- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.781
Haftaiçine denk gelen günler bana uyuyor canım haftasonu nefes bile alamıyorum çok isterim ayarlayabilirsek buluşmayı tadı damağımda benimde ilerde bebeklerimizden fırsat bulamayacagız sohbete çişi kakası maması gazı :))))şimdiden fırsatları değerlendirelimSağol arkadaşım. Transfer öncesi 15 gün yeterli demişlerdi daha önce bıraktığımda. Kontrole geldiğimde onu da bırakırım İstanbul' da. Vakit kalırsa seni bile görebilirim belki.
Seninle yaşayan da yaşlanmaz vallahi. Tadı hala damağımda.
Al benden de o kadar. Kışın uğraşmam cam silmeyle. Taşındığımızda arkasını görebilsem yine sallardım.
Benimki de düşündüğünden değil, üşüdüğünden sildi. Uğraşıyorum uzun uzun, boya bulaşmış, uzun süredir erkek öğrenciler yaşıyormuş, kaloriferin isi bulaşmış...Yoksa yağmurlar dinene kadar beklerdi camlar. Ev işleri bana göre de değil hiç. Kendim için yazdığım hayat ta bu değildi. Evlenirken böyle konuşmamıştık ta. Neyse. Aklıma geldi gerildim yine.
Yok kız, 8 yılda ilk defa o da tek cam. Evde zaten hepi topu 5 pencere var silinecek. Kendisi üşümese yine silmezdi. Neyse ya hakkını yemeyeyim, bu ara yemek yapıyor. Her yeri kirletiyor falan ama çabalamaya başladı. Birilerinden birşeyler mi öğreniyor nedir?
Konunun tam üstüne bugün de ben kaldım kapıda. Kapının menteşesi düşmeye başlamış, zor kapanıyor ama kolay açılıyordu. Köpeği bahçeye çıkardım, 5 dakika sonra eve gireceğim kapı nuh diyor, peygamber demiyor. Camlı kapı bir de. Zorlayamıyorum da fazla. Telefon içeride, üzerimde tek kazak, hava ayaz, eve girecek başka yer yok, her yer kapalı... Aldım kazmayı elime, kanırtayım biraz dedim, kazma kalın geldi. Kalorifer dairesinin kül karıştırma zımbırtısını getirdim, olmadı. Bir küfür salladım ayaküstü bir tekme çaktım kapıya. Onu bekliyormuş manyak. Kibarca açıldı. Haftasonu tamirat var evde. Menteşe değiştireceğim.
Kapının hem içinde hem dışında kalmışlığım çoktur. Eylül ayında opu dönüşü Selimpaşa' da mola verdik. Çok fena sıkışmışım, tüm wc. ler dolu. Birisinin kapısına kilit arızalı diye levha asmışlar. Girdim, kapıyı da tam kapatmadım, elimle tutuyorum. Tam çıkacağım, toplanırken dengemi kaybedip kapıya kafa attım. Şak dedi oturdu yerine. Öldür Allah açılmıyor. Bekleyen kimse de kalmadı o arada. Tekim içeride. Eşimi arıyorum tel sessizde, duymuyor. O sırada dış kapı açıldı, seslendim hemen. Gelen temizlikçiymiş. Korkma sakin ol şimdi gelecekler yardıma diyor, ben içeride yıkılıyorum gülmekten. Deli demişlerdir kesin.
Günaydın hayırlı cumalar,günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Paratoner gibisinKapının hem içinde hem dışında kalmışlığım çoktur. Eylül ayında opu dönüşü Selimpaşa' da mola verdik. Çok fena sıkışmışım, tüm wc. ler dolu. Birisinin kapısına kilit arızalı diye levha asmışlar. Girdim, kapıyı da tam kapatmadım, elimle tutuyorum. Tam çıkacağım, toplanırken dengemi kaybedip kapıya kafa attım. Şak dedi oturdu yerine. Öldür Allah açılmıyor. Bekleyen kimse de kalmadı o arada. Tekim içeride. Eşimi arıyorum tel sessizde, duymuyor. O sırada dış kapı açıldı, seslendim hemen. Gelen temizlikçiymiş. Korkma sakin ol şimdi gelecekler yardıma diyor, ben içeride yıkılıyorum gülmekten. Deli demişlerdir kesin.
Teşekkür ederim monkey. ilk haftalarda yapacak birşey olmadığı için bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Sağlıksızsa, düşecekse zaten düşecek, doktorumun dediği gibi "O bile tutamayacak"! Kanamam olmadığı müddetçe herşey yolunda gidiyor demekltir.Herhangi bir sağlık sorunum ytebrikler, ne güzel bi haber..umarım sağlıkla kucağına alırsın..ama neden dr.gitmiyorsun, riske atıyorsun..
Teşekkür ederim portakal kardeş. Senin de transferin hayırlı uğurlu bebişli olsun. Sana sımsıkı tutunup evlat olsunlar. Veee doğuralım beraber de kırkımız karışsınCanimmm @kuddus seniii kocamannn kucakliyorum yeterki canın sağ olsun.. kocaman sarıl kocana allah ayirmasın sizi gerisi kolay yaaa:))
alpcemre maşallahh dilerim kolay bi gebelik kolay bi dogumla.bebegine kavusursun tatlim..
