- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #29.821
Allah bagislasin canim kizini maşallah cok guzel rabbim bizede gonderir ins mucizesini
Anasinin kizi iste
Masallaahh annesi bu ne çirkinlik böyleebiraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.
ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi
Eki Görüntüle 1376668
Masallaahh annesi bu ne çirkinlik böyleeallah tahtını bahtını açık etsin
yavrum dikkat et tammam hava alda eller yukarı yasak yavaş yavaş yürü tez canlı gibisinde hahaha bebişe dikkat tişortü almalı giymelisin şekerim
biraz gecte olsa ben ve cirkin kizim hepinizin yeni yilini kutlariz. Rabbim 2015te ne muradiniz varsa versin hepinizin gobusleri dolsun.
birde benim kizima kardes versin insallah. bizden size kocaman kocaman sevgiler.
ps: kizima masallah diyin teyzeleri pek bi cirkin de kendisi
Eki Görüntüle 1376668
Yasin kac. Eger ki yasin gec ise fsh in da yuksek olmasi lazim 1.5 değildir bi yanlisin var o amh degerin olabilir. Bence once gut gorus sonra cesaretin gelirfsh benim 1.5 galiba normal dedi dr yumurta sayı azlığı var tabi yaşa bağlımı bilmem 8 yıldır iki tanecik görülüyor kalite şart tabiii soracağım batuya başlamaya cesaret edemiyorum ya
Ayyy maşallah yavruyaaa ömür boyu gülsün inşallah arkadaşım sana benziyor resmine baktım da ..eşlerden kim daha cok severse bebek o na benzer derler:))))sagol arkadasim. bide guleryuzlu bebekki sorma
Hemşire banada jel sonrası hafif yürüyüş önermişti sabah akşam 20 dk yürüyordum kan dolaşımı için hafif tempoda arada hızı farketmeden artırdığımda olmuo değildi hani...ahahahahah ama normal hayata don yatma dediler.. 20dk yürüyüş yap .. onundısında agır kaldırmıyorum, temizlik yok fln filan :)) ama o yazılı tişört iyimiş hahah:)
canım Allah bağışlasın o güzel fıstığı. Yüzü gibi Ömrüde güzel olur inşallah. Allahım tez zamanda senin fıstıktan bizede nasip eder inşallah. Benim yerime güzel kızını iki yanağından öp
ah csnim tesekkur ederim cesaret verici dileklerin icin insallah sen de ben de hepimiz de bebisli annecik oluruz...Kirk yas cok gec bir yas degil canim b
Kirk yas cok gec bir yas degil canim bende ayni yastayim aralikta tup yaptim gebelik oldu ama degerler cikmadi kaybettim zor gunlerdi ama geciyo inan ilk denememdi tekrar deneyecegim sende yilma uzulme canim allahin dedigi olur bizde sakin mantikli olursak gelir ins bebeklerimiz bu sayfadaki tum anne aday adaylarinin kucaklari dolsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins
evet her sey vaktinde... dimi... sagol baliiiimGeçmiş olsun canım... İnan çoook üzüldüm... Keşke ben 40 olsam...bak 43 de dogurdum ben.... Allah büyük ve ol, diyecek olacak sen ondan iste.... Herşey vaktinde... Vaktiyle beraber o bebek gelecek..... İnan ben öyle yaptım...
Ayyy maşallah yavruyaaa ömür boyu gülsün inşallah arkadaşım sana benziyor resmine baktım da ..eşlerden kim daha cok severse bebek o na benzer derler:))))
Hemşire banada jel sonrası hafif yürüyüş önermişti sabah akşam 20 dk yürüyordum kan dolaşımı için hafif tempoda arada hızı farketmeden artırdığımda olmuo değildi hani...
insallah melegim insallah... hayrlisi..geçmiş olsun canım, içinden ağlamak geliyorsa ağla sakın kendini tutma..bu durumda ne desek boş, teselli edemeyiz..ama umudunu yitirme lütfen..inşallah bebişlerimize kavuşacağız..
evet her sey vaktinde... dimi... sagol baliiiim
insallah canim insallah. ne zaman basliycaksin tekrar tedaviye?
ihi ihi ihiiiiiii olcem demiiiisen ıcını ferah tut canımın içi her şey yoluna girecek inşallahh ve sende anne olacaksın
ihi ihi ihiiiiiii olcem demiiii
İkinizede maşallah Allah'ım nazarlardan korusun sana beniziyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?