Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haftaiçine denk gelen günler bana uyuyor canım haftasonu nefes bile alamıyorum çok isterim ayarlayabilirsek buluşmayı tadı damağımda benimde ilerde bebeklerimizden fırsat bulamayacagız sohbete çişi kakası maması gazı :))))şimdiden fırsatları değerlendirelim

bazen elimizde olmuyo bazı şeyler ama olsun hayat böylede güzel değilmi arkadaşım

ne güzel işte bak yeme eniştemin hakkını

kolay gelsin canım kapının dilide güzelmiş demekki şiddetten anlıyor

ayyy buna çok güldüm

E="2220, post: 38898861, mem6539"]Eşimle tanıştığımda 17 yıllık içiciydim. Ama evet tekrar başlamamda büyük etkisi var. Paketleri evde bırakma canım istiyor dediğim halde aynı paketi bir hafta yerinden kaldırmadı. Bir gün bir silkelendim, elimde yarısı içilmiş sigara. Çok zor bir 40 gün geçirdim zaten doluydum. Malzeme de hazırda olunca farkına bile varmamışım. Ama dediğim gibi kolayını buldum. 45 dakikada bıraktıran bir yöyvarOna gidiyorum. Hoop yeşilaycıyım [/QUOTE]
Canim Bende ablam ictiginden onu gorunce arada ama tek iradem var sinirlendimi disa atamadigimdan bir gun yogun icip oda en fazla yarim paket midem basim hepsi tetikler 3 ay yok sonra bi tek daha derken oyle iste icmiyecem deyince daha cokmistedigimi fark ettim 3 gecmeyecek sinirlendimi haftada bir en fazla diye hep kural koyuyom yikiyom kendim ama koca daha buyuk faktor.keske ablamda biraksa, ama istemiyor, istemek yolun yarisi.

Paratoner gibisin

Günaydın arkadaşlar hepinize hayirli cumalar rabbim duaları kabul vaktinde biz bi care bekleyenlere merhamet etsin hepimizin en cok istedigi bebisi versin fazla bekletmesin hayirli zamanda inşallah amin

tebrikler, ne güzel bi haber..umarım sağlıkla kucağına alırsın..ama neden dr.gitmiyorsun, riske atıyorsun..
Teşekkür ederim monkey. ilk haftalarda yapacak birşey olmadığı için bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Sağlıksızsa, düşecekse zaten düşecek, doktorumun dediği gibi "O bile tutamayacak"! Kanamam olmadığı müddetçe herşey yolunda gidiyor demekltir.Herhangi bir sağlık sorunum y
Teşekkür ederim portakal kardeş. Senin de transferin hayırlı uğurlu bebişli olsun. Sana sımsıkı tutunup evlat olsunlar. Veee doğuralım beraber de kırkımız karışsın
maşallah canım tebriklerr.. değerinin kat kat artmasını dilerim.
senin adına çok sevindim..
İnşallah ensucum, inşallah bu defa herşey yolunda gider de bebişimi kucağıma alabilirim.
Hayırlısıyla kucağınada alırsın kutlarım.
İnşallah canım, inşallah..

amin inşallahhh canım:)))

Dhea ne canim ilacmi d vitamini bitkisel bisey diye biliyorum bende alsamda icsem dedim. Bana bi anlat bakem canım
dhea gençlik hormonu canım hücre yenilenmelerinde işe yarıyor normalde vücudumuzun ürettiği bir hormon yumurta sayısı az kalitesi düşük hastalarda kullanıldığında yumurta kalitesini arttıyor ve bu şekilde gebe kalma şansını arttıyor. eğerki sende fsh yüksekliği yumurta sayısı azlığı yada kalitesizliği varsa doktoruna danışarak kullanabilirsin

Bebiş 5+5 oldu bugün. Önümüzdeki hafta gideceğim doktora.. Kese görünür artık, inşallah embriyo da görünür. Ama çok korkuyorum. 2 kez embriyoyu görmeye gittiğim halde görüşemedik de kendisiyle..

inşallah bu kez görüşeceksin canım ve sonunda kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…