Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Masallaahh annesi bu ne çirkinlik böylee allah tahtını bahtını açık etsin

yavrum dikkat et tammam hava alda eller yukarı yasak yavaş yavaş yürü tez canlı gibisinde hahaha bebişe dikkat tişortü almalı giymelisin şekerim

ahahahahah ama normal hayata don yatma dediler.. 20dk yürüyüş yap .. onundısında agır kaldırmıyorum, temizlik yok fln filan :)) ama o yazılı tişört iyimiş hahah:)

anneemmmmm yerim seniiii maşallahhh :)))) uzun uzun ömrü olsun saglıklı bereketlı hayırlı evlat olsun... doya doya tadını cıkar canım 2.ciyi sonra dusunursun:)

fsh benim 1.5 galiba normal dedi dr yumurta sayı azlığı var tabi yaşa bağlımı bilmem 8 yıldır iki tanecik görülüyor kalite şart tabiii soracağım batuya başlamaya cesaret edemiyorum ya
Yasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelir

sagol arkadasim. bide guleryuzlu bebekki sorma
Ayyy maşallah yavruyaaa ömür boyu gülsün inşallah arkadaşım sana benziyor resmine baktım da ..eşlerden kim daha cok severse bebek o na benzer derler:))))

ahahahahah ama normal hayata don yatma dediler.. 20dk yürüyüş yap .. onundısında agır kaldırmıyorum, temizlik yok fln filan :)) ama o yazılı tişört iyimiş hahah:)
Hemşire banada jel sonrası hafif yürüyüş önermişti sabah akşam 20 dk yürüyordum kan dolaşımı için hafif tempoda arada hızı farketmeden artırdığımda olmuo değildi hani...

ah csnim tesekkur ederim cesaret verici dileklerin icin insallah sen de ben de hepimiz de bebisli annecik oluruz...

evet her sey vaktinde... dimi... sagol baliiiim

canım benım jel de 30dk yatıyorsun.. ama oncekı tupte oyleydı..
bıraz agırım bugun ama yarın daha normal olurum heralde:)

geçmiş olsun canım, içinden ağlamak geliyorsa ağla sakın kendini tutma..bu durumda ne desek boş, teselli edemeyiz..ama umudunu yitirme lütfen..inşallah bebişlerimize kavuşacağız..
insallah melegim insallah... hayrlisi..

Mora terapi yontemiyle. Bir ara izmirde de vardi. Biorezonans diye aratirsan bulursun googleda

Arkadaslar nette okudum transferden once rahim bolgesine bir asi yapiliyormus, bebegin tutunmasi icin rahme ve %10-15 olan sans %40-50 lere cikiyormus, ben tabletten yazdigim icin kopyala yapistir yapamadim gurkan bir klinik sanirim aciklama yapmis, kaliteli transfere ragmen olan dusuklerin rahim zarindaki eksik hormon dengesi gibi durumlardan dolayi olabildigini soylemis dr. Hastanin kolundan alinan kana bir suru islemle hormon vd takviyesi yapip transferden bir gun once o kani rahme enjekte ediyorlarmis... Sasirdim daha once hiiic duymamistim ve okuldayim ders arasi yaziyorum bi bakabilir misiniz. Nette vat konu timur gutkan hocanin adi asinin adi da gebelik asisi embriyonun tutunma sansini arttiriyormus... Bir umuuuut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…