Sabah 6 da kalktim. Ilk transfer benim olmasina ragmen en son benim ki yapildi ahahaha.. neden çünkü kendimi öyle odaklamisim ki çişe sıkışmayacağım diye 2 saat sonra ancak sıkışa bildim. Benim rahim ters oldugu icin sıkışmam şart kese şışince rahimi düzlestiriyor.. ama çok sükür hallettikk.. gerisi rabbime can vermesine kalmiş...
Ikiz olur mu bilmiyorum öýle şeyleri düsünmuyorüm. Elim karnimda seviyorum simdilik... dilerim güzel şeyler olur hepinizi cok seviyorum tesekkür ediyorummm...
Benim koca burda olmadigi icin kuzendeyim gene ama yatin evime gidecegim kismetse bilgosayara girecegimm rahat rahat tek tek cvp verecegim. Gene bi mevzu olmus ama okuyamadim tam.. kafam uykulu :)
İnşallah ensucum, inşallah bu defa herşey yolunda gider de bebişimi kucağıma alabilirim.maşallah canım tebriklerr.. değerinin kat kat artmasını dilerim.
senin adına çok sevindim..
Çokk güzel haber bu tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın meleğini..
Ben de öyle umuyorum ve diliyorum celina1, bu defa inşallah...
İnşallah güzel haberlerimiz hiç eksik olmaz topiğimizden.. 2015'te ilk bebiş haberini ben verdim, gerisini siz getireceksiniz inşallah. Darısı hepinizin başına olsun.ayyy ne güzel bir haber bu allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım güzel haber almak bizi yeniden umutlandırıyor sağlıklı doğum haberlerini de alırız inş.
Euacığım, bu defa gümbür gümbür geliyor gerçekten çünkü bu güne mide bulantılarıyla başladım. İnşallah bebiHarika haber.. Allah tamamına erdirsin .. Ufaklık bu sefer gümbür gümbür geliyor Allah ın izni ile inşallah..
İnşallah canım, inşallah..Hayırlısıyla kucağınada alırsın kutlarım.
Tebrik ederim. Sorunsuz, sağlıkla kucakladığın günler de gelsin inşallah.
Tek dileğim o lulindacığım... İnşallah o günleri görmek nasip olur.
İnşallah bu kez olur. Allahın hakkı üçtür derdik küçükken oyun oynarken.. Bu da 3. gebelik.. bakalım nolcek bu sefer? :)Maşallah, tebrik ederim. İnş. bu kez ipi göğüslersin....
Bana müsade, sabah erken kalkacağım. Dinleneyim biraz. İyi geceler hepinize...
sakinlik abidesi kuzum ya maşşallahhhh tü tü aman dikkat et kuzum bi hamileyim de kendine gelecen bak[/QUOT
Ar yu rediiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
Kendime geldim mi bakayım, gelmişim.
Bu sabah kendime geldim canım zaten, mide bulantısıyla başladık güne..Başım da dönüyor..
Darısı hepinizin başına olsun inşallah!!
teşekkür ederim Zanorkcum, darısı senin başına olsun. Tez zamanda pozitifi göresin inşallah..Tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teşekkür ederim monkey. ilk haftalarda yapacak birşey olmadığı için bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Sağlıksızsa, düşecekse zaten düşecek, doktorumun dediği gibi "O bile tutamayacak"! Kanamam olmadığı müddetçe herşey yolunda gidiyor demekltir.Herhangi bir sağlık sorunum y
Teşekkür ederim portakal kardeş. Senin de transferin hayırlı uğurlu bebişli olsun. Sana sımsıkı tutunup evlat olsunlar. Veee doğuralım beraber de kırkımız karışsın
İnşallah ensucum, inşallah bu defa herşey yolunda gider de bebişimi kucağıma alabilirim.
İnşallah canım, inşallah..
dhea gençlik hormonu canım hücre yenilenmelerinde işe yarıyor normalde vücudumuzun ürettiği bir hormon yumurta sayısı az kalitesi düşük hastalarda kullanıldığında yumurta kalitesini arttıyor ve bu şekilde gebe kalma şansını arttıyor. eğerki sende fsh yüksekliği yumurta sayısı azlığı yada kalitesizliği varsa doktoruna danışarak kullanabilirsinDhea ne canim ilacmi d vitamini bitkisel bisey diye biliyorum bende alsamda icsem dedim. Bana bi anlat bakem canım
Bebiş 5+5 oldu bugün. Önümüzdeki hafta gideceğim doktora.. Kese görünür artık, inşallah embriyo da görünür. Ama çok korkuyorum. 2 kez embriyoyu görmeye gittiğim halde görüşemedik de kendisiyle..alpcemre ne kadarlık bebiş hayırlısıyla 6 haftayımı bekliyecen dr için yaş kaç ona göre....sıkıştırmadan gitmeyon da, iyi bi dakka kendidemisin ben sevindim cok senin adına ama sen mutluluğu bi dışa at
bakem
Bebiş 5+5 oldu bugün. Önümüzdeki hafta gideceğim doktora.. Kese görünür artık, inşallah embriyo da görünür. Ama çok korkuyorum. 2 kez embriyoyu görmeye gittiğim halde görüşemedik de kendisiyle..
İnşallah Saracım, öyle olmasını umut ediyorum. Kısmet artık, salıya randevumu aldım az önce.. Pazartesi gecesi artık sabahlarım ben korkudan endişeden..inşallah bu kez görüşeceksin canım ve sonunda kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?