var. Ona gidiyorum. Hoop yeşilaycıyım

tebrikler, ne güzel bi haber..umarım sağlıkla kucağına alırsın..ama neden dr.gitmiyorsun, riske atıyorsun..

İlk evlendiğimizde yapıyordum yağlama piyazlamayı. Birgün "sen beni gözünde çok büyütüyorsun, ben o kadar değilim" dedi nutkum tutuldu. Ama yapmasın zaten, arkasından tekrar yapmak daha sinir bozucu. Ben yaparım işimi kendim. O görevlerini yapsın yeter.

Geçmiş olsun ... Sanırım menteşeyi sen değiştireceksin... Kolay gelsin.....

Valla içime atacağıma dumana takıp üflüyorum havaya. Yoksa kim çekecek bunca derdi? Yine de bebek için kesin adım attığında yola koyarsın. Ben de gün sayıyorum artık. Önümüzü görelim, kahve de sigara da bye bye

Geçmiş olsun canım... İnan çoook üzüldüm... Keşke ben 40 olsam...bak 43 de dogurdum ben.... Allah büyük ve ol, diyecek olacak sen ondan iste.... Herşey vaktinde... Vaktiyle beraber o bebek gelecek..... İnan ben öyle yaptım...

Kapının hem içinde hem dışında kalmışlığım çoktur. Eylül ayında opu dönüşü Selimpaşa' da mola verdik. Çok fena sıkışmışım, tüm wc. ler dolu. Birisinin kapısına kilit arızalı diye levha asmışlar. Girdim, kapıyı da tam kapatmadım, elimle tutuyorum. Tam çıkacağım, toplanırken dengemi kaybedip kapıya kafa attım. Şak dedi oturdu yerine. Öldür Allah açılmıyor. Bekleyen kimse de kalmadı o arada. Tekim içeride. Eşimi arıyorum tel sessizde, duymuyor. O sırada dış kapı açıldı, seslendim hemen. Gelen temizlikçiymiş. Korkma sakin ol şimdi gelecekler yardıma diyor, ben içeride yıkılıyorum gülmekten. Deli demişlerdir kesin.

Sen bence yavastan bırak be güzelim vücut şöyle bi arınsın az kaldı yavruna kavuşmaya ....

Gece gece öyle bir güldüm ki anlatamam gözümde canlandı sahne ahahahhhhhsaaaghhjkkkjgfgh halen gülüyorum yeminlen senle yaşayan yaşlanmaz sen çok yaşa e mi ay halen gülüyorum yaaaa

Sağol arkadaşım. Transfer öncesi 15 gün yeterli demişlerdi daha önce bıraktığımda. Kontrole geldiğimde onu da bırakırım İstanbul' da. Vakit kalırsa seni bile görebilirim belki.
Seninle yaşayan da yaşlanmaz vallahi. Tadı hala damağımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…