Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok sevindim dogurursun.iyidiydın insallah tekmeleride hisseder bir nefeste dogurursun.i
oy oy minağını sevsinler yavruyu tedirgin etme durdun durdun şimdi stres yok yine tevvekkül yine sabır sonu selamet inşallah bu sefer mucizen sana geliyor rabbimiz izniyle, tü tü maşşallah rabbim cuma günü dualarımızı kabul buyursun

fsh benim 1.5 galiba normal dedi dr yumurta sayı azlığı var tabi yaşa bağlımı bilmem 8 yıldır iki tanecik görülüyor kalite şart tabiii soracağım batuya başlamaya cesaret edemiyorum ya

biraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.

ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi

Son düzenleme:

maşallahhh canımm dünya güzeli koyma yaa resmini nazarımız değecek.. :)

Maşallah çok çirkinmiş gerçekten. Kimse almaz bunu

maşallahhh canımm dünya güzeli koyma yaa resmini nazarımız değecek.. :)

degmez insallah Allahin izniyle canim...

ensucum sen kiz cocugunu cok seviyorsun Allahim benim kizim gibi cirkin bitane versin sana en kisa zamanda insallah.

ama inan bana erkek cocuguda cookkk tatli oluyor. ben kizim olacagini duydugumda buna kendimi alistirmak bayagi bi zor olmustu.

ayy çok sağoll canım benimm inşallah tez zamanda sağlıklı bi kız çocuğu verir Allahım bana..
ama dediğindede haklısın ablamın tüp ikizlerinde biri kız biri erkek... erkek olana aşığım ve daha iyi anlaşıyoruz
daha tatlı.. :))

maşallah maşallah rabbim korusun bebişini bizede inşallah nasip etsin böle çirkin

kızlar yürüş vakti... ben dışarı cıkıyorum bi 20dk yürüyorum öperimmm
yavrum dikkat et tammam hava alda eller yukarı yasak yavaş yavaş yürü tez canlı gibisinde hahaha bebişe dikkat tişortü almalı giymelisin şekerim

insallah canim insallah. ne zaman basliycaksin tekrar tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…